אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, נכנסתי לדירה שכורה ובארון יש הכנה לתנור בילד אין ורציתי לשאול עם כל התנורים זהים בגדלים או שחייב לקחת מידות לפני קנייה? ראיתי שיש פתחים מאחורה לאיוורור ושקע
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום אנשים, בעקבות מעבר דירה, אנחנו מחפשים לקנות מקרר 4 דלתות חדש. קיבלנו מקרובי משפחה המלצה על מקרר סמסונג (RF60J9000SL), אבל כשנכנסתי לאינטרנט לבחון אותו, נחרדתי למראה הביקורות שמתארות התקלקלות מהירה, נזילות, מגירות קופאות, תקלות שלא נפתרות, תביעות ייצוגיות, ושאר זוועות. וזה לא ייחודי לדגם הספציפי הזה, אלא למקררים דומים רבים של סמסונג. אין לי חשק לשחק רולטה עם מוצר כ"כ יקר, אז אשמח להמלצה על מקרר עם מוניטין יותר טוב. אולי יש מקררי סמסונג שחפים מתקלות נשנות כאלה שמומלץ לבחון? גם ראיתי שהוזכר כאן בפורום שיש כיום יצרנים כביכול עם שם שפשוט שמים את הלוגו שלהם על דרעק סיני, כמו שמרבות לעשות חברות המזגנים בארץ, דבר שהייתי מעדיף להימנע ממנו, אלא אם …
הודעה אחרונה מאת Trilandian, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
זה כבר זמן רב שהתריס החשמלי בחלון הסלון עושה בעיות. בהפעלת המתג להרמה או הורדה, היה נשמע קליק (כמו של ממסר אני משער) והוא לא היה זז, רק מזמזם מס. נסיונות של הזזה לשני הכיוונים היו פותרים את הבעיה והתריס היה מתחיל לזוז. בגלל שרוב הזמן התריס פתוח וכמעט לא יורד, התפקוד הלקוי הזה לא ממש הפריע לי. אתמול הורדתי את התריס בגלל מזג האוויר הסוער. הבוקר רציתי להעלות אותו. בנסיון להפעיל אותו נשמע קליק (לעיתים) ולאחריו זמזום חלש מתמשך, אבל התריס לא ממש זז. כנראה שהגיע הזמן לקרוא לטכנאי. לאור חשיפת נוכלויות לא מעטה (בסגנון "יצאת צדיק"), אני קצת אובד עצות. איך הכי טוב למצוא טכנאי ישר והגון עם מחירים הוגנים שלא ירמה ויעשוק אותי? לא …
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
-
שלום, נתון: בן אדם מבוגר אבל לא מאוד זקן, בשנות ה 70 שלו, הפסיק כבר לעבוד ויצא לפנסיה, גר לבד. מרחק של שעה נסיעה ממנו עד הילידים. אין בדירה שלו תשתית בזק, יש תשתית כבלים ואינטרנט ויש לו טלפון נייד. אחד לכמה זמן הוא בטעות שם את הטלפון על שקט או שוכח להטעין אותו, הילדים מתקשרים, הוא לא עונה כל היום. אז מתקשרים לאחד השכנים מהבניין ומבקשים ללכת לצלצל לו בדלת, הוא פותח ומדליק את הטלפון. המצב הזה לא נעים ולא תמיד יש שכן זמין בבית. צריך משהו שיאפשר ליצור קשר זמין שפועל 24/7 ולא ניתן לכבות בטעות. רעיונות שעלו: 1. קו טלפון אינטרנטי על תשתית הכבילים. חיסרון - תלוי באספקת החשמל, בקו אינטרנט, בס…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מקבל המון שיחות מזוהות חלק סתם מתקשרים ולא שומעים כלום , אחרים משמיעים מוזיקה או עונים בערבית. הפסקתי לענות אבל השיחות נכנסות כבר חודשים, לפעמים 10 פעמים ביום ממספרים דומים וגם עוקבים. מעניין כמה סובלים אחרים מהטרדות טלפוניות והשאלה מה תכלס עובר בראש המטרידן ולמה הוא מכוון. הזוי.
