Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, snoop90 כתב:

אני לא מסכים עם הגישה הזאת.

אני חושב שבמקרה הנ"ל על בעל הדירה לפעול על מנת למזער את הנזק לכל הצדדים גם אם זה תלוי בהפרת סעיפים בחוזה.

ואז תצטרך לנמק לשופט למה לא הסתפקת בסגירת ברז ראשי מחוץ לדירה.

לפני 1 דקה, FROGIE כתב:

אני מחזיק מפתח כבר לכמה שוכרים שלי (לא בבת אחת :))

בודאי שאסור להכנס לדירה בלי רשות, זה יותר אם המפתח יאבד. (וכן שאר המפתחות)

אם כל המפתחות יאבדו זאת הבעיה והאחריות של השוכר ולא שלך.

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשום אופן לא להשאיר לבעל הדירה מפתח!!

אין לדרישה הזאת שום היגיון אלא אם הוא רוצה להיכנס לדירה בזמן שאתה לא נמצא.

ממילא אסור לו לפנות אותך מהדירה בלי צו של בית משפט, ואם יהיה צו אז כבר תימצא הדרך להיכנס גם בלי מפתח.

פורסם

לא נכנס לפן המשפטי, פשוט לא מעניין את שני הצדדים.

מעדיף שיהיה לי מפתח זמין מיד כשיצא ולא לחכות/לבקש שיחליף צילינדר.

פורסם
ציטוט

לפני 9 דקות, Mr.Hybrid כתב:

כן, לגיטימי שאדם יחזיק מפתח לדירה שבבעלותו.

לא לגיטימי בכלל. אין שום סיבה להחזיק מפתח חוץ מלהיכנס לדירה כשהשוכרים לא בבית. אי החזקת המפתח לא מהווה שום סיכון לבעל הדירה כי במקרה הצורך (=רק צו של בימ"ש) יש דרכים להיכנס גם בלי מפתח.

לפני 9 דקות, FROGIE כתב:

אני מחזיק מפתח כבר לכמה שוכרים שלי (לא בבת אחת :))

בודאי שאסור להכנס לדירה בלי רשות, זה יותר אם המפתח יאבד. (וכן שאר המפתחות)

אז אתה מחזיק גם את המפתחות לדירות של השכנים שלך? אם השוכר יאבד מפתח זו בעיה שלו.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Boltik כתב:

אז תצטרך לנמק לשופט למה לא הסתפקת בסגירת ברז ראשי מחוץ לדירה.

ראשית, אם בעקבות המקרה, השוכר יקח אותי לבית משפט, זה שוכר שאני מעדיף לא להתעסק איתו.

המקרה שקרה לי - בזמן סופת גשמים, פתח הניקוז במרפסת נסתם והמים לא ירדו ומסיבה לא ברורה הציפו את השכנה מלמטה, לא נגרם נזק, כי פעלנו מהר. אז סגירת ברז ראשי לא היתה עוזרת. בכל מקרה, אפילו אם זה היה מקרה קלאסי, של לסגור ברז מבחוץ, הייתי נכנס לראות איזה נזק נגרם.

ואין לי חצי בעיה אחרי זה לדבר גם עם 20 שופטים. קו ההגנה שלי תהיה - פעלתי על מנת למזער נזקים ל3 צדדים וזאת הגנה מאוד חזקה.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם

כל עוד שבמקרה של פיצוץ צנרת וכד' השוכר מבקש מהמשכיר להזמין בעל מקצוע כדאי שיהיה למשכיר אפשרות להכניס את בעל המקצוע לדירה "בתאום" עם שוכרי הדירה.

אבל אם סיכמו שכל דבר שקורה בדירה היא באחריות הבלעדית של השוכר, לא רואה צורך שלמשכיר יהיה מפתח

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם
לפני 3 דקות, snoop90 כתב:

ראשית, אם בעקבות המקרה, השוכר יקח אותי לבית משפט, זה שוכר שאני מעדיף לא להתעסק איתו.

ראשית, מי שיקח אותך לבית המשפט זה שוטר, כי הסגת גבול היא עבירה פלילית.

• רעיון טוב! 1
פורסם

המקרה שקרה לי - בזמן סופת גשמים, פתח הניקוז במרפסת נסתם והמים לא ירדו ומסיבה לא ברורה הציפו את השכנה מלמטה, לא נגרם נזק, כי פעלנו מהר. אז סגירת ברז ראשי לא היתה עוזרת. בכל מקרה, אפילו אם זה היה מקרה קלאסי, של לסגור ברז מבחוץ, הייתי נכנס לראות איזה נזק נגרם.

