אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 906 צפיות
שלום, אני רוצה למדוד טמפ בחדר שינה ולשלוט לפי זה במזגן מיני מרכזי שהחיישן שלו נמצא בסלון. מה צריך לקנות? חשבתי לקנות: https://www.aliexpress.com/item/4001296727648.html https://www.aliexpress.com/item/1005003718187629.html
הודעה אחרונה מאת Step, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 611 צפיות
היחסים בווינר (winner) פשוט גרועים. מישהו הצליח להמר דרך אתר bet365?
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
האם לדעתכם דרישה של בעל דירה כלפיי שוכר, להחזיק מפתח לדירה היא לגיטימית? לי נראה שלא, אשמח לדעות ונימוקים בעניין.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
אינטרנט סיבים של בזק 1 2
מאת Mr.Z- 9 עוקבים
- 26 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
אהלן, מעוניין להתחבר לסיב של בזק ויש לי כמה שאלות. 1. אני רואה שהם מבקשים 450 ש"ח על התקנת תשתית בדירה, אבל ממש צמוד לדלת הדירה שלנו התקינו ארון קטן שממנו אמור להתחבר כל הבניין. האם במצב הזה התשלום הזה חל גם עלינו? 2. האם אפשר להימנע מלשלם על ציוד שלהם לחלוטין ולהשתמש בראוטר שלנו? הראוטר/מודם שיש אצלנו הוא DSL-245GR שאני מאוד מרוצה ממנו. אשמח לקבל הסבר כיצד אפשר להשמיש את הראוטר למטרה זו. 3. מישהו ממליץ או לא ממליץ על בזק בעניין הסיבים?
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום, יש לי מחשב נייד HP dw2050nj שנרטב. אחרי שנרטב היו כמה בעיות שסידרתי על ידי פירוק, ייבוש וניקוי עם ספריי מגעים. נשארה בעיה אחת, כרטיס WiFi לא עובד. ז"א המצב הוא שכאילו אין בכלל כרטיס WiFi במחשב. רק רשת קווית עובדת או מתאם WiFi חיצוני. התקנת דרייבים ומערכת הפעלה מחדש לא עזרו, זו כנראה בעיה בכרטיס עצמו שנהרס. השאלה שלי, האם יש ב HP משהו שמונע התקנה של כרטיס רשת אלחוטי ג'נרי וחייבים לרכוש אחד זהה למקורי (שלא חסר ב Ebay משומשים במחיר כ 100 ש"ח כשרוב המחיר הוא המשלוח), או שאפשר לקנות כל כרטיס שמתאים לסלוט הזה והוא יעבוד? אני יודע שאפשר לקנות מתאם USB זעיר ולחסוך את ההחלפה אבל מעדיף שיהיה "כמו מק…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 17 תגובות
- 4 אלף צפיות
למדנו יחד בתיכון, גרנו באותו ישוב. לא מכיר אותו אישית אבל זוכר שהיה חולה רכב, היה משקיע המון בקריזמה שלו. מסתבר שהקים עסק לייעוץ רכישת רכבים לפני המון שנים. היה מתנדב ב"ידידים" משם הגיעה הידיעה. וכמובן זוכר הודעות שלו גם כאן בפורום. אז מה שהכיר אישית ורוצה ללכת לנחם או משהו.. ת.נ.צ.ב.ה
הודעה אחרונה מאת locus, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
הרבה פעמים בשיטוט בשטחי בור וטבע (איזור ירושלים), אני נתקל בלהקות של 4 או יותר כלבים משוטטים, ברוב הפעמים הם בורחים או מתעלמים, אך לעיתים הם מתקרבים ונובחים, בכללי זה לא נעים ומפחיד, במיוחד כשנמצאים בשטח שומם. שאלתי היא במידה ואני מותקף וחש סכנה מהי הדרך הנכונה להתמודדות? לדוקמא https://rotter.net/forum/scoops1/731019.shtml
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
-
