אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קמתי בבוקר וחשבתי שאירעה רעידת אדמה, ולא שמעתי. שני אריחי קרמיקה נשרו, והתרסקו על הריצפה. לפני 31 שנים, שמרתי במחסן אריחים רזרביים, וכנראה עכשיו הזמן למצוא אותם, ולהשתמש בהם. אשמח לקבל הנחיות מה לעשות ואיך, להכנה (לסתת?), להדבקה (חומר ואופן מריחה), ולגימור בין האריחים לקיר מעל (טיח?). תודה. אין בכוונתי לשפץ את כל חדר האמבטיה, הדירה יוצאת למכירה אחרי פסח.
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מבקש לדעת איך קוראים למפסק הזה, ע"מ למצוא אותו ברחבי האינטרנט או כאן בארץ (מבקש לקנות כזה). מדובר במפסק טוגל 12 פינים, 220 וולט, חיבור החיווט לטרמינלים בעזרת ברגים (לא הלחמות וכו') אבל חשוב לי שהמפסק יהיה קפיצי, כלומר ברגע שמרפים ממנו - הוא קופץ חזרה למרכז, למצב אפס. ראיתי תיאורים כמו on-off, on-off-on, יש עם סוגריים, יש בלי. לא הצלחתי להבין. להמחשה (לא חושב שהוא קפיצי): https://www.mouser.com/datasheet/2/418/2/NG_CD_8-1437558-3_D3_8_1437558_3_3_c.dwg-673541.pdf אגב, אם מי מכם המומחים גם יכול לעזור עם מקור ממנו ניתן לקנות - אשמח מאד. תודה!
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אחרי שנים רבות בהן הדרנו רגלינו מאחד המקומות הקסומים שיש, חשבנו לאזור אומץ ולחזור לבקר בסיני. אשמח לשמוע רשמים ממי שהיה שם לאחרונה (בעיקר ברצועת החוף), תחושה, ביטחון, יחס וכו'.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
אז אני בתחילת דרכי הזוגית. מעניין אותי מותיקים בנושא איך הבחינה הכלכלית משפיעה על זוגיות, במיוחד בפערים בין הצדדים.
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
- 8 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היי, לפני מספר שבועות הזמנתי מכונת קפה מאמזון. אני מעוניין להחזיר את המכונה ולקבל החזר כספי. מצאתי מדריך בגוגל לביצוע התהליך במדריך כתוב שניתן להביא את המכונה לאחד המחסנים של dhl וחברת השילוח תטפל בהחזר המוצר לאמזון. משום מה כשניכנסתי לאמזון אנגליה ראיתי אפשרות יחידה לביצוע החזר המוצר - אני שולח את המוצר ומטפל בכל התהליך ומקבל החזר על המשלוח. האם יש למישהו ניסיון עם החזר מכונות קפה לאמזון אנגליה? איך בדיוק מתבצע התהליך? תודה
הודעה אחרונה מאת levy, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה, עלמת חן אמריקאית המתגוררת בארץ עם אשרת עבודה (ייתכן ותבצע עליה אם זה רלוונטי) מעוניינת להסב את רישיונה לרישיון ישראלי. ראיתי מה התהליך באינטרנט, אממה, אני רוצה לשמור על האופציה לנהוג על כל הרכבים בבית לכן מעוניין שהרישיון שלה יהיה גם לתיבה ידנית. כמובן שבארה"ב אין את החלוקה הזו אז הרישיון שלה הוא פשוט "רישיון" מישהו עבר את התהליך הזה ויודע מה צריך כדי לא ליפול עם רישיון מוגבל?
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 9 עוקבים
- 25 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
עברו המון שנים מאז השתמשתי בשירות המספק כתובת מארה"ב ושולח לארץ. אני רוצה להזמין דברים מטרגט, ואולי גם מאמזון. מה התהליך? מה העלויות? איזה חברה הכי משתלמת ומוןמלצת כיום? לצורך הדוגמא, מה יהיה מחיר של מכנסיים העולים 30 דולר בטרגט?
