אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נניח שיש חברה שמשווקת מוצרים בארץ, והחברה הזאת מספקת מוצרים עם 10 שנות אחריות. האם חברה אחרת יכולה לקנות את המוצרים שלה ולמכור אותם עם 5 שנות אחריות ? בפנייה לחברה הראשונה נשאלתי מאיפה קניתי את המוצרים והם אמרו שהם לא מספקים אחריות למוצרים שנרכשו ע"י חברה ב' ושאני צריך לממש דרכם. בפנייה לחברה ב' נאמר לי כי יש רק 5 שנות אחריות ולא 10. אני שואל האם זה חוקי
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
באמבטיה בוטלה נקודת השקע עבור תנור חימום ובמקום זאת הותקנה מנורה רגילה וסטנדרטית. כלומר, המנורה מחוברת לחוטים לא לשקע. אבל המפסק של (כעת) המנורה עדיין נשאר מפסק ניתוק דו-קוטבי בדיוק כמו כמו מפסקי החשמל של דוד. אני רוצה במקומו לשים מפסק מנורה רגיל וסטנדרטי. מה לעשות עם קו המינוס שעובר במפסק? - האם לגשר את האפס הנכנס והאפס היוצא יחד? או שאולי לחבר למפסק החד-קוטבי החדש עבור תאורה גם את הפאזה וגם את האפס? - יש למפסקים האלה בכל כניסה ויציאה מקום לשני חוטים נכנסים או יוצאים עבור גישורים בין מפסקים. החשש שלי הוא שאם אכניס למפסק תאורה גם פאזה וגם אפס - נניח בכניסה - אז הפחת יקפוץ בגלל שיהיה גישור ביניהם בגלל שיש רק ניתוק חד קוטבי. לכן אני…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב צח, כבר שנים שלא השתמשתי עם "ריתוך קר", כפי שהיינו מכנים זאת אז. אלו הם השמות שאני זוכר, האם יש כיום שחקנים אחרים? טובים יותר? אני מחפש חומר דו רכיבי עם זמן התמצקות איטי, אני לא ממהר. כמו כן שיהיה לא מוצק/פריך מדי בזמן העבודה עימו. אשמח להמלצות לחומר איכותי וכמובן האם כדאי לרכוש בארץ או בחו"ל. לא דחוף לי. תודה.
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נתנו לי לבחור מהעבודה אחד משניהם, אותו הגודל, 24 ASUS va249HE SENSE M2488HVB היתרון הגדול מבחינתי ל SENSE הוא הרמקולים - אני משתמש ברמקולים במסך הישן הרבה בישיבות ולא משתמש באוזניות. והוא גם נראה חיצונית יותר טוב, ללא מסגרת ודק. היתרון של ASUS זה למיטב הבנתי המסנן מסך כחול. מה לדעתכם עדיף? ליאור.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלומות, החיסרון (היחידי לטעמי) בתער גילוח DE הוא (או היא) היכולת להיפצע מהסכין החשוף. לשם כך המציאו מגן פלסטי המורכב צידית, בלחץ קל, על כל ראש התער. אני לא מצליח למצוא כאלה בעליבאבא או איביי, אלא רק בחנויות רשת בסכומים פסיכיים. אני מפספס כאן משהו? מישהו מכם קנה כזה מגן במחיר שפוי ויכול להמליץ? להמחשה: https://www.muehle-shaving.com/shop/en/ACCESSOIRES-Klingenschutz-Rasierer/KSR
