Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו היום בסלקום טיוי.

לאחרונה נמאס לנו מהממירים המיושנים והנתקעים שלהם, ומחיובי השקר שהם מוסיפים לחשבון בכל פעם שאתה מסובב את הראש.

קראתי את שרשורי היעוץ בנושא, והבנתי שמבחינת תכנים vod, חוץ מפרטנר, שהם חלשים בנושא זה, כולם נותנים תמורה זהה יחסית.

זה ממילא פחות קריטי, כי אנחנו צופים בעיקר בנטפליקס, וצריכים את השירות בעיקר כדי לצפות בערוצי הברודקרסט הישראליים ללא פרסומות, בשעות שנוחות לנו.

מה שכן יכול להיות נחמד, זה שנוכל לצפות במכשירים שונים, שהם לאו-דווקא הטלוויזיה. כמו שיש לנו בנטפליקס.

אודה לכל תובנה בנושא, כולל לגבי פרמטרים נוספים שלא חשבתי עליהם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

למנויים ביס יש אפשרות לצפות בתכנים (לייב וVOD) גם באפליקציות.

זה לא בדיוק כמו נטפליקס כי אי אפשר להוריד תוכן למכשיר, מה שמונע ממני לצפות בסדרות של יס בזמן נסיעה ברכבת, כי אין קליטה רציפה לאורך המסלול.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 33 דקות, פינדר כתב:

למנויים ביס יש אפשרות לצפות בתכנים (לייב וVOD) גם באפליקציות.

זה בדיוק הבעיה - צריך להיות מנוי של יס בשביל זה. חבל שאי אפשר לשלם 50 (אתה יודע מה, יאללה, 80) שקל בחודש ולקבל רק את התוכן האינטרנטי בלי הצורך בממירים/טריפלים/מתקינים/טכנאים/אישדובחזיר/לא יודע מה

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני עם סלקום במחיר קבוע לעד  כבר כמה שנים(עד שיחליטו להעלות)

תקנה ממירים של שיאומי ותשתמש בפליקציה לשאר הטלוויזיות.

תיקח רק ממיר אד מסלקום

פורסם

יש לי כבר מיבוקסים בכל החדרים.

כך אנחנו צורכים היום נטפליקס.

(ועכשיו, כשאעבור חברה, אקנה גם מודם-ראוטר משלי, כך שלא אהיה תלוי בכלל ב"טכנאים-מתקינים" למינהם, ולא אצטרך לטרוח להחזיר ציודים בפעם הבאה שאעבור חברה).

סלקום לא מאפשרים לוותר על הממירים.

ניסיתי היום.

זה "בחבילה של הטריפל".

ואם יש ממירים, אז הם לא נותנים עוד יוזרים לאפליקציה.

מאד התאכזבתי היום מהשירות ומהתשובות, למען האמת. מאד לא 2022.

גם היוזר היחיד שיש לנו לאפליקציה, לא ניתן להעברה. כשמפעילים אותו על מכשיר אחד, הוא מפסיק לפעול במכשיר האחר.

מעבר לזה, כמו שאמרתי, גיליתי שהם מחייבים אותי כבר מעל שנה על "הגנת נורטון" ו"גלישה בטוחה לילדים" איזה 9.90 לכל אחד, משהו שמעולם לא הסכמתי לו או ביקשתי אותו. כשהערתי, לא בדיוק עשו סימנים שהולכים לזכות אותי (האמת, לא הבטיחו לי אפילו שמפסיקים לחייב אותי).

זה כמובן לא סכום להתרגז בגללו, אבל זה עוד סימפטום של  גישה שירותית מגעילה.

@arik100, כמו שאמרתי, סתם לצפות זה עניין פשוט. העניין הוא שאני אוכל לראות כל תכנית, בכל מהערוצים הלינאריים, שבוע אחורה,  בלחיצת כפתור.

זו נוחות, שלי שווה לשלם בעבורה.

בוא, כשכל הטריפל (אינטרנט 100- ספק ותשתית, טלוויזיה וקו טלפון) עולה לי 179ש', הדלתא של ה"טלוויזיה" פה היא אפסית. 

אני רוצה נוח יותר, לא (בהכרח) זול יותר. 

רוצה לצפות בערוצים הלינאריים, שכשאני מריץ את ברייק הפרסומות האחרון, הממיר לא נתקע וחוזר לתחילת התכנית.

בלי "לא ניתן לצפות כרגע בתוכן זה".

בלי לעבור אפליקציה כשאני רוצה להחליף ערוץ.

בכל הזמן שאני מנוי בנטפליקס, האפליקציה נתקעה אולי פעם אחת. וגם זה כנראה, בגלל איכות הפס של נטוויז'ן.

כך שזה אפשרי לספק את השירות שאני מבקש.

