Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטייק.

method
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא היה הולך למוסך שימי הגדול, שיעצב לו פרארי מסובארו xt.

• מצחיק 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 13 שעות, יבגניפ כתב:

אז כשלא היו מייבאים פרארי לארץ, אם היית קונה מכונית זולה ושם לה צ'יפ ואגזוז זה היה כמו פרארי?

לא

זה מה שהסברתי לו

תשווה את זה למה שיש בארץ זמין 

לא למה שיש בחו"ל ולא למה שלא קיים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רוצה לעדכן שאכלתי אתמול את הנתח הכי מושלם שהכנתי מזה שנים רבות!

114081552_WhatsAppImage2022-05-05at22_15_13.thumb.jpeg.fd4cadbfc913fd1ab41ffb2b27e6fbdb.jpeg242340274_WhatsAppImage2022-05-05at22_14_55.thumb.jpeg.04e9f7004bd9f22bfaf00b9f5ba24aa7.jpeg

מחיר -  גניבה לאור יום אבל זה כבר לדיון אחר.

בכל מקרה, בא לי לצאת עכשיו לרמת הגולן לחפש את מקור העגלים ולהקים לידו בית.

I fell in love

• אהבתי 1
פורסם

200 שקלים לקילו זה מחיר די סטדטרטי בקצביה טובה בתל-אביב לנתח שעבר יישון.

מחירי הבשר בארץ מאוד יקרים, מניח שכחלק מיוקר המחייה בישראל בכלל. 

אתה לא רוצה את העגלים, אתה רוצה לאכול הפרה המבכירה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 30 דקות, ניקו פ. כתב:

200 שקלים לקילו זה מחיר די סטדטרטי בקצביה טובה בתל-אביב לנתח שעבר יישון.

מחירי הבשר בארץ מאוד יקרים, מניח שכחלק מיוקר המחייה בישראל בכלל. 

אתה לא רוצה את העגלים, אתה רוצה לאכול הפרה המבכירה :)

שמע בתור צפוני שגר ליד דבאח יש לו אחלה של סטייקים ב120 שקל לקילו ואם אתה הולך על ה"מיוחדים" - ניו יורק,טיבון,טומהוק זה אזור ה150 שקל לקילו.

תמשיכו לשלם מחירי תל אביב

פורסם
לפני 38 דקות, boy23 כתב:

שמע בתור צפוני שגר ליד דבאח יש לו אחלה של סטייקים ב120 שקל לקילו ואם אתה הולך על ה"מיוחדים" - ניו יורק,טיבון,טומהוק זה אזור ה150 שקל לקילו.

איפה בדבאח? בקניון החדש בדיר אל אסד?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, boy23 כתב:

מיושן או טרי? אני מהמר שטרי. גם מה זה סטייקים? איזה נתח זה שעולה 120 לקילו? סינטה, אנטריקוט ופילה עולים כל אחד אחרת.  

אם אתה משווה תפוחים לתפוחים 200 שקלים לקילו לאזור המרכז זה מחיר סביר לסטייק אנטריקוט מאוד טוב, כזה שהוא מפרה מבכירה, עבר יישון ואתה מקבל אותו נקי ומקוצב. אפשר גם למצוא ב-120 אבל זה יהיה בשר טרי, של עגל, ללא יישון. מן הסתם יהיה סטייק אחלה אבל פחות מוצלח מחברו שלעיל.

בנוסף, השכירות וההוצאות בדיר אל-זבביר או כל חור רנדומלי בצפון\דרום לעומת תל אביב, רמת גן או הרצליה גם שונה ומכאן ברור שיהיו הבדלים במחירים גם בהשוואה הוגנת של אותו המוצר, אבל אני מהמר שלא מאוד גדול. 

בכל מקרה, מה שאני מנסה לומר שבשר טוב לסטיקיים יהיה יקר בארץ בכל מקום וגם לשלם 200 שקלים לקילו זה לא מחיר מופרך בכלל. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

השכירות פרופורציונית לפוטנציאל ההכנסה.

