Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרחקת חתול מחניה ומהרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 54 דקות, evc כתב:

לכלבים אגב אין ציפורניים מתכנסות והן כל הזמן שלופות, אז הפורד אס מקס הזאת ייתכן ונשרטה מהכלב הזה.

מקווה שלא לקחת ברצינות את הקטע עם כלב...

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 14 שעות, evc כתב:

הנקודה שלי היא שחתולים לא עולים על רכבים רק בגלל שמאכילים אותם באזור, חתולים יכולים לעלות על רכבים בגלל חום המנוע (כנראה בעיקר) או נקודת תצפית או סתם עליה מזדמנת.

הרכב שלי ורכבים קודמים חונים במקום שלא מאכילים חתולים וגם עליהם היו מדי פעם סימנים של כריות הרגליים שלהם במסלול הליכה ובמצב כזה הציפורניים שלהם מכונסות, שריטות מעולם לא ראיתי בכל הרכבים שהיו לי.

השריטות שראית לא בהכרח נגרמו מחתולים, וגם אם כן אז זה מאד נדיר, אם חתולים היו גורמים לשריטות על רכבים אז הרבה מאד רכבים היו עם שריטות.

השריטות לא קורות כל שני וחמישי, אבל הן קורות במיוחד שהם כבר יושבים שם באופן קבוע. וממש לא צריך להבהיל אותם, אני נתקלתי בשריטות בלי בכלל לראות את החתול אז אם הם נבהלו ושרטו כתוצאה ממשהו אז זה בטח לא ממני ואם אין לי שליטה על הסיטואציה אז מה זה משנה איך זה קרה?

כמו שאתה עכשיו אומר שהם עולים לא רק בגלל חום אלא בעצם בשביל נקודת תצפית או סתם עלייה מזדמנת, במילים אחרות מסכים שהם עולים סתם ואין שליטה על כך.

אגב, אין סיבה שתראה את השריטות כי זה לא עכשיו חריטה עמוקה, אלה שריטות שכנראה רק בעל הרכב הפדנט בכלל ישים לב אליהן וגם זה כי הוא שוטף את הרכב בעצמו ידנית ושם לב לכל פיפס. 

כאמור זו לא חריטה גם, הן לא חודרות את עומק הצבע והן ירדו בפוליש, אבל בסופו של דבר זה נזק ממשי לרכב שהם יכולים לעשות.

פורסם
לפני 13 שעות, yossiaviel כתב:

זה הספריי:

2083695223_flower(Copy).jpg.4842949f33a4004b99017e58cb690ab8.jpg

גם אני יכול להמליץ על התרסיס הנ"ל. מאד יעיל. אני מרסס מסביב למכונית. יש לחזור על הפעולה פעם בחודש בערך. הריח החריף מרחיק את החתולים.

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
בתאריך 30.1.2022 בשעה 16:39, galbh כתב:

ריססתי מים עם קינמון, פיזרתי אבקת צ׳ילי שני הדברים האלה לא עזרו. אתמול בערב השפרצתי חומץ מסביב לרכב שלי אז עוד אין לי תשובה. הזמנתי ספריי וכמו שרשמתי מכשיר אולטראסוני מעליאקספרס. מקווה שבמשהו מזה תבוא הישועה. יש לי הרגשה שלחתול הזה יש שורשים מקסיקנים והוא חובב חריף ותבלינים ריחניים.

קח פלפל שחור

הרחיק לי חתולה אמא עם הגורים אחרי שנואשתי כמעט.

אולטרה סוני - מרחיק אבל את האמא עם הגורים הוא לא הצליח לגרש מה שהפלפל כן

מצאתי אתר שדרג מרחיקי חתולים

https://petkeen.com/best-outdoor-cat-repellents/

מוכן להשתתף עם עוד חברה במוצר מס"1 - מיכל די גדול

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולטרה סוני זה המכשיר כמו של היתושים? כי הזבל הזה עושה מין צליל ממש מעיק ששומעים רק ממש מקרוב למכשיר ולא מרחיק שום דבר. גם חפר לי במח הזמזום הזה וגם עקצו אותי יתושים כל הלילה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

אולטרה סוני זה המכשיר כמו של היתושים? כי הזבל הזה עושה מין צליל ממש מעיק ששומעים רק ממש מקרוב למכשיר ולא מרחיק שום דבר. גם חפר לי במח הזמזום הזה וגם עקצו אותי יתושים כל הלילה. 