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכם אנשים יקרים. ברשותי מספר מנורות קיר חיצוניות שהחלו להבהב וממה שהבנתי, הלך בהן ספק הכח. מחירן נע בכ 250₪ לאחת וחשבתי לנסות לתקן. פרקתי את ספק הכח באחת מהן ואני מחפש היכן ניתן לרכוש. שאלותי הן כמובן מהיכן ניתן להזמין כאלה? (לא חו"ל, עניין של זמן). שנית מה ההספק שעליי לחפש כששואל ספק כלשהו? (תמונה מצורפת) תודה רבה לכם על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השאלה בכותרת. עכשיו, אני לא מצפה לקבל כאן התחייבויות בכתב מאלה שכבר קנו שם, רק מבקש לדעת אם זה כמו עליאקספרס למשל, כדוגמא, או שזה לא בטוח/קונה לא מוגן/זרוק ת'כסף לים ? תודות.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 11 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני מתחרפן מזה. תמיד באוטובוס כל החלונות פתוחים, מה שמכניס רוח מעצבנת מבחוץ שעפה על כולם לאורך כל האוטובוס. במקום לפתוח את הפתח מיזוג שיש מעל לכל נוסע ושכל נוסע יכול לשלוט על האוויר של עצמו. אני עולה בתחנה הראשונה של האוטובוס כשאין עוד אף אחד ובכל פעם אני צריך לעבור ולסגור את כל החלונות. התיישב לידי היום חייל וישר בא לפתוח את החלון שלידי, הערתי לו שזה מפריע ובמקום זאת פתחתי לו את הפתח מיזוג שמכוון אליו, הוא סגר אותו. למה עושים את זה, מזגן יותר נעים מרוח מעצבנת מבחוץ. זה עניין של קלסטרופוביה, אולי אנשים חושבים שזה יוציא את נגיף הקורונה החוצה מהאוטובוס? מזל שברכבת אי אפשר לפתוח חלונות.
הודעה אחרונה מאת darkmanxxx, -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אז בפברואר 2022 יצא לי לרכב לראשונה על קורקינט חשמלי ואהבתי את זה. עכשיו אני חושב אולי לקנות לעצמי כזה, בשביל מקרים שחבל להזיז את האוטו ולהפסיד חניה טובה (אני גר במרכז כפ"ס וגם עובד בעיר). הבעיה - אני בחור לא קטן (1.86/135). אז אני צריך משהו חזק ועמיד, שלא יתפרק תחתיי וגם יסחוב בעליות מתונות. ככה ששיומי ודומיו כנראה יורדים מהפרק. השאלה - מה כן מומלץ. אני מניח שצריך לחפש משהו בסגנון הכלים שיש בחברות השכרה. רכבתי על כאלה של lime/bird והיה לי סבבה, חוץ מהעניין של חוסר שיכוך (בטיילת של אילת אתה יוצא עם כאבי ידיים אחרי כמה דקות). אז הדרישות שלי - שיהיה עמיד, יחסית קל, עם שיכוך (כנראה עדיף גם צמיגים מתנפחים…
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היכן ניתן למצוא כזאת חיה? כמובן בתרסיס /ספריי/ארוסול, מוכן לשימוש. עד כה מצאתי רק אריזת גלון, עבור מצבעות הרכב. מיקום לא רלוונטי, במרכז הארץ או במקומות אחרים שגם מבצעים מישלוחה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת khc, -
-
- אחראי פורום
- 26 עוקבים
- 63 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
מכיוון שבין חברי הפורום הזה נמנים בערך כל סוגי האנשים עם כל רמות הידע, אני חושב שזה מקום שאפשר להתייעץ בו יצא לי לחשוב על זה לאחרונה (נניח רגע את המצב הזוגי שלי בצד, לא מפריע לי לשתף אבל לא רוצה שזה יסיט את הדיון כי אני מחפש משהו אובייקטיבי). יש לזוגיות שירדה מהפסים הרבה אופציות לשיפורים, יש ייעוץ זוגי שנועד לפתור בעיות ומשברים, אפשר לדבר על הדברים, לנסות להבין ולעשות ויתורים: זה תהליך ארוך שככל הנראה הציל לא מעט זוגות לאורך הזמן, אבל אני שואל את עצמי, מתי זה כבר ״לא שווה את זה״? מתי מגיע הזמן שבו אפשר להגיד שאין צורך לדוש בזה יותר, עדיף לפרק? איך זוג יודע שיש בעצם חוסר התאמה עמוק שרק עכשיו, כשהחיים מזמנים אתגרים יותר מסובכים ממה לאכול ולאן לטוס, מגלים על…
