אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, קניתי את המוצר הבא: מגן נחשולי מתח של חברת ABB. לינק למוצר: https://new.abb.com/products/2CTB803871R2300/ovr-t2-40-275-p-qs לינק לפרטי המוצר: https://library.e.abb.com/public/031004f5e98e42f4a6c1166f43ab59b6/2CTC432208D0201_OVR T2 40-275 P QS.pdf?x-sign=0+07XuHgGWkMbtecUoZwVL7RDtWr3dHbMYu58vReoICUhv3To7ZxglulQvA0qrgC לינק להוראות התקנה: https://library.e.abb.com/public/9d2192390ebe4fcdb0e2bcf0bb26e149/2CTC432097M1701.pdf?x-sign=U9eL96AofOcGqku3OE1HrGYnn+aAmluLNKaCRXHoeG9EtkDxah7nesTZsI9BsvXF אני רוצה להרכיב אותו בלוח חשמל דירתי (חד פאזי). הבנתי שמבחינה פיזית, הרכיב ממוקם בין המפסק הראשי לפחת. בחיבור כ…
הודעה אחרונה מאת avnerak, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 13 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
אהלן, יוצא לי טיסות בשבת ובלילה. יש לי כמה על הכוונת בזמן הקרוב. וכן אני קמצן. נהג מונית אמר לי טיפ - להגיע עם הרכב הפרטי לקריית שדה התעופה, להחנות שם (עבדתי שם בעבר, ישנם כביכול אזורים אפורים) ולקחת מונית או אוטובוס הרבה יותר קצרים במקום 200 שקל כל כיוון. האומנם או שאולי יש משהו דומה?
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שישי בבוקר, משחרר את הילד מהגן ולוקח אותו איתי למוזיאון טרקטורים, היות והוא מגלה עניין רב בכלי תחבורה ודי מתלהב הוחלט להראות לו מאיפה הכל התחיל, אמל"ק - יש גם כבאית (פתוחה) במוזיאון - הוא העדיף לשחק ב"סמי הכבאי". מוזיאון יפה שבניגוד לשאר 95% מהכלים הנמצאים בו שמישים. מתוחקז ע"י גדוד מתנדבים פנסיונרים ויצא לי לראות גם נער אחד שעובד עם משיהו מבוגר על אחד הטרקטורים. יש עשרות כלים, בנוסף לטרקטורים המון מכונות, כלי עבודה ידניים וכלי חקלאות עתיקים. רוב הטרקטורים נתרמו למוזיאון ומאחורי כל אחד יש סיפור. מקום מאוד נחמד שהוא מעין men cave של החברה המבוגרים שמבשלים לעצמם אוכל במקום, שומעים מוזיקה מהעבר, ישמחו לספר פיסות מידע על חלק מהכלים ועל …
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
איפה אפשר להשיג חגורות לקשירה(לא חבלים), כדי להקטין נפח של שמיכה או שק שינה?
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 10 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שבת שלום! אני אשמח לכל רעיון יצירתי... אנחנו גרים בקומה גבוהה. יש לנו במרפסת 2 מנועי מזגנים שמשרתים את 2 החדרים הסמוכים למרפסת (חדר הורים וחדר עבודה), הם נמצאים שם מאז שעברנו לדירה ובשיפוץ לא חשבתי על להזיז אותם. זה גורם לבעיית לשלשת יונים חמורה, בימים הקשים (כמו עכשיו) המרפסת מתמלאת בקקי של ציפורים ויונים באופן יום יומי וזה פשוט סיוט. המרפסת לא שמישה באמת. לא עזרו ניסיונות לשים קוצים או כל פתרון פסיבי אחר להרחקת יונים. מה שהופך את המצב ליותר גרוע, המרפסות אצלנו מדורגות, יש מרחק כפול ביני לבין המרפסת שמעליי, והשכנים שמעליי התקינו גם הם באותו חלל (מעל המרפסת שלי) 2 מנועי מזגנים שגם לשם יונים אוהבות להגיע. אחרי שאטפל במנועים שלי אפנה לשכן ואב…
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
אם אספר לכם את השתלשלות המאורעות, כנראה לא תאמינו לי. אז אחסוך מכם. אני גר בקומה שלישית בבניין רב-קומות. אני לא יכול להגיע ולקדוח בעצמי ללא ציוד בטיחות, שאין לי איך ולאן לעגן- או את הידע להשתמש בו. אני מניח שאני לא הראשון שצריך להתקין גגון שכזה בקומה גבוהה בלי גישה מהירה מהגג. אודה לכל כיוון אפשרי- אין לי מושג מה לגגל אפילו... כמובן שאודה להמלצות, ואם יש מניסיון- מה טוב.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ערב צח ומצוחצח, מחר בבוקר אני מתכנן להדרים לאזור הדרום העטוף בכלניות. ראיתי כמה אתרי פריחה. יש המלצות? תודה רבה והמשך ערב נפלא!
