Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום,

רציתי לשאול למה שלא נארגן הזמנה מרוכזת של כסאות מחשב מקצועיים , 

הזמנה מרוכזת מהחברה מקבלת הוזלה במחיר הכסא, כמו"כ אם אנחנו כמות אנחנו גם יכולים להתארגן על מכולה , או חצי מכולה ולהוזיל משמעותית עלויות משלוח.

העלות האחרונה זה עניין של מיסי יבוא ומע"מ, ושילוח בפנים הארץ(או משלוח לנקודות מרכזיות)  (בחול זה חינם כמובן) 

רק לשם הבנה כמה זה זול בחול יחסית, זה יכול להיות 550-600$ כולל הכל עד הבית למחודש עם אחריות 12 שנה.

בארץ כנראה שאין אחריות, אבל צריך לראות איך מנסים לתקוף את זה.

פורסם

רק הערה קטנה - ממליץ להיצמד לחברות שמחדשות בעצמן (יש כמה - אחת מהן המלצתי עליה פה בעבר) - מאשר ״open box״ שזה הימור מוחלט - ולא הייתי מזמין לחו״ל בלי אחריות.

בהצלחה! כיסא טוב זה שדרוג אדיר לאיכות חיים לעבודה מהבית.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

השאלה היא לאיזה כיסא שזמין פה בארץ אתה מנסה להשוות.

600$ לפני שילוח ומיסים ואחסנה ומה לא זה בערך 1200$ במציאות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצאתי גם בMADISON SEATING ב550$ אריזה פתוחה.

אמהמה המשלוח כמה מאות דולרים שזה פשוט הזוי, בחול כמובן משלוח חינם

פורסם (נערך)

אני כבר שנים חולם על כסא של Herman Miller, אבל לקנות אחד כזה בארץ ב9,000 ש"ח זה טירוף, מוכן להצטרף להזמנה כזאת;

השאלה באמת מה רמת החידוש ואם זה לא כסאות מתים וישנים שרק ניקו אותם וכו...

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם
לפני 5 שעות, arik100 כתב:

מצאתי גם בMADISON SEATING ב550$ אריזה פתוחה.

אמהמה המשלוח כמה מאות דולרים שזה פשוט הזוי, בחול כמובן משלוח חינם

תקרא מה open box אומר אצלם.

זה פשוט משומש.

לגמרי איתם יש לי חברים עם ניסיון מעולה וחברים ש… פחות התרשמו

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 5 שעות, adi89 כתב:

אני כבר שנים חולם על כסא של Herman Miller, אבל לקנות אחד כזה בארץ ב9,000 ש"ח זה טירוף, מוכן להצטרף להזמנה כזאת;

השאלה באמת מה רמת החידוש ואם זה לא כסאות מתים וישנים שרק ניקו אותם וכו...

אני באמת לא מבין איך המחיר ככה טיפס

אאלט לפני כמה שנים זה היה ב4Kליחידה חדש

פורסם
לפני 4 שעות, arik100 כתב:

אני באמת לא מבין איך המחיר ככה טיפס

אאלט לפני כמה שנים זה היה ב4Kליחידה חדש

המחירים שלהם בארהב גם טיפסו פלאים.

עד לפני כמה שנים היית קונה אחד מאובזר סביב 1000 ועכשיו הפ לכיוון ה1600-1700 לאותו מפרט בדיוק

אחד מהדברים אבל שקרו זה שהפסיקו את העיצוב הקודם לטובת החדש (שעדיף)

רוב מה שהחברות מוכרות כמשומשים / מחודשים אגב זה הדגם הקודם.

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

זה אולי יישמע לך מוזר, אבל כיסא זה אחד הרהיטים הכי מסובכים שיש. קח כל רהיט משרדי אחר - הכי מפונפן שיכול להיות, לא יודע... שולחן ישיבות מחושמל - עדיין זול יותר לייצר וקל יותר לתכנן.

בכל רהיט אחר אתה יכול להסתדר עם מבנה בסיסי נוקשה וכל מה שצריך לדאוג לו זה פרופורציות. גם בספות. בכיסא נורמלי לעומת זאת, חייבת להיות גמישות מובנית, קפיציות, תמיכה במקומות מסוימים בלבד וכיו"ב. נכון גם לכיסאות עץ וגם לכיסאות משרד/מנהלים.

עריכה:

נסה פעם להיזכר מתי ישבת פעם על רהיט דמוי כיסא, ונסה להיזכר בהרגשה. יש לאיקאה כמה פנינים כאלה בחלק התחתון של הסקאלה, משהו נורא.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 36 דקות, arik100 כתב:

נשמע לי הזוי שהתחום הזה לא מתפוצץ מסטארטאפים

מתפוצץ. יש הרבה סטארטאפים וחברות צעירות יחסית בתחום

ואז אתה מגלה שכמו בכמעט כל תחום אחר יש משולש זהב

עמיד

נח להרבה אנשים (לאורך זמן. יש כיסאות זולים שירגישו יותר נוחים לטווח קצר, והלהרבה אנשים מתייחס גם למידת הכיוונון האפשרית)

זול

בחר 2

כמובן שווה לציין ש1700 זה לגמרי הצד הכי גבוהה של הסקאלה (כיסא מאוד איכותי , מתוכנן מאוד, עם המון אופציות כיוון ועמיד מאוד) אבל 700-800 דולר זה בערך הקו שבו אתה מתחיל לקבל כיסאות משרדיים טובים.

כמו שידידי ציין - זה אחד הרהיטים הכי מורכבים שיש לך בבית עם שילוב של הרבה תכנון , הרבה חומרים , הרבה חלקים נעים ושהשימוש בו הוא על פני הכי הרבה שעות ביום בערך (8+ שעות ביום בלא מעט מקרים) וציפיות שיחזיק הרבה זמן.

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...