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
אני גר בשכונה עם מצוקת חנייה ולכן סיפורים מעניינים ותהיות שאלות. 1. מדובר על רחוב עם בתים פרטיים, כל בניין יש לו את החנייה-2 שלו, אך במתחם הבניינים יש גם חניות ציבוריות שאחד מהן הופקעה לטובת חניית נכה- עם מספר ספציפי!. אין לי בעיה עם נכים ואני בעד, אבל למה צריך לשריין חנייה ציבורית לרכב של נכה ספציפי בשכונה שבה לכל הבתים יש חנייה פרטית? זה לא מוזר בעיניכם? 2. "שמירת חנייה" אגרסיבית או חנייה לא חוקית. יש בית פרטי אחד שמולו ניצבות שתי חניות, אחת מול הבית וממש מול המקום של החנייה הפרטית שלו - ככה שברור שזה שלו - וחנייה נוספת שממש בקצה קצה של הבית שלו והיא לא חוסמת כלום. האדון היקר הזה מחליט להחנות את הקטנוע שלו בדיוק באמצע החנייה השנייה ולג…
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
במסגרת משרה חדשה אליה אני שוקל לעבור בחוזה מצוין מתן טלפון סלולארי המוגדר "לצורכי עבודתי בחברה" האם לגיטימי לבקש לציין בחוזה להגביל השימוש בו ונשיאתו רק בשעות העבודה המוגדרים ואף השארתו בתחומי החברה בסוף יום העבודה? פשוט, אני לא רוצה, לפתוח פתח לזליגת העבודה הביתה. אלא להגדיר בצורה ברור את הגבול בין הבית והעבודה. עד עתה, בעבודה קודמת שעבדתי בה. עקב בעיות תשתית שונות. ציידו אותי בסלולרי ובמעמד קבלתו ציינתי מפורשות שאשתמש בו רק בתחומי ובשעות העבודה ובשום אופן הוא לא יצא מתחומי המשרד ובסוף יום העבודה הוא יכובה עד ליום העבודה הבא. כאן, כאמור, מדובר במקום עבודה חדש שנושא הסלולרי רשום בחוזה.
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני גר ביחידת דיור עם דלת כניסה שנפתחת לחצר. כמו שניתן לראות בתמונה, הבלטות של הבית נמצאות בגובה של ס"מ - שניים מעל הריצוף החיצוני והקצה שלהן שמתחת לדלת מכוסה בפס מתכת. הרווח בין פס המתכת לריצוף החיצוני מלא באיזשהו חומר איטום (אולי בטון). בימים האחרונים שמתי לב שחתיכה מחומר האיטום מתחילה להידחף החוצה. היום היא יצאה לגמרי מהמקום, וניתן לראות שמאחוריה צומח משהו לא סימפטי, אין לי מושג אפילו מה זה. מה שזה לא יהיה דחף את החתיכה הזאת החוצה. החתיכה שיצאה מהמקום, שנראית גם בתמונה, באורך של כ 6-7 ס"מ. מנגיעה עם הנעל נראה שמה שצומח שם יחסית רך. האם מישהו יודע מה הדבר הזה שגדל שם? אם כן, איך מטפלים בדבר הזה…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
אשמח לשמוע איך זה מתבצע באוסטריה, כאשר גיחה לעיר גדולה תהיה כניראה רק לזלצבורג. היכן חונים שם? עלויות? הביקור יהיה ליום ולאולי הם יקדישו גם יותר: עיר עתיקה, אאוטלט לצעירים וכו'. תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
אהלן חברים. אשמח לשמוע חוות דעת, בעיקר מאנשים שעברו את כל התהליך, על עתודה צבאית בהנדסת תוכנה. זה לא בשבילי האמת. זה בשביל אחותי. אחותי, היא מצטיינת בבית הספר. הגבירה כל מקצוע ריאלי אפשרי. הציונים שלה מעולים. היא בכיתה י״א כרגע. היא מאוד מתחברת לעולם התכנות, שפות תכנות. ומחשבים. בגלל זה, המלצתי לה על עתןדה צבאית. ההמלצה הייתה בגלל כמה סיבות: א. הצבא משלם חלק מהתואר. ב. אתה משרת בצבא, 6 שנים סה״כ, אבל בעצם צובר וותק. בעצם בגיל 28 בערך יש גם תואר וגם ניסיון של 6 שנים. בעוד שרוב האנשים בדר״כ בגיל 28 רק מסיימים תואר. היום אחותי אמרה, שהיא