Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לאיבוד בשלל התוצאות שגוגל מציג לי כשאני מחפש מוצרים של ניסקו הנמכרים און - ליין ומבצעים מישלוחה הביתה.
אני גר במרכז, אבל אין לי בעיה כמובן לחכות לדואר ישראל המעולה והמשובח, או לכל  חב' הובלות כזו או אחרת. אני לא ממהר.
מצד שני - יש חנויות שפתוחות עד שעות הערב? נגיד 19:00? היות ואני לא מספיק להגיע אל כל אלה הנסגרות בסביבות 17:00, פניתי לרכישה און ליין.
מצד שלישי (תמיד יש צד שלישי) - לא חייב להיות ניסקו, יכול להיות כל מותג כל עוד הוא תקני וטוב.
מעונין לרכוש שקעים שונים וגם 2 עמדות שקעים, הכל מתחת לטיח.
מי מומלץ?
תודה.

פורסם

ארכה פועלים מ7 עד 17-18 (תלוי בסניף), וגם בשישי. אולי תוכל להגיע דווקא לפתיחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מהמרכז (גבעתיים-רמת גן) והבעיה שלי היא שאני יוצא לעבודה בשש בבוקר.
חוזר עם הפקקים הביתה, הכי מוקדם בשש בערב...
באזור שבו אני עובד אין חנויות כאלה, ולכן פונה לרכש און ליין.

• תוכן חדש...