פורסם

חייב לציין שאצלנו סטינג טיוי עובד מעולה (הממיר של סטינג דורש אולי מעט מזל, היה לנו אחד תקול שנכבה לבד) אבל במחירים של שיומי אני לא זוכר שהוא נתקע לנו.

ה vod ממש אחלה, יש את כל הערוצים - אבל לא ניראה לי שיש גישה לאפליקציה של yes vod.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 שעות, natco כתב:

סלקום לא מאפשרים לוותר על הממירים

מוזר מה שאתה אומר פה, להורים שלי הם איפשרו לשים mi box במקום ממיר. 

במקור להורים שלי היו 3 ממירים של סלקום. 

לאחר מכן קניתי שני מי-בוקסים והחזרתי לסלקום 2 ממירים מתוך ה3. 

בנוסף האפליקציה של סלקום גם מותקנת אצלי בפלאפון ואצלי במי-בוקס, סך הכל 5 משתמשים שמתוכם רק אחד הוא ממיר של סלקום, וגם זה רק בגלל שאמא שלי אוהבת את הממשק שלו יותר.

רק לציין שגם ההורים שלי עם טריפל של טלויזיה טלפון ואינטרנט של סלקום.

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני כשעה, Igalz כתב:

מוזר מה שאתה אומר פה, להורים שלי הם איפשרו לשים mi box במקום ממיר. 

גם לי ההתנהגות של הנציגה היתה מוזרה משהו.

מה שנראה לי, זה שהם מונחים למכור אינטרנט+טלוויזיה בסיבים בלבד, ולא מתוגמלים על דברים אחרים, ולכן לא מבזבזים זמן למכור אותם.

ההתנהלות המלאה:

התקשרתי לנציגה שלפי נתב השיחות עוסקת ב"חשבונות", כדי להתלונן על החיובים המוגזמים, וביקשתי בנוסף להפסקת החיוב המיותר, גם להחזיר להם את הממירים ולקבל עוד הנחה קטנה בחשבון, בסך מה שהם עולים, ובמקום הממירים לקבל ססמאות לאפליקציה.

אמרה לי שהיא רואה במחשב ש"יש לי סיבים בכתובת" (מה שכמובן מאד הפליא אותי, כי מדובר באיזור של בתים פרטיים, וגם לא היה לי זכור שחפרו לי בכביש לאחרונה, אבל זרמתי), ולאור כך, כדאי לי לעשות חבילה חדשה, עם אינטרנט בסיבים, ושכדאי שיתקשר אלי נציג.

הסכמתי, וכעבור כמה דקות התקשרה נציגה אחרת,  שכמובן בדקה וראתה ש"אין סיבים בכתובת", ואז, כשביקשתי לשנות את החבילה הנוכחית, על-גבי חוטי הנחושת הישנים והטובים, היא פתאום התחילה "לא לשמוע היטב", וניתקה לי, ולא התקשרה שוב (למרות שהיא זו שיזמה את השיחה, ויש לה את המספר).

יוצא, שהיא כנראה לא תפסיק אפילו את החיוב המיותר, כי "היית אמור לעשות חבילה חדשה", חבילה חדשה כנראה לא משתלם לסלקום למכור לי, ואני צריך לחפש חברה שתרצה לקוח אומלל כמוני, ש"אין לו סיבים בכתובת".

פורסם

גם אנחנו עם סטינג טיוי, חבילת בסיס + תוספת של חבילת one וחבילת ספורט 1 (פשוט כי מעבר לכאן, רשת וקשת הדבר היחיד שאני צופה בו זה ספורט - אשתי רואה רק נטפליקס).

סה״כ עובד מצוין, מחיר קבוע, בלי ציוד שלהם הכל שלי

פורסם

@natco, לא שאני מנסה לשכנע אותך אחרת כי כתבת שהנוחות חשובה לך ואתה מוכן לשלם עליה, אבל אצלי, מראש וויתרנו על כל הדברים האלה. כל מה שבאמת צריך זה קו אינטרנט מחובר למחשב מתחת לטלוויזיה;

הילדים (בני חמש וחצי ושנתיים וחצי) רואים יוטיוב, לפעמים נטפליקס קידס. אני (כשיש לי בכלל זמן) רואה יוטיוב וקצת נטפליקס. האשה רואה נטפליקס ותוכניות דרך האתר של "כאן 11". בכלל, אם נ-ו-ר-א חייבים לראות איזשהו ברודקאסט ישראלי, נכנסים דרך האינטרנט לאתר הערוץ ורואים. יותר מזה? סורי, לא מצאתי תכנים שיצדיקו את העניין.

