אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן מעוניין להעסיק קרוב משפחה שיעשה עבודות בעסק משכורת יחסית נמוכה. העסק הוא עוסק מורשה ללא משרד שכור.. האם רשות המיסים יכולה לבוא בטענות במקרה כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מחפש את מפת ישראל כקובץ מעודכנת ל06/2021?
הודעה אחרונה מאת oriporat, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם... אחר שנשברתי מהפקקים וראיתי שהשד לא כל כך נורא, החלטתי לנסוע לעבודה באופניים. המרחק נסיעה הוא כ 9 ק"מ שלוקח כ 30 דקות. אם נשווה לרכב הנסיעה היא כ 7 ק"מ לוקחת 35 דקות ותלוי במצב של הפקקים לפעמים גם יותר. עכשיו מנסה להבין את חוקי העזר של עיריית תל אביב https://www.tel-aviv.gov.il/Residents/Transportation/Pages/BicycleParking.aspx אני נוסע על אופניים רגילות, והשאלות הן: 1. האם אני מחוייב בקסדה - למרות שתמיד נוסע מנסה להבין את החוק 2. אם אני נוסע על הכביש ויש שביל אופניים - האם זה דוח? 3. אם אני נוסע על המדרכה ואין שביל אופניים - הקנס הוא 100 ש"ח? 4. למה עוד חשוב לשים לב? 5…
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחותי שלחו לי הודעה ב WhatsApp שיש תקלה ושצריך לאמת את החשבון. שלחו לה קוד ב SMS והיא שלחה להם בחזרה את הקוד שהיא קיבלה ומאותו רגע ננעל לה החשבון של WhatsApp. מה אפשר לעשות? אני חושב שפרצו לה לחשבון. אין גישה, חברות אמרו לה שהוציאו אותה מכל הקבוצות שהשתתפה בהן, ואין אפשרות לשחזר מהאימייל. יש משהו שאפשר לעשות בנדון? זה מקרה אבוד? אם כן, מה עושים הלאה?
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למאמן הקראטה שלי יש יום הולדת 70, שחוגגים לו במסיבת הפתעה במסעדה-אולם כזה. אין לי מושג כמה לתת... ואיך? מזומן במעטפה, עם שם? בלי שם? צ'ק? הצילו... ומאחל לכולם שאלו יהיו הצרות שלכם! 🙂😉 תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
שכנים מלכלכים
מאת roy007- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם בבניין שאני גר בו יש באופן קבוע שכנים בעלי כלבים שמשתינים במעלית או בלובי והם אינם מנקים אחריהם. או שכנים שמטפטף להם שקית הזבל וגם אז הם לא מנקים.. ניסינו לדבר איתם ולבקש עשרות פעמים אך זה לא נעצר. יש לנו מצלמות בבניין אך מאד קשה לעקוב אחרי הדבר הזה. אשמח לרעיון מה ניתן לעשות במקרים כאלו? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת roy007, -
אהלן, איך ידעתם איזה תואר אתם הולכים ללמוד? אני כרגע משפר בגרויות, הרבה מהאנשים שאני לומד איתם נעולים על איזה תואר הם הולכים ללמוד. לי אין מושג כל כך.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
האימפולס הראשוני הוא לרסס מסיר שומנים על דפנות התנור מבפנים ועל הדלת שלו. אבל מניסיון - יש צורך בהרבה (מאד) מים זורמים, בכדי לנקות את הג'יפה לאחר מכן. כמו כן האדים של המסיר הזה, ובכן - אני לא יודע עד כמה הם ייעלמו לאחר הניקוי ולא ארצה אותם באוכל שלנו. יש לכם רעיונות? איך מנקים תנור כזה?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
שלום וברכה, חיפשתי נייד עם ביצועים סבירים,משקל נמוך וסוללה די חזקה ונפלתי בטעות על הדבר הזה: https://www.bestbuy.com/site/dell-xps-13-4-oled-touch-screen-laptop-intel-core-i7-16gb-memory-512gb-solid-state-drive-frost-white/6443794.p?skuId=6443794 חדש - 1950$, פתוח - 1170$. יש למישהו ניסיון עם ה- open box שלהם? המלצות ספציפית על המחשב המדובר? תודה רבה והמשך יום נפלא.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן מעולם לא השתמשתי בESIM בחו'ל או בכלל. המכשיר שלי תומך. האם אני יכול להשאיר את הסים הפיזי בארץ? ובנוסף , ספק מומלץ בלונדון ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחרונה התגלגלו לידי airpods pro חדשות בקופסא אטומה. מתלבט אם למכור או לפתוח ולהשתמש. יש כבר שלוש זוגות TWS. אחד מהם לספורט (realme), שטח, ים וכד'. הן זולות ועושות את העבודה. יושבות טוב באוזן אך מכאיבות לאחר שימוש של שעתיים לכל היותר. השניות יותר למוזיקה (oppo) צליל מטורף, ממש תענוג לאוזן. אבל המיקרופון שלהן לא משהו וכמעט אי אפשר לנהל שיחה. הצד השני פשוט לא שומע כלום. והזוג השלישי (שיאומי) לשימוש במשרד, שיחות. המקרופון מעולה והן נשלפות מהאוזן בשניה. הן לא אטומות בהשוואה לשתיים הראשונות. תוהה אם האירפודס מסוגלות להחליף את שלושתן או פשוט כדאי להעביר אותן הלאה ולהמשיך עם הסטאפ הקיים. עובד עם אנדרואיד כך שהאקו-סיסטם גם שונה וכנראה לא יפיק מהאיר…
הודעה אחרונה מאת Muzic4Ever, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש את המיקסה (Mikasa) המוכר לכולם, רק שהוא יקר יחסית וגם קשה כמו אבן בהתחלה. בנוסף, לילדים קשה איתו כי הוא באמת מצריך יותר כוח ברגליים. מישהו מכיר כדורגל טוב לאספלט שלא יתפרק אחרי יומיים, מתאים לילדים (לא קשה או כבד מדי) ועדיין לא מרגיש "בלון" ?
