Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, davemustaine87 כתב:

פותח השרשור, כרגע האופציות שלך על מנת להתמגן בצורה טובה, זה שימוש במסיכות אקטיבית עם מיכל חמצן, או שימוש במסיכות P3/N95 עם אטימה לפי הנחיות היצרן. אבל שניהם זה לא באמת אופציה נוחה לאורך זמן. 

לפני 4 שעות, amosbmw כתב:

כמו שנאמר מעלי, הגנה מקסימלית בדרך מקובלת בציבור היא עם מסיכת N95.

מה אני אגיד לכם...אני בקבוצת סיכון חמורה. לא לסיבוכים אלא להידבקות. אני מאוד חושש שכל חודשיים אחטוף מחדש ולכן עליי להתמגן וכמו שאחד מפה אמר - כל המסיכות הקיימות לא אוטמות כמו שצריך ולכן אני מתעניין במסיכה שאוטמת מצויין. אבל אם היא תהיה אטומה אז זה אומר שצריך גן לסנן את האוויר הנכנס, לא? כאן הסיבוך מתחיל ואני חייב להחליט, אחרת האופציה תהיה להתפטר מהעבודה

פורסם

מתוך ניסיון של בת זוג במחלקת קורונה, N95 עם הקפדה על החלפה במקרה שהמסיכה נרטבה (זיעה, ספיגת לחות מהנשימה, עיטוש) מספקת הגנה מספיקה גם בחלל סגור עם חולי קורונה מאומתים.

פורסם

נבעיה עם N95 היא למצוא מסיכות תקניות, שכן כנראה שמסתובבים בשוק לא מעט זיופים.

וכמובן שצריך לדעת לעטות אותן ולבדוק את האיטום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

המהדרין מוסיפים מסקין טייפ נייר על גשר האף והמסיכה . לאיטום מקסימלי לאורך שעות. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

תראה , אלה נלחם פה בהסתברויות .

מה הסיכוי שוירוס שגודלו כ 0.13 מיקרון יחדור מסיכה שמסננת מ 0.3 ומעלה. יהיה לו קשה. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 50 דקות, save כתב:

תראה , אלה נלחם פה בהסתברויות .

מה הסיכוי שוירוס שגודלו כ 0.13 מיקרון יחדור מסיכה שמסננת מ 0.3 ומעלה. יהיה לו קשה. 

הוירוס לא מתעפף לו באוויר בעצמו, אלא בתוך טיפות של הפרשות הגוף (פיזור אירוסולי), ולכן גם מסכות כירורגיות די יעילות נגדו.

פורסם (נערך)

N95 על פנים מגולחות. 

רק בריאות. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז חוץ מהמסיכות הרגילות אין שום מסיכה תקנית שנמכרת בנוסף? מעצבן שהתשובה היא לא, אחרת כבר הייתם מספרים...

פורסם

תראה - לא ברור לני מקור הסיכון שללך (וזה בסדר, אתה שומר על החסיון רפואי שלך) וגם לא מה מאפיין את סביבת העבודה שלך שמגביר את הסיכון. יתכן שהפתרון הוא בסביבת העבודה - כמו עבודה בחדר מאוורר היטב ושמירה על מרחק מאנשים אחרים. כמובן שאם אתה רופא שיניים או מרדים או עובד במעבדת PCR הרי שמסכת N95 ומסך לא יגנו עליך בביטחון מספק אם אתה בסיכון גבוה לסיבוכים, אבל אם אתה עובד בסביבה פחות מאיימת אולי ניתן להתאין אותה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, anonport כתב:

אז חוץ מהמסיכות הרגילות אין שום מסיכה תקנית שנמכרת בנוסף? מעצבן שהתשובה היא לא, אחרת כבר הייתם מספרים...

מה אכפת לך תקני או לא? 

למה לא מסיכת חצי פנים של 3m?

• תוכן חדש...