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מנוי בכמה שירותי סטרימינג (נטפליקס, הולו, אמזון פריים). כידוע לכל שירות כזה רשימת התוכן המוצע הוא תלוי מדינה, הרבה פעמים סדרות שחסומות בישראל זמינות בארה"ב, סדרות שחסומות בארה"ב זמינות בבריטניה וכו'. יש לי מנוי בשירות VPN ואני משחק עם המיקום בשביל לקבל את התוכן אותו אני מחפש, אבל למצוא באיזו מדינה איזה תוכן פתוח ובאיזה שירות, זה אתגר. האם ישנו מנוע חיפוש שאני נותן לו שם של סדרה או סרט, והוא אומר לי אילו שירותי סטרימינג מציעים אותו ובאיזו מדינה?
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן מתלבט בין שתי המערכות האלה למחשב 2.1 https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=916012 https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=1062965 האם שווה להשקיע טיפה יותר ולקנות BOSE או שזה רק מותג ?
הודעה אחרונה מאת BRAVO_SX, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
בס"ד שלום וברכה לכבוד פסח השתדרגנו בתנור חדש בילד אין עם התנור הגיעו 4 ברגים ובתנור עצמו יש חורים באזור שמתלבש על דפנות הארון ע"מ לקבע אותו דרכם אנחנו שוכרים את הדירה והיא די חדשה מהקבלן בעל הדירה לא כ"כ מעוניין שנעשה חורים בארון(די מוצדק לטעמי🤐) רעיונות לדרך קיבוע אחרת? תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת _-?, -
-
שיפור מבטא 1 2
מאת mrmiki1234-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אהלן אני מחפש מדריכים או קורסים מומלצים לשיפור מבטא ישראלי באנגלית. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת mrmiki1234, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום וחג שמח, מגיע מחר לנמל תל אביב בשעות הצהריים (מוזיאון האשליות בפרט). איפה ניתן וכדאי לחנות? תודה
הודעה אחרונה מאת Derish, -
אז כמו שאמרתי, הסכם הגרעין עם איראן נחתם,ובארץ מתעקשים שהוא הסכם רע ומסוכן לנו,וכל הזמן חוזרים על זה שאיראן אמרה שתמחק את ישראל,אז איך זה שמדינות מערב אירופה לא מגלות הבנה?אני מדבר על מדינות האיחוד האירופי וגם המדינות החברות בנאט"ו,המדינות המערביות הנאורות,שנראה שהן מאוד מברכות על ההסכם ובכלל לא חוששות ממנו. יצא לי קצת לקרוא בפורומים של חו"ל,איפה שכותבים שם אנשים חכמים בעלי ידע ממדינות סקנדינביות נאורות,והתרשמתי שהם מגלים הבנה לאיראן ורואים בה סוג של קורבן של האימפריאליזם האמריקאי לאורך השנים ודי אדישים לעניין האיום על ישראל,ומדובר באנשים שהתרשמתי שהם מאוד מוסריים,כך שיכול להיות שאין לישראל באמת ממה לחשוש? אילו טעויות אתם חושבים שישראל עשתה בכל הקש…
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מצ"ב תמונה. תודה