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ב HOT TV (שירות הטלויזיה באינטרנט של הוט) התנסתי בבית הוריי בשירות עם Streamer של הוט, מריץ אנדרואיד TV (פתוח להורדה של אפליקציות) איכות הצפייה טובה יותר מהממיר הישן, שידורי הערוצים הלינארים עובד טוב , הממשק נוח וזריז יותר. (הסטרימר של הוט) היות וע"פ קריאה באתר מצאתי שניתן להתקין את השירות על טלויזיה חכמה /סטרימר קיים. (HOT TV) חשבתי לרכוש סטרימר (GoTV או נוקיה 8000 ) ולהתקין את האפליקציה. כך אני יוכל להתחמק מהתחייבות מיותרות של טריפל (ראוטר של הוט 20 ש"ח בחודש , סטרימר של הוט, קו טלפון) האם מישהו התנסה בשירות, ללא סטרימר של הוט ? יכול לתת לי רשמים? כרגע עם HOT בממיר HD מקליט. ממיר מיושן ואיטי. נוצר…
הודעה אחרונה מאת shimta, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הזמנתי אוזניות אלחוטיות של טרונסמארט בחודש נובמבר. עדיין לא הגיע. המוכר ביקש לחכות עד התאריך של הזמן המשוער להגעה. התאריך המשוער הוא 1/2 ואין מצב שזה יגיע עד אז כי אפילו לא נכתב שזה הגיע לארץ. הזמנתי עוד מוצרים מאז וכולם כבר הגיעו חוץ מזה. כרגע הם בחופשת ראש השנה שלהם ואין עם מי לדבר וההגנת צרכן שלי מסתיימת עוד יומיים. מאוד מתלבט האם לפתוח דיספיוט או לא?
הודעה אחרונה מאת mazinya, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 660 צפיות
עזרתכם בבקשה: קיבלתי הוראה מהבן לרכוש את הנ"ל. אין לי מושג בדברים הללו, חיפשתי בזאפ ולא מצאתי משהו שעונה על כל הפרמטרים. עיזרו לי בבקשה - היכן רוכשים במחיר שפוי? כמובן שעדיפות לאיביי, עליאקספרס ו-40 השודדים וכו' וכו', עדיף כמובן בארץ אבל ממש אין לחץ. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן מחר יש לי כמה שעות להעביר בצהריים באיזור. איפה אפשר לחנות בבטחה? ומה מומלץ לאכול? ראיתי שיש מסעדה אתיופית טובה וגם אשמח להמלצה על חומוס.. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת mrmiki1234, -
-
- אחראי פורום
- 27 עוקבים
- 114 תגובות
- 22.4 אלף צפיות
שלום לשוכני העוף. מישהו יכול לעשות סדר ולהסביר מי נגד מי ולמה? נחת לי פלאייר בתיבת הדואר, בו נתבשרתי שסלקום הגיעו לבניין. בדיקה זריזה באתר של בזק - ובכן גם הם 'הגיעו' לבניין. באתר של פרטנר - נאדה (בינתיים). אז של מי בעצם הסיב? איך העסק עובד? למי שייכת התשתית? מי הספק? האם יש גם פה באנדלים ספק + תשתית כמו שקיים ב-ADSL? בנוסף, איך עובד נושא הנתב/מודם. יש לי נתב משלי (אפליינס של צ'קפויינט) ואני רוצה לשרשר אותו מאחורי המודם של הסיב. אני יכול להביא מודם משלי? כדאי? האם צפויה בעיה לשרשר את המכשיר שלי מאחורי מודם שאקבל מהחברה? (הסיבה שאני שואל, לפעמים יש בעיות עם ציוד "סגור" שמנוהל מרחוק ע"י הספקית, למשל כרגע עם המודם הסלולרי של פרטנר נאלצתי בזמנו ל…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
עבודה בבנק
מאת שליקו99- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, שבוע הבא אני מתחיל לעבוד בבנק, עברתי על החוזה עבודה שלי ויש לי כמה שאלות. משרת בנקאי טלפוני, לא צוין לגבי בונוסים, האם מישהו מכיר שיש בונוסים על יעדים מסוימים במוקד בנקאי? מצוין שאני מקבל לאחר שנה של עבודה דמי הבראה, חיפשתי את הערך בכל זכות עדיין לא בדיוק הבנתי מה זה, אמרו שאצלם נותנים 5 אחוז מעל המקובל בחוק. בהפרשות הפנסיה רשום כי אני מפריש מהשכר שלי 6 אחוז בעוד שהמעסיק מפריש 6.5 + 8.33 על פיצוים, מהם כספי הפיצוים האלה? לפי מה שהבנתי שינו את החוק ולא מקבלים אותם כבר כאשר מפוטרים אלא אוטומטית מופרשים יחד עם הפנסיה משהו בסגנון, מדובר ב8.33 אחוז + 6.5 על חשבון המעסיק? קראתי באינטרנט שעובדי בנק דיסקונט מקבלים העלאה שנתית במשכורת של 500 ש'…
