Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 51 דקות, Blaz00r כתב:

אם יש סעיף בחוזה אז מה הבעיה? אתה חושש שהוא יפתיע אותך באמצע הלילה? שיכנס לדירה כשאתה לא נמצא? מנסה להבין את הרציונל.

אולי יכנס, יראה את השוכר מגדל כמה צמחים מהזן הלא חוקי, וידרוש להיכנס איתו בעסק

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, Blaz00r כתב:

שום מצב לא הגיוני של*בעל* הדירה לא יהיה מפתח לדירה שלו.

לתקופת השכירות הדירה נמצאת בבעלותו, אך לא ברשותו. כלומר, אם בעל הדירה נכנס לדירה (בתקופת השכירות) ללא אישור השוכר, ניתן להגיש תלונה על השגת הגבול.

לפות"ש - תחדד לבעל הדירה שבמקרה ויבקרו גנבים בדירה, הוא יהיה החשוד הראשון מבחינתך.  אני אישית לא הייתי מתעסק איתו וממשיך לדירה אחרת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, motek כתב:

מה לי יש כדי להרגיש בטוח שלדירה שברשותי

אתה רק שוכר את המגורים, היא לא ברשותך

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

אתה רק שוכר את המגורים, היא לא ברשותך

אתה טועה, היא כן ברשותי ואך ורק ברשותי.

עריכה אחרונה על ידי motek
  • אהבתי 1
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם
לפני 9 דקות, Boltik כתב:

לתקופת השכירות הדירה נמצאת בבעלותו

לא בעלות ולא נעליים

לפני 7 דקות, motek כתב:

אתה טועה, היא כן ברשותי ואך ורק ברשותי.

איחולי הצלחה במציאת הדירה שמתאימה לך

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 16 דקות, Boltik כתב:

לתקופת השכירות הדירה נמצאת בבעלותו, אך לא ברשותו. 

סמנטיקה, מה זה משנה איך קוראים לזה, בפועל יש בעל נכס בשווי מליוני שקלים ושוכר.

לפני 17 דקות, Boltik כתב:

כלומר, אם בעל הדירה נכנס לדירה (בתקופת השכירות) ללא אישור השוכר, ניתן להגיש תלונה על השגת הגבול.

נו, סבבה, כמו שאמרתי החוק הוא לטובת השוכר ולא המשכיר

לפני 19 דקות, Boltik כתב:

לפות"ש - תחדד לבעל הדירה שבמקרה ויבקרו גנבים בדירה, הוא יהיה החשוד הראשון מבחינתך

מה אני אגיד לך, בתור בעל דירה הייתי משקשק. ואחרי שסיימתי לשקשק ממשיך לשוכר הבא שיגיע בלי דרישות והשגות מוזרות שכאלה

• אהבתי 1
פורסם
לפני 25 דקות, DareDevil כתב:

לא בעלות ולא נעליים

דיברתי על בעל הדירה - בתקופת השכירות הדירה נמצאת בבעלות, אך לא ברשותו.

לפני 9 דקות, Blaz00r כתב:

סמנטיקה, מה זה משנה איך קוראים לזה, בפועל יש בעל נכס בשווי מליוני שקלים ושוכר.

זאת לא סמנטיקה, אלא הגדרות משפטיות. שכירות היא ויתור על השימוש בנכס תמורת דמי שכירות.

לפני 14 דקות, Blaz00r כתב:

נו, סבבה, כמו שאמרתי החוק הוא לטובת השוכר ולא המשכיר

החוק הוא לטובת החוק. גם אם מדובר בשכירות של משרדים, חנויות או מבנים שלמים, זאת מהות השכירות - ברגע שהשכרת את הנכס לשוכר, הנכס כבר לא ברשותך ואתה לא יכול לבקר בו, להשמתש בו או לעשות כל דבר אחר שלא מוגדר בחוזה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 1 דקה, Boltik כתב:

- ברגע שהשכרת את הנכס לשוכר, הנכס כבר לא ברשותך ואתה לא יכול לבקר בו, להשמתש בו או לעשות כל דבר אחר שלא מוגדר בחוזה.

האמנם? נניח שהשכנה מלמטה מתקשרת לבעל הדירה ומתלוננת שיש הצפה. השוכר בחו"ל ולא זמין. מה עושים?

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, Blaz00r כתב:

מה אני אגיד לך, בתור בעל דירה הייתי משקשק. ואחרי שסיימתי לשקשק ממשיך לשוכר הבא שיגיע בלי דרישות והשגות מוזרות שכאלה

אם אתה משכיר דירה זולה לאוכלוסיה חלשה אז כן. אם היית משכיר דירה למשרד של עו''ד או רופא, אז ההתנהגות שלך היית שונה.

לפני 1 דקה, snoop90 כתב:

האמנם? נניח שהשכנה מלמטה מתקשרת לבעל הדירה ומתלוננת שיש הצפה. השוכר בחו"ל ולא זמין. מה עושים?

מה שהשכנה הייתה עושה אם בעל הדירה בעצמו היה גר בדירה למעלה.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, Boltik כתב:

אני מבין את הטענה. אבל המצב הוא שונה. מבחינתה, היא הודיעה לבעל הדירה. בעל הדירה לכאורה לא יכול לעשות כלום. את מי היא תתבע? את השוכרים או את בעל הדירה?

פורסם
לפני 7 דקות, Boltik כתב:

תובעת את בעל הדירה ומבקשת לתקן נזקים

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 4 דקות, snoop90 כתב:

אני מבין את הטענה. אבל המצב הוא שונה. מבחינתה, היא הודיעה לבעל הדירה. בעל הדירה לכאורה לא יכול לעשות כלום. את מי היא תתבע? את השוכרים או את בעל הדירה?

את השוכרים, כי הדירה הייתה ברשותם. משם צריך להבין האם ההצפה נגרמה עקב רשלנות השוכרים או עקב סיבות אחרות.

פורסם

אני לא מסכים עם הגישה הזאת.

אני חושב שבמקרה הנ"ל על בעל הדירה לפעול על מנת למזער את הנזק לכל הצדדים גם אם זה תלוי בהפרת סעיפים בחוזה.

פורסם
לפני 3 שעות, motek כתב:

האם לדעתכם דרישה של בעל דירה כלפיי שוכר, להחזיק מפתח לדירה היא לגיטימית?

כן, לגיטימי שאדם יחזיק מפתח לדירה שבבעלותו.

• אהבתי 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אני מחזיק מפתח כבר לכמה שוכרים שלי (לא בבת אחת :))

בודאי שאסור להכנס לדירה בלי רשות, זה יותר אם המפתח יאבד. (וכן שאר המפתחות)

• תוכן חדש...