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי רציתי לדעת אולי יש פה למישהו נסיון אני יודע שיש מנגנון סמוי דק, מנגנון נמוך, ומנגנון רגיל לקריר בטון או גבס. האם יש מנגנון שהוא גם נמוך וגם דק?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי להתייעץ בנושא מטריד לפני כשנה נכנסתי לחנות כלשהי באותה שניה מגיע שוטר המסיכה הייתה עדיין על הסנטר ורשם לי דו"ח ע"ס 500 ש"ח כנראה בגלל שאני ישראלי חכמולוג וחבר שלי אמר לי שזה הכי כדאי ביקשתי להישפט ועכשיו קיבלתי זימון למשפט בעוד חודשיים. אז השאלות: א. האם יש דרך להחזיר את הגלל אחורה ולשלם ולסגור את הסיפור, ב. האם יש סיבה לעשות את זה זאת אומרת האם אני צריך להופיע בעצמי דווקא או שיש דרך לשלוח בכתב וא"כ כמה בירוקרטיה זה ג. האם יש סבירות שהקנס יוחמר במשפט, ד. אם הולכים להישפט האם כדאי לקחת עו"ד או שאולי אפשר מהסנגוריה הציבורית וא"כ מה הקריטריונים לקבל ייצוג, ולעניינו של דו"ח מה החוק כניסה לחלל סגור שהייה או בקיצור האם זה שנכנסתי באותה שניה אם מ…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לחברי הפאנל רציתי לשתף אתכם בסיפור שנפוץ בצורות שונות שיוכל להועיל למי שניתקל במקרה דומה, לפני כשנתיים הזמנו כרטיסי טיסה (חברה לא ישראלית) באינטרנט באתר סוכנות ולא דרך החברה לאחמ"כ פרצה עלינו הקורונה והטיסות בוטלו משרד התחבורה נתן זמן ארוך לחברות להחזיר את התשלום הזמן עבר וכסף אין לאחר המתנה מסוימת שלחנו פניה לאתר לאחר כשבועיים הם ענו שחברת התעופה לא החזירה את הכסף שלחנו פנייה לחברת התעופה והם ענו לפנות לסוכן כיון שלא הזמנו ישירות אצלם לאחר אין סוף התכתבויות חוזרות ונשנות כשזמן התגובה הממוצע הוא כשבועיים וזה יפה שבכלל קיבלנו תגובה התייאשנו סופית מהכסף (כ 5000). לפני כשלושה חודשים שקלתי ללכת לפתוח בהליך משפטי בדקתי את הפרצדורה וראיתי באתר של הרשות להגנת הצרכ…
הודעה אחרונה מאת מאזדה חבוטה, -
דירה שכורה, פחות משנה במקום. מהיום הראשון המים בכיור המטבח יורדים בהתחלה בסדר, אבל אם הברז פתוח ליותר מ2-3 שניות הם מתחילים להצטבר, בקצב איטי יחסית. אם משתמשים בפומפה, יש שיפור קצרצר. פתחתי את הסיפון, הוא נקי (ובלעדיו המים זורמים חלק לדלי). מלח לימון ומים רותחים לא עזר. לקופסה די קשה להגיע, אז זה מוצא אחרון. (צריך לפרק לוח תחתון בארון, והוא מתפורר, כך שאולי לא יהיה ניתן להחזיר). לנסות חומרים פותחי סתימות? הבנתי שהם עלולים לגרום נזק לצנרת. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אורח לרגע, -
החלפת פילטר לתמי 4 ישן 1 2
מאת Buki-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
שלום, לחברים יש את המכשיר הזה, הוא נמצא אצלם באיזור 15-20 שנה. כל הזמן הזה היו משלמים דמי שרות לתמי 4, פעם בשנה היה מגיע טכנאי, מחליף פילטר ונורה וזהו. לא היו בעיות או תקלות, הכל עובד מצויין. תמי 4 הודעיו שמפסיקים תמיכה לדגם זה, לא יחדשו שרות, מציעים לקנות מכשיר חדד. מכיוון שמכשיר עובד טוב, יש עניין להמשיך להשתמש בו עד שיתקלקל/עד שאי אפשר יהיה להשיג פילטרים ואז להחליף לחדש. פתחתי את המכשיר, ראיתי בגדול איך מחליפים פילטר. זה לא פשוט כמו הדגמים החדשים אבל גם לא נראה מסובך. בכל מקרה, אני מחפש הוראות מדוייקות להחלפה - סדר פעולות, כמה מים צריך להזרים אחרי ההחלפה, האם יש מונה החלפה שצריך לאפס וכו'. חיפוש באינטרנט ל…
הודעה אחרונה מאת innvision, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אישתי הותקפה ברחוב. הגשנו תלונה במשטרה. נפתח תיק. להבנתי האדם שתקף - תוחקר. לאחר זמן מה התיק נסגר כי "נסיבות העניין אינן מצדיקות העמדה לדין". אנחנו כמובן לא מרוצים מזה. מה ניתן לעשות?