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 924 צפיות
קיבלתי גיפטקארד לסטימצקי מהעבודה (אלפייה ממה שאני זוכר), עברתי על החנות האינטרנטית שלהם ואני רוצה לקנות את המג'יק מיקס הזה https://www.steimatzky.co.il/058510068 (מעבד מזון מג’ימיקס Magimix 3200XL- אדום) בעיקר מתעסק עם טחינת חומוס לחומוס, מרקים וכיוצא בזה. מאמין שזה מתאים עבורי אני יודע שיש להם דגם בסיס שרץ המון זמן, האם זה הדגם הנ"ל? בנוסף יש הבדל משמעותי ששווה להוסיף 600-700 שקל לדגם - מעבד מזון מג’ימיקס Magimix 5200XL- לבן https://www.steimatzky.co.il/059980022 כרגע יש לי בלנדר מוט של קנווד עם 200W שזה בטח יהיה שידרוג משמעותי לארסנל הביתי
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 803 צפיות
שלומות, אמא דריש גרה בקומה השביעית של בניין כלשהו בנתניה (קריית נורדאו, ממש על כביש החוף). בקומה שמתחתיה השכנים מפנים את דירתם ומציעים כל מיני רהיטים למסירה. אני מחפש זוג סבלים (או סתם אנשים חסונים שרוצים לעשות קצת כסף) שיכולים להזיז ספה מקומה שש לקומה שבע, ולפנות את זו שכרגע נמצאת בקומה שבע אל מחוץ לבניין. בעקרון יש שם מעלית, אבל אני לא בטוח שמי מהספות תכנסנה אליה ולכן יוצא מנק' הנחה שזה יצטרך להתבצע דרך המדרגות. לא הייתי רוצה לשלוח אישה בת שישים פלוס לדפי זהב, לכן אני בודק אם אתם מכירים מוביל הגון באזור שיסכים לקחת עבודה קטנה כזאת. מודה לכם מראש.
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
הבן שלי התקבלה לתפקיד ג'וניור DevOps. מה דעתכם על התחום הזה ? מה הן רמות השכר כעבור שנתיים וחמש שנים. ובכללי כל תובנה מהחברים בתחום.. תודה Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת garicho, -
אהלן חברים, אני מעוניין ללמוד הנדסאי חשמל. כיום אני הנדסאי מכונות, עם וותק של 4 שנים בתחזוקה מכנית, עם משכורת של 9500 ברוטו. ואני מעוניין להחליף למקצוע יותר רווחי ושיפתח יותר דלתות מבחינת עבודות מגוונות. אז חשבתי על הנדסאי חשמל. הבעיה שלי כרגע היא, שבתור הנדסאי מכונות, שזה אחלה, יש לי תקרת זכוכית מבחינת משכורת( אחרי כמה שנים המשכורת תעלה באלפים בודדים, וזהו) וגם מבחינת היצע התעסוקה שיש. האם הנדסאי חשמל באמת יאפשר משכורת יותר גבוהה? האם העבודה עצמה יותר "נוחה" מאשר עבודת תחזוקה מכנית? במה הנדסאי חשמל עוסק ב*פועל*? * אני לא מעוניין ללמוד -תואר- הנדסה. אז בבקשה לא להביא תשובות "לך תלמד הנדסה)
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
רכישת מדיח כלים 1 2
מאת cabrio- 15 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
