Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, 

אני צריך להעביר תשלום אחת לכמה חודשים לקרוב משפחה שגר בחול. הבנקים הישראלים שוחטים בעמלות, פייפאל וכדומה פחות מתאימים כיוון שמדובר בסכום יחסית גדול.

ניסיתי בעבר את שירותי העברת הכספים של Transferwise Paysend.. שמציעים עמלות נמוכות מאוד אבל גיליתי שהשירות חסום לכרטיסי אשראי ישראלים. 

לאחרונה במקרה דיברתי על זה עם חבר, שאמר שהוא דווקא כן משתמש בשירותים שלהם ללא שום בעיה. ואפילו הצליח לבצע העברת תשלום לידי. שאלתי אותו אם הוא משתמש בכרטיס אשראי מיוחד והוא אמר שהוא לא בטוח איזה סוג כרטיס זה, כי הכרטיס שלו אבד מזמן והוא פשוט משתמש במספר הכרטיס מהזיכרון כשצריך. 

אז אני שואל אתכם, האם מישהו מכם מצליח להשתמש בשירותים להעברות תשלומים בינלאומיים עם כרטיסי אשראי ישראלים?

עריכה אחרונה על ידי avimorde
פורסם
לפני 2 דקות, avimorde כתב:

הבנקים הישראלים שוחטים בעמלות

אני מעביר מדי פעם סכום באיזור ה 40K שקלים. יוצא לי משהו כמו 160 שקל עמלה (גם שקר וגם המרה). 0.4% לא נשמע לי שחיטה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ישנו שירות שהשתמשתי בו להעברת כספים מכרטיס אשראי ישראלי לכרטיס אשראי בחול בהעברה מידית, השירות נקרא gmtonline

הייתי מאוד מרוצה מהשירות והעלות הייתה ממש נמוכה. אני לא זוכר לומר מה התקרה להעברה, אבל שווה להכנס לאתר ולבדוק

יום טוב גם לך

פורסם
בתאריך 14.2.2022 בשעה 13:16, avimorde כתב:

אז אני שואל אתכם, האם מישהו מכם מצליח להשתמש בשירותים להעברות תשלומים בינלאומיים עם כרטיסי אשראי ישראלים

הבעיה היא החלק של האשראי + חשבון לא עצמי לקבלה שיחד עושים כל מני טריגרים כאלו ואחרים.

מה אתה מנסה לעשות ?

להעברות עצמיות - הבנק , פייפאל , טראנספרוויז (ניסיתי רק בכיוון ההפוך את זה ספציפית) כולם עבדו לי ללא בעיה לשני הכיוונים.

(כולל סכום של מעל 100 אלף אחרי מחירת דירה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הבנק שוחט אותך בעמלות?!?

נראה לי שאתה לא מחשב נכון. שהייתי גר בחול הייתי מעביר קבוע מהחשבון בארץ לחול. בדקתי 1001 אופציות בסופו של יום הבנק היה יוצא או הכי זול או הכי קרוב לזה. שהאופציות האחרות היו תמיד מסובכות יותר ומרגישות פחות בטוחות.

טרנספורטר - נשמע לי המון. 

פורסם

ל1000 דולר - 20$ עמלות להעברה דרך הבנק זה זול. בוודאות (יש כמה עמלות קבועות של IBAN בדרך שמסתכמות ביותר). דרך טרנספרוויז וכו לסכומים כאלו אפשר יותר נמוך.

לסכום הגדול העברתי דרך הבנק - כי העמלות שם דיי קבועות , אפשר לבקש הנחה על עמלת סחר חליפין - וגם היא מוגבלת בסכום מסוים.

לסכומים קטנים (אלפים בודדים) הבנק לא הכי משתלם.

מתייחס להעברות בקו ישראל ארה״ב - וסופר גם את העמלות שקשורות בקבלה ולא רק בשליחה

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בעבר המליצו לי על Interactive Brokers. ממליץ לקרא את השרשור פה, עדכנתי אותו היום עם האבחנה האחרונה שלי בעניין: 

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...