Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה ג'ינס לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לחפש שיחזיק הרבה שנים? 

תחליף כשמתבלה. 

אני אישית רוכש בחול, גינס 25 יורו, אם הגזמתי 40 יורו, c&a וכו

אחלה גינסים, מחזיקים בדרכ שנתיים לפחות

פורסם
לפני 2 דקות, phpclub כתב:

למה לחפש שיחזיק הרבה שנים? 

בדיוק מה שרציתי להגיד כשנכנסתי לשרשור. אני אישית קונה מאסוס, עד 100 ש"ח עם קופונים שתמיד יש, מחזיק גם כן לפחות שנתיים, מחליף במידת הצורך. לא רואה שום סיבה לשלם סכום יותר גדול.

לגבי לי קופר (קח בחשבון שהג'ינס האחרון שקניתי מהם היה לפני מעל 5 שנים) - הם בסדר, אבל שוב, רק אם יש מבצעים, לא הייתי משלם יותר מ-100 ש"ח על ג'ינס שלהם (150 אם ממש אהבת).

פורסם
לפני 16 שעות, דניאל1983 כתב:

מחפש ג'ינס איכותי שיחזיק הרבה שנים.

איזה חברות מומלצות?

זה הדבר האחרון שאתה צריך לחפש אני תקוע עם 10 גינסים של דיזל ועוד 10 של ליוויס שאבד עליהם הקלח 

הדבר החשוב ביותר הוא שהגינס יהיה נוח אך גם אופנתי ובמחיר זול כי אופנה משתנה מהר.

אני ממליץ לך באופן מפתיע על גינסים SLIM או skinny של רנואר מהדגמים של ה stretch jeans

יש להם מבחר ענק מחירים זולים ,ה-stretch jeans נותן לך הרגשה של "חצי טרנינג" ומראה של גינס

הבד נמתח כך שגם אם אתה עולה במשקל הגינס לא מתחיל ללחוץ ,מבחינתי שילוב מנצח.

פורסם

דווקא אני מעדיף לקנות תמיד בגדים איכותיים שמחזיקים הרבה כביסות והרבה שנים.

יש לי 4 גינסים שקניתי בטימברלנד.

קניתי אותם לפני 5 שנים, הגינסים הכהים נראים מצויין אבל הבהירים כבר לא משהו.. הבד מעל הברכיים נראה מאוד דק וכנראה הולך להיקרע בזמן הקרוב...

הבעיה שבטימברלנד אין את הגינסים האלה.

אני אוהב גזרה ישרה straight jeans

פורסם

ג'ינס צריך למדוד, הבדים היום עדינים יותר מהבד ג'ינס של פעם - הם לא יחזיקו הרבה כביסות. חפש בחנויות כלבו ללא שם מותג מסוים

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני אוהב את הגי'נסים בחנויות של בילאבונג. יש את המותג בילבאבונג ועוד מותג ששכחתי עכשיו.

זה ג'ינסים מהסוג של פעם, בד עבה, לא מהנמתחים. 

קונה כשיש מבצע, יוצא 2 ב 200.

מחזיקים שנתיים שלוש.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, Gavrik כתב:

מצד שני חצי שנה יש להן חור במפשעה.

בדיוק מה שרציתי לכתוב למי שמתנגד לג'ינס שמחזיק שנים. 

מכנסיים לא צריכים להחזיק 20 שנה אבל גם לא להיות מוצר חד פעמי שאחרי כמה כביסות התפרים משתחררים ויש לך שם פתח לשחרור גז.

יש באמאזון אחלה ג'ינסים של ליוויס ב50-60 דולר משהו כזה, לדעתי הכי טוב זה דגם 505, אבל גם 501 עושה את העבודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני תקוע על 501. קונה באירופה כשאפשר, אמינות של סובארו 83 - מחזיקים מליון שנה ו 5 מליון כביסות ונוחים כמו נעל בית קיפי.

פורסם

כשרכבתי על אופנוע - תמיד היה מתחיל להפרם/להקרע לי האזור שמתחת לרוכסן בין הרגליים, ברכב זה לא קורה יותר. אבל עד 100 שח להוציא פעם בשנה זה גם טוב

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 4 שעות, Fazer כתב:

אני תקוע על 501. קונה באירופה כשאפשר, אמינות של סובארו 83 - מחזיקים מליון שנה ו 5 מליון כביסות ונוחים כמו נעל בית קיפי.

הו תודה לך. חששתי לכתוב זאת, שמא מישהו יקרא לי "בומר" או משהו בסגנון.

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם

הנה, יש כאן אחד שמראה לכל היורמים איך להיות גזעי!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מעבר לליוויס שהם לא רעים (אבל לדעתי לא להיט)

Old navy

לרוב קונה במבצע ב35 דולר והם מעולים (יש לי חברים שמזמינים מפה לארץ אותם או מביאים בביקורים)

הregular bootcut מעולים.

(חברה בת של גאפ אז שווה לבדוק אם יש אותם בחנויות של גאפ - אולי עם תגית גאפ)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...