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כרגע יש לנו הכנה זמנית לחיפוי בחנייה, ארבעה פרופילים בגובה 2 מטר מחוברים עם אותו פרופיל למבנה של 3*4 מטר. הנחתי רשת צל לפני 5 שנים כשהטבעות שלה מחוזקות באזיקונים לקורות העליונות ומתחתי כבל פלדה בהצלבה כדי שיחזיק חלק מהעומס לאחר שראיתי כי הטבעות נקרעות מהברזנט . בזמן האחרון שמתי לב כי חתולים מנמנמים על היריעה והיא מתחילה להיקרע כך שאני צריך להחליף אותה, אני צריך חיפוי להצללת הרכב לשנתיים-שלוש הקרובות ואני לא בטוח מה לקחת. -ראיתי גם יריעות צל וגם ברזנטים במחירים קרובים, (380 ליריעת צל ו 480 לברזנט) מה עדיף? אני אמנם זקוק רק לצל ולא חיפוי מגשם אך האם ברזנט כשלעצמו חזק/שורד יותר? -מה יכול להרחיק את החתולים מלשרוץ על היריעה? -ראיתי כי בחלק מהמקומות טועני…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הבעיה התחילה אתמול. נראה שהאשם הוא הדוד. מספר דקות אחרי שאני מפעיל אותו, בערך 10, החשמל בכל הבית נופל. טרמוסטט? אבנית? משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח, זכור לי שבעבר היה ניתן לשלם איזשהו סכום ו"לקבל" חבילה של פרקים, אני גם זוכר שהיה מותר להעביר אותם הלאה (זכור לי שנאמר בפרוש). מאז כמובן שיצאו פרקים חדשים ועליהם לא חל המודל הזה. רציתי לדעת : א. האם אני זוכר נכון? כי אני לא מוצא שום אזכור לזה. ב. במידה וזה המצב, ואכן מותר להעביר פרקים ישנים, האם למישהו יש ויכול לחלוק? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת innvision, -
-
אנחנו מעוניינים להתקין בבית מערכת סראונד, האם מישהו מחכמי הפורום יכול לעזור מניסיונו? יש לנו טלוויזיה LG OLED CX והכנה בגג בסלון ל 2 רמקולים באזור הספות עם תעלה לאזור הטלויזיה. איך זה עובד? ברשותכם יש לי כמה שאלות. 1) צריך לרכוש רסיבר? 2) אפשר לחבר את הרמקולים ישירות לטלויזיה בלי רסיבר? 3) כדאי רמקולים אלחוטיים? למיטב ידיעתי זה לא באמת אלחוטי, כי עדיין צריך למתוח כבל חשמל אל הרמקולים, אז מה זה משנה אם מעבירים גם כבל האודיו בתעלה? 4) כמה רמקולים נהוג לשים? 4( אחד בכל פינה) + סאב וופר? 5) הסאב חייב להיות קופסה גדולה שעומדת ליד הטלויזיה? לטעמי זה די מכוער וגם מתמלא באבק. 6) איך האודיו מתחבר? אנחנו צופים בהכל ישירות דרך הטלויזיה באפלי…
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן חבר׳ה קרוב משפחה שלי חולה בדמנציה. בן אדם מבוגר. כשבקרתי אותו ראיתי שהוא אוהב לשחק עם דברים. להתעסק עם דברים. בלופים. אז רציתי לשאול אנשים עם ניסיון שעברו דבר כזה עם קרוב כזה ואחר. האם יש המלצות למשחקים לחולי דמנציה? אחרת הוא מתחיל לעשות שטויות ולהיות מבולבל. משהו שיעסיק אותו. בלופים.
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מתגורר מול "מוסך מרכזי סוזוקי פתח תקווה" למוסך יש אזעקה נגד גנבים והיא תקולה ועובדת כל החג . 1. ניסיתי להתקשר לטלפון המופיע על שער הכניסה למוסך ,אך אין שם מענה. 2, ביום ג' פניתי לאחראי במוסך, הוא הבטיח לטפל בבעיה, אך לא היה מוכן לתת לי כתובת למקרה בו האזעקה תעבוד שוב. 3. יום ה' האזעקה עבדה מהערב עד למחרת ללא הפסקה, פניתי למשטרה שהגיעה למקום ,אך נתקלה באותה בעיה של חוסר יכולת לצור קשר. מה ניתן לעשות?? קראתי קצת באינטרנט והבנתי שאזעקה שעובדת מעל 1/2 שעה אסורה לפי החוק, במקרה הנ"ל האזעקה עובדת 5 דקות עוצרת לדקה אחת ,וככה שוב ושוב כל הזמן???
