Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרחקת חתול מחניה ומהרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני גר בבניין מדורג וכל השכנים בסכסוכים וכל אחד עושה מה שבראש שלו. יש תופעה נרחבת של האכלת חתולים בבניין כולל ע״י משפחה שמאכילה ליד דלת הכניסה שנמצאת בסמוך לחניות.

לאחרונה התחילה תופעה של חתול שהפך את החניות והרכבים למגרש המשחקים שלו. יש לי רכב חדש לחלוטין והוא מטנף לי אותו בבוץ ורק חסר לי שגם ישרוט. זה רכב חשמלי ואני מפחד שגם יגרום נזק לכבל הטעינה.

אני מיואש לחלוטין.. הרכב מלא בוץ ועקבות של רגלי חתול. אתמול ניקיתי והיום שוב.. ניסיתי פתרונות סבתא של פיזור מים עם קינמון בחניה וכשזה לא עזר עברתי לאבקת צ׳ילי. לא מזיז לו.

איך אני יכול בצורה יעילה להרחיק את החתול הזה מהחניה הספיציפת שלי ומהרכב?

* לדבר עם השכנים לא אופציה ועדיף לדבר עם קיר

** לא אכפת לי מרכבים וחניות אחרות

*** הזמנתי מעליאקספרס מרחיק חיות אולטראסוני ואשים בחניה כשיגיע.. לא יודע מה באמת היעילות של זה.

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • מבאס 1
  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אישית? הייתי תופס אותו (רודף אחריו עם שמיכה או עושה מלכודת) ומעיף את החתול למקום מרוחק ממני (יש מצב זה נגד החוק, אז קח בחשבון)

למרות שאני חייב לציין שכרגע יש לי גם מצב דומה בבניין, שכנה שליידי יש לה איזה 10 חתולים בדירה של חדר וחצי והיא גם מזמינה את כל חתולי העיר לאכול אצלנו בחצר ועדיין אף חתול לא נגע באף רכב.

הכי "גרוע" שהם עושים זה להסתתר מתחתיהם שיורד גשם

עריכה אחרונה על ידי Sparrow420
  • רעיון גרוע 4
פורסם

מריק חיות אולטראסוני? אני מכיר את זה כמרחיק חרקים. לא שווה את הפלסטיק שבו הוא נתון. לפחות קנית מעלי בדולר ולא בערוץ 21 שמוכרים את זה במחיר של יהלום.

מכל מקום, לפני שבועיים  שלושה היה שרשור דומה, חפש אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

מכל מקום, לפני שבועיים  שלושה היה שרשור דומה, חפש אותו.

היה שרשור של מאכיל חתולים, עכשיו יש שרשור של סובל מחתולים. השרשור השלישי יהיה של חתול😺

• אהבתי 1
  • מצחיק 13
פורסם (נערך)

הסיכוי שהחתול ישרוט לך את האוטו או את הכבל טעינה שואף לאפס, ואני אומר לך את זה בתור מישהו שחתולים רובצים על האוטו שלו בקביעות.

גם הלכלוך שחתולים עושים על האוטו זה משהו שאפשר לנקות בניגוב של כמה שניות.

החיים של החתולים קשים, בחורף מקפיא ובקיץ מחסור במים, וכדאי גם לחשוב עליהם.

במקומך הייתי מתעלם מהעניין.

לפני שעה, Sparrow420 כתב:

אישית? הייתי תופס אותו (רודף אחריו עם שמיכה או עושה מלכודת) ומעיף את החתול למקום מרוחק ממני (יש מצב זה נגד החוק, אז קח בחשבון)

לגמרי לא חוקי ויכול לעלות לך בביקור בתחנת המשטרה הקרובה.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
  • אהבתי 7
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 18 דקות, Gopher כתב:

הסיכוי שהחתול ישרוט לך את האוטו או את הכבל טעינה שואף לאפס, ואני אומר לך את זה בתור מישהו שחתולים רובצים על האוטו שלו בקביעות.

גם הלכלוך שחתולים עושים על האוטו זה משהו שאפשר לנקות בניגוב של כמה שניות.

החתול לא יכול לעשות נזק לכבל טעינה? כשהכבל מחובר לרכב חלק ממנו על הרצפה.

יש לנו נזילות מים באיזור החניות ומדובר בטינופת בוץ על כל ״המכסה מנוע״ (בגאז קדמי במקרה שלי), לא רק עקבות קטנות. ממש מכעיס על רכב ממש חדש (לא שעל אחר זה לא..), ואין לי מושג לגבי שריטות.. יכול להיות משפשוף של הלכלוך עם הצבע ולא בהכרח מהציפורניים. יצא לי לראות את החתולים אוכלים מגבים ואנטנות של רכבים אחרים בחניה ויצא לי לראות חתול שהיה על רכב אחר ונבהל כשעברתי, רעש הציפורניים היה מפחיד. בכל מקרה רכבים של השכנים לא מעניינים אותי.

פורסם
לפני 15 דקות, galbh כתב:

בכל מקרה רכבים של השכנים לא מעניינים אותי.

ביום שיעניין אותך, הרכבים של השכנים 

יעניין את השכן עם החתול, האוטו שלך.......

פורסם
לפני כשעה, Gopher כתב:

לא מבין את "אנשי החתולים"

חתול זו חית רחוב וההתעקשות של חלק מבני האדם להפוך אותם ל"נכים" מרצון לא מובנת לי כל כך.

תאמין לי שהם בנויים להסתדר היטב עם מציאת מזון וויסות חום הגוף שלהם.

העזרה המוגזמת גורמת להם להיות שמנים ומסורבלים ללא פרופורציה וחסרי יכולת לדאוג לעצמם.

