Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק זה, הוא גם ישכח הכל אם הוא לא יתעסק בזה.

אני אישית הייתי מעדיף לפתור אינטגרלים כל היום, ולא להיות רואה חשבון. או איש מכירות. או מורה. או רופא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 7 שעות, Potato כתב:

מעדיף להיות מכונאי במוסך ולא מנהל חשבונות.

למה לדחוף לתחום כזה משמים?

כי לצערי ראיתי אנשים בחיים שנדדו בין עבודה לעבודה ואם אתה לא משפר את היכולות שלך באופן עקבי אז תיזרק לעבודות לא משהו. 

לכן, אם פות"ש לא ימצא עבודה שמתאימה לו, אז לפחות שתהיה לו רשת ביטחון כלכלית, אפילו אם במקצוע כה משעמם כמו הנהלת חשבונות. 

*** אני לא דוחף לאף מקצוע, אלא אני רוצה שהוא יישאר עם שכר מכובד בסוף היום ושיהיה רלוונטי. 

כל קורס/הסמכה כלשהי היא בעיניי מבורכת. 

העיקר שתהיה לו פרנסה 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 2.6.2022 בשעה 17:58, שליקו99 כתב:

השאיפה היא להגיע למשרת מכירות כמה שיותר מהר, משרת התפעול לא נשמעת הכי מעניינת, ונשמע שהשכר גם די גרוע

בשביל מכירות אתה יכול להתחיל במקומות אחרים ממשרת מכירות בלי לנסות להיכנס לזה מתפקיד של נציג תפעול או משהו דפוק אחר.

השאלה היא כמו שכבר כתבו, יש לך זיקה למכירות? זה נראה לך כמו משהו שהיית טוב בו ולא ירתיח לך את הדם לעשות 6 ימים בשבוע? יש לך גישה לאנשים ויכולת שכנוע? אתה אוהב לדבר עם אנשים?

אם כן, זה יכול להיות בשבילך כי כתבת שאתה חסר סבלנות ורוצה מימוש מהיר. זה לא שתגרבץ כל היום ואחרי 3 חודשים תקבל קידום למנכ"ל אבל אפשר להרוויח יפה בתחום הזה גם בלי השכלה אקדמאית וניסיון. רק צריך להתמיד ולהשקיע ולהביא תוצאות, כמו בכל דבר אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, vadim6385 כתב:

לא רק זה, הוא גם ישכח הכל אם הוא לא יתעסק בזה.

אני אישית הייתי מעדיף לפתור אינטגרלים כל היום, ולא להיות רואה חשבון. או איש מכירות. או מורה. או רופא.

תהיה קופאי אם אתה בקטע של עבודות שמחשב עושה

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

שלום

עבדתי במכירות קמעונאיות בתחום הריהוט ברשת גדולה. במכירות צריך דחף פנימי ואם יש לך את זה אז קל ללמוד את המקצוע ( אני הייתי עוזר של עוזר של עוזר טבח לפני המכירות. בראיון עבודה שאלו אותי אם עבדתי במכירות, אמרתי שלא אבל זה לא להטיס f16 ). יש אפשרויות קידום לניהול ולימודים למי שיש יכולת.

אבל אתה חייב את הדחף הפנימי בשביל להתקדם.

אני מאוד אהבתי את המפגש עם הלקוחות על רצפת המכירות, לזהות מי בא לקנות ומי בא לאכול את הראש. שהתקדמתי לניהול מכירות לשוק המוסדי נכשלתי. לא הצלחתי ליצר את אותה תקשורת כמו על רצפת המכירות עם כל הלקוחות ( היחס שלקוח מוסדי דורש לא תמיד התחבר לתבנית הערכים שעליה גדלתי ).

גם אני לא יודע מה ארצה לעשות כשאהיה גדול. בינתיים עובד בעבודה שחורה כי צריך פרנסה. אבל יש לי סיפוק בעבודה.

אם יש לך אפשרות ללמוד תלמד בשבילך למענך, לא כי צריך תואר.

פורסם

אני רוצה לומר לך כמה דברים:

1. זה שתעבוד בתפעול זה לא בהכרח מבטיח לך מעבר למכירות. אני גם לא בטוח שזה מקדם אותך לשם יותר מדיי. אלו עבודות שונות מאוד. גם אם הן באותו מקום. היו לי מקרים בחיים שהציעו לקחת משרה אחרת במקום זאת שרציתי בטענה שאם אהיה טוב ישקלו להעביר אותי למשרה שרציתי, כיוון שלא היה קשר בין המשרות הבנתי שהם סה"כ מנסים לאייש משרה שאף אחד לא רוצה.