הודעה אחרונה מאת URSH, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
העליתי בשרשור הסטייקים שרץ פה את הנושא של סו-וויד, ולאחר קצת דיבור על הנושא חשבתי שיהיה רעיון טוב לפתוח שרשור בעניין כדי להכיר את הסו-וויד לאנשים שבכלל לא יודעים מה זה, או ששמעו/ראו אזכור של זה ולא ממש מבינים על מה מדובר ואיך זה עובד. דגש: אני ממש לא מומחה בסו-וויד, או אפילו מישהו עם הרבה ניסיון בנושא, אז אנא אל תיקחו את מה שאני אומר כתורה. זו רק הקדמה, ואם יש מישהו יותר מנוסה/מבין שיכול לספק הסברים יותר מעמיקים, הוא מוזמן. --- אז מה זה בעצם בישול סו-וויד? ברמה הבסיסית ביותר, אם אתה שם אוכל נע בשקית, מוציא ממנה את האוויר וסוגר אותה, ושם אותה במים חמים, אתה מבשל סו-וויד. עכשיו, אי אפשר סתם לשים את האוכל ב"מים חמים" ולצפות…
הודעה אחרונה מאת Trilandian, -
שלום לכולם! לאחר חשבון מים גבוה מהרגיל בנסיון להבין מה הגורם הלכתי להסתכל על המונה, מידי פעם בזמנים לא כ"כ קבועים יש לו 50 שניות~ של פעימות סיבוב ועצירה מוזרות. לא הצלחתי להגיע להתנהגות קבועה מבחינת הזמנים. מצ"ב סרטון: מה בדקתי שכל הצברכנים בבית מכובים באותו הזמן (כולל מדיח, מכונת כביסה) שמצופי בתי השימוש לא עולים על גדותיהם וממלאים כל X זמן (בדיקת שמע) מה אני חושב שזה יש לנו בעיה ידועה של פולסים לא יצבים של לחץ המים במגדל, אנחנו בקומה גבוהה ומקבלים מים ממשאבות. יש לי חשד שיש תנועה הלוך חזור בין הדירה לצנרת הראשית בעקבות הפולסים הללו, למרות שיש שסתום אל חזור אחרי המונה יכול להיות שהשסתום לא תקין? …
הודעה אחרונה מאת innvision, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ממש לפני כמה דקות פייסבוק הצליחו לטרגט אותי במשהו שאשכרה נראה מעניין (ולא היה לי שום קשר אליו אי פעם), מודלים/פאזלים מכניים, ספציפית אלה: https://ugearsmodels.com באמצעות פרסומת של אתר בשם ״תחביבן״ מישהו מכיר? מתעסק?
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי לכולם יש לי אתר להשוואת מחירים עם טראפיק נחמד. אני רוצה להוסיף לאתר אופציה לקבל הצעות מחיר לביטוח רכב בסגנון WOBI. רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שיודע איך זה עובד.
הודעה אחרונה מאת om2, -
לא מבין איך טיסות למזרח-מערב אירופה ניתן להשיג ב11$ דולר לכיוון ופה המחירים כבר נושקים ל1000$ הלוך חזור איזה מטוסים מדובר? לפי מה שראיתי בפרסומים זה EMBRAER אבל לא ראיתי שיש לאלעל בצי מטוסים כאלה..
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני צריך להדפיס כמה תעודות סיום קורס של כ-10 משתתפים. הפורמט הוא בגודל A4 וזה צריך להיות צבעוני. אני רוצה שזה ייצא מכובד. יש איזו דרך יותר רצינית מאשר להדפיס להם במדפסת בבית? יש גיליון מיוחד? ראיתי ניירות קרטון וכו׳. יש איזה סטנדרט לדבר הזה? רב תודות.
