אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן קופץ עם חבר לאיזור יהוד היום מקום מומלץ לאכול בו?
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צהריים טובים, לצערי, לאחר שסיכמנו תאריך ביצוע עם בנאדם שאמור להיות מאד מומלץ, הבנאדם מנסה למרוח על ימין ועל שמאל וכל פעם דוחה את המועד אפילו מבלי להודיע. אבקש המלצה *מנסיונכם בלבד* עובר קבלן רשום עבור שיפוץ חדר אמבטיה, יש תכנית מסודרת, רק צריך אדם אמין, מקצועי ובעל יחסי אנוש שמוכן להתחיל לעבוד, בלי סיפורים. - אפשר גם להמליץ בה"פ. תבוא עליכם הברכה!
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 859 צפיות
חשקה נפשי במטען חדש של נייטקור UM4. הישן עושה בעיות עם הכבל (לגמרי באשמתי, רק שנמאס לי לגלות שהסוללות לא נטענו בבוקר). בעבר רכשתי ממקורות אחרים ולא מעלי, במחיר גבוה משמעותית (~130-140). נתקלתי במוצר הזה. אציין שרבים אחרים נסחרים במחירים דומים מאד (4 סוללות סביב 80 +/-). רק מה, הוא מציין במפורש שזה מקורי מחד, ומאידך- משלוח חינם מארה"ב?!... אודה להמלצות, דיעות ומחשבות.
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, זה תהליך מסובך? כמה אמור לעלות שדרוג של תריס אחד בחלון סטנדרטי בחדר? מדובר בבניין בן 15 שנה, בתוך הארגז יש צינור ריק שנכנס לקיר, אולי זה סוג של הכנה חשמלית? מישהו מכיר מתקין מומלץ בחיפה? יש מנועים מומלצים? שיחזיקו הרבה שנים.
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
יינות 1 2
מאת mrmiki1234-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן עם הזמן אני עולה קצת במחירים ונהנה מבקבוק יין טוב גם מעל 50 ש'ח. הבעיה שאני כמעט תמיד אבוד בבחירה - מדי פעם יוצא אחד טוב ומדי פעם ממש לא. יש אתר / מדריך שאפשר להסתמך עליו (כמו ביקורות) ? איך אתם בוחרים? תודה
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 962 צפיות
אהלן אני מחפש המלצה לרופא שיניים לכלב עם שיניים מעט שבורות, למיטב ידיעתי מעולם לא ראה רופא שיניים, באיזור המרכז מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת nathun, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 593 צפיות
שלומות לחברי הפורום. אבקש את עזרתכם בהגדרה ואיתור של רכיב- אני צריך מפסק שמופעל ע"י תנועה. אני מנחש שמנגנון כזה קיים ב"חרבות אור" (LIGHTSABERS) מעולם מלחמת הכוכבים- כשמזיזים אותן יש אפקטים של צליל (ולפעמים גם אור). אני צריך את הרכיב שגורם לצליל לפעול בעקבות התזוזה (יותר ספציפית, אני צריך להפעיל את האור בעקבות תנועה). לקנות אחת, לפרק ולעשות קניבליזצייה זה לא משהו ישים... תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בהמשך לשרשור מטה מלפני כ-6 שנים: בהנתן דירת דופלקס (נניח כ-60 מ״ר בקומת המגורים למעלה, כ-70 מ״ר סלון+מטבח למטה, בניכוי איזורים רטובים) ריצפת גרניט פורצלן לא מבריקה. ילדים? נכדים המגיעים לביקור פעמיים בשבוע. תקציבית, עד כ-40 אש״ח. 1. ממליצים על פרקט במטבח בנוסף לסלון? 2. סוגים שונים (מבחינת חומרים) לכל קומה או אחיד? 3. ציפוי מדרגות בפרקט (כרגע מרוצפות)? 4. העדפה לקוויק-סטפ (העדפה לרחב, 22-24 ס״מ) או עץ דו-שכבתי? 5. ספק/חנות מומלץ מנסיון? 6. הערות והארות תתקבלנה בברכה 🙏
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- 10 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום אצל בתי (בת שנתיים וחצי) התגלה לאחרונה קוצר ראייה גבוה - באיזור 7 (מינוס). קצת מוזר שהיא הסתדרה ממש מצוין עד הבדיקה, ואני אפילו לא הרגשתי שהיא צריכה משקפיים. הלכנו ל-2 רופאים ואופטומטריסט כולם בדעה יחסית דומה עד זהה. אלה המספרים וצריך משקפיים (חובה!) וכמה שיותר. כמובן שיש סיכוי סביר שהמספר ימשיך לטפס.... יש מישהו כאן עם מקרה דומה? הבנתי שיש לאחרונה מעין טיפול/תהליך שעוצר את ההתדרדרות, מישהו התנסה? טיפים אחרים? תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
