Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בעבר הזמנתי כמה זוגות מZENNI שעשו בעיקר כאבי ראש. בקצה השנה של הסקאלה יש את האופטומטריסט השכונתי שהוא אחלה אבל מאוד יקר. האם יש עוד אלטרנטיבה טובה? בדגש על הזמנה באינטרנט (אני יודע את המספר/מרשם) 

פורסם

אם משקפיים מ-זני עושות לך כאבי ראש, אז כניראה שהמרשם שלך לא מדוייק בכלל. 

אין פה יותר מדי קסמים,  זה אותם חומרי הגלם ומכונות הם אלו שיוצרות את הכול. הטכנאי רק מזין נתונים. אם כבר, כבר אני יותר סומך על כיול המכשירים של זני שמייצרים מאות משקפיים כול יום. 

אני סוגר כבר 5 שנים עם כמה זוגות משקפיים של זני, ללא שום בעיות. 

פורסם (נערך)

במשך עשור (עשור שנגמר לפני כ 15 שנה) אופטימטריסטים הרסו לי את העיניים עם מרשמים לא נכונים. זה לא היה אופטימטריסט אחד שהלכתי אליו, הם בנו את הטעויות שלהם אחד על השני. רק כשהלכתי לבר אילן סוף סוף התאימו לי מרשם שאשכרה משפר את הראיה כמו שצריך. אני לא יודע אם האופטמטריסט הממוצע שתפר בארץ מאז, אבל לי קשה לבטוח בהם.
אם לא יצא לך לעשות בדיקה בבר אילן, הייתי ממליץ לך לנסות קודם אותם ולראות אם הם יכולים לזהות את הבעיה, כולל עם משקפי זני (למרות שאני לא אתפלא אם יגידו שהבעיה היא במשקפיים לא איכותיים, אבל לפחות תהיה לך דעה מקצועית בלי אינטרסים).

אני מזמין בזני בסביבות ה 7 שנים. בסה"כ הזמנתי מהם בסביבות ה 15 זוגות. היו אולי 2 שהרגישו לא נכון ואותם החזרתי (נראה לי שזה היה תמורת זיכוי מלא לרכישה הבאה).
אני עושה בדיקות תקופתיות בארה"ב (שמזכירות יותר בדיקה של בר אילן מהבדיקות שעשו לי אופטימטריסטים בארץ) ובתחילת הבדיקה הם בודקים את המספרים של המשקפיים, אף פעם לא הייתה אי התאמה בין המספרים במשקפי הזני שלי לבדיקת המשקפיים של האופטימטריסט. 
בד"כ לאחר הבדיקה אני מזמין זוג מהאופטימטריסט (שאמור להיות יותר איכותי) ואני לא יכול להגיד שאני מרגיש הבדל ברמת הראיה בין זני לאופטימטריסט. הסיבה שאני מזמין אצל האופטימטריסט היא כדי לוודא שעדכון המספרים נכון, אם יש בעיה אני תמיד יכול לחזור אליו שיבדוק למה יש בעיה ויסדר. 

עריכה אחרונה על ידי yaba
פורסם

אני אחרי שני זוגות משקפיים מזיני, ושניהם מצויינים אף יותר מאלה שקניתי בפי 3 מהלפרין!

נראה לי שיש לך בעיה במרשם. 

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...