כלבים נסים ממנו כמו ממגפה ממש 🤣

קובי

פורסם
לפני כשעה, kobi_g כתב:

קח פלפל שחור

הרחיק לי חתולה אמא עם הגורים אחרי שנואשתי כמעט

זה פלפל בתרסיס שקנית או שסתם פיזרת תבלין פלפל שחור רגיל מסביב לרכב? 

פורסם
לפני 4 דקות, Doron_Z כתב:

אבקת פלפל שחור שגרסו לי אותו ויש לו ריח מאד מאד חריף

• אהבתי 1

קובי

פורסם (נערך)
בתאריך 29.1.2022 בשעה 17:19, galbh כתב:

אני גר בבניין מדורג וכל השכנים בסכסוכים וכל אחד עושה מה שבראש שלו. יש תופעה נרחבת של האכלת חתולים בבניין כולל ע״י משפחה שמאכילה ליד דלת הכניסה שנמצאת בסמוך לחניות.

לאחרונה התחילה תופעה של חתול שהפך את החניות והרכבים למגרש המשחקים שלו. יש לי רכב חדש לחלוטין והוא מטנף לי אותו בבוץ ורק חסר לי שגם ישרוט. זה רכב חשמלי ואני מפחד שגם יגרום נזק לכבל הטעינה.

אני מיואש לחלוטין.. הרכב מלא בוץ ועקבות של רגלי חתול. אתמול ניקיתי והיום שוב.. ניסיתי פתרונות סבתא של פיזור מים עם קינמון בחניה וכשזה לא עזר עברתי לאבקת צ׳ילי. לא מזיז לו.

איך אני יכול בצורה יעילה להרחיק את החתול הזה מהחניה הספיציפת שלי ומהרכב?

* לדבר עם השכנים לא אופציה ועדיף לדבר עם קיר

** לא אכפת לי מרכבים וחניות אחרות

*** הזמנתי מעליאקספרס מרחיק חיות אולטראסוני ואשים בחניה כשיגיע.. לא יודע מה באמת היעילות של זה.

מנסיון : ״מרחיק חיות אולטראסוני ״ עובד !

לוקח אמנם זמן אבל העיקרון שהחתול לומד לא להתקרב , לאחר כחודש מתחילים לראות שיפור - תלוי במנת המשכל של החתול. 

אני שמתי מרחיק חיות אולטראסוני אחד על הקיר שמביט על הרכב מלמעלה ואחד נוסף על הרצפה שהחתול לא יקפוץ על הרכב. 

עריכה אחרונה על ידי ronen7
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, ronen7 כתב:

מנסיון : ״מרחיק חיות אולטראסוני ״ עובד !

לוקח אמנם זמן אבל העיקרון שהחתול לומד לא להתקרב , לאחר כחודש מתחילים לראות שיפור - תלוי במנת המשכל של החתול. 

אני מקווה שמשם תבוא הישועה. מנת המשכל של החתול בסימן שאלה גדול.. הוא מעדיף להלך על הבגאז הקדמי וגג זכוכית קפואים של טסלה ולא להתפנק על מכסה מנוע חם של מאזדה, 2 סקודה, פג׳ו, סיטרואן ואפילו ג׳יפ קדילאק.  אני לא אתפלא אם הוא יחליט לתת ביס לכבל טעינה תלת פאזי

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 1.2.2022 בשעה 09:34, Doron_Z כתב:

דורון בוא תספר מה המצב עם הולכי על ארבע כעת 🤣 כי בטוח עוד אנשים נמצעים בבעיה הזו

• מצחיק 1

קובי

פורסם

חייב לציין שהטריק עם הפלפל השחור בינתיים עובד. צריך לנסות לטווח ארוך באמת וגם ירד גשם שקצת טינף את הרכב אבל בינתיים לא הצלחתי לזהות טביעת רגל של חתול. מומלץ לכולם לנסות. תודה קובי :)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 1.2.2022 בשעה 09:38, kobi_g כתב:

אבקת פלפל שחור שגרסו לי אותו ויש לו ריח מאד מאד חריף

ומה תעשה חודש חודשיים אחרי שהפסקת עם הפלפל והם יחזרו ?

או שכל יום כל החיים תשים פלפל אל הרכב?

• תוכן חדש...