אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי קופסת פלסטיק של 30 ליטר לשימוש בתור מיכל מים לגרניק הנטען שרכשתי עבור שטיפת הרכב. פשוטה וזולה מהום-סנטר, עם מכסה. אבל אטומה למים, היא לא. וזו בעייה- אני צריך לטייל איתה מעל משטחים לא אידאליים בדרך לרכב, וכמות מכובדת של מים בורחת החוצה- זה מהווה בין היתר סכנת החלקה, דבר שאני מאד לא רוצה שיקרה. איך אני יכול לגרום למיכסה כן להיות אטום למים, אבל שיישאר פתיח למילוי? כן חשבתי על לייצר חור עגול, להחסיר לתוכו צינור בקוטר גדול יחסית (כדי שאוכל להחדיר את הצינור של הגרניק עם המצוף שמחובר אליו) שיש לו מכסה, וזה בתיאורייה אמור לפתור לי את הבעייה אחרי שאדביק את המכסה של הקופסא למקומו עם סיליקון\סופר7. אבל זה מרגיש כמו פתרון מהונדס יתר על המידה …
הודעה אחרונה מאת om2, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי מחשב מעט ישן, עם PCIE3. בעקבות כך, אני יכול להתקין כרטיס מסך, לכל היותר, סדרה 20 של NVIDIA. כפי שכולנו יודעים (או לא ...), יש את סדרה 20 ה"רגילה" ויש את סדרה 20 סופר. וכאן השאלה - האם ידוע לכם על בעיה כלשהי בגללה שידרגו את הסדרה הרגילה לסדרת סופר, או שזה רק סוג של קידום מכירות ? הבעיה היא שכיום אין בשוק כרטיסי סדרה 20 סופר אלא רק הסדרה ה"רגילה". בהנחה שהניסוח שלי לא מובן, אז אני מתכוון לכרטיסי מסך GEFORCE 2060 GEFORCE 2070 וכו' (זאת הסדרה ה"רגילה") לעומת כרטיסי מסך מסדרת סופר : GEFORCE 2060 SUPER GEFORCE 2070 SUPER וכו'
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי בבית מספר אשכולות חיבורים לתקשורת מחשבים. הדגם הוא afaplast d17. לפי הכתוב באתר היצרן, ודם דברי החשמלאי שהתקין אותם (לפני מספר שנים) הם תואמים לגוויס - אבל מצאמי הקיסטון של גוויס אינם מתאימים - הם מעט גדולים מדי, והמקצועות מעוגלים, בעוד שבמתאם המקצועות חדים ויש מגרעות שאינן תואמות לאבזר של גוויס. האם יש מי שיוכל לכוון אותי איזה מתאמים לקנות?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
איכשהו הגעתי לזה שאני צריך לעשות סדר בהמון מסמכים. חשבונות, קבלות, תעודות אחריות, מכתבים מחברות ביטוח/בנקים/גופים כאלה ואחרים, תלושי שכר וכו'. אז כמה שאלות לקבל חוכמת המונים: 1. איזה מסמכים אתם שומרים? (ספיראל - אני יודע שאתה שומר את כל התלושים). לכמה זמן? יש רציונאל מאחורי זה? 2. מה שהחלטתם לא לשמור? אשפה רגילה? גריסה? ושאלת בונוס - שאתם זורקים אריזות של חבילות שקיבלתם, אתם מוחקים/מורידים את השם? או משאירים?
הודעה אחרונה מאת גור אדם, -
-
השכרת רכב באיטליה 1 2
מאת GaT- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אשתי ואני מתכננים נסיעה לאיטליה באוקטובר. כנראה שנטייל בטוסקנה. אנחנו נוחתים בשדה ברגמו. אנחנו רוצים לשכור רכב לתקופה של 6 ימים, והייתי רוצה לדעת מה פחות או יותר המחירים. כשאשתי בדקה עם החברות הגדולות (כמו avis), המחיר הגיע ל2000, אחרי הנחה, אם אני לא טועה היא בדקה על רכב סופר מיני. המחיר נשמע לי גבוה מדי, אבל אין לי מושג מה המחירים באמת. למישהו יש המלצה איפה כדאי לשכור את הרכב? האם כדאי לסגור מראש, או לסגור כשנוחתים? לחפש בשדה או בעיר? תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
מדובר בבחורה בשנות ה30 לחייה שעזרה ועוזרת לאנשים עם המון תמיכה גדולה שהצילה המון אנשים . מה אפשר לתת לאדם כזה ? משהו שישמש אותו כל יום
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
בכוונתי לטוס לגרמניה בימים הקרובים ולהתנייד ברכב בגרמניה ואוסטריה. אודה למידע עדכני לגבי הכניסה למדינות אלה, האם נדרשת בדיקת PCR (אני מחוסן מלא כולל בוסטר) או שמספיקה תעודת הקורונה המונפקת ע"י משרד הבריאות? האם ישנן מגבלות נוספות?
