אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דירה שכורה לארבע שנים הקרובות. קומה 3 מתוך 6, רמת גן. סלון 18 מ״ר, חלון גדול לכיוון דרום מערב (חלון מהישנים, בלי בידוד טוב). שני אנשים בדירה, לא מחפשים קפוא, רק שיהיה נעים סביב 22-24, בלי לחות באוויר. מתלבט בין 1.25 כוח סוס ל-1.5 כ״ס. ובנוסף מתלבט בין חברה זולה יותר, ספציפית familyline, לבין תדיראן. מצד אחד, אני כן רוצה מזגן אמין, בלי תקלות ידועות, שיוכל לקרר בצורה נעימה בבית, עם אחריות ל3+ שנים מלאות. מצד שני אני מוגבל בתקציב מלכתחילה. אשמח להכוונה הדגמים שעלו familyline קומפורט 16 פלוס (1.25 כ״ס). 1570₪ familyline קומפורט 18 פלוס (1.5 כ״ס). 2414₪ תדיראן אלפא פרו 15 (1.25 כ״ס). …
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מישהו מחברי הפורום עשה את האינטרנט בסיבים של הוט? יש להם את המחירים הכי משתלמים, אבל יש לי גם נסיון רע מאוד איתם באינטרנט הישן שהיה על תשתית הכבלים שכל הזמן היו בו תקלות וירידות דרסטיות במהירות. האם ההוט פייבר, זה באמת תשתית שונה ולא תשתית הכבלים המקרטעת, או רק שם ממותג? שמעתי גם טענות על טעויות בחשבון שבצורה מוזרה הן תמיד לרעת הלקוח ולטובת החברה ואף פעם לא להיפך. איך הנסיון שלכם איתם? הם השתפרו?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הבן של חבר עומד להיתגייס לחייל הים. מישהוא מכיר את 2 התפקידים האלו? סיים הנדסאי
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
- 10 עוקבים
- 19 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
הדיון עלה עם חברים בעקבות הרצח של המתנדב ע"י נהג שיכור בסופ"ש. נתחיל בזה שהדעה שלי על משטרת ישראל לא חיובית במיוחד. אני חושב שהם מזמן שכחו מה הם אמורים לעשות. אבל יש תופעה ייחודית בארץ. שלדעתי לא קיימת באף מדינה, בטח לא בהיקף שקיים כאן - מתנדבי משטרה. מערך המשמר האזרחי למי שלא יודע נותר בפועל בשנות ה-70 לדעתי עקב פעילות פח"ע. עבר הרבה גלגולים והיום יש מתנדבים כמעט בכל מקום במשטרה. לדעתי זה גרוע. אולי הכוונה (של חלקם) טובה אבל זה גורם בעקיפין או בצורה ישירה לכך שהמשטרה במקום לגייס כוח אדם - מסתמכת עליהם. מתנדב טוב ככל שיהיה מקבל פחות הכשרה משוטר. פחות הדרכה. פחות גיבוי. פחות סמכויות. פחות ניסיון (מתנדב מגיע פעם בשבוע? פעם בכמה שבועות?…
הודעה אחרונה מאת גור אדם, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם מישהו פה התקין ויכול לתת המלצה מנסיון על מצלמה שמתלבשת במקום העינית של דלת הכניסה? פונקציות מעקב לא כלכך חשובות, גם אני מעדיף מצלמה שמחוברת ישירות למסך שיושב במקום העינית על הדלת ולא אחת שמשדרת לאפליקציה בטלפון. גם הפונקציה של הפעמון לא רלוונטית, כי אף אחד לא באמת משתמש בזה, כל מי שמגיע תמיד דופק על הדלת עם היד. האם למישהו יש המלצה למצלמה כזאת, לא יקרה מידי? מעלי אקספרס, או גם מחנות בארץ.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם, הסיפור הזה לא ממש חדש: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118797 יש לנו שכנים שהאישה היא בת של אחד הקבלנים הכי גדולים בנגב. הבעייה היא שהם חושבים שמות להם הכל (מוזיקה בפול ווליום הרבה פעמים גם בצהריים, גם בלילה, חוסמים לנו את החנייה עם המכוניות שלהם למרות שיש להם חנייה), צועקים על כולם, וכל השכנים מפחדים לדבר. תתפלאו אני לא גר בשכונת מצוקה (להיפך, המיסים שאנחנו משלמים שווים לשל סביון לצורך העניין) אבל השכנים הללו הורידו לנו את איכות החיים. השבוע זה הגיע לשיא: אותו שכן חנה את הרכב שלו בפעם המי יודע כמה מול הבית שלי וחסם לי את החנייה. לא היה לי איפה לחנות אז חניתי ליד הבית שלו (לא חסמתי לו כלום, אפילו לא מול השער ש…
