Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך פה קצת עזרה ממביני עניין....

לכל החברות ביטוח יש כיסוי לטיסה וללינה במקרה שאני או בני משפחתי נדבקים בקורונה/נכנס לבידוד לפני הטיסה.

אבל מה קורה אם אנחנו קבוצת חברים ואני זה שמזמין ומשלם את הלינה של כולם בבוקינג.קום.
אם אחד או כמה מהחברה נדבקים בקורונה ולא יכולים לטוס (אחרי הכל הגיוני שזה יקרה),
וברור שאין להם אישור/קבלה על התשלום של הלינה - כי אני זה שהזמין,
האם הם יקבלו החזר יחסי על הלינה מהחברת ביטוח שלהם - ויחזירו לי את החלק היחסי שלהם?
ואם אנחנו מבוטחים באותה חברה?
האם יש אפשרות לעשות פוליסה משותפת איכשהו?

הקשרתי כבר לשתי חברות ביטוח מובילות - והנציגים לא ידעו לענות לי כ"כ - אז פשוט אמרו לא על הכל בסוף.
אני חושב שזו שאלה לגיטימית למדי, ומפתיע אותי שהנציגים היו מופתעים מהשאלה הזו...

יש לכם המלצות מה לעשות בנידון?

תודה!

פורסם

פשוט אל תזמין בעבורם, שכל אחד יזמין בעבור עצמו

ותזמין עם אפשרות ביטול ותשלום ישירות במלון, כך שתוציא את הכסף רק כשתהיה שם.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אנחנו מזמינים דירה גדולה - אני לא מכיר אופציה של תשלום מרובה משתתתפים  בבוקינג/אירבנב. אולי הם באמת צריכים להוסיף פיצ'ר כזה 🤔
אני משתדל לחפש מקום עם ביטול עד הרגע האחרון אבל זה מקטין את האופציות לינה כמעט לאפס 🤦‍♂️

פורסם
לפני שעתיים, phpclub כתב:

תזמין עם אפשרות ביטול ותשלום ישירות במלון, כך שתוציא את הכסף רק כשתהיה שם

אגב זה לא פוטר את הבעיה.
נניח שאנחנו 6 אנשים ושניים נכנסים לבידוד ולא טסים. הטיסה עדיין יוצאת לפועל - אבל יוצא ש 4 אנשים משלמים על 6 מקומות לינה.
איך אפשר שאלו שלא טסו יקבלו החזר מהביטוח על החלק היחסי שלהם בלי שיש להם קבלה על המלון? (כי הרי אני שילמתי על כולם בבוקינג)

פורסם

מה יעד הטיסה אולי יהיה אפשר למצוא אכסנייה שבה כל אחד יזמין מיטה 

?

גם טיסה עדיף ללכת על לואוקוסט

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אוקי יש לי עדכון - למי שצריך...

למרות שהשאלה נראית לי די טריוויאלית (אחרי הכל, הרבה טיסות הן של כמה חברים כשאחד הוא המזמין הראשי בבוקינג והשאר מחזירים לו בביט)
היה מאד קשה להוציא תשובה מהחברות ביטוח וכנראה שאני הראשון ששאל את השאלה המוזרה הזו :agrue:

להלן תוצאות הסקר הקצר שעשיתי:

• הראל - הנציגה לא יכלה לתת תשובה ודאית - ובסוף כדי לצאת ידי חובה אמרה שאין כיסוי ללינה אם אין קבלה על שם המבוטח.
  • פספורט-קארד - לאחר כחצי שעה שיחה ומעבר בין 3 נציגים ממחלקות שונות הסבירו שהם מכסים מקרה כזה,
    שיש "חוקר לינה" שירצה לראות את הקבלה על הלינה ואת ההעברות בביט, כדי להיות בטוחים כדאי שכולם יבטחו דרכם.
  • AIG - לאחר 20 דקות שיחה ומעבר בין 2 נציגים - התשובה היא שכן זה מכוסה,
    רק לשמור את הקבלות וההעברות בביט וגם אצלם כדי להיות בטוחים כדאי שכולם יבטחו דרכם.

בהצלחה לטסים!

• תוכן חדש...