Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, natco כתב:

התינוקות שלי בני 14 ו-17. לא נראה לי שהם יתלוננו אם אמנע מהם את ערוץ ג'וניור :-P . הם כן רואים מידי פעם סדרות דרך הסלקום, אבל אם נעבור ממילא יתחלפו להם התכנים הזמינים חוקית.

לצערי, "זמינים חוקית" ממילא לא מניע את בחירת התכנים שלהם...

נו, הנה עוד סיבה- ממילא יתחלפו\ישתנו להם התכנים... אגב, לא שאני מתיימר לדעת הרגלי צפייה של טינאייג'רים, אבל הייתי מצפה שרוב מכריע מהתכנים מגיעים מ-web ממילא. אולי אני טועה. אגב, זה בטוח יותר קל עם ילדים קטנים, שנולדו לתוך זה ממילא. הגדול כבר מתפעל את יוטיוב דרך המקלדת האלחוטית של ה-NUC.

אבל שוב- אין ערך לנוחות. את אמא שלי, למשל, שהיא בת 86, לא הייתי חולם להעביר לשיטת צפייה שלי. היא צריכה את השלט שלה עם מס' הערוצים הקבועים שנמצאים באותו מקום (שחלק מהם זה "החדשות" למשל). עדיין, היא הפתיעה אותי כשהסתבר לי שהיא צורכת נטפליקס דרך המחשב שלה.

פורסם

אם אתה מתכנן לרכוש ממירים, אני ממליץ על ה GoTV , או כרומקאסט. 

הם יתנו תמורה עדיפה על השיאומי, מבחינת החומרה. 

אני בסופו של דבר רכשתי את הGoTv עקב חיבור רשת קווי , כניסה לכ.זכרון. 

אם אין לך צורך בהם תרכוש את הכרומקאסט, 

מוסיף לך קישורים. 

Chromecast

GOTV

- לגבי טלוויזיה ליניארית  , לכל הערוצים 11,12,13 יש אפליקציה עם שידורים חיים + ספריות VOD 

האיכות הטובה ביותר לטעמי היא באפליקציה של כאן 11. 

- אם אתה רוצה שהכל יהיה מרוכז בשירות אחד, אתה יכול להתחבר ל NextTV , טלויזיה ליניארית  + ספריות VOD 

אני התחברתי ליום אחד פחות התלהבתי מאיכות השידור הליניארית שם היא 720P. 

שאר התכנים נראים בסדר גמור.  

אז אם זה לא מפריע לך, יש שם חודש חינם, ונתנו לי את החבילה של 55 ש"ח ב40 ש"ח. 

- כרגע אני עם YES+ איכות מעולה אפליקציה מעולה, ניתן לראות שבוע אחורה,  69 ש"ח ל3 חודשים, שלאחריה הנציג אמר לי שבשיחה עם השירות ניתן להאריך לעוד 4 חודשים, מקסימום אעבור חברה.  

- במשך השנה קשת וRGE אמורים לצאת עם שירותי טלויזיה חדשים, לטענתם במחירים שוברי שוק. 

היתרון לטעמי ברכישת סטרימר פרטי , היא שאתה יכול לדלג בין חברות ולתחבר למי שאתה רוצה. 

בלי להיות תלוי בציוד של ספקי התוכן. 

• אהבתי 1
פורסם

תודה, סטרימרים כבר יש... לא אשדרג כרגע, אולי בהמשך.

אבל אני אכן שוקל ברצינות "לצמצם מגע" ככל הניתן עם נותן השירות, מי שזה לא יהיה, ולעבור למודם-ראוטר פרטי. (סלקום גובים ממני 19.90 ש"ח כל חודש עבור "השכרת" הADB המרוט שלהם)

חייב להיות עם יכולות VOB (הקו הביתי משמש אותי בעבודה מהבית, לא יכול לוותר על זה) וכמובן גם חיבור USB לכונן הקשיח שמשמש כשרת קבצים לכל בני הבית. 

אשמח לתובנות בעניין,  זהו נושא שאני לא מבין בו בכלל.

משיטוט אקראי ברשת ראיתי את זה

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...