Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למדפסת צבעונית ביתית

Big Guy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן.

מה שלומכם?

מחפש המלצה למדפסת צבעונית ביתית. בדיוק עכשיו שבקה ה HP 6500 שלי, אחרי 12 שנים ו 20K דפים.

מחפש מדפסת לסדר גודל של כ 1000-1500 עמודים בשנה.

מעדיף עם אופציה לצבעוני.

כמובן חשוב לי שתהיה גם אפשרות של סורק, כאשר פקס לא קריטי.

תקציב עד 1500 פלוס מינוס - מעדיף לקנות משהו אכותי וטוב שיחזיק כמה שנים.

תודה~!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי,

אם אין לך מגבלה של מקום (😇), מאד ממליץ על משהו בסגנון https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=944616

מנסיון של שנתיים, סוס עבודה הן בסריקה והן בהדפסה.

מהירה למדי בהדפסה, מהירה פלוס בסריקה (בהשוואה לביתיות דומות).

לא נתקלתי בסתימות ו/או דיו יבש.

מדפיסים חצי-חצי A4-A3

ראשי דיו חליפיים בנפח גדול (50 מ״ל בשחור, 20 מ״ל צבעוני) במחיר סביר מאד מאמזון גרמניה מבלי ש מדפסת ׳תתלונן׳ למעט תצוגת סימן שאלה במקום מודל למקורי https://www.amazon.de/-/en/Clorisun-Cartridges-Compatible-LC3219-Replacement-LC3219XL-LC3217-Black-Cyan-Magenta-Yellow/dp/B08SGCSBGL/ref=sr_1_10?crid=3C5EYSTM3QEPK&keywords=3219xl&qid=1651981743&sprefix=3219%2Caps%2C267&sr=8-10

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנס לקטלוג של מדפסות brother הנמכרות בארץ ובחר לך מדפסת לפי צרכיך. בהגדלה קלה של התקציב אתה יכול לקנות מדפסת משולבת לייזר צבעונית ממשפחת MFC-L3XXX. סוס עבודה מצוין, ויודע לקבל טונרים חליפיים די זולים.

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, קורן בן אשר כתב:

כנס לקטלוג של מדפסות brother הנמכרות בארץ ובחר לך מדפסת לפי צרכיך. בהגדלה קלה של התקציב אתה יכול לקנות מדפסת משולבת לייזר צבעונית ממשפחת MFC-L3XXX. סוס עבודה מצוין, ויודע לקבל טונרים חליפיים די זולים.

אז בעצם brother עדיפים על פני hp?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון ברודר עדיפים בכל מובן על HP. מאוד ממליץ לעזוב את קסטות הדיו ולעבור לליזר, לדעתי זו הבחירה הנכונה שכולה יתרונות לעומת הדיו הצבעוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת תוכנה, HP חזקים יותר, האפליקציה שלהם HP Smart שמותאמת לכל פלטפורמה מאוד נוחה לשימוש, כאשר התוכנה של Brother מורכבת מהרבה תוכנות קטנות וממלאת את המחשב בשטויות.

בדיוק החלפתי מHP (281FDW) לייזר לBrother לייזר (3750CDW) סתם כי קיבלתי אותה.

אין ספק שהאיכות הדפסה של הHP יותר גבוהה, חוץ מזה שניהן דיי אותו הדבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כיום מדפסת טובה. יש אחריות עמוקה.

מבחינת תמונות : אין תחרות  לדיו. גם באיכות גם במחיר אחזקה (בקבוקים).

מבחינת חדות טקסט ומהירות : אין תחרות ללייזר. 

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עדיין עם הסט צבע המקורי שבא עם הL3050 אפסון שלי ועדיין יש עוד בקבוק שחור שלא פתחתי אפילו(יותר מ3 שנים בשימוש).

אם מדפסת דיו אז רק מדפסות החדשות עם בקבוקי הצבע, עולה גרושים יחסית למיכלי דיו הרגילים (לרוב בקופסא מקבלים מספיק דיו הרבה שנים)

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.5.2022 בשעה 17:17, save כתב:

אין כיום מדפסת טובה. יש אחריות עמוקה.

מבחינת תמונות : אין תחרות  לדיו. גם באיכות גם במחיר אחזקה (בקבוקים).

מבחינת חדות טקסט ומהירות : אין תחרות ללייזר. 

נראה לי שזה העיקרון שעליו אלך.

כאשר אלך על בקבוקי דיו.

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...