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
טיפים לבחירת מקרר. 1 2
מאת חולגי-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 18 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
בוקר טוב. מעבר למותג כלשהו ונותני השרות שחשובים כשלעצמם, מבקש לבדוק אתכם, מהם הטיפים שאתם יכולים לתת בבקשה בנוגע לסידור / אחסון פנימי של המקרר (יען כי צריך לקנות אחד). הכוונה היא לסידור / מיקום תא ההקפאה (עילי / תחתי - שזה הסידור היותר נפוץ) וכן האם להעדיף למשל תא קירור (תחתי) שהוא מגירה, או מקרר תא קירור תחתי עם 2 דלתות (מקרר ...coupe) / 4 / 3 דלתות (מה שיבוא אולי ע"ח מיקום פנימי ?). ענייני נוחות למשל - מה מצאתם הכי נוח ומה לא. יש מקררים שהדלתות (מקרר מרובה דלתות) נפתחות באותו קו של גוף המקרר ויש שלא. הכנו לצורך העניין נישה מספיק רחבה. תודה,
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יצאתי לא מזמן מתביעה אזרחית בתביעות קטנות. מדובר בתביעה פשוטה שהיתה אמורה להתנהל במהירות. היו שלוש תביעות קודמות שבכולן זכיתי ומשום מה פתאום היום השופט החליט להטיל ספק בכל רכיבי התביעה. מה שמוזר שהנתבע בעצמו לא התלונן על כך (לא בכתב ההגנה ולא בדיון). בנוסף השופט חלק על סעיף ההוצאות. מדובר על חקירה פרטית שעכשיו בדקתי במחירון לא רשמי באינטרנט והמחיר ששילמתי נמוך ממה שמופיע. השופט טען שראה חקירות פרטיות כאלה (שעלו לי 600) ב 100 ולכן הוא לא ייתן לי אפילו את זה. כשהשופט ראה שאני המום וכמובן סירבתי לפשרה שאפילו לא מכסה את ההוצאות, ואפילו הזכרתי לו ששופטים קודמים נתנו לי הכל. בסוף הוא החליט משום מה להעביר לנו את פסק דין בדואר ואני בטוח שזה בגלל שהזכרתי את העניין עם שופטים ק…
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
עזרה בתיקון טרנזיסטור עקב קצר חשמלי
מאת Guest-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
הבוקר תוך כדי ריתוק למכשיר בהאזנה למתיחות במזרח אירופה אירע קצר בתוך הטייפ והוא כבה לאחר שפתחתי את הטייפ אני מזהה חוט חיובי אחד שניתק ממקומו אשמח לדעת מהיכן הוא ניתק ולהיכן לחברו אשמח למענה
-
-
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חבר'ה, אני מניח שהמידות שניתנות ברשת (איביי למשל, או אסוס וכו' ) הם באינץ'? או שאני טועה? מה זה 30/32 ? אם יצא לי waist שזה מותניים 45 ס"מ (לא היקף) ואורך פנימי של רגל- inseam מדדתי 80 ס"מ = אז מהן המידות שיופיעו במכנס עצמו? או יותר נכון בטבלת המכירה? אני מניח שלא סתם הופכים את המטרי לאינצ'י, שכן אז המידות היו 31.5 לאורך ו- 17.8 למתניים. אני לא מצליח לצאת ראש עם המספרים הללו...