ואין לי חצי בעיה אחרי זה לדבר גם עם 20 שופטים. קו ההגנה שלי תהיה - פעלתי על מנת למזער נזקים ל3 צדדים וזאת הגנה מאוד חזקה.

קו ההגנה שלך לא חזק ולא מבוסס. נניח שאותו מצב קורה בדירה מעל הדירה שאתה גר בה ובעל הדירה למעלה בחו"ל. אתה תפרוץ אליו לדירה כדי למזער נזקים לך ולו?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 1 דקה, 2pac כתב:

קו ההגנה שלך לא חזק ולא מבוסס. נניח שאותו מצב קורה בדירה מעל הדירה שאתה גר בה ובעל הדירה למעלה בחו"ל. אתה תפרוץ אליו לדירה כדי למזער נזקים לך ולו?

זה מקרה אחר.

חברים אתם מתייחסים לחוק ולחוזה בצורה מאוד קיצונית. אנחנו בני אדם, יש מקום להפעלת שיקול דעת.

פורסם

זה מקרה אחר.

חברים אתם מתייחסים לחוק ולחוזה בצורה מאוד קיצונית. אנחנו בני אדם, יש מקום להפעלת שיקול דעת.

זה אותו מקרה בדיוק. כל עוד לפי החוזה אסור לך להיכנס לדירה בלי הסכמת השוכר זה כאילו נכנסת לדירה של מישהו אחר.

אם מישהו יכנס אליך לדירה כדי למזער נזקים אתה תגיד שהוא הפעיל שיקול דעת?

פורסם
לפני 4 דקות, snoop90 כתב:

החוק הוא חוק. ומי שמפר אותו צריך לקחת בחשבון שיהיה ניתן לפעול נגדו בהליכים משפטיים.

בשורה התחתונה, להכנס לבית שלא ברשותך, בין אם אתה בעל הדירה ובין אם מדובר בדירה של שכן שלך, זו השגת גבול כפי שכתבו. וזו עבירה.

• רעיון טוב! 2
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם
לפני 4 דקות, 2pac כתב:

אם מישהו יכנס אליך לדירה כדי למזער נזקים אתה תגיד שהוא הפעיל שיקול דעת?

אם בבית שלך פרצה שרפה וכבאי אש נכנס לכבות אותה ? את תיקח אותו לבית משפט?

לפני 4 דקות, motek כתב:

החוק הוא חוק. ומי שמפר אותו צריך לקחת בחשבון שיהיה ניתן לפעול נגדו בהליכים משפטיים.

זה שניתן להפעיל חוק כזה או חוק אחר, לא אומר שיצא מזה משהו. אתה יכול לתבוע כל אחד על כל דבר ברגע זה, במקרה הטוב לא יצא מזה כלום, במקרה הרע אתה תצרטך לשאת בהוצאות משפט.

לפני 5 דקות, motek כתב:

. וזו עבירה.

גם לחצות קו הפרדה רצוף זאת עבירה, אבל אם דוהרת לכוונך משאית וזה מה שצריך לעשות כדי לא למות - אז תעשה את זה.

אתם באמת לא מבינים שיש חוק? יש פרשניות, יש את מבחן האדם הסביר? יצא לכם בכלל להיות בבית משפט?

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, snoop90 כתב:

אם בבית שלך פרצה שרפה וכבאי אש נכנס לכבות אותה ? את תיקח אותו לבית משפט?

לא, כי הדבר נעשה לצורך הצלת חיים.

אתה יכול לתבוע כל אחד על כל דבר ברגע זה, במקרה הטוב לא יצא מזה כלום, במקרה הרע אתה תצרטך לשאת בהוצאות משפט.

יש הבדל בין תביעה אזרחית לבין משפט פלילי. במשפט הפלילי התובעת היא המדינה.

העבירה שדיברנו עליה היא הסגת גבול ומי שיקח אותך לבית המשפז זה שוטר ומי שתתבע זאת המדינה.

יצא לכם בכלל להיות בבית משפט?

כן, יותר מפעם.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 27 דקות, 2pac כתב:

כל עוד לפי החוזה אסור לך להיכנס לדירה בלי הסכמת השוכר זה כאילו נכנסת לדירה של מישהו אחר.

המשכיר צריך להודיע לשוכר זמן סביר מראש ולכן לא צריך לקבל הסכמה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...