לפני כ 7 חודשים התחלתי לעבוד במפעל תעשייתי גדול באיזור אשקלון,(אני גר שעה וקצת נסיעה לפחות ממקום העבודה) כאשר הגעתי לראיון עבודה היה דיבור על לשלוח אותי לקורס השתלמות בן חודש לחו''ל (קורס שעולה 15 אלף יורו באופן פרטי) הקורס הזה היה אמור לקדם אותי מקצועית (גם מעבר לתחום המפעל הזה) במהלך כמה חודשים, המנהל שקיבל אותי לעבודה דיבר איתי בנושא וגם נתן לי תאריכים (שאני פיניתי את כל התוכניות שלי לתאריכים האלה, אבל זה פחות קריטי) קיבלתי מחלקה מאוד גדולה ליהיות אחראי עליה שזאת רק המחלקה שלי. (שאר המחלקות מחולקות לשאר המכונאים) עבר מספר חודשים, פעם היה קורונה פעם היה עוד מישהו, גייסו עוד אנשים (שלא דיברו איתם בכלל על הקורס הזה, ודיי חייבו אותם ללכת לשם וכמובן בחתימת חוזה בתוס…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 997 צפיות
שלום, יש כאן מישהו שבקיא עם עניין התדרים בארץ? מצרף תמונה עם התדרים שהצלמה תומכת בהם. יש סיכוי שתעבוד בארץ עם סים כלשהו?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום אני מחפש כסא אגרונמי איכותי באזור מחיר 1000-1500 ש"ח. יצא לי לבקר באחד מסניפי ד"ר גב, והכסא הזה הרגיש לי נוח, אך אני לא יודע האם הוא אמין וחזק לאורך זמן. הוא בנוי בצורה כזו שמה שנותן את התמיכה לגב התחתון זה רק הרשת (אפילו שבתמונה נראה שיש פלסטיק מאחור, זה רק קישוט, מה שתומך זה רק הרשת), בשילוב עם השיפוע השלילי של הישיבה, כך בנוי הכיסא. אם אינני טועה האחריות היא לחצי שנה, השאלה האם הרשת בגב מחזיקה לאורך זמן? ובכלל איך הכיסא הזה, והעניין של השיפוע במושב (לא ראיתי עוד כסא עם תכונה כזו) האם זה רק ייתרון או שיש לזה גם חסרונות? אשמח לקבל המלצות נוספות אם למישהו יש. זה הקישור לכסא: https://www.dr-gav.co.il/13302efc2e?gclid=Cj0KCQjws…
הודעה אחרונה מאת locus, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ניסיתי למשוך החוצה עבר זה נעצר בנקודה מסויימת ולא ברור לי כיצד להוציא לגמרי את המגירה.... מבט מבפנים (הנייר הירוק יושב בתוך המגירה), בתמונה רואים את הקצה הפנימי של המגירה חלק מהמסילה שרואים כששולפים את המגירה עד המקסימום (ואז זה נעצר ולא הצלחתי לשלוף יותר)
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 772 צפיות
בעבר הלא רחוק ממש לפני פרוץ מגיפת הקורונה עוד הייתי מזמין טיסות תמיד דרך אתר ״אליס״ ומעולם לא נתקלתי בבעיות או ביטולים כלשהם, האם עכשיו עדיין יעיל ובטוח להזמין טיסות דרכם? במקרה של ביטול טיסה יש למי לפנות? אשמח לשמוע איך אתם מזמינים טיסות בימים אלו. תודה מראש והמשך סופ״ש נעים לכל חברי הפורום הנכבד.
הודעה אחרונה מאת mrmiki1234, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אז אחרי שקנינו דירה - הגענו לשלבים הכייפים (לא באמת) של אבזור הדירה, סיימנו עם החדרים הרטובים, עם המטבח, ועם השינויי דיירים - ועכשיו הגענו למיזוג - ביקשנו הצעה מהקבלן המבצע וזו ההצעה שקבלנו (המחירים לפני מע"מ) - מאיש המיזוג שעובד עם הקבלן המבצע: מזגן מיני מרכזי רגיל + דמפרים מזגן מיני מרכזי - אינוורטר + דמפרים על המחירים האלה, יש להוסיף עלויות גבס, שיהיו זהות בין 2 החלופות. אין לנו מושג ירוק אם העלות הנוספת מצדיקה את ההשקעה, וכל ניסיון למצוא תושבה חד משמעית באינטרנט לא צלחה, אז אודה לייעוצכם - הדירה היא דירת 3 חדרים (72 מ"ר) - מטבח סלון פינת אוכל 35 מ"ר חדר שינה - 11 מ"…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בדירה שרכשתי יש קולט אדים של חברת bellini מצ"ב תמונה. מדובר בפילטר פנימי מפחם. אין אף סימן זיהוי או מספר סידורי. אודה אם מישהו מכיר או יכול להפנות אותי למקום שאוכל לקנות.