ערב טוב חברים אחרי הרבה שנים שהסתדרתי בלי, האישה ניצחה. רוצה מדיח כלים אינטגרלי (יש לי הכנה במטבח) ואני קצת הלכתי לאיבוד מכל הסוגים. אשמח לעזרתכם במידה ואתם מכירים. תקציב : עד 3000 שח פלוס מינוס. דרישות: לא יודע בדיוק. מניח שיהיה שקט, חסכוני ועם תכולה גדולה יחסית. יש משהו מומלץ? עדיף תוצרת גרמניה לפי מה שהבנתי. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב, ישנו חדר בודד על גג בנין, מחובר לחשמל, ממוזג וכולל מקלחון, אשר הגג שלו עשוי פח איסכורית לבנה. מתחת לפח הזה ישנו בידוד מצמר סלעים ואז כתקרת החדר - תיקרה תלויה עשויה מלבנים ונתמכת פרופילים. כל הנ"ל נבנה לפני כ- 30 שנים וכעת בחורף נכנסו מים ונשקלת החלפת כל התקרה. אני ראיתי את המקום והצעתי כבר לפרק גם את הקירות ולהקים אותם מחדש: הם עשויים צמנטבורדים נתמכים פרופילים וממולאים גם הם בצמר סלעים. הכל ישן, מתפרק, חלוד ורקוב. אשמח לשמוע פתרונות ורעיונות. עיקר ההתלבטות היא כמובן עם איזה סוג חומר להשתמש, שיהיה מבודד יחסית (המזגן שם די חייתי, אגב) וכמובן לא דליק. שמעתי על פאנלית אבל הבנתי שזה כבר שם גנרי, כמו כן האם פאנלית היא חומר דליק? שימוש בחומר עם גימור סביר …
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מסך שמחובר למחשב נייד, החליף לפתע את הצבע לצהוב ירקרק, מה שמעוות את הצבעים האמיתיים. לא נגעתי בהגדרות, זה צץ פתאום בהדלקת מחשב, ומאז לא חזר לעצמו. יש מה לעשות, או שאלו סימני גסיסה? לא בטוח שהתמונה משקפת את שיבוש הצבע המקורי.
הודעה אחרונה מאת car_me, -
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
קראתי קצת ברשת. בגדול אני מרכיב מפרט למחשב שישמש לגלישה ברשת שכוללת צפייה ביוטיוב, קצת אתרי חדשות, קצת אופיס. בלי משחקים. אני מעוניין לשים במחשב כרגע זכרון RAM של 16 GB. בלוח אם יש מקום ל-2 סטיקים. סטיק בודד זול יותר משניים של 8 וגם מאפשר לי להרחיב בעתיד. הבנתי שבמשחקים עדיף לשים 2 סטיקים. השאלה שלי האם זה רלוונטי בכלל לשימוש שהזכרתי?
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 897 צפיות
מדוע פיקוד העורף לא משתמש במערכת התראות חירום שדוחפת הודעות חירום לכלל האוכלוסיה דרך הסלולר? בארה"ב אני מכיר שמשתמשים בכך באופן נרחב (רעידות אדמה, הוריקנים, Amber alerts ועוד). מה גם שזו מערכת ורסטילית שמאפשרת התראות לאיזור גיאוגרפי ספציפי, זו לא מערכת שמצריכה חבילת גלישה למקבל ההודעה, רק קליטה סלולרית, היא מושתתת על בסיס האנטנות בסביבת המשתמשים אשר אליהם ההודעות רלוונטיות גיאוגרפית. זו תשתית שכבר קיימת, עובדת ומוכחת כמוצלחת, אז למה להורות לאוכלוסיה להוריד אפליקציות של פיקוד העורף או להסתמך רק על צופרים ואזעקות כשברוב העולם הדרך להתריע לאוכלוסיה מרובה היא ע"י הנ''ל?
הודעה אחרונה מאת omricn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
לא כל כך הצלחתי למצוא כותרת נכונה לנושא אז כאן אוכל להסביר יותר טוב ביותר מילים. יש לי מיטה וחצי,למיטה הנ"ל יש משענת מתכוננת על ידי בוכנה. לאחורה לאחר שאני מעלה את המשענת יש כנראה מעיין בריחה של גז מהבכונה והמשענת לאט לאט יורדת למטה. הסתכלתי על הבוכנה עצמה והיא של חברת "bansbach easylift" מספר הדגם: k0lkk3-220-575--012 370n לאחר חיפוש באינטרנט לא הצלחתי למצוא את הבוכנה הנ"ל,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא פתרון\היכן לרכוש בוכנה חדשה. אחריות על המיטה נגמרה מזמן (המיטה אצלי כבר מעל 5-6 שנים). תודות לעוזרים,בן.