הייתה שמחה לשמוע ממישהו שעבר את כל המסלול, האם הוא באמת שוו…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, מעוניין לרכוש ולחבר מסך נייד ללא חיבור לחשמל, אלא כזה שמקבל הזנה מהלפטופ. תמונה להמחשה. בSPEC רשום שצריך חיבור USB-C שאין לי, האם מתאם מUSB רגיל יתן את המתח הנדרש? ושאלה שניה - לאחד המסכים הספציפיים רשום שהוא צריך שה USB-C יהיה מחובר ללוח הגרפי ע"מ להזרים וידאו - איך אפשר לבדוק דבר כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת DubelBoom, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני לקראת סיום הMBA שלי בSupply Chain and Logisitc Management, והצאה לי משרה בתור Head of Supply Chain בחברת סטארטאפ של מזון שנמצאת בתחילת דרכה, הייתי בראיון עבודה והיום הודיעו לי שהם רוצים אותי. אני ממש שמח כי זה בדיוק החלום שלי לבנות את שרשרת האספקה מ0, אבל מצד שני זה גם מפחיד, בכל זאת חברה יחסית צעירה, יש לי 2 ילדות קטנות בבית ובית. ומצד שאני אני יושב תקוע באותו מקום, ובשיחה האחרונה שהיתה לי עם המנהלים, נשאלתי מה אני רוצה לעשות עם MBA בתפקיד שלי? אז ככה שאני יודע שאין לי לאן להתקדם כאן. אישתי תומכת בי, ודוחפת אותי להחליף, הבעיה היא בראש, החשש לקפוץ אל הלא נודע, כשלא היו לי ילדים זה היה הרבה יותר קל, כרגע אני מרגיש שהאחריות גדולה יו…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני עובד על תוכנה חדשה שצריכה לעזור לאנשים להתמודד מול התמכרות\שימוש יתר בפייסבוק... בטח חשבתם לעצמכם עכשיו "אבל יש כבר תוכנות כאלו" וכן אתם צודקים לגמרי. יש תוכנות שמגבילות בזמן את השימוש בפייסבוק אבל הבעיה שהן חוסמות את הפייסבוק לגמרי לפי זמן שימוש. מה שלא מאפשר לאנשים שעובדים עם פייסבוק להשתמש בפתרונות האלו. התוכנה שאני עובד עליה צריכה לאפשר שימוש בפייסבוק אך מצד שני להפחית את זמן השימוש בו על ידי הגבלה של כמות התוכן שפייסבוק מספקת. כיום אני מחפש נסיינים לנסות את הגרסה הראשונית של התוכנה ומחפש נסיינים שמשתמשים בפייסבוק בעיקר במחשב.
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
שלום חברים, רציתי להתייעץ איתם לגבי רכישה של דירה. אני בן 27 רווק ואין צפי לחתונה בקרוב (אולי בעקבות האשכול הזה מישהו ישדך פה 😆) סבא וסבתא שלי נפטרו לפני כמה שנים והשאירו את הדירה שלהם - נמצאת במקום מושלם מבחינתי - ממש במרכז הכרמל בחיפה, מרחק הליכה מכל בתי הקפה/חנויות/ברים וכו' עם נוף משגע שמשקיף ממש על כל הכרמל. מרגיש לי שזאת הדירה המושלמת עבורי, בתור ילד גדלתי בחיפה ותמיד רציתי לחזור. השאלה האם להתאבד על הנכס הזה? עכשיו הבעיות: זאת דירה שעברה תמ"א 38 - הקבלן פשט את הרגל וכתוצאה מכך הדירה כבר שנתיים עומדת ללא שימוש - יש תביעה בנושא והגיעו לאיזו פשרה שכל הדיירים יצטרכו להוסיף עוד כסף וכו'.. עכשיו הדירה הזאת לפי הערכות שבדק…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מישהי דפקה לי את האוטו והשאירה פרטים. נזק קטן של כמה מאות שקלים שעליו היא לוקחת אחריות. הרכב צריך להישאר במוסך יום אחד ולכן ביקשתי ממנה פתרון או שתביא לי את הרכב שלה או פתרון אחר. על הדרישה הזו היא אומרת שאני הזוי ומנסה לעקוץ אותה. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כרגע יש http://www.gadgetdeals.co.il/Product/36154565/רמקול-אלחוטי-JBL-דגם-Pulse-2 אבל מרגיש שהוא לא חזק מספיק להשמיע לגן ילדים שלם המלצות?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