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כפי שמצויין בכותרת, בהליכה (לא מדמיין אפילו תרחיש של ריצה) אני מתקשה להתמיד/למצוא טעם, אז מנסה רכיבה. אני פונה לכל הרוכבים הסדרתיים שבפורום בבקשה לעזרה מאחר ואני לא מבין בשוק הזה כלום, לא יודע עד כמה זה חכם להתעסק בכלל עם יד"ש (כי כאמור לא מבין בזה כלום) ומודע לכך שהגודל והמשקל שלי יכולים להוות אתגר למכלולים זולים (גובה 187, משקל 115-120). הדרישה היא אופני כביש/הרים סטנדרטים, עם הילוכים (הרגליים שלי לא מייצרות מספיק מומנט בכדי להתמודד עם יחס העברה בודד, אפילו לא בירידה), ללא שום בוסט חשמלי ובשאיפה שיהיו כמה שיותר קלים, כי מוריד ומעלה אותם 3 קומות ברגל בכל פעם (להשאיר קשור בחוץ זה קשוח). תקציב שנראה לי הגיוני להשקעה בפלא הזה הוא לכל היותר 2,000 ש"ח, …
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
למדתם משהו מעניין ויכולים להמליץ עליו?
הודעה אחרונה מאת airwolf1980, -
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 21 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
לאחרונה יצא לי לא מעט פעמים שהחלב סויה שאני משתמש בו (סויה לייט של תנובה) מתפרק לי בקפה לגושים. נאמר לי שלפעמים זאת תופעה תקינה (הבדלי טמפ?!) - אם כן אז איך אתם מונעים אותה? אם לא באיזה אלטרנטיבות אתם משתמשים?
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש לי דודים באוקראינה. לגבי מה הולך שם, יש שירשור נפרד. אני רוצה לשלוח להם קצת כסף (כאלף-אלפיים שקל) כדי לעזור להם. האם יש דרך מהירה ובטוחה, שלא שוחטת אותך בעמלות, להעביר לנמען סכום כסף, שיומר אוטומטית משקל לגריבנה (או משקל ליורו/דולר). חשבתי על העברה בנקאית (דוגמת swift), אבל אני לא בטוח שיש להם כרטיסי דביט שם, או אשראי מקושר לחשבון בנק. דרך ללכת לבנק ולמשוך כסף בטח אין להם עכשיו, יושבים במרתף ויוצאים לקניות מדי פעם. עד שיחזירו לי תשובה עם הפרטים, האם מישהו מכיר שירות אוקראיני מקביל לביט/פייבוקס, שמאפשר להעביר כסף בהינתן מספר טלפון/כרטיס אשראי של נמען? כזה שמאפשר לקבל העברות מישראל. יש גם את פייפאל/גוגל פיי, רק …
הודעה אחרונה מאת Michaelr, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אנו יוצאים קבוצה של כ 10 רכבים, רגילים (לא ג'יפונים או משהו כזה) מחפש משהו קצר ונחמד בשטח רך שלא יגרם נזק ולהגיע למקום שאפשר לעשות בו פיקניק וכד' העדיפות היא לאזור הגליל העליון פתוח לשמוע רעיונות נוספים
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, במקום העבודה שלי יש חדר ציבורי שנעלמים ממנו דברים. אני מחפש פתרון זול למצלמת אבטחה, ויש לנו גם אחת של שיאומי שלא בשימוש, אבל כשמפעילים אותה היא לא מאפשרת להתחבר לwifi ציבורי בכלל - וזו האופציה היחידה במקום הזה. יש דרך לעקוף את זה ולהתחבר לרשת ציבורית? או שיש למישהו המלצה למצלמה שעושה את זה ולא עולה הון או מצריכה מכשירי הקלטה? מדובר בעמותה אז התקציב מוגבל יחסית. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת avngas, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני רוצה לעשות מנוי שזול יותר משמעותית שם. ה-VPN צריך לעבוד רק בזמן ההרשמה. אח"כ זה כבר לא משנה. אפשר לגלוש מאיפה שרוצים. אז אין צורך ב-VPN מהיר. מכיר את האופציה לשלם ואז לבקש החזר, מעדיף אופציה חינמית לחלוטין אם קיימת. תודה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלומות, משהו ממש מעצבן שהחל רק לאחרונה- כשאני מנתק את הטלפון מהיוטיוב בטלוויזיה, במקום שהטלוויזיה תחזור לערוץ שהייתה בו קודם היא נשארת תקועה ביוטיוב, רק בלי משתמש. לא יודע אם זה בעקבות עדכון שנעשה למ"ה בטלוויזיה או שבכלל משהו שעשיתי בטלפון אבל זה מחרפן אותי (דורש עוד לפחות 3 לחיצות, ואני בנאדם ששונא לחיצות מיותרות) מישהו נתקל בזה / יודע איך לפתור?