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 902 צפיות
מה עדיף לצביעת קיר מאחורי כיור מטבח: פוליאור מט משי על בסיס מים, או פוליאור מט משי על בסיס טרפנטין?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 840 צפיות
אהלן הבר מים שלנו כבר ישן מאוד (אלקטרה בר בן 11) הוא לא באחריות או חוזה שירות. הוא משמש לשתיה קרה וחמה וסה"כ עושה את העבודה.אני קונה פעם בשנה ערכה של שני סננים ומנורה. האם יש לי מה לחשוש ממה שקורה בפנים בגלל גיל במכשיר מבחינה בריאותית? הם יש סיבה להחליף למכשיר חדש בגלל הסיבה הזו? כרגע לא מעוניין לעבוד לפתרון שהוא לא בר מים. תודה
הודעה אחרונה מאת blackpolo, -
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אחרי מעבר על השרשור הזה ועל השרשורפלצת בנושא אוכל לכלבים, אני טובע במידע ולא כל כך יודע איך להתקדם. הכלב שלי כרגע אוכל אדוונס סנסיטיב לגורים (מסלמון), היות וזה מה שנתנו לגורים במקום שממנו לקחתי אותו ופשוט המשכתי עם זה. הבעיה היא שזה אוכל שקשה להשיג באזור חיפה (למעשה מצאתי רק חנות אחת שמחזיקה אותו והיה להם רק שק אחד לתת לי), וגם לא מצאתי הרבה מידע על האוכל הזה ואני לא יודע כמה הוא איכותי. אני רוצה להעביר את הכלב לאוכל איכותי, עם דגנים. בשרשורפלצת יש המון המלצות על אקאנה ודומיו אבל כרגע מעוניין להישאר בכמויות חלבון יותר סטנדרטיות. חיפושים באינטרנט מעלים המון מותגים שבכלל לא ראיתי בארץ אז הם לא ממש עוזרים. הוטרינר המליץ לי על …
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
שקע תנור מותך 1 2
מאת Mediali-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום יש לנו תנור דגם LOFRA - מצב בתמונה המאפיינים שלו (צריכת הספק מירבית 4350W) השקע שהוא מחובר אליו מותך כבר פעם שניה (מצב תמונות) רציתי לשאול מה יכול לגרום לבעיה והאם החלפה של השקע והתקע - לשקע של מזגן הוא עדיף ויפתור את הבעיה ? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
נתחיל מתיאור הבעייה : זה מיכל האיסוף של דייסון DC52 אחרי שבוע של שאיבה (השערות הבהירות זה מהסירוק של הכלב - לדייסון יש מסרק כלבים מעולה - והכהות משאיבת הרצפה.). כבר בסיום השאיבה הרצפה שעירה שוב. נמאס. מחפש רובוט טוב (לפני שנים היה לי Iclebo arte - שהבעייה שלו היתה ההתמודדות עם שערות שכמובן נאספו במברשת). אני חייב רובוט שמוסגל להתמודד עם כמות כזו של שערות. אני מחפש רק רובוט עם ריקון עצמי. אני לא חייב רובוט עם שטיפה אבל זה nice to have (ה J7+ לא שוטף)שמצד שני מוסיף לסיבוכיות של המכשיר ובמיוחד תחנת העגינה (ובמיוחד ב Ultra וב Deebot) אחרי הרבה זמן אני די ממוקד ב 3 האלו (אם כי מוכן גם ליותר זו…
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אהלן שלום, רציתי לשאול למה שלא נארגן הזמנה מרוכזת של כסאות מחשב מקצועיים , הזמנה מרוכזת מהחברה מקבלת הוזלה במחיר הכסא, כמו"כ אם אנחנו כמות אנחנו גם יכולים להתארגן על מכולה , או חצי מכולה ולהוזיל משמעותית עלויות משלוח. העלות האחרונה זה עניין של מיסי יבוא ומע"מ, ושילוח בפנים הארץ(או משלוח לנקודות מרכזיות) (בחול זה חינם כמובן) רק לשם הבנה כמה זה זול בחול יחסית, זה יכול להיות 550-600$ כולל הכל עד הבית למחודש עם אחריות 12 שנה. בארץ כנראה שאין אחריות, אבל צריך לראות איך מנסים לתקוף את זה.