השבוע חידשתי את ביטוח המבנה, נציג המכירות ציין בפניי כי הסכום המבוטח למקרים של רעידת אדמה וכדומה הינו כרבע משווי הנכס וכי כדאי להגדיל את הכיסוי ל 110% משווי הנכס נכון להיום (היות שיש השתתפות עצמית של 10%, במידה ויש מקרה ביטוחי). הסברתי לנציג כי בעבר הוסבר לי שמבטחים רק את סכום ערך ההקמה מחדש (ולא ערך הנכס במלואו) וכי במידה ויהיה צורך להגיע למימוש הביטוח, קשה לי לראות מצב שהביטוח פשוט ישלם כמה שביטחתי, למרות שהשטח (ששווה לא מעט כסף) יישאר בבעלותי ולמעשה אקבל יותר ממה שהפסדתי ואשאר עם מאות אלפי ש"ח של רווח מהמקרה בסופו של דבר. הנציג טען בתוקף כי במקרה ביטוחי אקבל כמה שביטחתי. נשאל…
הודעה אחרונה מאת khc, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אנחנו היום בסלקום טיוי. לאחרונה נמאס לנו מהממירים המיושנים והנתקעים שלהם, ומחיובי השקר שהם מוסיפים לחשבון בכל פעם שאתה מסובב את הראש. קראתי את שרשורי היעוץ בנושא, והבנתי שמבחינת תכנים vod, חוץ מפרטנר, שהם חלשים בנושא זה, כולם נותנים תמורה זהה יחסית. זה ממילא פחות קריטי, כי אנחנו צופים בעיקר בנטפליקס, וצריכים את השירות בעיקר כדי לצפות בערוצי הברודקרסט הישראליים ללא פרסומות, בשעות שנוחות לנו. מה שכן יכול להיות נחמד, זה שנוכל לצפות במכשירים שונים, שהם לאו-דווקא הטלוויזיה. כמו שיש לנו בנטפליקס. אודה לכל תובנה בנושא, כולל לגבי פרמטרים נוספים שלא חשבתי עליהם.
הודעה אחרונה מאת arik100, -
-
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ראשית הבהרה - המחשבים שלי מריצים Linux וספציפית archlinux ואני מתכנן להשאר כך. כך שכל הצעה צריכה לתמוך באופציה הזו (כן, היום זה כבר די קל). עד לפני כמה ימים, ה NAS שלי עמד כשקיר מפריד בינו לבין הטלוויזיה, וכבל HDMI חיבר ביניהם, והחיים היו קלים ומחייכים. ואז, בעוונותינו עברנו דירה. הטלוויזיה בסלון (ליד הנתב) וה NAS בחדר העבודה (חלקכם [בזכות שרשור הסוויצ'ר] כבר יודעים שבבית יש מערכת MESH של 3 נתבי ASUS XT AC6600) ואשתי תהרוג אותי אם אעביר כבל HDMI ביניהם (בלי להיכנס לשאלת אורך כבל מקסימלי אפשרי). אז הפתרון הוא לקחת מחשב קטן, עם יציאת HDMI, לא חייב רשת אלחוטית כי כאמור יעמוד צמוד לנתב ויחובר בכבל (אם כי יכולת לקבל כרטיס אלחוטי בעתיד, עוד כשלוש …
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
האם 4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי ייחןדים לכל לקוח? ואם קיים מצב שיש שני אנשים עם אותן 4 ספרות?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, ההורים שלי מחפשים מקרן קול לקנות בקרוב, שמיועד להתחבר לטלוויזית LG בסלון. אלו האופציות: Polk Magnifi Mini Plus decoding 2.0 and 5.1 Samsung HW-Q700A Sony HTG-700 JBL Bar 5.1 Surround איזה אחד מבין האופציות הוא הטוב ביותר?
הודעה אחרונה מאת yorng, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חברים אני לפני רכישה של סוני WH1000M3/4 ובחנות אומרים לי שבשביל להשתמש בא ולהתחבר אליה אני צריך להוריד אפליקציה ? מזה הדבר הזה גם שילמת כל כך הרבה וגם דורשים ממך אפליקציה הדבר השני הגיוני מישהו מכיר את זה ? תודה
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,333 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- zaf
- topop
- Liquidator
- nir eli
- Pavlik
- orankohn
- ezuf
- yossiaviel
- PYA
- RK
- yoav911gt2