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עברתי לממיר החדש של הוט. מדובר בסטרימר אלחוטי שמחובר לראוטר wifi 6 מהדור החדש הכולל חיבור לסיב אופטי. הממיר מהדור הקודם היה מסוגל לקודד dolby digital בערוצי הסרטים בחיבור לרסיבר. לא הצלחתי לקבל קידוד dolby digital גם ביציאת הHDMI וגם ביציאה האופטית בחיבור ישיר לרסיבר. עברתי על כל האפשרויות בתפריטים. לשרות הטכני של הוט אין שום מושג. נראה שכל העסק הזה עדיין חדש להם והמערכת בסוג של הרצה. אני יודע שיש פה מספר מביני עניין בנושא. יש לכם אולי מידע נוסף?
הודעה אחרונה מאת DrorZi, -
אני לא ממש מבין בתחום התדרים, וכוח השידור, והאם זה מזיק או לא הקדמה : אל חדר הילדים מגיע הקו האופטי של הספק, שם הוא מחובר לממיר מאופטי לנחושת ואז מחובר לנק' בקיר שמגיעה לראוטר שנמצא בארון התקשורת. עד כה לא היה מחשב בחדר שלהם (וכשהיה המחשב שם, בזמנו כאשר התקינו שם את הקו, זה לא היה החדר שלהם) ועכשיו אני רוצה להעביר אליהם את המחשב (נייח, חיבור נחושת), אבל מן הסתם יש רק נק' תקשורת אחת בחדר והיא תפוסה ע"י הממיר. יש בידי ראוטר שמקבל ישירות אליו חיבור אופטי, כביכול אני יכול להשתמש בו כראוטר ראשי, ולשרשר אותו לראוטר השני בארון התקשורת, אך : א. אני לא רוצה להחזיק 2 ראוטרים 2. הראוטר בארון התקשורת - כיאה לראוטר "טיפש" …
הודעה אחרונה מאת save, -
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום, שאלה שלא מצאתי לה תשובה בגוגל. בקומה הראשונה נקבע גובה ריצוף לפי הממ"ד. פתח הממד לרוב מוגבה לגובה 20 ס"מ מהרצפה כדי לאפשר מרווח לתשתיות מים, ביוב וחשמל. ואז עם לייזר או שטיכמוס מסמנים בכל הבית גובה מטר על הקיר מהגובה ריצוף. מה עושים בקומה שנייה? כיצד קובעים גובה ריצוף אחיד בקומה השנייה? תודה
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
אשמח לקבל קישור תקין/ את קובץ המפות בעצמו. בברכה.
הודעה אחרונה מאת oriporat, -
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
כיצד מקבלות הדירות במגדלים הנבנים על כל צעד ושעל, את אספקת המים שלהן? האם יש לכל מגדל שכזה - מגדל מים אינטגרלי משלו, או שמשאבות (דחסני מים) מספקות לפי חיישני צריכה? אני מדבר על צריכת מים רגילה, לא למטרות כיבוי אש וכו'.
הודעה אחרונה מאת stas12, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הבקשה בכותרת. אודה מאד להמלצה חמה על עו"ד מומחה לדיני עבודה באיזור חיפה והקריות. תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 10 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אהלן מדובר בבחורה צעירה בת 29 שסובלת מכאבים כרוניים עם הקרנות לרגל ובערך 8 פריצות דיסק מתוכן כמה רציניות לאחר תאונת דרכים. פיזיותרפיה בקושי עוזרת ורופאים ממליצים על ניתוח, היא מעדיפה להסתכל על ניתוח כמוצא אחרון (כמו רובנו). מבקש את עזרת חברי הקבוצה, אם מישהו יוכל לתת מידע או להפנות לפיזיותרפיסט / מטפל ברמה גבוהה באיזור המרכז והדרום (ראשלצ - אשדוד). המון תודה
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי ספריית מוזיקה על הnas הכל מסודר בתיקיות, חלק משמות הקבצים בעיברית. יש לי שרת נגן מדיה שמציג את כל העיברית כגיבריש ובנוסף לזה הוא לא מתייחס לסדר של התיקיות אלא הוא לוקח את כל מה שיש ב nas ומקטלג לפי זאנר/אמן. מחפש תכנה לבצע שינוי tag לקבצי המוסיקה שלמשל כל מה שיש לי בתקיה בשם 'עברית' תופיע כזאנר Hebrew וכך אעשה לכל התיקיות, פשוט אקטלג את כל מה שיש בתיקיה כזאנר והשרת יקרא זאת כך. ואז בעצם לא מעניין אותי שמות הקבצים, אני בוחר בשרת זאנר והוא יציג לי בעצם את התיקיה.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן עובר לדירה חדשה, ללא סיבים לצערי. נציגה של בזק בינלאומי שאלה איזה ראוטר יש לי והבטיחה שראוטר רגיל (רק כניסת WAN) בלי מודם, יספיק. האם זה הגיוני? קיבלתי בעבר שירות אינטרנט כפלאג רשת לדירה, אבל זה היה סיבים על גבי אנלימיטד..