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים. מאוורר תקרה 42" אצל הילד בחדר. תנו לי רעיון איך לעטוף את הכנפיים עם מדבקה צבעונית של ספיידרמן מאיפה להזמין \ איך להדביק וכו'. תודה
הודעה אחרונה מאת hans, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 947 צפיות
חשקה נפשי בכלי גינון חשמליים נטענים, נמאס מהרעש וערבוב הדלקים בכלי הגינון המנועיים, אז חפשתי, בדקתי ואני פשוט לא מצליח להבין איך מוצרים שאין עליהם מס קנייה נמכרים בהפרשים שמגיעים ל-100 אחוז לא רק מול ארה"ב, שתמיד זולה, אלא גם מול אירופה, וזה לפני כל מיני מבצעים או מחיר מיוחד לקיט. המוצר שאני מעוניין בו מחירו בישראל עומד על 2900 שקל ובאירופה המחיר הממוצע עומד על 1800 שקל וכולל אחריות ארוכה ומקיפה יותר וכן סוללה בקיבלות גדולה יותר, שבישראל הייתה מוסיפה למחיר סכום של 1000 שקל, כך שזה בעצם 3900 שקל לעומת 1800 שקל. הפרשים של 20-30 אחוז על מוצרים ללא מס קנייה זה מקובל, אלו לא הפרשים שיגרמו לי לרכוש מוצר בחו"ל גם אם זה יצא לי קצת זול יותר, אבל פי 2 כאשר אין לכך סיבה…
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שני הדגמים מאוד דומים חיצונית, באיזה הייתם בוחרים מבחינת איכות ושם?איזה מהם נחשב יותר למותג יוקרה עולמי?
הודעה אחרונה מאת operation103, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 937 צפיות
אני סקרן לדעת האם יש אנשים שקונים בישראל את הכיסאות של הרמן מילר - Eames.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בחדר האמבטיה החל לאחרונה להופיע ריח של טחב ועובש כאשר הדלת סגורה לפרק זמן, וזה למרות שהחלון פתוח ויש מאוורר קטן. זה לא היה כך בעבר, המאוורר עשה את שלו. מה שמעלה בי חשד שיש נזילה איפשהו. החדר אומנם קטן אבל כולל אמבטיה, כיור ואסלה, כך שיש מגוון אפשרויות. השאלה האם איש מקצוע יכול לאתר משהו בלי כיוון למקור, האם ציוד לאיתור נזילות מסוגל לסרוק איזורים שלמים? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת גור אדם, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מאד התלבטתי אם לרשום או לא בסוף ''תפסתי אומץ'' lol... ובכן, לפני כשבועיים הוזמננו זוגתי ואני לבית מלון ששם היו פעילויות, סדנאות, והרצאות בתחומים שונים, בריאות, טיפולים בשמנים, מופעי מוסיקה ועוד. מצאנו את עצמנו מאד נהנים, לקחנו חלק, ואף הכרנו המון אנשים מדהימים. הבנתי שבד''כ העיניין מאורגן ע''י מקומות עבודה או מוסדות שונים אך מאד הייתי רוצה לדעת אם ניתן לרכוש באופן פרטי אירוח מהסוג הנ''ל ללא שייכות למקום עבודה, (כמובן לשלם מחיר מלא) ניסיתי דרך גוגל ולא הצלחתי למצא כלום אז אולי חוכמת הפורום תסייע. לגבי סוג ההרצאות/ סדנאות שאנו נבחר, כעיקרון אנו מתענינים לאו דוקא בנושא מסויים, ואת זה נעשה מול חברת תיירות שמוכרת סוגי חבילות…
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אנחנו שכירים בעלי דירה מושכרת, גרים בשכירות ומחזיקים תיק רזה של נ"ע. האם מעשי ובעיקר לא מידי מורכב, להתנהל מול רשות המיסים במילוי דוחות שנתיים ללא רואה חשבון. עד היום נעזרנו באחרים וכרגע בודקים אפשרות לקבל עצמאות בתחום הזה.