הודעה אחרונה מאת sperial, -
אז קודם כל,אני יודע שעכשיו עוד מוקדם לדבר על זה,כי יש עוד ארבע חודשים עד הכריסטמס,אבל חשבתי על להתכונן מראש,ןכן,לא שכחתי כמובן את הקורונה אבל יש לי תקווה שאני יוכל להסתדר עם הבירוקרטיה החדשה וכמובן להיות בבידוד עם יהיה צורך. אני מאוד מפנטז על לבקר בשבדיה בתקופת הכריסטמס,אבל פוחד מתגובות אנטי ישראליות וחושש שעצם זה שאני ישראלי יכול להרוס לי את החוויה,יש מישהו שפעם ביקר שם ואולי יוכל להרגיע אותי בעניין הזה? לצערי נולדתי בישראל ויש לי דרכון ישראלי,והשמועות אומרות שבשבדיה יש סוג של אווירה אנטי ישראלית בגלל כל מה שישראל עושה.לא בחרתי להיות ישראלי ולהיוולד פה אבל לצערי זה העונש שלי וזה הורס לי. עכשיו לעניינינו,אני רוצה להסתיר עד כמה שאפשר את העובדה שאני מג…
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לפעמים אני נמצא בחדר מחשבים עם 20 מחשבים ורוצה לשלוט מהמחשב הראשי. יודעים איך עושים את זה? כי אין מי שיסביר לי
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לא אימייל. לא פיזית. פשוט - יש דרך למצוא את ה MAC address ? המניאק מסרב להתחבר לי לרשת והגדרתי אותו דרך גישה כ AP. אם אדע את כתובת ה MAC שלו, אגדיר ברשת שלי לא לתת לו להיכנס ל 5G, ואז, אולי, היא תסכים לקלוט אותו ב 2.4G. בברכת חברים !
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אני צריך להעביר תשלום אחת לכמה חודשים לקרוב משפחה שגר בחול. הבנקים הישראלים שוחטים בעמלות, פייפאל וכדומה פחות מתאימים כיוון שמדובר בסכום יחסית גדול. ניסיתי בעבר את שירותי העברת הכספים של Transferwise Paysend.. שמציעים עמלות נמוכות מאוד אבל גיליתי שהשירות חסום לכרטיסי אשראי ישראלים. לאחרונה במקרה דיברתי על זה עם חבר, שאמר שהוא דווקא כן משתמש בשירותים שלהם ללא שום בעיה. ואפילו הצליח לבצע העברת תשלום לידי. שאלתי אותו אם הוא משתמש בכרטיס אשראי מיוחד והוא אמר שהוא לא בטוח איזה סוג כרטיס זה, כי הכרטיס שלו אבד מזמן והוא פשוט משתמש במספר הכרטיס מהזיכרון כשצריך. אז אני שואל אתכם, האם מישהו מכם מצליח להשתמש בשירותים להעברות תשלומים …
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
האישה בקרוב תתחיל להתפרנס בישראל, תקבל תלוש בישראל ותשלם מס בישראל. היא מעוניינת להעביר חלק מהמשכורת לחשבון הבנק שלה בארה״ב ומעוניינת לעשות את זה בעלות הנמוכה ביותר האפשרית. כמובן שיבוצע תיאום מס מול הרשויות בארה״ב. קריפטו עלה כאופציה, לא איכפת לה מהתנודתיות (מקסימום תחזיק את הקריפטו כהשקעה עד שיעלה). הצעות איך אפשר לקנות קריפטו מחשבון בנק ישראלי בקלות יחסית ? הצעות לגבי אלטרנטיבות זולות במיוחד להזזת הכסף יתקבלו בברכה גם כן, מדובר על כ-3000-6000 שקל בחודש.