הודעה אחרונה מאת jackal5, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, משתמש בגוגל שיטס. על פי תנאי מסוים בגיליון, עמודה A מתעדכנת במילה YES בשורה הרלוונטית - > וזה עובד. אני מעוניין שבכל פעם שמופיע YES חדש, אני אקבל על זה מייל. מישהו יודע כיצד עושים את זה? חפירה ענקית ברשת הובילה המון פתרונות מסובכים. ניסיתי גם זאפיאר ואינטגרומט אך ללא הצלחה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
הזמנתי מעלי אקספרס שלט-רחוק שאמור להפעיל את הסטרימר של אפל טי.וי. עולה 100 שקל במקום כמעט 300 מקורי. (אגב, יש גם שלטים תואמים שעולים הרבה פחות, אבל הם ללא טעינה פנימית, וללא מערכת סירי, וגם מיועדים לדגמים ישנים יותר). היו עליו המון המלצות, כולל משתמשים מישראל.אבל, משום מה הוא לא עובד! אולי אני עושה משהו לא נכון?
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 15 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
אני גר בבית פרטי , אין כמעט פעם שאני יוצא לחנייה ואין חרא, במקרה הטוב אני אוסף אותו עם את חפירה במקרה הרע אני דורך עליו ובמקרה הגרוע ממש גם הילדים, יש לנו קבוצת WA של השכונה ו90% מהתעבורה שם היא על כלבים או על נביחות או על צרכים או על נשיכות, ושום דבר לא עוזר, הוא ברח, הוא נחמד, הוא ידידותי הוא בטעות נשך אותך כי הוא חשב שאתה קיפוד וכו' , יש פתרון ידידותי שימנע מהם מלעשות את הצרכים שלהם בחנייה שלי ?
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בגדול יצא ונשברה המקדחה באזור ההדק לחצי הכל עובד וחשבתי לעצמי אולי נארגן לה גוף חדש הגעתי לקטלוג מוצר ואין מקט לגוף עצמו יש תיאור לחלק הימני של הגוף ולחלק השמאלי אבל מקט אין. ניסיתי במשך כמה שעות למצוא מישהו שמוכר את הגוף עצמו ולא הצלחתי.. אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
כזאת שמכסה את כל הפנים ואולי גם כדאי לשלב מסנן. מוכרים כאלה לציבור או שעדיף לרדת מזה ולהעדיף N95 בשילוב מגן פנים שקוף? מעניין שגם אחרי שנתיים אין אף פתרון נפוץ פרט לאותן מסיכות פשוטות חסרות הגנה. יש לי חודש להחליט מה לבחור
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרבה מאוד פעמים, בזמן נסיעה/הליכה/שלל מצבים שאי אפשר או לא נוח לכתוב, זה זמן שהראש עובד ולפעמים אני נזכר בדברים או חושב על דברים ורוצה לתעד לי את זה אני מחפש איזה אפליקציה שבקלות אפשר להקריא לה דברים והיא תעביר את זה לטקסט אבל גם תקליט אותם. אחר כך אני לא אשב ואקשיב להקלטות ולכן אני רוצה את זה כתוב, אבל למקרה שהמנוע לא קלט טוב את מה שאמרתי ארצה שזה גם יקליט. מעבר לכך, אם יש לכם עוד המלצות לאפליקציות שיכולות לעזור בפעולות שוטפות, אשמח.
הודעה אחרונה מאת אורח לרגע, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מכיוון שערוץ הספורט בישראל שרכש את הזכויות לאולימפיאדה, תקוע במאה שעברה ולא ניתן לרכוש ישירות תכנים דרך האתר שלהם בלי לעבור דרך מנוי מיותר של יס/הוט/פרטנר/סלקום. איך מי שלא עושה מנוי לאחת מהחברות הגדולות יכול לצפות באולימפיאדה? בינתיים הדרך היחידה שמצאתי היא באמצעות vpn שמכוון לארה"ב וגלישה לאתר של NBColympics שיש לה את הזכויות לשידור בארה"ב. כרגע טקס הפתיחה של האולימפיאדה מתנגן על הטלוויזיה דרך nbc. האם יש לכם עוד דרך לצפות?
הודעה אחרונה מאת bobi,