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלומות הו פורום יודע כל, אתחיל בהסתייגות- אני כמובן לא עומד לנסות לתקן את התקלה בעצמי, והוזמן כבר חשמלאי למחר בערב. Now that we got that out of the way- הפחת שלי קופץ בהדלקה של מכשירים שונים (מיקרו, מגבר של מערכת סטראו [עם ממסר טריגר], דוד חשמל) הוא לא מוכן לחזור לפעולה עד שאני לא מוריד את האוטומט של המקרר דווקא. הדוד גם כרגע למטה, בגלל שאחרי שהדלקתי אותו אין לי איך לכבות, מפסק סוויצ'ר, כך שאם אני מחזיר את הדוד לפעולה שוב הכל קופץ. האם הלך לי כל הלוח חשמל? רק הפחת? רק המקרר (והדוד, בעצם?) הצילו! האם יש משהו שאני יכול לבדוק בעצמי (ברמה של לנתק מכשירים או מתגים בארון חשמל, לא רב מודד וכאלה?) רוב תודות!
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
תקציב כ 1500. חשבתי על polkaudio magnifi mini .יש עליו ביקורות טובות משום מה הנתונים הטכנים/הספקים קצת חלשים גם מקרנים של סמסונג יכולים להיות אופציה טובה בגלל ההתמשקות עם הטלבזיה. תודה
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי מכונת כביסה מתוצרת עלומת שם (מותג מדבקה) Crown CR 6081 AR שהגיעה לגיל המופלג של 7 שנים. על פניו, הכל עובד תקין בהתחלה. אני ממלא כביסה, שם אבקת כביסה ומרכך בתאים המיועדים לכך, מפעיל את המכונה והכל טוב. מים נכנסים למכונה, היא מתחילה לכבס. מוציאה מים, מכניסה חדשים וכולי. בזמן האחרון, היא החלה להשמיע רעשים משונים באמצע העבודה. חשבתי שמדובר במשהו חשמלי. כיביתי את המכונה, הרעש נמשך, הורדתי את כל החשמל בבית, הרעש בשלו. רק סגירת אספקת המים למכונה גורמת לרעש להפסיק. לאחר פתיחת המים מחדש, המכונה חוזרת לעבוד. https://www.youtube.com/watch?v=nJSIZrV0VcM היום הצטרפה תקלה נוספת, חדשה. המכונה השמיע רעש שונה וגם הבהבה אחת הנוריות, הרעש פסק …
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
-
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני רוצה להעביר שכבת צבע חדשה בדירה. סה"כ הקירות במצב בסדר. אין צורח בטיח/שפכטל וכו'. רק לעשות שכבת צבע רעננה. לא רוצה לצבוע את התקרה. אני מחפש לעשות מינימום הכנה לפני (כמה שפחות לכסות רהיטים/לשים עיתונים וכו') ושיהיו כמה שפחות נתזים לנקות אחכ. ראיתי כל מיני רולרים עם מיכל פנימי, מיכל על הגב וכו'. מה דעתכם? יש לכם איזו שיטה כזאת לצביעה זריזה וקלה? ואם כבר אנחנו מתקשקשים: סופרקריל 2000. מט + ומשי. מה בעצם ההבדל? אני מבין שהמשי כנראה גימור אחר. והשניים הראשונים? והאם חובה לעשות 2 שכבות? או מספיקה שכבה אחת? לדעתי מבחינה אסטטית אחת תספיק. אבל ראיתי שכדאי 2 כי הראשו…
הודעה אחרונה מאת Night Driver,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,196 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- גולדן191
- itaysamurai
- אלעדית
- yoav911gt2
- eran_k
- spidrman
- Or05230
- sperial
- samg
- zvit
- משה משה משה