Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה ג'ינס לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליי קופר ממש אחלה. אני קונה בדרך כלל בחנות האאוטלט שלהם, 100-150 שקל לג'ינס תלוי מאיזו "עונה".

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
בתאריך 31.12.2021 בשעה 15:59, SlowRide כתב:

יש באמאזון אחלה ג'ינסים של ליוויס ב50-60 דולר משהו כזה, לדעתי הכי טוב זה דגם 505, אבל גם 501 עושה את העבודה.

תעשה מערוף ותפנק אותנו בקישור, כי אני לא מצאתי (הכוונה למוכר ששולח לארץ הקוידש)

פורסם

קניתי לפני שנה 2 זוגות בטיפה פחות מ-75 אז גם משלוח חינם וגם בלי מיסים.

יש 501(עם כפתורים) וגם 505(עם ריצרץ).

https://www.amazon.com/Levis-Regular-Fit-Jeans-Medium-Stonewash/dp/B0151Z2UK6/ 

https://www.amazon.com/Levis-Mens-Original-Stonewash/dp/B0018OOV7A

תחליף צבעים מידות ותמצא בטח אחד שאמאזון היא המוכר, אפשר גם לבדוק מידי שבוע המלאי משתנה והמחיר משתנה ובטוח אפשר להכניס 2 גינסים פחות מ-75 דולר. רק תכניס לעגלה ותעקוב שיגיע למחיר המתאים.

רק שים לב, שהצבעים הכהים החלקים (לא משופשף) כנראה הבד יותר עבה ופחות יתפרק מהר.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

בדיוק נחת אצלי הליוויס 514 שהזמנתי מאמזון לפני שבועיים.

20220104_185738.thumb.jpg.95d38be9f9cf92ae1f6bc18613e0b9b6.jpg

עלה 37.53 דולר ולכן נמנע ממני להזמין ישר שניים. לצערי כרגע לא זמין, אחרת הייתי מזמין עוד אחד (אחרי שמדדתי עכשיו). המשלוח היה חינם כי הוספתי כמה דברים ועברתי את ה49 דולר.

אני כבר עשור עם הדגם הזה. הייתי קונה בנסיעות לארה"ב בערך באותו מחיר במבצעים ברשתות השונות שם (35-40 דולר). השוואתי את עובי הבד שהגיע עכשיו לשניים ישנים יותר שעדיין משמשים אותי אבל כבר נראים לא משהו. זה שהגיע עכשיו באמצע ביניהם. העבה יותר יוצר במקסיקו. הדק בהאיטי. זה שהגיע עכשיו בכלל ממצריים. לא יודע אם יש קשר.

פורסם

לפני הקורונה, כשהייתי נוסע לבקר את אחי בווינה פעם-פעמיים בשנה, הייתי קופץ לחנות של Esprit ומוצא שם דברים לא רעים בכלל. בשנה האחרונה נזכרתי בהם, ורכשתי כמה זוגות דרך אמאזון גרמניה. בעיקרון כמה זוגות בצבעים שונים מפה.

עזבו כרגע את המחיר, אני מתרכז במכנסים- הן סטרץ', ולמרות (או בגלל) זאת, מאוד נוחות. אחת הבעיות שלי עם ליווייס (שיש לי כמה זוגות מהן), היא שהבד שלהן לא נוח ולא נעים. המכנסיים של Esprit גם לא בגזרות ה"רגלי מקלות גפרורים" שאני שונא, אלא בגזרה ישרה ונורמלית. הדבר היחיד ש"נפלתי" בו הוא שאני במידה 34, ובהזמנת המכנס הראשון הסתבר שהוא גדול מדי- שלושה זוגות במידה 33 אח"כ התאימו בול. גם העמידות שלהן מסתמנת כטובה, אם כי אני מאלה שמחליפים בגדים ולא טוחן את אותו זוג נונסטופ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבד של ליוויס אכן לא נעים כשהמכנס חדש ולא נלבש עדיין אבל אחרי חודש של שימוש הוא הופך להיות נח ונעים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 שעות, A_lex כתב:

בדיוק נחת אצלי הליוויס 514 שהזמנתי מאמזון לפני שבועיים.

20220104_185738.thumb.jpg.95d38be9f9cf92ae1f6bc18613e0b9b6.jpg

עלה 37.53 דולר ולכן נמנע ממני להזמין ישר שניים. לצערי כרגע לא זמין, אחרת הייתי מזמין עוד אחד (אחרי שמדדתי עכשיו). המשלוח היה חינם כי הוספתי כמה דברים ועברתי את ה49 דולר.

אני כבר עשור עם הדגם הזה. הייתי קונה בנסיעות לארה"ב בערך באותו מחיר במבצעים ברשתות השונות שם (35-40 דולר). השוואתי את עובי הבד שהגיע עכשיו לשניים ישנים יותר שעדיין משמשים אותי אבל כבר נראים לא משהו. זה שהגיע עכשיו באמצע ביניהם. העבה יותר יוצר במקסיקו. הדק בהאיטי. זה שהגיע עכשיו בכלל ממצריים. לא יודע אם יש קשר.

תודה על הטרחה עם התמונה.
תוכל בבקשה להסביר האם אתה פשוט יודע את המידה שלך אצל המותג הזה, או שנעזרת ב- REFERENCE מידות שהם לפעמים מצרפים?
אני מנסה להבין עד כמה המידות הללו מדויקות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המידה שכתובה לך על המכנס הישן - לפי זה תזמין חדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן תמיד לובש אותה מידה בליוויס ולכן פשוט הזמנתי אותה.

דרך אגב זה חלק מהאתגר בשבילי עם ג'ינסים... לא לכל החברות יש ג'ינסים לאנשים גבוהים ורזים. נגיד לוורנגלר אין מידה מתאימה בשבילי (או לפחות לא היתה כשבדקתי לפני כמה שנים).

יודע שלליוויס ולLee יש.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

הבד של ליוויס אכן לא נעים כשהמכנס חדש ולא נלבש עדיין אבל אחרי חודש של שימוש הוא הופך להיות נח ונעים.

יש לי כמה כאלה של ליווייס כבר כמה שנים, לא חודשים. עדיין לא נעים.

אתה מוזמן לקחת כמה ממני ולנסות בעצמך. 🙂

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

בתקופה האחרונה נראה שליוויס עוברים די גורף לסטרץ'. גם ה514 שקיבלתי עכשיו הוא סטרץ' (99% כותנה ו-1% אלסטן). חיפשתי את הרגילים כי זה מה שתמיד היה לי (ומעולם לא הפריע לי), אבל לא היה. אז נאלצתי להזמין את הסטרץ', ועכשיו שאני לובש אותם, לא מפריע לי.

• תוכן חדש...