הודעה אחרונה מאת דני 9999, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצנן אוויר אלקטרה Electra E7000 משמיע רעש ,מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת save, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברת ההשכרה בגרמניה שידרגה לי את הרכב. הרכב שאותו אקבל יהיה פורד קוגה פלאג אין. שאלת תם: כאשר אדם שוכר רכב והוא מקבל אותו עם מיכל מלא, במידה ומוחזר הרכב כשהמיכל אינו מלא, חברת ההשכרה מחייבת בתשלום עבור הדלק החסר. מכיוון שמעולם לא שכרתי סוג כזה של רכב, אני מבקש לדעת אם אותו הדין חל גם על הטעינה החשמלית? אם הרכב מוחזר להם כאשר המצבר אינו טעון במלואו, האם הם מחייבים בתשלום עבור הטעינה?
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
המטוס ממריא או נוחת ? 1 2
מאת יענקו-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
השבוע שדרגתי את חיבור האינטרנט שחי ל-500 מס"ש באמצעות באנדל ITC על תשתית הוט. בבית רשת MESH עם נתבי ASUS RT-AX56U, המאסטר מצוד למודם (הוטבוקס), ושני נתבים נוספים במפלסים הבאים. מחשב המחובר לנתב המאסטר מקבל גלישה ב-500 מס"ש, וכך גם ה-WiFi באותו מפלס. בשאר הבית מקבל רק 90 מס"ש, גם קוי וגם אלחוטי. הבית מרושת בכבלי CAT 5E, ולפני החלפת ההוטבוקס קיבלתי בכל הבית 200 מס"ש, שהיתה מהירות החיבור לרשת. בדיקת רציפות הבל הרשת מהמאסטר לסויץ' הראשון תקינה, וכך כם הכבל מהסויץ' הראשון לשני ולנתב המחובר אליו. האם יש למישהו הסבר להגבלה ורעיון כיצד להתגבר עליה?
הודעה אחרונה מאת elad18, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שרוצים לכרסם צורה מסויימת. האם מתכננים בתוכנה רק את הצורה הסופית והתוכנה לבד מחליטה איך הכלי יעשה את הכרסום או שחלק מהתכנות הוא ממש להגיד למכונה איך לייצר את הצורה הסופית. (להגיד שהוא יוריד 5 מ"מ מהצד הזה ואז יעבור לאיזור אחר ויוריד שם 5 מ"מ וכו')
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שידורי הספורט הולכים בכל העולם לעבר אפשרויות של צפיה פרטנית ישירה של אירועי ספורט ספציפיים באינטרנט באתר של בעל הזכויות וכבר לא צריך לרכוש חבילות וערוצי ספורט או לעשות מנוי לחברת הכבלים או הלווין. ברור שגם ישראל לא תישאר לנצח בקונספט שידורי הספורט של המאה שעברה ובסופו של דבר זה גם יחלחל לארץ, אבל השאלה עד מתי? מדוע המחוקק לא מטפל בקרטל הזה בין ערוצי הספורט ולחברות השידור הרב ערוציות ומחייב את חברות שידורי הספורט לפתוח אותם בתשלום באינטרנט עבור כל מי שרוצה? כמו שיש ברוב העולם. מבחינה חוקית זה אפשרי, משרד התקשורת כל הזמן מוציא תקנות מחייבות לזכייני שידורי הספורט. סתם מעצבן שבארץ לא ניתן היה לצפות באולימפיאדה או ביורו בלי גם להתחבר ליס, הוט, סלקום, פרטנר.…
הודעה אחרונה מאת קיורטוש אוטומוטיב, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם! בביתי כירת גז רגילה על גבי השיש שיש לה כבל חשמל רק להצתה. מתחת לכירה אין חיבור חשמל. עד עתה השתמשו בגפרור/מצת חיצוני. שני ארונות ליד יש שקע עבור תנור בילד אין. המעבר היחיד בין הארונות הוא הפרש הגובה בין השיש לארון (2~ס"מ) כך שהכבל לא יכול לעבור. נראה לי שהכבל מספיק ארוך. מה מומלץ לי (אשמח לעוד אפשרויות): לקדוח עם כוס בין הארונות (איזה קוטר צריך כדי שיעבור תקע)? לפרק את החבורים המכירה עצמה, להעביר את הכבל ולחבר שוב? היתרון באופן הראשון שאיני מתעסק בחשמל ויכול אח"כ בקלות להוציק את הכירה. והיתרון בשני שאיני קודח כלום. אשמח לעזרת הםורום הנפלא הזה!