2. לימודים זה לא קסם. משתמע מהשרשור הזה שלא משנה מה תלמד ואיפה - בום. אתה מסודר. זה ממש לא נכון. 

יש אנשים עם תארים שעובדים בשכר מינימום או לא מוצאים עבודה בתחום שלהם. ולא תמיד זה תחומים איזוטרים. 

3. אתה חושב שכל אחד עובד במקצוע חלומותיו? אז לא. רוב האנשים עובדים בעבודה שמפרנסת אותם. רצוי בכבוד. 

גם אם אתה ממש אוהב משהו, שזה הופך להיות עבודה יש להם בד"כ דרך להוציא מזה את החלק הכיפי. 

כמו לימודים. אתה נורא מתעניין במשהו. אבל אישהו מקיפים אותו  בהרבה מאוד מקצועות תפלים, מטלות, הנחיות וכו' - שזה מוציא לך כל חשק.

אני חושב ש-23 זה גיל צעיר. וכן מגיע לך עוד זמן להחליט עם עצמך מה אתה רוצה. 

רק תשים לב, כי השעון דופק ואתה יכול למצוא את עצמך מהר מאוד במקום פחות טוב מבחינת אפשרויות.

אגב, אני חושב שדווקא הגיל הוא לא הגורם המגביל, אלא שאר ההתחייבויות בחיים.

לבן 35 רווק שחי אצל ההורים יותר קל להתחיל לימודים מאשר לבן 23 נשוי עם 2 ילדים ושכירות.

פורסם

רק להרחיב - "לימודים" זה לא בהכרמ טכניון או אוניברסיטה, אפילו לא בית ספר להנדסאים. אתה יכול גם ללכת להיות שוליה של שיפוצניק או אינסטלטור או פחח, ליהנות ממה שתיקנת או בנית ובהמשך גם להפוך את זה לעסק מכניס. אבל זה דורש מאמס וסבלנות. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Nakamichi כתב:

לבן 35 רווק שחי אצל ההורים יותר קל להתחיל לימודים מאשר לבן 23 נשוי עם 2 ילדים ושכירות.

זה נכון.

אם הייתה לי משפחה לפרנס, היה לי הרבה יותר קשה להתחיל לימודים.

למרות שיש אצלנו גם סטודנטים נשואים עם ילדים, או אפילו כאלה שמתחתנים ומביאים ילד במהלך התואר + משרה מלאה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 שעות, Potato כתב:

לעשות ילד זה 2 דקות

🤔

• מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בתאריך 4.6.2022 בשעה 10:22, שליקו99 כתב:

בזבוז זמן ככל שיהיה אבל מה עוד אוכל לעשות אם אני לא מעוניין בלימודים כרגע ומחפש תחום שאהנה לעבוד בו? 

זה שלב שאני מנסה דברים.

אל תקשיב לשטויות שכותבים לך

אתה לא רוצה ללמוד כרגע זה בסדר

אתה עדיין צריך להתפרנס ממשהו ועדיף שתעשה את זה ממשהו שאתה נהנה בו

אף אחד לא אמר שזאת צריכה להיות העבודה שלך לכל החיים. אתה בסך הכל הולך להביא כסף הבייתה ועוד שנה שנתיים אלוהים גדול

לא טוב לך בבנק, אתה רוצה לעבוד באולם תצוגה - תלך תנסה. כל דבר עדיף על לשבת בבית או לעבוד בעבודה שתסבול בה ובמקרה הרע גם תגרום נזק למעסיק.

לך תעבוד באולם תצוגה ותראה איך אפשר להתקדם. אולי תתקדם ואולי עוד חודש יכנס לשם לקוח שידלק על הקישורים שלך וירצה שתבוא לעשות מכירות בעסק שלו עם 20,000 נטו

אני מכיר מישהו שהיה מעצב חלונות ראווה של חנויות ומהשיעמום היה מקשקש לכל הלקוחות שם ויום אחד לקוח שנדלק עליו לקח אותו אליו לעסק עם משכורת מטורפת ותנאים מטורפים, רק כי אהב את היכולת שלו להתחבר עם כל אחד ולדחוף לאנשים מה שבא לו.

אותו דבר גם היה למכר אחר שהיה מוכר  בחנות מחשבים סטייל KSP בקטן, שנים היה יושב שם מוכר מחשבים  וציוד היקפי עם משכורת מינימלית, התאים לו שאף אחד לא מציק לו ולא חופר לו עם יעדים,

יום אחד מישהו התאהב בו ולקח אותו לעבוד בחברה שלו ברשתות או משהו כזה, בלי שלמד שום דבר.