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
מחפש אפליקציה חינמית טובה ללימוד אנגלית לילדה בת 6. (אנדרואיד) יש היצע גדול בחנות ולא הצלחתי למצוא משהו טוב שלא דורש כסף אחרי 10 דק של שימוש
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המשחקים של PS5 תופסים הרבה מקום וביחד עם משחקי הPS4, שבשימוש שוטף, הכונן המובנה מתמלא. רוצה לקנות כונן SSD כדי לאחסן ולהפעיל ממנו את המשחקים של ה-PS4. יש חשיבות לסוג הכונן, או שכולם יתפקדו אותו הדבר בשימוש כזה? איך זה למשל https://ksp.co.il/web/item/60070?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
גז פלפל
מאת doesnotmatter- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אבא שלי שוקל לרכוש גז פלפל לשים באוטו. יש אקדח גז מדמיע כזה: https://worldshop.co.il/product/אקדח-גז-מדמיע-mace-gun-mace-security/ ויש אקדח כזה: https://www.drspy.co.il/product/אקדח-גז-פלפל-גדול-מחומר-פולימרי-להגנה-ע/ הראשון עולה 1,680 ש״ח. השני עולה 490 ש״ח. יש סיבה שהראשון יקר יותר באופן משמעותי? והאם זה בטוח לאחסן את זה באוטו? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת beastmode, -
אהלן, אז ככה, זה די פשוט. אני רוצה לטוס לחו״ל. לא יודע לאן, לא יודע אם קצר או לא. טס לבד או מקסימום עם חבר אחד. בנתיים אלה הדרישות: 1)לא רוצה טיסות ארוכות(מעל 10 שעות) ו\או עצירות בטורקיה דובאי ושות' 2)חופים וסתבלט- אבל לא הארדקור מסיבות בגואה וכאלה. משהו בין מתורבת לתאילנד. 3)תאריכים: אפשר עוד חודשיים, אפשר ספונטני מהיום למחר. 4)תקציב לטיסה בלבד נניח עד 1000$. המלצות ליעדים יתקבלו בברכה. השאלה האמיתית פה, היא איך מחפשים חופשות? האם אתרים כמו דקה90, חוליו ודומיהם אמינים? האם יש סיבה להזמין בגוליבר\איסתא\אופיר טורס(מאמין שאלה חברות אמינות)? האם אין מנוס ולחפש ידנית באתרי חברות התעופה? איך עושים את זה נכון?…
הודעה אחרונה מאת method, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו התנסה ? יש לי כמה פריטים בעבודה שאני רוצה להעביר מCNC להזרקה. גם חלק ביציקת פלסטיק. טבעות קוטר 300 ממ עם כתף מחומר PU או מחומר PC חלבי טבעת שטוחה ההצעות שקיבלתי מדברות על תבנית הזרקה ממחיר של 3500$ ל 6000$ מחיר יחידה נע בין 0.8 ל5$ (כנראה המשחק של מחיר התבנית הציעו לי גם תבנית יציקה POURING CAST לחלק השטוח ברבע מחיר תבנית. יש מישהו שמתעסק בזה עם סין ויכול לשתף מידע ? עלויות ומה לשים לב ?
הודעה אחרונה מאת vogel, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
נשבר לי. באמת. אין אדם בסביבתי שאין לו כלב. ואין אדם בסביבתי שהכלב שלו לא נובח במהלך היום. לפעמים גם בפרקי זמן של 20-30 דקות ברצף! ניסיתי לדבר איתם. אמרו לי "הכלב מחונך" "ככה זה כלבים" "זה כמו שאני אבקש ממך שלא תנשום" "אין מה לעשות". ניסיתי לפנות למשטרה. אמרו לי "לא מתעסקים בזה". ניסיתי לפנות לעירייה. אמרו לי "לא מתעסקים בזה". ניסיתי לפנות לטרינר העירוני. אמר לי "אם הכלב לא מוזנח, אין מה לעשות". ניסיתי לפנות לראש העיר. אמרו לי "ננסה לעזור". לא הצליחו. מה אפשר לעשות? מזכיר לכם שמדובר, בעיקר, באנשים מאיכות ככה ככה, זאת אומרת שלדבר איתם ולהציע להם לקחת מאלף זה כמו לדבר לקיר. תגובה ערסית טיפוסית של "אין מה לעשות אחי ככה זה חח"
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 13 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