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
פוטין תציל אותנו
מאת Guest Mikelt89- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
לאור עליית מחירי המחיה, מחירי הנדל"ן, ומונופול החשמל שבין היתר דורש מהצרכן לשלם עבור הפרסום שלהם, אני מקווה שפוטין יגיע גם לישראל להציל את עמו משיעבוד וניצול ע"י הממשל היהודי וכול חסויו, תודה להית.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אצל השכנה שלי מלמעלה יש נזילה והתקרה שלי מטפטפת, הבעיה שהשכנה נפטרה והילדים שלה עוד לא קיבלו את המפתח לדירה (הבת אמרה שמחכים למשפט) כלומר אי אפשר להיכנס לדירה מה אני יכול לעשות במצב כזה? * הברז מים שלהם סגור כבר חצי שנה
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
עד העדכון האחרון הייתי יכול להיות בראש העין, ולהגדיר כנקודת מוצא מכל מקום אחר בארץ, ובכך לדעת למשל כמה יקח לי להגיע מ x ל y בשעה מסוימת. ולא , אני לא מדבר על נסיעות מתוכננות. היית ממש יכול לדעת כמה לוקח להגיע מכל נקודה בארץ (גם אם אתה לא נמצא בה) לכל נקודה בארץ. עכשו זה לא קורה. גם אם אני מגדיר כנקודת מוצא מקום מסוים ובוחר לאן להגיע, זה יתן לי מסלול מהנקודה בה אני נמצא. מבאס.
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני לא חסיד גדול של תיקון מוצרי חשמל זולים, אך ספציפית את התנור הזה אשתי מאוד אוהבת אז ננסה לתקן התא העליון בתנור עבד כרגיל השבוע ובאמצע האפיה החום ירד ל0 מאז לא נדלק בכלל יש חשמל, כי התא התחתון עובד תקין לפני שאני פותח מי החשוד המיידי ואיך מגיעים אליו?
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני נכנס לאתרים או לפפורום וכל עמוד שאני עובר נפתח מהחלק התחתון פרסומת לא נסגרת עד שאני לא לוחץעל החץ. איך לבטל ? מעצבן ברמות
אני גר בבניין מדורג וכל השכנים בסכסוכים וכל אחד עושה מה שבראש שלו. יש תופעה נרחבת של האכלת חתולים בבניין כולל ע״י משפחה שמאכילה ליד דלת הכניסה שנמצאת בסמוך לחניות. לאחרונה התחילה תופעה של חתול שהפך את החניות והרכבים למגרש המשחקים שלו. יש לי רכב חדש לחלוטין והוא מטנף לי אותו בבוץ ורק חסר לי שגם ישרוט. זה רכב חשמלי ואני מפחד שגם יגרום נזק לכבל הטעינה. אני מיואש לחלוטין.. הרכב מלא בוץ ועקבות של רגלי חתול. אתמול ניקיתי והיום שוב.. ניסיתי פתרונות סבתא של פיזור מים עם קינמון בחניה וכשזה לא עזר עברתי לאבקת צ׳ילי. לא מזיז לו. איך אני יכול בצורה יעילה להרחיק את החתול הזה מהחניה הספיציפת שלי ומהרכב? * לדבר עם השכנים לא אופציה ועדיף לדבר עם קיר ** לא אכפת לי…
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 718 צפיות
הבנתי שסגרו את חניון סגולה ב2019, האם מישהו יודע מה המצב כיום? יש חנייה נורמלית שאפשר לחנות במשך כל היום?