הודעה אחרונה מאת car_me, -
- 12 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מחפש לאשתי מתנה - תכשיט יהלומים כלשהו, אבל היא זרקה לי באיזו פעם שהיא לא אוהבת את החנויות תכשיטים ה"מיינסטרימיות" שבקניון, היא רוצה חנות תכשיטים "בוטיק". יש למישהו משהו מעניין לשפוך על איפה כדאי לקנות תכשיטים? הסגנון הוא זהב לבן אלגנטי עם יהלומים ולא "מיכל נגרין"
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 762 צפיות
לאחר שנים רבות עם כל הנגזרות של הניו באלאנס 990. הנוכחיות, ה990V5 כבר מעט מרופטות. מחפש נעל מחליפה מסוג ספורט-אלגנט. הדרישות העיקריות: נוחות מראה עמידות תקציב 900ש"ח~ (עד עלות של ניו באלאנס 990V5 חדשות). אשמח להמלצות מבעלי ניסיון ולא מכאלה שרק לקחו לנסיעת מבחן. תודה.
הודעה אחרונה מאת samg, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם.רכשתי נגן נייד שאנלינג דגם m3x . נגן מצויין אבל יש דבר שמעצבן אותי ואולי אתם יודעים איך לבטל. כשאני פותח מכשיר האפליקציה מובנית של שאנלינג נפתחת אוטומטית. האם יש דרך לבטל את זה? שהמכשיר יפתח על מסך בית רגיל? תודה
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
שבוע טוב מכסחת הדשא מבנזין בת ה 25 שנה עשתה את שלה והגיע הזמן לאחת חדשה. השאלה, האם לקנות שוב מכסחת דשא בנזין או אולי מספיק חשמלית? הצרכים הם בסיסים - לכסח את הדשא ! האם יש משהו אמין וחזק? אני לא יודע כמה להקציב כי אני לא מתמצא במה שיש בשוק. בכל זאת, מכסחת דשא קונים אחת ל...
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 723 צפיות
אהלן חפרתי הרבה ולא מצאתי מידע לצערי. אני עומד לשהות בחו'ל איזו תקופה ומתלבט אם לקחת את הכרטיס של פפר כגיבוי לI NEED IT מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת Michaelr, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 972 צפיות
היי, האם מישהו נתקל לאחרונה בפקדונות צמודי מדד עם נקודות יציאה קצרות יחסית?
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הבנק הקקה שלי העביר אותי סניף מיזומתו ועכשיו אני זה שצריך לעדכן את כולם על שינוי החשבון שלי. אם כבר אני צריך לעשות את זה, אולי לעבור בנק? הבנתי שהיום התהליך מעבר בנק הוא מאוד פשוט, אבל מצד שני אין לי מושג איזה בנקים משתתלמים מבחינת עמלות וזה, ולא בטוח שאני רוצה להתחיל להכנס לחפירות הללו. יש המלצות? כרגע אני בבנק לאומי
הודעה אחרונה מאת mrmiki1234, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי קובץ שייטס שזה מקביל של אקסל רק של גוגל שבניתי, ואני מעוניין להציג אותו על מסך המחשב באופן שיראו על המסך רק את הטבלה ולא את כל הסרגל כלים וכו' כלומר, בניתי טבלת אקסל בה יש סיכומים של העבודה, כרגע אני מעוניין להציג את זה לעובדים במסך מלא שלא יראו שזה קובץ אקסל, אבל שכן יהיה ניתן לשנות את הקובץ, או במילים אחרות: איך אני יכול להציג אקסל בגודל מלא
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יצא לי לראות לאחרונה כמה בניות של בתים פרטיים, בין אם זה מבלוקים או עץ. משהו שלא הבנתי למשל ,זה למה הוא שם כזה מוט מתכת כפול אופקי לאורך הקיר בלוקים אחרי 3 בלוקים לגובה? נגיד ב10 דקות האחרונות פה או איך מחליטים מתי צריך לשם מוטות פלדה לשם חיזוק? ברור שבניין צריך אבל בית פרטי? ומהי רמת הבידוד של בית מעץ לעומת בית מבלוקים? הרי הבלוקים זה חצי אוויר בפנים ואיך ניתן לשדרג רמת בידוד של בית מעץ או בית מבלוקים? (ראיתי שהם שמים מין ספוג נסורת כזה) ומה זה הפלטות העץ המעובד האלה? וזה זה הבית מעץ ובכלל כמה נפוץ בנייה של בתים פרטיים מעץ בארץ? והאם זה אפשרי בכלל לאור החוקים של הממד וכו' …
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צריך להחליף שלבים בחלון תריסים. יש לי כרגע כמה תריסים שמצאתי ברחוב ואני צריך לחתוך כמה מהם שיתאימו לחלונות. איך בדיוק חותכים את השלבים הללו? שלבים מפלסטיק דוגמה מהרשת לסוג שיש לי תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
תמיד אהבתי תכשיטי כסף. אז קניתי טבעת כסף. היום אמא שלי אומרת לי שעם הזמן תכשיטי כסף משחירים ואז צריך לנקות אותם. לא הייתי מודע בכלל לדבר הזה. אז למבינים: האם יש איזשהו ציפוי(לכה?) לתכשיטי כסף שיחסכו ממני את כל התחזוקה לתכשיטים?