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רעיונות איך ניתן להעריך (גם בתשלום) עמידות בפני רעידות אדמה של בניין משנות ה90 ללא ממדים? למשל, פינסקר 17 בת״א: https://archive-binyan.tel-aviv.gov.il/pages/results.aspx?owsTikid=00880170
הודעה אחרונה מאת מיניקיפוד, -
האח הגדול 2022
מאת Guest Mikelt89- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איפה אפשר לראות ישיר על appletv? שואל בשביל חבר…
הודעה אחרונה מאת om2, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אני לא זוכר מאיפה התוודעתי לעניין הסודרא (פריט לבוש דמוי כאפייה אך עם מאפיינים יהודיים), אך מאז אני מנסה להבין מאיפה אפשר לקנות אחת כזאת, איכותית אך במחיר הולם. בהתחשב בך שמדובר בסודרא, פריט לבוש רגיל, לא כזה שאמור לעלות הרבה, אני מוצא את עצמי עושה חיפוש בגוגל ומוצא רק 2 חנויות או שלושה, מציעות את הסודרא במחירים משתנים והיצע שקיים או לא. מעבר על אייבי מביא אותי דווקא לכאפיות עם ניסיון לנכס את פריט הלבוש הנ"ל לפלסטינים אבל קצת מציק שיהיה סמלים או כיתוב שמתאים להם ולא לי. המחירים בכלל מציקים כי אין לי שום מנעד של הבנה מה שווה או לא. פריט אחד עולה 50 דולר והשני 35 דולר בהתאם לאחר המרה, ובאייבי בכלל המנעד גדול מאוד, ככה שזה לא כל כך מוסיף לביטחון לקנות באתר ישר…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
https://ksp.co.il/web/item/115181 דרך האפליקציה קבעתי שמ20:00 לא יהיה אינטרנט למחשב של הילד {מחובר בכבל} וזה לא עושה דבר. אבל אם אני מכבה מהאפליקציה של MI של הראוטר, זה מתכבה. זאת אומרת ידנית עובד- מתוזמן לא. לגבי אתרי בלאק ליסט- גם לא עובד. אני לא רוצה YOUTUBE בבית. וזה לא עוצר. רק הראוטר של שיומי מחובר. בראוטר של סלקום מכובה.
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
איך מוצאים מידע על פרוייקטים בתכנון\בנייה - עבור מי שמעוניינים לרכוש דירה שתיבנה? (צפון מערב רעננה)
מאת ניקו פ.- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, בשכונה בתמונה המצורפת מטה, בצפון מערב רעננה יש התחלה של בנייה רבה. לא ממש הצלחתי למצוא יותר מדי מידע או אנשי קשר בגוגל. אשמח לדעת האם יש איזה לוח\פורטם רלוונטי. אנשי קשר? מישהו מומלץ או לא שמכירים? לא ממש יודע איפה להתחיל לחפש מידע (מחירים, תכנונים, מה יהיה באזור) פרוייקטים שבבנייה ותכנון. האם יש טיפים לאיך לעשות את זה בצורה בטוחה (כמובן שעו"ד מוצלח והכל אבל משהו מעבר). האם יש טיפים על השכונה הספציפית?