אולי שכירות במרכז יותר גבוהה, אבל גם מחזור המכירות יותר גבוה, כך שזה לא אמור להשפיע לרעה על המחיר ושורת הרווח.

פורסם
לפני 4 שעות, boy23 כתב:

מחיר -  גניבה לאור יום אבל זה כבר לדיון אחר.

זה פחות או יותר מה שתשלם לאנטריקוט טוב. אין ניסים.

אם אתה רוצה בשר מצויין במחיר זול יותר, צריך לעבור לנתחים אחרים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, bobi כתב:

איפה בדבאח? בקניון החדש בדיר אל אסד?

בעין המפרץ. ממש אחלה.

אני קונה בהרבה קצביות מערים שונות ממשפחות שונות ואיכשהו תמיד שאני חוזר לדאבח אני אומר - אותו מחיר ואותה רמה פחות או יותר

לעיתים אפילו דאבח מנצח.

לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

מיושן או טרי? אני מהמר שטרי. גם מה זה סטייקים? איזה נתח זה שעולה 120 לקילו? סינטה, אנטריקוט ופילה עולים כל אחד אחרת.  

אם אתה משווה תפוחים לתפוחים 200 שקלים לקילו לאזור המרכז זה מחיר סביר לסטייק אנטריקוט מאוד טוב, כזה שהוא מפרה מבכירה, עבר יישון ואתה מקבל אותו נקי ומקוצב. אפשר גם למצוא ב-120 אבל זה יהיה בשר טרי, של עגל, ללא יישון. מן הסתם יהיה סטייק אחלה אבל פחות מוצלח מחברו שלעיל.

בנוסף, השכירות וההוצאות בדיר אל-זבביר או כל חור רנדומלי בצפון\דרום לעומת תל אביב, רמת גן או הרצליה גם שונה ומכאן ברור שיהיו הבדלים במחירים גם בהשוואה הוגנת של אותו המוצר, אבל אני מהמר שלא מאוד גדול. 

בכל מקרה, מה שאני מנסה לומר שבשר טוב לסטיקיים יהיה יקר בארץ בכל מקום וגם לשלם 200 שקלים לקילו זה לא מחיר מופרך בכלל. 

אני לא חובב סינטה או פילה - 90 אחוז מהפעמיים זה אנטריקוט רק עם שינוי אדרת - מיושן, על עצם, טמהוק, טרי 

אומר לך דוגרי 120 שקל והבשר מדהים. 

לא מאמין שאפשר למכור בשר טרי זה פשוט גומי, חייב להיות ישון מינימלי, אולי אתה מתכוון למיושן ברמות יותר גבוהות?

בכל מקרה יצא לי לאכול גם בשר שהתהדר במיושן 21 יום והיה פח. אני למדתי שהכי חשוב זה איכות הבשר אחרי זה נתחיל לדבר על כמות ימי ישון, פחמים/גז, מלח אחרי הסגירה, לא לגעת על המנגל ועוד המון שטויות במיץ.

ברגע שהבשר טוב אפילו ילד בתיכון יכול להוציא סטייק מושלם.

לפני 1 דקה, falou כתב:

זה פחות או יותר מה שתשלם לאנטריקוט טוב. אין ניסים.

אם אתה רוצה בשר מצויין במחיר זול יותר, צריך לעבור לנתחים אחרים...

אומר לך שיש אלטרנטיבות לא פחות טובות בדאבח. (עוד יחשבו שאני עושה פה פרסומת).

לא משווה לסטייק של אתמול הוא באמת רמה על, אבל באמת שזה יקר 200 שקל לקילו.

רווק שעושה לעצמו/ עם חברים אין בעיה אבל משפחה זה מתחיל להיות כבד.

פורסם
לפני 15 דקות, boy23 כתב:

בכל מקרה יצא לי לאכול גם בשר שהתהדר במיושן 21 יום והיה פח. אני למדתי שהכי חשוב זה איכות הבשר אחרי זה נתחיל לדבר על כמות ימי ישון, פחמים/גז, מלח אחרי הסגירה, לא לגעת על המנגל ועוד המון שטויות במיץ.