הודעה אחרונה מאת Arteko, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
הייתה לנו בזמן הלימודים תוכנה שכאשר העלנו עבודה היא בדקה אותה מול מאגרים ברשת ואמרה האם העבודה מועתקת ואם כן בכמה %. שכחתי את השם שלה. אני מחפש תוכנה כזאת שתהיה חינמית או זולה יחסית (דולרים בודדים) ושתעבדו מול מאגרים יחסית נרחבים. באנגלית. תודה
הודעה אחרונה מאת Derish, -
אמ;לק אני חופר והרבה מאוד.. קופץ מדבר לדבר, מסיפור לסיפור. אבל המסר הבסיסי בכל העניין, לא טוב לכם בעבודה, תעופו משם גם אם זה "כלוב מזהב". אחרי ההודעה על כך שכפיר כריזמה נפטר, חפרתי בהודעות שלו מתוך סקרנות והגעתי לאחד השרשורים הגדולים על כך שהיה בזוגיות מתעללת ונוראית. ועברה לי מחשבה על העבודה הקודמת שלי. אומנם זה מאוד טרי כל עניין ההתפטרות מהעבודה ומציאת עבודה חדשה. אבל ננסה פה קצת להעביר את המסר והסיפור שלי. לפני בערך שנתיים וחצי ממש לפני הקורונה קיבלתי הצעת עבודה ממקום העבודה האחרון שלי, לחזור לעבוד אצלם (קצת רקע עבדתי במהלך 2018 בערך חצי שנה בעבודה ואז התפטרתי כי זה היה יותר מדי בשבילי) ולעבוד בטלפונים, פקסים דואר וכדומה שירות לקוחות של מוקד קטן. כשהתח…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
כבר מעל שבועיים שהאתר לא עובד לי, במקרה הטוב רק העמוד הראשי עולה, אבל שום חיפוש לא עובד. גם הדומיין החלופי thepiratebay3.org מת. משהו יודע מה קרה? מה החלופות?
הודעה אחרונה מאת dinnnn, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני מגהץ הרבה. המון. איזה כרטיס הכי מפנק מבחינת VFM? פליי קארד? אמריקן? שוט תודה רבה
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
-
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הסתכלתי על התווית ומתברר שהוא מורכב מכל מיני בדים. האם חובה לשלוח לניקוי יבש? אם כן-כמה אמור לעלות?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 8 עוקבים
- 21 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
אני מסתכל באבו-עלי על מוצרים וכל שקעי החשמל שראיתי שם שונים מהשקע הישראלי הסטנדרטי. -יש לשקע הישראלי שם כלשהו? ממה שראיתי שקעי 220 ג'נריים שם הם EU ויש סיומות שונות למדינות שונות. -לאיזה מתאם אני זקוק כדי לחבר את שקעי ה EU (בתמונה) לשקע ישראלי כולל ההארקה?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלומות. אני רק שאלה. כמה חבר'ה במשפחה מתכננים לנסוע לאוסטריה באוגוסט (אני לצערי לא מצטרף). אני מנסה לעזור להם בחיפוש טיסות למינכן (משם הם יסעו לאוסטריה ברכב שכור שמחכה להם בשדה). מה אגיד לכם - זוועה. ישנם הרבה מאד אתרים ומנועי חיפוש טיסות. פתחתי אמש כשבעה שמונה אתרים והזנתי תאריכים, סימנתי טיסות ישירות ללא עצירות ביניים וכו' וכו'. התוצאות מתישות: חלק מהמנועים מתעלם מבחירת "ללא עצירות ביניים" ונותן ללא בושה טיסות שאורכות 28 שעות כאשר בפירוש מסומן ללא עצירות. חלק לא מציין בהתחלה את עלות המזוודה/תיק/טרולי, חלק עמום מאד לגבי הגשת מזון/משקאות. בקיצור - הבנתם כבר: מתיש, מייגע ולא מדויק בעליל. שמתי גם לב שרוב המנועים ניגשים בעצם אל אותה הטיסה שמופיעה אצל הספק, נגיד…
הודעה אחרונה מאת sperial,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,345 אורחים (הצג רשימה מלאה)