הודעה אחרונה מאת natco, -
תיקון כיריים חשמליות 1 2
מאת amos77-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
יש לי כיריים חשמליות של אלקטרולוקס (רגיל, לא אינדוקציה) ובזמן האחרון אחד מגופי החימום נדלק מתי שבא לו. הכפתור טאצ' תקין והנורת חיווי נדלקת אבל הגוף עצמו נשאר קר לפעמים. כיבוי והדלקה לפעמים עוזר. בזמן האחרון נראה שהמצב מחמיר והוא כמעט לא נדלק. השאלה שלי היא האם כדאי להתעסק עם זה? יש לי ניסיון בתיקון מכשירי חשמל אבל בגלל אופי התקלה (פעם כן פעם לא) אני לא בטוח שיש לי סיכוי לתקן אותה.מה דעתכם? פתחתם פעם כיריים כאלה? תודה
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
-
מישהו שעבד בזה בעבר/הווה? קיבלתי הצעה לעבוד בסוכנות די נחשבת של יבואן כנציג תפעול, השאיפה היא להגיע למשרת מכירות כמה שיותר מהר, משרת התפעול לא נשמעת הכי מעניינת, ונשמע שהשכר גם די גרוע... מדובר בשישה ימי עבודה בשבוע, כ230 שעות בחודש עם ברוטו של 8500... השאלה היא כמה נציג מכירות איכותי יכול להרוויח באולם מכירות יבואן שמוכר רכבים לא זולים נאמר ככה קצת רקע עכשיו אני עובד בבנק מחוץ לעיר שלי ולא מרוצה מהעבודה, לא מעניינת בכלל ומאוד תובענית, אפילו לא מתגמלת, נטו בתלוש בין 7 ל7 וחצי, אז גם עניין הנסיעה היא שיקול כי מדובר בשעתיים שרופות ביום. המשרה שהוצעה לי נמצאת בעיר שלי.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לאחר רכישת מקרר חדש הוא בולט מעט כלפי חוץ. אחת הסיבות לאמור הינו בגלל הרווח שיוצרים התקע והשקע מאחורי המקרר על הקיר. האם ניתן באיזשהו אופן להכניס מעט את השקע לתוך הקיר וכך לצמצם את הרווח מהקיר האחורי?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 871 צפיות
יצרתי מפה דרך המחשב בגוגל מאפס , וכל דרך שניסיתי להעביר אותה לפלאפון , האפליקציה פשוט דרסה את כל מה שבניתי ובחרה בנתיב הכי קצר ליעד. מה ניסיתי ולא עזר: 1 - לשתף את המפה דרך האתר במחשב לנייד. 2 - לשלוח את המפה דרך הwhatsapp web ולפתוח אותה דרך הדפדפן ולא דרך האפליקציה. 3 - שמתי את כל הפילטרים ששמתי במחשב באפליקציה בנייד. לערוך את המפה דרך הנייד בלתי אפשרי. מישהו מכיר דרך אחרת ?
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יורד היום לשטוף את הרכב ונגלה אלי מחזה מחריד. המון שריטות בצורת 8 עוקבות וסימטריות על הכנף האחורית משהו מאוד מוזר היו גם סימנים כאלו על החלון האחורי אבל ירדו עם השטיפה מה שאי אפשר להגיד על הכסף לצערי. מכמות השריטות ומהסימטריות שלהם קשה לי להאמין שזה מעשה יד אדם, שכן בתמונה רואים רק חלק קטן מהן ובפועל יש אולי אלפי שריטות קטנות כאלו ואני לא יודע מי יכול לשבת חצי שעה ולשרוט באובססיביות ועקביות כך רכב. (בנוסף ניסו וקצת הצליחו לשרוף את אחד הפלסטיקים מאחורה כנראה עם מצט) האם מישהו יכול לפתור את החידה?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הלכתי לאיבוד בשלל התוצאות שגוגל מציג לי כשאני מחפש מוצרים של ניסקו הנמכרים און - ליין ומבצעים מישלוחה הביתה. אני גר במרכז, אבל אין לי בעיה כמובן לחכות לדואר ישראל המעולה והמשובח, או לכל חב' הובלות כזו או אחרת. אני לא ממהר. מצד שני - יש חנויות שפתוחות עד שעות הערב? נגיד 19:00? היות ואני לא מספיק להגיע אל כל אלה הנסגרות בסביבות 17:00, פניתי לרכישה און ליין. מצד שלישי (תמיד יש צד שלישי) - לא חייב להיות ניסקו, יכול להיות כל מותג כל עוד הוא תקני וטוב. מעונין לרכוש שקעים שונים וגם 2 עמדות שקעים, הכל מתחת לטיח. מי מומלץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 867 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Orengol01
- Itaiosh
- flytomars
- סיטרואן 2016
- borsood
- דובצע
- עדי17
- Supertigre
- Shaike.Zam
- samg
- גולדן191
- stx