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סתם משהו שבמקרה נתקלתי בו וגרם לי לחשוב על כול הנושא הזה. ראיתי וידאו שמדבר על כמה מצלמות בפלאפון התקדמו וכו׳, והביאו דוגמא לעד כמה גרוע מצלם היום מכשיר כמו גלקסי 5 למשל , לעומת מכשיר מודרני. הבעיה היא שלפני 7-8 שנים אותו גלקסי היה נחשב למשהו שמצלם מעולה! אז מה ? פעם זה היה מעולה והיום זה חרא? התשובה היא כמובן שהכול יחסי לתקופה, וזה מובן. הבעיה שיחסי לא מלמד כלום לעומת משהו אבסולוטי. האם אותו גלקסי באמת צילם טוב? או שהוא היה פשוט פחות חרא מאחרים? או לחילופין האם העובדה שגלקסי 22 מקבל ציון טוב אומר שהוא מצלם טוב באופן אבסולוטי? או שגם עליו עוד עשור יגידו שהוא מצלם כמו תחת? אותו דבר למשל ברכבים, רכב כמו יונדאי i10 האם יתאים למשפחה? כנ…
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לחבר רמקולים של מחשב לטלויזיה ללא רסיבר ושיהיה סאונד 5.1, האם אפשרי? הרמקולים - לוג'יטק 5.1, מתחברים למחשב עם 3 כבלים "של אזניות", ירוק, שחור וכתום. לפי מה שהבנתי, יש להם מגבר פנימי. אם אני קונה לדוגמה משהו כזה: https://www.amazon.com/SOUTHSKY-Converter-Decoder-Digital-Optical/dp/B08B1MYDXQ/ מחבר את הרמקולים לדבר הזה, מחבר כבל בין הSPDIF בדבר הזה ל-digital audio out optical בטלויזיה, האם יעבוד? תודה.
הודעה אחרונה מאת Altera, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
כותרת. תודה חברים!
הודעה אחרונה מאת carsgo, -
קורס ירי מעשי
מאת Nemesis- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני הרבה שנים, כשהיה אפשר הייתי נכנס למטווח מדי פעם ויורה 1-2 קופסאות כדורים. למרבה הצער כבר הרבה זמן זה לא אפשרי למי שלא מחזיק ברישיון. להחזיק ברישיון נשק ונשק אישי לא רוצה - וגם לא עומד בתבחינים בכל מקרה. הבנתי שהדרך היחידה האפשרית היא לעבור קורס ירי מעשי ולהצטרף למועדון קליעה. בתנאי הסף של קורסי ירי מעשי מופיעה דרישה של אישור המשרד לבטחון פנים. לא הצלחתי למצוא מידע בנושא האישור הנדרש, לאן פונים כדי לקבל אותו ומה הם התנאים? יש למישהו מושג?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 676 צפיות
בדר"כ אני מזמין ממסי/אופרן, הפעם דפקו לי מחיר הזוי - 2700 יורו ל 11 יום השכרה. באינטרנט יש מחירים by far הרבה יותר טובים אבל אני לא מכיר על איזה אתרים אפשר לסמוך ועל איזה לא תודה.
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
קרה מצב ואני טס בשבוע הקרוב לצ׳כיה,נוחת בפראג ויש לי שם 5 לילות(6 ימים מלאים). לא פוסל ואף רוצה לקחת רכב ליומיים לסוע לטייל. אז חוץ מזה שאני רוצה שכולם פה יקנאו בי,מבקש המלצות למקומות מעניינים שלא נמצאים בtop 10 בכל האתרים. בדגש על דברים שקשורים לרכבים. כמובן גם המלצות על מקומות טובים לאכול/לשתות יתקבלו בברכה. ובכלל,דברים שראיתי/הייתם והשאירו לכם "וואו". עוד פרט קטן,אני אוהב לצלם אז גם זה. תודה רבה ושפע של שוקולד מנטה מהדיוטי לכולם 😛
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 885 צפיות
האם יש אתרים אמינים ומומלצים חוץ מאמזון, או שעדיף להישאר איתו? האם עדיין צריך להכניס כתובת אמריקאית באמזון כדי לרכוש gift card למשתמש אמריקאי בps store?
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,345 אורחים (הצג רשימה מלאה)