ואולי עוד שנה תבוא לך הברקה ותחליט שאתה רוצה להיות סוכן ביטוח או לחסוך כסף ולפתוח סושיה. בכלל לא מעניין מה יהיה עוד שנה. תתחיל ממשהו

• אהבתי 2
פורסם
לפני 8 שעות, Potato כתב:

לעשות ילד זה 2 דקות,ואז לחכות עוד 9 חודשים.

לא מסובך מידי 

המסובך זה מה לעשות עם הילד הזה אחר כך, במיוחד אם אין ברשותך שדה כותנה שבו תוכל להשמיש אותו.

פורסם
לפני 10 שעות, Potato כתב:

לעשות ילד זה 2 דקות,ואז לחכות עוד 9 חודשים.

לא מסובך מידי 

לפני 7 שעות, discoTD5 כתב:

🤔

ילדים... שתי דקות זה מה שיש.

לפני 6 שעות, Transporter כתב:

אל תקשיב לשטויות שכותבים לך

אתה לא רוצה ללמוד כרגע זה בסדר

אתה עדיין צריך להתפרנס ממשהו ועדיף שתעשה את זה ממשהו שאתה נהנה בו

אף אחד לא אמר שזאת צריכה להיות העבודה שלך לכל החיים. אתה בסך הכל הולך להביא כסף הבייתה ועוד שנה שנתיים אלוהים גדול

לא טוב לך בבנק, אתה רוצה לעבוד באולם תצוגה - תלך תנסה. כל דבר עדיף על לשבת בבית או לעבוד בעבודה שתסבול בה ובמקרה הרע גם תגרום נזק למעסיק.

לך תעבוד באולם תצוגה ותראה איך אפשר להתקדם. אולי תתקדם ואולי עוד חודש יכנס לשם לקוח שידלק על הקישורים שלך וירצה שתבוא לעשות מכירות בעסק שלו עם 20,000 נטו

אני מכיר מישהו שהיה מעצב חלונות ראווה של חנויות ומהשיעמום היה מקשקש לכל הלקוחות שם ויום אחד לקוח שנדלק עליו לקח אותו אליו לעסק עם משכורת מטורפת ותנאים מטורפים, רק כי אהב את היכולת שלו להתחבר עם כל אחד ולדחוף לאנשים מה שבא לו.

אותו דבר גם היה למכר אחר שהיה מוכר  בחנות מחשבים סטייל KSP בקטן, שנים היה יושב שם מוכר מחשבים  וציוד היקפי עם משכורת מינימלית, התאים לו שאף אחד לא מציק לו ולא חופר לו עם יעדים,

יום אחד מישהו התאהב בו ולקח אותו לעבוד בחברה שלו ברשתות או משהו כזה, בלי שלמד שום דבר.

ואולי עוד שנה תבוא לך הברקה ותחליט שאתה רוצה להיות סוכן ביטוח או לחסוך כסף ולפתוח סושיה. בכלל לא מעניין מה יהיה עוד שנה. תתחיל ממשהו

אני לגמרי בעד רוח הדברים. עדיף תמיד (אבל תמיד!) לקחת את המשרה שאתה נמצא בה בשתי ידיים ולעשות הכי טוב שאפשר. אז אולי (אף אחד לא מבטיח, אבל אולי) ייקרו דברים טובים, גם מפתיעים. אם הולכים על משרה ששוקעים בה, שומדבר טוב לא ייקרה. זה גם אומר שגם במשרה לא טובה, צריך להצטיין, גם אם מחפשים משהו אחר. כלומר, בלעשות מינימום עם פרצוף תחת, אף אחד לא התקדם לשום מקום.

לעניין, מכירות זה קודם כל אופי. צריך להיות תחרותי, צריך להיות מוכן לחיות עם חוסר וודאות לגבי איך התלוש ייראה, וצריך להיות עם גישה לאנשים (גם אם יש סגנונות מאוד שונים של אנשי מכירות, כולם יודעים לתקשר. יענו, זה לא מקצוע לאינטרוורטים...). משיחות מזדמנות עם כמה אנשים בשבועות האחרונים, יש חוסר באנשי מכירות. 

אולי שווה לחפש משרת מכירות כלשהי מאשר ללכת לכיוון התפעולי תוך צפייה לעבור למכירות. אני חושב שיותר כדאי להשתפשף כאיש מכירות (ולראות אם אתה בכלל בנוי לזה) מאשר לקחת משרה שהיתרון שלה הוא הכרה מוקדמת של המערכת. אבל, אולי אני טועה.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

@Transporter
מי שבונה את החיים שלו על סיפורי סינדרלה בסופו של דבר לא מגיע רחוק. ה-"ילד" כבר בן 23. בגילו ברוב העולם אנשים בני 23 נחשבים לבוגרים, עם דיפלומה או מקצוע ביד ותוכנית ברורה לחיים.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...