Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג מה כתבת. אמרו לי שבעבר זה היה אפשרי אבל משהו "כבר לא עובד". אף אחד לא מומחה למחשבים וכולם משלימים עם זה. אני בסה"כ מנסה לגרום למסכים של שאר המחשבים להציג את מה שקורה במחשב הראשי. יש פתרון לזה? יכול להיות שכבר מותקנת תוכנה שאני לא מכיר...

פורסם

יש בערך 8342 דרכים לעשות את זה. בלי עוד פרטים קשה לעזור...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

זה מכללה? מקום עבודה?

יש את זה כפיתרון חומרתי או תוכנתי, סביר להניח שאם זה ראית שעובדים שם כך בעבר כנראה שהפיתרון קיים כפי שרשמתי בתחילה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני 9 דקות, borsood כתב:

יש בערך 8342 דרכים לעשות את זה. בלי עוד פרטים קשה לעזור...

איזה עוד פרטים צריך? אני לא מומחה אז בבקשה תדריך מה צריך למסור

לפני 10 דקות, gsi16v כתב:

זה מכללה? מקום עבודה?

בית ספר (לא ממש מתוחזק)

פורסם

אם זה תוכנתי, וזה לא בהסוואה, ייתכן שרשימת תוכנות מותקנות תעזור לנו להבין איזה תוכנה עושה את זה

אבל כמו שנכתב, יש המון דרכים לעשות את זה, והמון תקלות אפשריות, אז גם אם נבין איזה תוכנה זאת, בלי מישהו שמבין רוב הסיכויים שלא תצליח לסדר את זה לבד.

עוד חסם נוסף - סביר להניח שהתוכנה שעושה את זה תהיה חסומה בסיסמא - ואז צריך מישהו שמכיר את הסיסמא.

איפה הבית ספר הזה ? אם זה קרוב אלי אולי אני יכול לקפוץ להעיף מבט

פורסם
לפני 48 דקות, anonport כתב:

בית ספר (לא ממש מתוחזק)

באיזה בית ספר מדובר? בעלות או משרד החינוך? לפי התגובות שלך אני מנחש שמדובר בבעלות, ממליץ לפנות לעירייה ולבקש את עזרת מחלקת המחשוב שלה. 

*בעלות יכול להיות גם עמותה/אגודה וכדומה

אולי אם יש לך גישה לוואטפס הקבוצתית של המורים, אולי לאחת מהן או מהם יש את הסיסמאות או יודעים איזה תוכנה מדובר

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

על כל מחשב תתקין תוכנה קטנה בשם ultravnc

חינמית 

כעת שעל כל מחשב מותקן דרך התוכנה server אתה יכול לשלוט עליו מכל מחשב אחר שאתה מריץ בו client

ההתקנה כוללת את שניהם

אתה פונה ע"י שאתה שם את ה IP ותתן את הסיסמה (בהתקנה אתה יכול לבחור ביבמה לשליטה או סיסמה של מערכת ההפעלה)

מאד קל לבהצלחה

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 1

קובי

:-)

פורסם

הפוסט הזה הזכיר לי שכשהשתחררתי מהצבא עבדתי בחברת minicom (נראה לי שהחברה נסגרה כבר), חברה שייצרה בתחילת שנות ה-2000 כרטיסים שמאפשרים הצגת מסך ממחשב ראשי אצל כל תחנה שבה מותקן הכרטיס. עבד מצוין.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

פגסוס.  וברצינות - יש לנו ניסיון טוב עם AnyDesk - תוכנה מאוד פשוטה להפעלה שאנו משמתמשים בה בעיקר לצורך עזרה ללקוחות או מתכנתים שנתקלים בקשיים. 

No worries 8)

פורסם (נערך)

גם אצלנו בעבודה משתמשים ב-AnyDesk, יש לה את הבעיות שלה לפעמים (מקבל מדי פעם כל מיני קריסות מוזרות) והיא לפעמים איטית (למרות שהלפטופ והמחשב במשרד חזקים), אבל היא לא מונעת ממני לעבוד מהבית.

נראה לי שלשימושים של פות"ש היא תתאים היטב.

השאלה למה לא להשתמש אצלו ב-Remote desktop?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

Any desk ממה שאני יודע מתאימה ל2 מחשבים בלבד

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

פותש מבקש לשכפל את הצג הראשי שלו לשאר המחשבים, לא לשלוט עליהם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...