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 892 צפיות
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלומות. אסביר את בקשתי המוזרה: נער במשפחה התאהב במעילי העבודה העשויים פלאנל/בד עבה ורך עם ריפוד פנימי, לחורף בארצות הללו. רואים אותם על אנשי חוץ, כלומר יערנים, ציידים, בוני בקתות וכו'. הדוגמא של המעיל היא אדום משובץ, ואני אנסה להצמיד כאן תמונה להמחשה. בדיקת איביי לטענתו לא הצליחה. התקציב שלו הוא כ- 200 ש"ח כולל מישלוחה. תודה מראש לכל המלצה היכן לרכוש וכו'.
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מפסק לפעמון לדלת הכניסה מאיביי. המוכר מציין כי האמור לעבוד במתח 11 וולט. האם יש לכך משמעות כלשהיא?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כמה בטוח המנגנון של התריסים החשמליים במרפסת? כל פעם שהילדים משחקים בחוץ אני בחרדות שמשהו ישתבש וזה פשוט ישתחרר ויסגר עליהם. שוקל לאלתר מעצור מכאני אבל רוצה להבין אם אני סתם פרנואיד
הודעה אחרונה מאת dany, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי , הכנתי את המנה פעם אחת בבית על מחבת סטייקים ויצא מושלם - בשר מאוד עסיסי ופעם אחת על המנגל -הפיתה נשרפה ,הבשר בפנים היה סביר . בשתי הפעמים מרחתי מעט שמן זית על הפיתה . כאשר הכנתי על המנגל , עטפתי כל פיתה בנייר כסף . באופן כללי מדובר במנה מאוד טעימה , החברים ביקשו שנכין אותה גם בפעם הבאה . אני מנסה להבין היכן טעיתי על מנת לא לחזור על הטעות להבא . תודה
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
- 9 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ג"ת ניסקו. אחרי חודש-חודשיים הפסיק להאיר. פירקתי אותו (טיפשי כמובן, כי יכולתי להחליפו באחריות, אך הסקרנות גברה על החסכנות ). גיליתי שלד אחד ממש נשרף לחלוטין: מה הסיבה שקורה דבר כזה (כאמור, לאור מחירו אמור להיות מוצר יחסית איכותי)? לאח התאום שלו קרה אותו הדבר בהפרש של כמה ימים. זה משהו שאני עשיתי? (סביבת התקנה, מתח לא יציב...) שאלה נוספת: גיליתי להפתעתי שכל האלמנט נשלף שקע-תקע מתוך הגוף: היתכן שאפשר לקנות רק "נורה"? כי דוד גוגל לא מכיר דבר כזה. ושאלה אופרטיבית לסיום: שני ספוטים מתכווננים, 10 ס"מ קוטר (החור). אם לא ניסקו, אז מה כן לקנות כדי שיעבוד לאורך זמן?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 6 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אשתי יזמה, אני זורם אשמח להמלצה לתכנון של חופשה נעימה בפאפוס לזוג ו3 ילדים (2,4,9) מתכננים שילוב של קצת מהכל - קצת אורבני קצת כפרי קצת אטרקציות לילדים ואולי גם משהו להורים ספציפית מקום האירוח הוא בכפר גאודי פוליס, אם זה אומר משהו לתשובותיכם אודה
הודעה אחרונה מאת dani12, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, לכל אדם יש ספר או כמה ספרים, שהשאירו חותם טוב עליו. אשמח אם תמליצו לי על ספרים כאלה.
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לקחת איתנו מושב בטיחות (בוסטר גב בתקן ECE R44/04) ישן ששוכב אצלנו במחסן לטיסה לחו"ל (ריינאייר) השאלה א. האם בכלל בודקים שהכסא שלנו עומד בתקן? ב. נניח שבודקים, האם מסתפקים בתקן הישן הנ"ל, או שדורשים דוקא תקן i-size העדכני? ג. האם מוודאים כיתוב "Certified for use on aircraft" או שמספיק שיש תקן? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Be roo,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,408 אורחים (הצג רשימה מלאה)