Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קניתי לא מזמן את המכשיר, הטעמים שמגיעים ספרייט / פפסי עם טעם לוואי של עגבת ולדעתי בלתי ניתנים לשתייה.

כל קשר בין טעם של פפסי לסירופים האלו מקרי לחלוטין.

אני מחפש טעמים אחרים, ראיתי שיש טעמים מגניבים כמו ROOT BEER אבל אין במלאי.

מאיפה אפשר להשיג טעמים טובים שמתאימים לערבוב עם הסודה?

תודה :) 

Opel Adam S 2017

פורסם

בגדול ממה שזכור לי הטעמי פפסי / 7UP הם היותר מוצלחים שלהם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 7 שעות, liav12 כתב:

מאיפה אפשר להשיג טעמים טובים שמתאימים לערבוב עם הסודה?

אני רואה את התרכיזים באייס, להלן המבחר שקיים ברשתות השיווק הגדולות

screenshot-www.youtube.com-2021_12.18-20_31_52.thumb.png.c6979f5e8fce6fd9fc054ac29d3eceb8.png

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

היו הרבה טעמים כולל קולה/תפוזים מוצלים מאוד של סודהסטרים עצמם, אבל מאז שפפסיקו קנו אותם הם הרגו את הטעמים המקוריים שלהם, והחליפו אותם באלו של פפסיקו שגם יקרים יותר וגם מוצלחים פחות.

הקולה של פפסי דווקא טובה, בערך באותה רמה כמו מה שהיה של סודהסטרים.

המירינדה דוחה ברמות שקשה לי לתאר, בפעם הראשונה מזה עשורים ירקתי מהפה משהו בגועל.

אשכולית אדומה איכס, לימונדה קצת מאכזב, הלימון ליים למיניהם נחמדים מאוד, פטל ופירות יער גם כן מיותר, הבירה השחורה שהייתה פעם הייתה לא רעה בכלל.

אגב, אם אחד מיושבי הפורום גר בפתח תקווה ועושה קניות בסגולה, המקום היחיד שנשארה בו הקולה של סודהסטרים זו רשת רוזנפלד לפי מה שאני רואה, אשמח (וזו לא בדיחה) אם אחד האנשים הטובים פה יסכימו בקפיצה הבאה לאיזור לקנות 8 בקבוקי תרכיז, אבוא לאסוף ובאמתחתי שי צנוע.

*או בסטופמרקט בהרצליה, גם תופס מסתבר.

אגב, יש יתרון קטן בסיפור הזה של הסירופים, הרבה פחות סוכר לעומת המשקאות מהסופר בבקבוק.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

תודה על התשובות

הטעמים באמת לא להיט וזה ממש מאכזב.

יש סירופים שלא קשורים ל SODASTREAM? כלומר סירופים כמו ויטמינציק שאפשר להוסיף שמתאימים לגיזוז?

מצאתי באתר של סודה רק CREAM SODA מישהו ניסה?

@DareDevil

איך זה שבאייס מוכרים טעמים של סודה סטרים שלא קיימים בסודה סטרים? איזה מוזר.

אני אשכרה שוקל לקנות סירופים של MONIN לניסיון

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 10 שעות, Pika007 כתב:

אגב, אם אחד מיושבי הפורום גר בפתח תקווה ועושה קניות בסגולה, המקום היחיד שנשארה בו הקולה של סודהסטרים זו רשת רוזנפלד לפי מה שאני רואה, אשמח (וזו לא בדיחה) אם אחד האנשים הטובים פה יסכימו בקפיצה הבאה לאיזור לקנות 8 בקבוקי תרכיז, אבוא לאסוף ובאמתחתי שי צנוע.

מדי פעם אני באיזור, אם ייצא לי אכנס לרוזנפלד ואז אשלח לך ה"פ

לפני 51 דקות, liav12 כתב:

יש סירופים שלא קשורים ל SODASTREAM? כלומר סירופים כמו ויטמינציק שאפשר להוסיף שמתאימים לגיזוז?

אתה שם את הסירופ רק אחרי הגיזוז - אתה חופשי להשתמש באיזה סירופ שבא לך.