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 10 עוקבים
- 22 תגובות
- 6 אלף צפיות
טוב, אז התקינו לי אינטרנט במקום החדש. 100מגה מפלצתיים. יוצא שאני משלם 20שח בחודש עבור המודם. האם לא יותר חכם לקנות מודם בעצמי ולבטל את ההשכרה? הבנתי שבזק עצמם מציעים קניית מודם ב 280שח- שזה 14 חודשי השכרה. גם זה נשמע לי כמו רעיון טוב, אך אולי אפשר לקנות מודם אחר, עוד זול יותר, ובכך לצמצם עלויות לטווח הרחוק? אשמח להמלצות על מודם, והאם זה רעיון טוב באופן כללי... כמו כן, האם יש מגבלות כלשהן שאני עתיד לגלות לאחר הרכישה? למשל, אני לא אצליח להתקין את המודם ואצטרך להזמין טכנאי ואז כל התוכנית הלכה פייפן... תודות לרובכם!
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 32 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
אהלן חברה, יש לי "שכנים". "שכנים" שמתנהגים כמו בבונים לצערי. כשהילד שלהם משחק בגינה, אחרי זמן מה הכדור שלהם מוצא את עצמו בגינה שלי כאשר הוא לעיתים פוגע בתריסים ובדלת ובמקרים מסוימים גם פוגע לי בשתילים. דיברתי אין ספור פעמים עימו, אך לצערי אין עם מי לדבר (זה נמשך עד לפני החורף וחזר כשהפסיקו הגשמים). עכשיו הכדור שלו נמצא אצלנו בגינה ואני מסרב בתוקף להחזירו עד שההורים שלו (כנראה שגם לא אכפת להם) יגיעו אליי ויחשבו על פתרון. ידוע לי שמשטרה לא תעשה הרבה ואני חושב על פתיחת תיק משפטי מולם בגין הטרדה. זה כבר ממש מציק, זה קרה הרבה ואם לא אעצור את זה, זה ימשיך לקרות. דעתכם? איך הייתם פועלים? תודה
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התקשרתי כדי לחדש את החבילה, וכמו שכבר ידעתי, נאמר לי שבזק משווקים עכשיו רק חבילה משותפת של ספק ותשתית שלהם. מישהו כבר הספיק להתנסות מספיק זמן בכדי שיהיו לו רשמים? מדובר על חבילה של 100MB וצריך לבחור Upload של 3MB או 10MB (אין יותר 5MB כמו שהיה לפני).
