Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יורד היום לשטוף את הרכב ונגלה אלי מחזה מחריד.

המון שריטות בצורת 8 עוקבות וסימטריות על הכנף האחורית משהו מאוד מוזר היו גם סימנים כאלו על החלון האחורי אבל ירדו עם השטיפה מה שאי אפשר להגיד על הכסף לצערי.

מכמות השריטות ומהסימטריות שלהם קשה לי להאמין שזה מעשה יד אדם, שכן בתמונה רואים רק חלק קטן מהן ובפועל יש אולי אלפי שריטות קטנות כאלו ואני לא יודע מי יכול לשבת חצי שעה ולשרוט באובססיביות ועקביות כך רכב.

(בנוסף ניסו וקצת הצליחו לשרוף את אחד הפלסטיקים מאחורה כנראה עם מצט)

האם מישהו יכול לפתור את החידה? 

P20601-214307.jpg

פורסם (נערך)

יכול להיות חנית מתחת לאיזה שיח\ענף\חפץ שנע עם הרוח או זז שלא באינטרקציה ישירה עם בני אדם?(לדוגמה פתיחת דלת של מבנה מזיזה שיח או כל דבר אחר ששורט לך את הרכב)
למה אני חושב ככה? כי יש פה PATTERN

עריכה אחרונה על ידי Electron

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם (נערך)

עם הרבה דמיון אני רואה כאן עוף דורס...

בקיצור - ונדלים עם איזה חומר משייף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, Electron כתב:

יכול להיות חנית מתחת לאיזה שיח\ענף\חפץ שנע עם הרוח או זז שלא באינטרקציה ישירה עם בני אדם?(לדוגמה פתיחת דלת של מבנה מזיזה שיח או כל דבר אחר ששורט לך את הרכב)

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו אבל אין ענפים בסביבה

פורסם
לפני כשעה, Gavrik כתב:

מכמות השריטות ומהסימטריות שלהם קשה לי להאמין שזה מעשה יד אדם

על מה אתה מדבר? הכי מעשה ידי אדם שיש.

לא סימטרי ולא כלום.

שום חיה שאני מכיר לא מסוגלת ליצור דבר כזה.

מישהו החליט לבוא ולשייף לך את הרכב עם איזה משטח משונן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חד משמעית יד אדם. הנחה שלי שמישהו הניח לך משהו על הגג, סטייל ארגז/קופסא ופשוט משכו אותו ובשניה זה מייצר מאות שריטות.

פורסם

זאת הממשלה הם מתחברים לפח הרכב משבשים אותו כדי שתצטרך להחליף אותו בהון תועפות ועל הדרך תשלם בדלק יקר.

פורסם
לפני 13 דקות, YoJ כתב:

חד משמעית יד אדם. הנחה שלי שמישהו הניח לך משהו על הגג, סטייל ארגז/קופסא ופשוט משכו אותו ובשניה זה מייצר מאות שריטות.

גם אני חשבתי ככה אבל ציירו לי גם סימנים כאלו על השמשה האחורית. לכן זה בוודאות לא ארגז שהניחו או משהו ששמו על הגג והזיזו אלא מישהו עשה את זה בכוונה.

פורסם

אולי רחפן קטן/מכונית או משהו מרחף על שלט נחת לך על הרכב.. פעם אחת על השמשה ופעם נוספת על הפח...

• מעניין 1

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם (נערך)

כבר סיפרתי כאן פעם: חבר של אבי קנה BX חדשה. יומיים אחרי זה הוא מצא על הרכב חריטה: "תתחדש יא בן זונה". ללמד שחלאות זה לא דבר חדש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 1.6.2022 בשעה 22:16, Gavrik כתב:

האם מישהו יכול לפתור את החידה? 

כן.

בתאריך 1.6.2022 בשעה 22:16, Gavrik כתב:

(בנוסף ניסו וקצת הצליחו לשרוף את אחד הפלסטיקים מאחורה כנראה עם מצט)

התעלומה נפתרה. 

image.jpeg.9730f20f513cea77dd32ad89ddb20dc7.jpeg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...