Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטייק.

method
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה חושב שאתה המצאת את דבאח
היו ימים שקניתי שם בשרים או השלמות כי הוא היחיד שפתוח בשבת

האנטריקוט שלו רחוק מלהיות אנטריקוט איכותי או פרימיום

אתה הולך לפי התקציב שלך וזה סבבה, הנתח ב 150 שלו לא איכותי וממש לא סטייק להתענג עליו

מזכיר לי אנשים שקונים טסלה ובטוחים שזה פרארי כי היא מאיצה מהר אז זה אותו דבר בעשירית מחיר

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תזכיר לי באיזה שלב בדיוק מגיעה המרצדס כרפרנס?

עריכה אחרונה על ידי avargel
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 26 דקות, avargel כתב:

תזכיר לי באיזה שלב בדיוק מגיעה המרצדס כרפרנס?

קבל: האנטרקוט זה מרצדס אבל הוואגיו זה הפרארי.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Transporter כתב:

מזכיר לי אנשים שקונים טסלה ובטוחים שזה פרארי כי היא מאיצה מהר אז זה אותו דבר בעשירית מחיר

פשוט הרמת להנחתה.
אתה חושב שה"וואגיו" שלך זה פרארי? אולי אוסטין היילי (Holsteins)
אם יש לי כמה גנים של ויקינג זה עושה אותי נורדי?

Outside of Japan, the largest population of Wagyu cattle isn’t in America, it’s in Australia. However, like American Wagyu, what comes from Australia is crossbred beef. Down Under, you’re not getting that ultra-fatty A5 experience that pure Japanese beef will give you. It’s still likely to have better marbling than cattle that isn’t crossbred with Wagyu though. Also in America, the Wagyu is crossbred with angus, whereas in Australia, they generally use Holsteins, which produce a more tender meat that has less of a beefy flavor than its Stateside counterparts.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

קבל: האנטרקוט זה מרצדס אבל הוואגיו זה הפרארי.

אתה לא עוקב, האנטריקוט השתדרג לטסלה.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...