Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשקה נפשי בכלי גינון חשמליים נטענים, נמאס מהרעש וערבוב הדלקים בכלי הגינון המנועיים, אז חפשתי, בדקתי ואני פשוט לא מצליח להבין איך מוצרים שאין עליהם מס קנייה נמכרים בהפרשים שמגיעים ל-100 אחוז לא רק מול ארה"ב, שתמיד זולה, אלא גם מול אירופה, וזה לפני כל מיני מבצעים או מחיר מיוחד לקיט. המוצר שאני מעוניין בו מחירו בישראל עומד על 2900 שקל ובאירופה המחיר הממוצע עומד על 1800 שקל וכולל אחריות ארוכה ומקיפה יותר וכן סוללה בקיבלות גדולה יותר, שבישראל הייתה מוסיפה למחיר סכום של 1000 שקל, כך שזה בעצם 3900 שקל לעומת 1800 שקל. 

הפרשים של 20-30 אחוז על מוצרים ללא מס קנייה זה מקובל, אלו לא הפרשים שיגרמו לי לרכוש מוצר בחו"ל גם אם זה יצא לי קצת זול יותר, אבל פי 2 כאשר אין לכך סיבה? מוציא את החשק לרכוש כאן אלא אם יש איזה מס מיוחד על סוללות שאני לא מכיר? 

פורסם

יש מכס על סוללות ליתיום, 12 אחוז בנוסף למעמ.

מניסיון, אגב, בתחום הגינון בארץ - המחירים שתמצא ברשת לא משקפים את המחיר בפועל. במציאות, בהנחה והגעת לבית העסק הנכון, המחירים נמוכים יותר ונותנים תחרות יפה למחירים בחו"ל (כמשקללים משלוח ומיסים).

אחד מאותם ענפים שנתקעו לצערי בקטע המטומטם הזה של "מחירים לפני הנחה" ותמיד יש הנחה, כמו המבצעים במשביר.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...