במפתיע, הבכור שהולך לחברים ונתקל בהוט\יס\סטינג, עם תוכניות מדובבות ושלט רחוק, לא מבקש "שיהיה גם בבית שלנו". או בקיצור, אני לא חווה את ה"אני משלם ליס\הוט רק בגלל הילדים". ושוב, זה כנראה לא בשביל כל אחד, אבל מה שמעניין הוא שכצרכן טלוויזיה כבד בצעירותי, עדיין קל נורא להתרגל לזה. כבר עשר שנים שאני ככה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 50 דקות, natco כתב:

ההתנהלות המלאה:

התקשרתי לנציגה שלפי נתב השיחות עוסקת ב"חשבונות", כדי להתלונן על החיובים המוגזמים, וביקשתי בנוסף להפסקת החיוב המיותר, גם להחזיר להם את הממירים ולקבל עוד הנחה קטנה בחשבון, בסך מה שהם עולים, ובמקום הממירים לקבל ססמאות לאפליקציה.

אמרה לי שהיא רואה במחשב ש"יש לי סיבים בכתובת" (מה שכמובן מאד הפליא אותי, כי מדובר באיזור של בתים פרטיים, וגם לא היה לי זכור שחפרו לי בכביש לאחרונה, אבל זרמתי), ולאור כך, כדאי לי לעשות חבילה חדשה, עם אינטרנט בסיבים, ושכדאי שיתקשר אלי נציג.

הסכמתי, וכעבור כמה דקות התקשרה נציגה אחרת,  שכמובן בדקה וראתה ש"אין סיבים בכתובת", ואז, כשביקשתי לשנות את החבילה הנוכחית, על-גבי חוטי הנחושת הישנים והטובים, היא פתאום התחילה "לא לשמוע היטב", וניתקה לי, ולא התקשרה שוב (למרות שהיא זו שיזמה את השיחה, ויש לה את המספר).

יוצא, שהיא כנראה לא תפסיק אפילו את החיוב המיותר, כי "היית אמור לעשות חבילה חדשה", חבילה חדשה כנראה לא משתלם לסלקום למכור לי, ואני צריך לחפש חברה שתרצה לקוח אומלל כמוני, ש"אין לו סיבים בכתובת".

נשמע ששווה לעשות פה נסיון נוסף ולדרוש באסרטיביות את הסיסמא ואת החזרת הממירים.
את הסיסמא בטוח שאין סיבה שלא תקבל, זה מגיע לך בחבילה כך או אחרת, ובסבירות גבוהה מאוד קיבלת את הסיסמא בזמן ההתחברות לסלקום, זה פשוט נשכח.

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 17 דקות, yohai71 כתב:

הילדים (בני חמש וחצי ושנתיים וחצי) 

התינוקות שלי בני 14 ו-17. לא נראה לי שהם יתלוננו אם אמנע מהם את ערוץ ג'וניור :-P . הם כן רואים מידי פעם סדרות דרך הסלקום, אבל אם נעבור ממילא יתחלפו להם התכנים הזמינים חוקית.

לצערי, "זמינים חוקית" ממילא לא מניע את בחירת התכנים שלהם...

לפני 6 דקות, Igalz כתב:

נשמע ששווה לעשות פה נסיון נוסף ולדרוש באסרטיביות את הסיסמא ואת החזרת הממירים.
את הסיסמא בטוח שאין סיבה שלא תקבל, זה מגיע לך בחבילה כך או אחרת, ובסבירות גבוהה מאוד קיבלת את הסיסמא בזמן ההתחברות לסלקום, זה פשוט נשכח.

יש סיסמא. כמו שאמרתי- היא טובה רק למכשיר אחד. כנראה שמהכירות עם הקהל, סלקום נועלים את האפשרות לצפות עם הססמא ממס' מכשירים גדול יותר ללא שליטה שלהם.

אין לי כח לאסרטיביות. אני מעדיף חברה שאשכרה רוצה אותי כלקוח, ולא בגלל ש"הכרחתי" אותה...

אבל בזכותכם  אני כן מתחיל להשתכנע לנסות לוותר על ה"טלוויזיה" בטריפל. 

אני אזום מהיום ניסוי פשוט לשבוע -לא להשתמש בסלקום טי.וי ולנסות להסתדר עם האפליקציות החינמיות.

אעדכן איך זה מסתדר.

פורסם
לפני 19 דקות, natco כתב:

יש סיסמא. כמו שאמרתי- היא טובה רק למכשיר אחד

אה פספסתי את זה,

יש לך 4 ממירים בבית? אם כן אז זה מסביר למה היא טובה רק למכשיר 1.
כל מה שנדרש עכשיו זה להחזיר את הממירים.

השיחה שתיארת קודם התנהלה בצורה מוזרה קצת כי הפוקוס עבר מהר מאוד ממה שאתה צריך, למה שהנציגה רוצה למכור.

לדעתי שיחה חוזרת תסדר את העסק לשביעות רצונך.. לשיקולך.

עריכה: אגב ממה שאני זוכר לא חייבים בכלל לדבר עם נציג בשביל להחזיר ממיר. פשוט תביא את הממיר למרכז שירות של סלקום ותזדכה עליו

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...