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן בעבר הזמנתי כמה זוגות מZENNI שעשו בעיקר כאבי ראש. בקצה השנה של הסקאלה יש את האופטומטריסט השכונתי שהוא אחלה אבל מאוד יקר. האם יש עוד אלטרנטיבה טובה? בדגש על הזמנה באינטרנט (אני יודע את המספר/מרשם)
הודעה אחרונה מאת omar87, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אהלן חברים, דוד הסקה שיש בו נזילה. אני רוצה לסתום את החור/סדק ביציקת פלדה שממנה יוצאים מים. אילו דרכים הכי טובות? בתוך המערכת יש לחץ של כ 4bar. * יש רתכת אלקטרודות במידה וצריך.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זוג (לא צעיר) יגיע בקיץ לוינה אוסטריה, ומבקש לנסוע משדה התעופה אל מרכז העיר, שם נמצא המלון שלהם. המלון מבקש 45 יורו לשירותי שאטל, והחבר'ה הללו לא בנויים למחירים הנ"ל, מה גם שאין להם שום בעיה להשתנע עם תחב"צ אותה יצטרכו גם בכל מיקרה מאוחר יותר, בזמן הטיול, לחשמליות שבמרכז העיר (בכל זאת ירצו לנסוע לפה ולשם בעיר ולא רק מרחקי הליכה מהמלון). הם ישהו במרכז העיר - Innere stadt למשך של 3-4 לילות. התבקשתי לברר עבורם: האם לרכוש כרטיס לרכבת בלבד מהשדה אל המלון, ואח"כ כרטיס לחשמליות שבעיר, בניפרד? או לרכוש כבר כרטיס לארבעת הימים הללו שיכלול את החשמליות כבר, על הדרך. יש בכלל חבילה כזאת? לא הצלחתי להבין. היכן כדאי לרכוש את הכרטיסייה/כרטיסיות, באינטרנט או בשדה? אש…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהל'ן חבר'ה, אני בעל אייפון 13 וקניתי דרך אמאזון מגן של 'OTTERBOX' שקוף שכמובן הצהיב לי. העניין הוא שאני מאוד מרוצה ממנו אבל כשאני מחפש מגנים צבעוניים (צבעוניים, לא מקושקשים) המבחר שם מאוד מוגבל( שחור, אפור ושקוף). ראיתי בKSP שיש מגנים מקוריים של 'APPLE' מסיליקון בצבעים מעניינים אבל הם נורא יקרים(200 ש"ח) ביחס לOTTERBOX אז רציתי לדעת אם יש אתר שמסקר חברות של מגנים לאייפון?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 931 צפיות
אני רוצה מקום לקבוע לסוף שבוע 3-4 ימים. מקום שלא יהיה עמוס ודחוס מדי כמו עיר בירה באירופה, שיהיה נוף והרבה אוויר פתוח, מקום שאפשר לטייל בו, ללכת, שיהיה חופים ונופים, שלא יהיה רחוק מדי ויקר מדי. מישהו מכיר על המקום, יודע לתת חוות דעת? אני בנוסף רוצה להשכיר רכב שיהיה לי להתנייד בקלות, יש דבר כזה באי הקטן?
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן. מה שלומכם? מחפש המלצה למדפסת צבעונית ביתית. בדיוק עכשיו שבקה ה HP 6500 שלי, אחרי 12 שנים ו 20K דפים. מחפש מדפסת לסדר גודל של כ 1000-1500 עמודים בשנה. מעדיף עם אופציה לצבעוני. כמובן חשוב לי שתהיה גם אפשרות של סורק, כאשר פקס לא קריטי. תקציב עד 1500 פלוס מינוס - מעדיף לקנות משהו אכותי וטוב שיחזיק כמה שנים. תודה~!
הודעה אחרונה מאת Big Guy, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. יש לי קצת כסף בחשבון פייפאל ורציתי לשלם איתו מספר ימים במלון בחו"ל. בבוקינג חשבתי שיש אופציה כזאת אבל לא מצאתי כלל האם בבוקינג יש אופציה כזאת? ואם לא אשמח להמלצה לאתר אמין וזול שאפשרי להזמין עם פייפאל תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
שרשור הנינגה גריל הדליק אותי. איך אתם עושים את הסטייק שלכם? איזה נתח, רמת הכנה, וכמובן עם מה אתם אוכלים אותו- שתפו את הסודות שלכם! אני לא מומחה, אבל אצלי זה פשוט: אנטריקוט אני שם על הטמפ הכי גבוהה על גריל הגז, וכתלות בעובי מנסה להגיע למדיום-רייר. לא רואה טעם לתת זמני הכנה כי העוצמה אצלי תהיה שונה משאר חברי הפורום... אני רק יכול להגיד שהעוצמה הכי גבוהה לא ככ גבוהה. הנה שלי מלפני שבוע, חבר קפץ בספונטני עם שני נתחי ״אנטריקוט אנגוס״:
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן קופץ עם חבר לאיזור יהוד היום מקום מומלץ לאכול בו?
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 867 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Orengol01
- Itaiosh
- flytomars
- סיטרואן 2016
- borsood
- דובצע
- עדי17
- Supertigre
- Shaike.Zam
- samg
- גולדן191
- stx