Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה מצב ואני טס בשבוע הקרוב לצ׳כיה,נוחת בפראג ויש לי שם 5 לילות(6 ימים מלאים).

לא פוסל ואף רוצה לקחת רכב ליומיים לסוע לטייל.

אז חוץ מזה שאני רוצה שכולם פה יקנאו בי,מבקש המלצות למקומות מעניינים שלא נמצאים בtop 10 בכל האתרים.

בדגש על דברים שקשורים לרכבים.

כמובן גם המלצות על מקומות טובים לאכול/לשתות יתקבלו בברכה.

ובכלל,דברים שראיתי/הייתם והשאירו לכם "וואו".

עוד פרט קטן,אני אוהב לצלם אז גם זה.

תודה רבה ושפע של שוקולד מנטה מהדיוטי לכולם 😛

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

נסיעה טובה, פראג תמיד יפה, שימוש בתחבורה ציבורית יאפשר לך לשתות כמה בירה שתרצה... הייתי 6 פעמים אבל תמיד באותם מקומות שכולם מכירים, אם תמצא פריט שנמכר במחיר יותר גבוהה מבישראל - תגיד.הפכנו למדינה הכי יקרה בעולם

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

בהנחה שלא יותר מדי השתנה בשנים האחרונות, אני מאוד אהבתי את שכונת וינוהרדי. היא יחסית במרכז העיר, שקטה, לא מאוד מתוירת ויפה לא פחות מהאזורים העתיקים יותר ממש במרכז העיר.

אם אתה רוצה להתפלצן קצת, לך לאכול ב-field - אחת משתי המסעדות היחידות בפראג עם כוכב מישלן לדעתי. המחירים לא סופר גבוהים. בערך 250 שח לארוחה של 5 מנות. זה לא מקום שתיצא ממנו מפוצץ כמובן. אבל מעבר לאוכל זו גם חוויה מגניבה. מזהיר מראש שאין ואגיו של איציק שם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בד"כ כשאני מגיע לעיר חדשה שלא הייתי - ביום הראשון\שני אני לוקח WALKING TOUR 
סיור הליכה באנגלית, התשלום בטיפ כראות עיניך למדריך.

ממליץ בחום לקחת גם יום סיור לKutna Hora - כנסייה מעוטרת בשלדי אדם - הנזירים שחיו במקום ועצמותיהם מקשטות את הכנסייה
כשעה מפראג

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בענייני רכב:

יש סיורים ב"רכב עתיק" של כל מיני חברות.

זה רמאות כי אלה לא רכבים עתיקים אמיתיים אלא הרכבות של כל מיני מכוניות עם פח במראה עתיק.

נחמד להצטלם על ידם אבל לא הייתי לוקח את הסיור.

כתבה מהגארדיאן על זה

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לעיתים בירה זולה יותר ממים, שזה מצב מצוין כי זה תירוץ להמשיך לשתות :)

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

עזוב. עברו 17 שנה מאז שביקרתי בפראג.

בכל זאת אזהרה ממשהו שאני מניח שלא השתנה: מבקרי הכרטיסים בתחתית. בכניסה לתחנה מסומן פס שחור, שאותו אסור לעבור בלי כרטיס מתוקף. מבקרי הכרטיסים אורבים לנוסעים שיוצאים, בתקווה לתפוס כאלה שכבר השליכו את הכרטיסים. אז לשמור את הכרטיסים עד שיצאת מהתחנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הצ'יינגים בפראג עובדים על אנשים עם יחסי המרה גרועים, אז שים לב לזה.

ממליץ לבדוק את המדריך הכנה

https://www.youtube.com/c/HONESTGUIDE

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש בכלל צורך במזומן?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

עברו 17 שנה מאז שביקרתי בפראג.

בכל זאת אזהרה ממשהו שאני מניח שלא השתנה: מבקרי הכרטיסים בתחתית. בכניסה לתחנה מסומן פס שחור, שאותו אסור לעבור בלי כרטיס מתוקף. מבקרי הכרטיסים אורבים לנוסעים שיוצאים, בתקווה לתפוס כאלה שכבר השליכו את הכרטיסים. אז לשמור את הכרטיסים עד שיצאת מהתחנה.

יפה, היום אתה מוריד אפליקציה, קונה את הכרטיס שאתה רוצה, ומתקף.

או, קונה וישר מתקף. גם ככה אדון תפוא יקנה כרטיס לשבוע, עוד שעה/פחות שעה לא משנה כלום.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

תשמע, אני לא אשכח את האכזבה של מבקר הכרטיסים כששלפתי את הכרטיסים מהכיס .

אבל זו הסיבה שציינתי שחלפו הרבה שנים. מצד שני, תפוד ירכוש כרטיסים או מנוי בהתאם לתוכנית הטיול שלו.

נושא כרטיסי תחב"צ ברחבי תבל הוא נושא מרתק לשרשור נפרד, המגוון מדהים, אפילו בערים שכנות, ומצריך לימוד לפני כל נסיעה.

עוד אזהרה חמורה - כייסים. מתחרים באלה של פריז וברצלונה. כםי שהסביר אחד המדריכים ליד השעון האסטרונומי: בשעה העגולה כל התיירים מרימים את הראש, הכייסים עושים את עבודתם, ואז הולכים לשבת בבית קפה 55 דקות. להזהר, הם "עובדים" בכל מוקדי התיירות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

בתור אחד שפחות אוהב מרכזי ערים ויותר טיולי טבע מפלים ונקיקים ממליץ לך לעשות ההפך , יומיים בפראג לחרוש על כל מרכז העיר והפאבים וביתר הזמן לעשות טיולים בצפון המדינה . הייתי מתחיל בטיולים ושומר את השיטוטים בפראג ליומיים של לפני הטיסה חזור. 

• אהבתי 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...