• אהבתי 3
פורסם

דבר ראשון לא לפגוע בחתול, לא לנסות להפחיד אותו או לבוא אליו במהירות\ברעש, זה משהו שרק יפחיד אותו וכתוצאה מזה כנראה ישרט הרכב.

גש לחנות של מוצרי חיות ותקנה תרסיס נגד חתולים אורגני ולא רעיל בכלל (לא לחיות ולא לבני אדם), זה פשוט ריח שהחתולים לא אוהבים, משתמשים בזה בדרך כלל על רהיטים חדשים וכו',

תרסס כמה פעמיים מסביב לרכב, אחרי כמה שבועות הם כבר יבינו עניין ויעזבו לרכב אחר.

פורסם
לפני 42 דקות, מוטי אלתר כתב:

ביום שיעניין אותך, הרכבים של השכנים 

יעניין את השכן עם החתול, האוטו שלך.......

כולם כאן מצפצפים על כולם.. יש כאן הרבה חתולים ומספר משפחות שמאכילות בכל מני מקומות בבניין. האוטו שלי לא מעניין אותם וגם האוטו שלהם לא מעניין אותי. מה שהתכוונתי שאני דואג למלחמות של עצמי ולא של אחרים.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 57 דקות, yd b-4 כתב:

לא מבין את "אנשי החתולים"

חתול זו חית רחוב וההתעקשות של חלק מבני האדם להפוך אותם ל"נכים" מרצון לא מובנת לי כל כך.

העזרה המוגזמת גורמת להם להיות שמנים ומסורבלים ללא פרופורציה וחסרי יכולת לדאוג לעצמם.

אני חושב שאתה קצת מתמם.

למשל הזכרתי את נושא המים. חתולים חייבים לשתות מים אחרת התייבשו כמו כל יצור חי, במיוחד בקיץ שהוא חם מאוד בארץ. מאיפה אתה מצפה שהם ישיגו מים? שילחצו על בר המים הקרוב למקום מגוריהם? מבטיח לך שמעט המים שמשאירים להם לא יהפכו אותם להיות שמנים ומסורבלים אלא יאפשרו להם להמשיך לחיות.

• אהבתי 5
פורסם
לפני 13 שעות, yd b-4 כתב:

רק שאתה טועה. תוחלת החיים הממוצעת של חתול רחוב היא 3-5 שנים (להשוואה, של חתול בית היא 13-18).

נכון שלא כל הסכנות שלהם קשורות למקור מזון, אבל חתול שלא אוכל מספיק יתקשה לשמור על חום גוף, לצוד לעצמו מזון, להלחם בזיהומים ולברוח מסכנות (מכוניות, ילדים מתעללים, חתולים אחרים).

לפני 13 שעות, yd b-4 כתב:

בין לא לעזור מבכלל לעזרה ״מוגזמת״ כלשונך יש טווח רחב של עזרה יעילה שעוזרת לחתולים לשרוד מבלי לפגוע בבריאותם.

ולגבי ה״לדאוג״ לעצמם, כאמור, תוחלת חיים של שליש.

לפני 17 שעות, galbh כתב:

הרכב מלא בוץ ועקבות של רגלי חתול. אתמול ניקיתי והיום שוב

מעבר לפתרונות סבתא (ריח אקונומיקה, תפוזים וכו׳), נסה כיסוי לרכב, מונע את הלכלוך והשריטות. 10-20 לשים ולהוריד.

• אהבתי 5
פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, Gopher כתב:

איזה גיבוב של שטויות, אני יכול לצלם לך זוג שריטות משובחות על המכסה מנוע שפונקתי בהן מידי חתולים רק לפני שבועיים (מנוע חם וחנייה מקורה בחורף, התענוג הכי גדול שלהם). לשיטתך אני כנראה במקרים השואפים לאפס...

לפות״ש, תנסה אולי לתקוף את זה מכיוון אחר, אולי במקום לנסות להרחיק אותם מהרכב שלך (מה שדי בלתי אפשרי), אולי אפשר לנסות לגרום לרכבים של אחרים (במיוחד את הרכבים של אותם קקות שמשתמשים בחנייה של הבניין לטיפוח האגו העצמי ותחושת הנתינה שלהם) להיות יותר ״נחשקים״ בעיניי החתולים... wink-wink

עריכה אחרונה על ידי YoJ
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תזמין לוכד עירייה שיסרס ויעקר את כל החתולים בבניין... ככה לפחות לא יהיה מטרד עוד כמה שנים. מצחיק אותי שאנשים מוציאים בחודש מאות ואלפי שקלים על האכלה של חתולי רחוב, אבל סירוס ועיקור הם לא מוכנים לעשות להם.

אני יודע שלדבר עם השכן לא עובד, אבל מכיוון שזה קורה בכניסה לבניין מה שהופך את זה למטרד - אפשר לנסות ולפנות לוועד/עירייה/עו"ד (בסדר הזה). אין בעיה שיאכיל, אבל במקום שלא מייצר מטרד - שיזיז את עצמו לגן הציבורי הקרוב או אפילו רק לצד השני של הבניין, ונפתרה הבעיה.

ולכל אלה שמציעים פתרונות כמו "להעלים" את החתולים - תתביישו.

רוצה להעלים חתול מהרחוב - תאמץ או תמצא לו בית חם. גם זה פתרון...

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 דקות, nadavd4 כתב:

רוצה להעלים חתול מהרחוב - תאמץ או תמצא לו בית חם. גם זה פתרון...

באותו כיוון אפשר להציע את זה למי שמאכיל אותו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...