Jump to content

עידן.

  • פרסום הודעות

    98
  • תאריך הצטרפות

  • פעילות אחרונה

מוניטין

20 נייטרלי

אודות עידן.

  • דירוג
    נהג חדש (> 40 הודעות)

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

  1. הממשלה תטיל בהליך בזק מס ״יצרן צעיר״, על כל רכב מתוצרת יצרן שקיים פחות מ20 שנה ושהוא לא אסיאתי.
  2. אין ספק שעלית פה על דיל ברייקר. או שאולי תתרום קצת לשרשור ותציג רכב מתחרה שמספק את אותם ביצועים ובאותה רמת מחיר, שעונה לדרישות של השואל- ״משפחתית שאפשר לקחת להנות מדי פעם במסלול״ על החתום, בור גאה
  3. פשוט בושה. נראה שכל כתבי הרכב בארץ יוצאים מגדרם ומתחרים ביניהם מי יצליח לקטול את טסלה יותר. בתכלס, כתבי הרכב הם דיזונארים שהופכים פחות ופחות רלוונטיים, וטוב שכך. דעתם של אודי עציון, תומר הדר ושות׳ מעניינת את ה%#ת, כשיש מנגד עשרות ערוצי יוטיוב שמספקים תוכן איכותי והשוואתי ברמת הפקה של טופ גיר. לא ברור מה השאלה, ברור שעדיף לשדרג. תסתכל על המספרים, פרפורמנס מעניקה ביצועים של מכוניות שעולות פי 3-4.
  4. ושים לב שהכתבה בכלכליסט חסומה לתגובות. אני מנחש שסוג מאוד מסוים של כתבות חסומות לתגובות.
  5. אם מישהו מכלכליסט צופה בשרשור - מוטב שתתקנו ומהר את הטעות המבישה של תומר הדר, שטוען שמודל X עולה 644,000 שח בהשוואה למתחרות הגרמניות ה״זולות יותר״. מעבר לטעות במחיר, למה להשוות את מודל X לסדרה 3 וA4? מה הקשר? גם שאר התוכן בכתבה חובבני - הטענה שכל מי שהזמין אתמול עשה את זה משיקולי סטטוס, ולא בגלל שטסלה נותנת תמורה טובה יותר לכסף בכל סעיף, היא מוזרה. אבל ניחא, דעה יש לכל אחד. לפחות תדייקו בעובדות.
  6. אם כבר, צריך להיות פאנבוי פנאט כדי להעדיף M3 ב700,000 שח על פני מודל 3 פרפורמנס ב230,000 שח
  7. עידן.

    פיצה.

    קיבלתי אתמול את ה12 במתנה, לפני שאני פותח אני מתלבט אם לשדרג ל16. אין לי עודף מקום במטבח אבל אם אופן השימוש והתוצאה ב16 טובים משמעותית, אסתדר. מה דעתך? יש מה להתלבט בכלל?
  8. עידן.

    פיצה.

    זה מה שגם אני שומע בכל מקום, עד שבא מישהו ושובר את כל המוסכמות בהצלחה מרובה פליז אל תערבבו שרשורים. עד שיש שרשור ממוקד, אינפורמטיבי ומועיל...
  9. עידן.

    פיצה.

    אני סקפטי שבתפיחה כ״כ מהירה יצא בצק איכותי, אבל מחכה לעדכון
  10. עידן.

    פיצה.

    אופה בטוסטר פשוט בינתיים. בהמשך נשתדרג. 70% אכן יוצא קצת יותר דביק, פשוט תדאג לעבוד עם קמח על הידיים ולקבל את זה שחלק מהבצק ישאר על כפות הידיים ויוקרב לאלוהי ההידרציה. אפשר להוציא אחלה בצק ב48 וגם ב24 שעות. תצלם את חתך הבצק ונראה.
  11. עידן.

    פיצה.

    סופרים ״של רוסים״ אחלה גבינה. עולה כמו מוצרלה אבל משום מה אני מתחבר אליה יותר. אני קונה ספציפית בסופר מאמא ברחוב העלייה בת״א.
  12. עידן.

    פיצה.

    בצק של 72 שעות, בלי שמן וסוכר. הידרציה של 65%, כלומר על כל 100 ג׳ קמח, 65 ג׳ מים. פעם הבאה אנסה 70%. השתמשתי בגבינת סולוגוני, סוג של מוצרלה גיאורגית שאני משתמש בה גם לכנאפה.
  13. עידן.

    פיצה.

    כמו בכל דבר, יש עקומת למידה. זה לא כזה מסובך ברגע שמכינים בצק טוב ומתאמנים על טכניקת הפתיחה. בגדול, צריך לדחוף את האויר ממרכז הכדור החוצה ולייצר חישוק שהופך בעצם לקראסט האהוב. מפה יש כל מיני טכניקות, יש כאלה שממשיכים את המתיחה על משטח העבודה, יש כאלה שמרימים ומניחים את הבצק על פרקי כפות הידיים (knuckles) במין תנועה סיבובית ומאפשרים לו להימתח מעצמו, אפשר לזרוק באוויר ועוד. תראה סרטונים ביוטיוב ותתאמן. גם אני חשבתי כמוך בפעם הראשונה. כשהבצק תופח כמו שצריך, הוא גמיש וחזק ולא יקרע בעת הפתיחה. לגבי רידוד, הדעות חלוקות. ברוב ערוצי היוטיוב אוסרים בתכלית האיסור לרדד עם מערוך
  14. עידן.

    פיצה.

    זה מה שיוצא מטוסטר אובן ב200 שח. יחסים בבצק- על כל 100 גרם קמח מוסיפים 65 גרם מים, 3 גרם מלח ו1.5 גרם שמרים יבשים. תפיחה ראשונה של 3 שעות ושנייה סביב שעתיים. אם אני ״ממהר״, אני מוסיף לבצק קצת סוכר ואז תפיחה ראשונה אורכת שעה ושניה חצי שעה-45 דקות. אפייה על טמפ מקסימלית (250 מעלות) במרכז התנור למשך 12-13 דקות.
×
×
  • תוכן חדש...