עד היום יש לי כרטיס אשראי של בנק הפועלים, מורידים לי כל חודש 17 שקל על עצם קיום הכרטיס. קיבלתי אשראי חדש של ישראכרט שנקרא Top בצבע כחול ועליו אני לא משלם כלום. רק עכשיו הבנתי שזה כרטיס חוץ בנקאי ואני לא מצליח להבין מה ההבדל? האשראי של הבנק מורידים לי 17 שקל כל חודש, ויש לי עמלה של 2.3% על קניות בחו״ל (עמלת המרה). באשראי החוץ בנקאי החדש אני לא משלם כל חודש, אבל יש עמלה של 2.4%. הנציגה אמרה שיהיו לי הנחות בחנויות כמו סופר פארם וכד׳. השאלה היא האם לבטל את האשראי של הבנק? נגיד בעסקאות שעושים תשלומים, הבנתי שמשלמים עמלה כי זה כמו הלוואה, אבל הנציגה לא סיפרה לי מה ההבדלים בין הכרטיסים מבחינת העמלה. בקיצור לא יודע אם …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
שלום רב עקב מחלה ומגבלה רפואית קשה אין באפשרותי לשבת על כסא. אני נאלץ לטוס מישראל ליעד במערב אירופה כ-4.5 שעות טיסה הבנתי שבמסלולים קצרים גם במחלקת עסקים המושבים לא נפתחים למיטה 180 מעלות. האם אפשר לרכוש 3 מושבים סמוכים במחלקת תיירים ולטוס בשכיבה? האם בכל חברות התעופה ניתן להסיר את החוצצים שמפרידים בין המושבים? האם חברת התעופה תאפשר זאת? שלחתי שאלה לאלעל ועוד כמה חברות תעופה ולא קיבלתי תגובות. אודה מראש לתובנותיכם תודה מראש
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, בכניסה לחניה התקינו שער חשמלי והוועד מוכר שלטים ב 160שח. ביררתי בחנות שמשכפלת מפתחות ושם הסבירו לי ששלטים כאלה אי אפשר לשכפל כי לכול שלט קוד משלו. לא הצלחתי להבין למה אי אפשר לשכפל את השלט ולייצר עוד שלט עם אותו קוד... אולי אתם מכירים מקומות בחיפה שכן יכולים לשכפל שלטים כאלה?
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי התקנתי אצלי מסנן סופר ספיר של אמיעד. על השיבר הראשי. הוא מכיל מסנן 50 מיקרון, וכדורי סיליפוס. הכדורים מגיעים מבורלא. שזה אם לא טועה גרמני. מחליפים כל חצי שנה. קראתי הרבה, על תקן הישראלי 1505 מכון התקנים. קשה לי לגבש דעה האם הסיליפוס מסוכן לגוף? אני לא שותה מים מהברז, אבל כן מבשל. חייב להגיד שהמסנן אכן עושה עבודה והאבנית בכל הבית פחתה בהרבה
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רוצים למכור דירה בנהריה. מעוניינים בשמאי לקבלת הערכת שווי. מעוניינים במתווך כי אנו גרים רחוק מהדירה. נשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
סובל מאלרגיה עונתית מאוד חריפה. לוקח אלרג'יקס, טלפסט ומשתמש בתרסיס אף סטונאז. כאילו אין שום השפעה וכאילו לא לקחתי שום כדור, האף נוזל כמו ברז פתוח ואני מתעטש בחוזקה כל 2-5 דקות. נשקל חיסון לאלרגיה אבל נאמר מהרופא שהחיסון הוא לא לסוג האלרגיה שיש לי. הדבר מאוד מפריע בעבודה שכן אני עובד צמוד לאנשים ולקוחות במשך כל היום ואי אפשר לתפקד מול אדם שמתעטש ומקנח את האף מולך כל דקה. מחפש המלצות מה לעשות.
הודעה אחרונה מאת roiei, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבוע טוב וחג שמח, עבור אדם מאד מבוגר, מחפשים מיטת יחיד בעלת אפשרויות כיוונון של המראשות ושל החלק התחתון. אין לנו מושג בתחום, בחיפשים ברשת נתקלתי באלה: https://www.medi-comfort.co.il/u-comfort/ https://www.european-comfort.co.il/category/מיטות-מתכווננות https://swisssystem.co.il/ אבל אני לא רואה אצלם מיטת יחיד. אנחנו מחפשים בעיקר אמינות של המיטה. לגבי נוחות - אני מניח שזאת פונקצייה של המזרון. אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות, כמו כן אם ישנן עוד חנויות המציעות את הפריט. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Michazzz,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,606 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- shakedi
- om2
- ypz
- פול-טנק
- FROGIE
- omerkot
- romansah
- amosbmw
- Avia
- שלמה האספן
- Shay Shd Dave
- daniel.asu