העניין היחיד הוא שאתה צריך לחשב לבד כמה סירופ לשים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב אז אתחיל לבדוק את טעמי המונין :P 

אגב הם מדהימים בכללי הייתי משתמש בהם הרבה בברים לקוקטיילים, מעניין איך זה ילך עם סודה.

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 7 שעות, liav12 כתב:

איך זה שבאייס מוכרים טעמים של סודה סטרים שלא קיימים בסודה סטרים? איזה מוזר.

כנראה סטוק ישן.

התמונה שצירפתי זה פחות או יותר מה שיש באייס. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 8 שעות, liav12 כתב:

ויטמינצ'יק תות בננה/אבטיח/לימון הולכים אדיר עם זה.

גם לא מתוק כמו התועבה של סודה סטרים.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 דקות, vadim6385 כתב:

ויטמינצ'יק תות בננה/אבטיח/לימון הולכים אדיר עם זה.

גם לא מתוק כמו התועבה של סודה סטרים.

אתה קורא לזה תועבה, אבל ביחס המומלץ של ויטמינצ'יק יש משמעותית יותר סוכר לעומת אלו של סודהסטרים. אני לא ממש יודע למה לא עוברים להשתמש גם בתרכיזי ויטמינצ'יק וכדומה בקצת אספלטום K, מאפשר להוריד משמעותית את השימוש בסוכר/סוכרוז

פורסם
לפני 5 דקות, Pika007 כתב:

אני לא ממש יודע למה לא עוברים להשתמש גם בתרכיזי ויטמינצ'יק וכדומה בקצת אספלטום K, מאפשר להוריד משמעותית את השימוש בסוכר/סוכרוז

אם אתה מתכוון לאספרטם, אז עדיף שלא, יש לזה טעם של מוות.

אבל אני כבר לא שותה לא את זה ולא את זה, אז שיעשו מה שהם רוצים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 37 דקות, vadim6385 כתב:

אם אתה מתכוון לאספרטם, אז עדיף שלא, יש לזה טעם של מוות.

אבל אני כבר לא שותה לא את זה ולא את זה, אז שיעשו מה שהם רוצים.

לא לא, יש אספרטיים (גועל נפש, תועבה, טעם לוואי מריר, לא הכי ידידותי לכליות) ויש אסצולפאם K (לא יודע למה היה תקוע לי בראש כ aspheltum), שטעם הלוואי שלו חלש בהרבה, משהו כמו עשירית לעומת אספרטיים. נוטים להשתמש בו במשקאות שהם לא נטולי סוכר לחלוטין, אז בסופו של דבר גם טעם לוואי אין.

אספרטיים הוא הסיבה שפפסי מקס זה דוחה בצורה שקשה לתאר.

פורסם (נערך)

באיזה תרכיזים / משקאות כן משתמשים באסצולפאם K?

אני ממש ממש סובל מטעמי לוואי (של כל התחליפי סוכר בערך חוץ מסטיוויה - אבל רק סטיוויה כי יש כאלה שמערבבים אותה עם סוכרלוז וכאלה) ומה שאתה אומר מעניין ממש

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 13 שעות, Pika007 כתב:

לא לא, יש אספרטיים (גועל נפש, תועבה, טעם לוואי מריר, לא הכי ידידותי לכליות) ויש אסצולפאם K (לא יודע למה היה תקוע לי בראש כ aspheltum), שטעם הלוואי שלו חלש בהרבה, משהו כמו עשירית לעומת אספרטיים. נוטים להשתמש בו במשקאות שהם לא נטולי סוכר לחלוטין, אז בסופו של דבר גם טעם לוואי אין.

אספרטיים הוא הסיבה שפפסי מקס זה דוחה בצורה שקשה לתאר.

אז מה ההבדל בין זה לזירו לדוגמא? כי זירו מדהים בעיני.

אגב הסירופים של ה ZERO קוקה קולה שיש באייס - טעים?

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

ניסיתי במשך השנים את כל התרסיסים שיש להם.

כנראה מייעדים את זה לשוק האמריקאי והטעמים מאוד שונים.

אבל כן זה גועל נפש.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...