Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה טובה ובריאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה סוג של הגדרה תיאורטית של סקראם. זה לא agile כמו שכתבו.

(בנתיים אנחנו פה מוציאים גירסאות שבועיות לחנות :) )

אצלינו לפחות יש מטרות שהפרודקט מציב - אנחנו עושים סקופינג רבעוני (t shirt sizing) -ומציינים נושאי התמקדות לבן אדם פר שבוע פלוס מינוס.

בתחילת כל פרוייקט חדש - עושים design יותר מעמיק ושוברים למשימות ומתקנים timelines אם צריך.

הצוות שלי (שאני הTech lead שלו) בנתיים כבר 4 רבעונים ברציפות מקדים ומספיק לעשות גם שיפורים וחיסולי tech debt.

(כמובן - לא טוען שזה מושלם - זה מה שעובד לי כרגע במקום הנוכחי עם הצוות הנוכחי)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתאריך 10.2.2022 בשעה 18:54, פינדר כתב:

חבר שלי מהנדס חומרה בחברה שמייצרת מכשירים שכוללים חומרה ותוכנה.

פעם שמו מעליו מנהל שהגיע מהתוכנה ורצה לעבוד אג'ייל. חבר שלי כמובן לא הכיר בכלל את המושג.

היו להם הרבה ויכוחים למה זה כן\לא מתאים. בסוף קבע למנהל עובדה שזה לא הולך לקרות וסגר את העיניין.

ברור, זה לא איזה מילת קסם שמתאימה לכל תחום.

בתאריך 10.2.2022 בשעה 18:56, nev כתב:

הבעיה היא כשדוחפים אותה לכל מקום בארגון כדי שמישהו יוכל לומר "אנחנו AGILE!!!". אנחנו בעיקר מתעלמים מזה כרגע והמנהלים תומכים.

לא יודע מה יקרה ביום שיגיע מנהל שיתעקש איתנו על זה.

ארגונים כארגונים (במיוחד בטק) מאוד אוהבים באזז וורדס.

כולם Agile, כולם ירוקים, כולם CI/CD וכו' וכו'.

מה יקרה כשיגיע מנהל שיתעקש לדחוף מתודולוגיות לא מתאימות? מה שקרה בעולם התוכנה עם מתודולוגיית Waterfall - שרוב מוחלט של הפרויקטים נכשלים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...