גם ילד בחטיבה. הקטע של הגריל זה רק לעקוב אחר הנחיות בסיסיות ולא מסובכות, בשביל לא להרוס. אפשר גם קצת לשחק עם העישון של הגחלים.

לגבי האיכות, אתה בד״כ לא יודע. הקצב יודע (במגבלות הפרה, כי אחרי הכל, זו חיה לא פס ייצור). מסעדה מובחרת וקצבייה בסופר, יכולות שתיהן לקבל את הבשר מאותו ספק. ההבדל הוא, איזה נתח לוקחת כל אחת, והאם מיישנים אותו עוד.

יכול להיות שמכרו לך לא טוב ביוקר ואפשר לקנות זול וטוב, אבל בשביל מעולה... צריך לשלם.

לפני 15 דקות, boy23 כתב:

זה כבר שאלה מה שווה את הכסף, וזה כל אחד והחשבון שלו. אני מעדיף לעבור מנתחי ״פרימיום״ לנתח קצבים/פיקניה/פאלדה/וואסיו וכו׳. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

היה יותר מדי חם על המנגל וקצת שרפנו את הסטייקים... באיזורים העבים היה טעים, אך חוששני שייבשנו את כל העסיסיות 😅

ככה זה כשאין לך בורר עוצמת חום על המנגל 🙈

IMG_2819.jpg

IMG_2822.jpg

IMG_2823.jpg

IMG_2825.jpg

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם

פשוט, לקצר את זמן הצלייה, לשים פחות גחלים ו/או, להשאיר מקום בצד, בלי גחלים. אתה שם בצד של הגחלים לצריבה מהירה בצד אחד, אז בצד שני, אז שם בצד בלי הגחלים. איך שאתה רואה סימן של מיצים שיוצאים מלמעלה - מוציא.

פורסם
לפני 3 שעות, boy23 כתב:

בעין המפרץ. ממש אחלה.

אני קונה בהרבה קצביות מערים שונות ממשפחות שונות ואיכשהו תמיד שאני חוזר לדאבח אני אומר - אותו מחיר ואותה רמה פחות או יותר

לעיתים אפילו דאבח מנצח.

אני לא חובב סינטה או פילה - 90 אחוז מהפעמיים זה אנטריקוט רק עם שינוי אדרת - מיושן, על עצם, טמהוק, טרי 

אומר לך דוגרי 120 שקל והבשר מדהים. 

לא מאמין שאפשר למכור בשר טרי זה פשוט גומי, חייב להיות ישון מינימלי, אולי אתה מתכוון למיושן ברמות יותר גבוהות?

אומר לך שיש אלטרנטיבות לא פחות טובות בדאבח. (עוד יחשבו שאני עושה פה פרסומת).

לא משווה לסטייק של אתמול הוא באמת רמה על, אבל באמת שזה יקר 200 שקל לקילו.

יש גם דבאח במרכז, כל רשת המסעדות והקצביות "אנגוס" זה שלהם. תבוא לתל אביב ותראה שהמחיר שונה ממה שתשלם בעין המפרץ או בכרמיאל :)

אני בכללי אוכל בשר אדום פעם-פעמיים בשבוע אז מתוך זה יוצא שסטייק אני אוכל פעם בשבועיים בלחץ, אז פחות אכפת לי לשלם. מצד שני בהחלט מבין אותך שבשימוש יום יומי אי אפשר לאכול בשר יקר כל הזמן. 

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

פשוט, לקצר את זמן הצלייה, לשים פחות גחלים ו/או, להשאיר מקום בצד, בלי גחלים. אתה שם בצד של הגחלים לצריבה מהירה בצד אחד, אז בצד שני, אז שם בצד בלי הגחלים. איך שאתה רואה סימן של מיצים שיוצאים מלמעלה - מוציא.

כן, הכל נכון... פספסנו קצת. לא נורא.

• תוכן חדש...