Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנים רבות בהן הדרנו רגלינו מאחד המקומות הקסומים שיש, חשבנו לאזור אומץ ולחזור לבקר בסיני.

אשמח לשמוע רשמים ממי שהיה שם לאחרונה (בעיקר ברצועת החוף), תחושה, ביטחון, יחס וכו'.

פורסם (נערך)

מצטער, לא הבנתי את הקטע של "הבטחון".
איזה בטחון? אתה מתכוון להרגשת בטחון? ערבונות לבטחון?
ובכן, אתה נמצא שם במדינת דאעש (ועוד כמה פלגים אחרים של נבלות), בשטח מצרי שהמצרי לא ממש שולט בו. מה אתה חושב נעשה שם, מהפן הבטחוני?
עכשיו יבואו מיד כמה ויקפצו להגיד שדאעש לא שם באזור החוף, אלא עמוק בפנים, מסתתרים באזור ההרים. ועוד יבואו כמה ויגידו שהם היו שם לא מזמן, והיה ממש קסום (מילה שתפסה פופולריות לאחרונה. הכל קסום אצלנו בזמן האחרון).
כל הענין מזכיר לי את הפתחלנד בלבנון.
תעשה עם זה מה שאתה מבין ורוצה. אני נגד נסיעה לשם נקודה. אתה אחראי על המשפחה שלך אם תחליט לנסוע.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3
פורסם

סטטיסטית, כמות הישראלים שמתו בסיני אפסית לעומת כמות הישראלים שמתו בישראל. ותחשבו על זה 😉

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 37 דקות, Igalz כתב:

סטטיסטית, כמות הישראלים שמתו בסיני אפסית לעומת כמות הישראלים שמתו בישראל. ותחשבו על זה 😉

כמות הישראלים שמתו בזמן טיסה לחלל נמוכה עוד יותר. זה עדיין לא הופך טיסה לחלל לבטוחה יותר. צריך להשוות יחסית לגודל האוכלסיה הרלוונטית.

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם
לפני 59 דקות, yuvk כתב:

כמות הישראלים שמתו בזמן טיסה לחלל נמוכה עוד יותר. זה עדיין לא הופך טיסה לחלל לבטוחה יותר. צריך להשוות יחסית לגודל האוכלסיה הרלוונטית.

You must be fun at parties.. 

אבל יאללה זורם איתך. בוא נשווה. כמה ישראלים מתו בסיני ב10 שנים האחרונות?

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 9 שעות, Gavrik כתב:

כמובן שעליו חשבתי בדוגמה...

לפני 8 שעות, Igalz כתב:

You must be fun at parties.. 

אבל יאללה זורם איתך. בוא נשווה. כמה ישראלים מתו בסיני ב10 שנים האחרונות?

הקונקורד היה המטוס הכי בטוח בעולם. עד שהתרסק מטוס אחד (מתוך 13 אם אני זוכר נכון). ואז הוא הפך בן רגע למטוס המסוכן בעולם.

מזמן לא הייתי במסיבה 

• משעמם 1
:turn-l:
פורסם
בתאריך 2.3.2022 בשעה 07:37, ירחמיאל כתב:

יזה בטחון? אתה מתכוון להרגשת בטחון? ערבונות לבטחון?

הביטחון שאם קרתה תאונה ונפצעת אפשר לסמוך על הרפואה המקומית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי חברים (ישראלים יהודים) שעשו לשם טיול משפחתי לא מזמן, וחזרו בשלום. אותם חברים נסעו לשם ברכב הפרטי שלהם.

אם נצמדים לאזורים מתוירים, אין לא דאעש ולא נעליים, ויש מלא ישראלים שם.

לא יודע ספציפית עכשיו, כי זה לא העונה, אבל בספטמבר היה הכל טוב ורגוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סיני זה מקום ממש בטוח, כיף ואפשר לסמוך על כוחות הביטחון המקומיים שם. עד שיש פיגוע ואז כל מה שאמרתי זה רוטב של שטויות במיץ עגבניות כי אין מי שיבוא לחלץ ולעזור לך וכנראה שכוחות הביטחון המקומיים גם ייכנסו לחגיגה.

אגב, זו מדינה ששונאת את ישראל, בלי שום קשר, כיף לרשום את זה.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

יש מדינה שלא שונאת את ישראל?

גם ישראל שונאת את ישראל.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המון אנשים הולכים וחוזרים בשלום ועם טונות של דברים חיוביים להגיד על המקום. שורה תחתונה, אם קורה משהו, מי יעזור לך? ועוד עם משפחה? מילא תגיד לי אתה אחרי צבא ואין לך אף נספח לך תעשה חיים. הייתי מוותר והולך ליוון.

• אהבתי 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

נכון, המון נוסעים לשם וחוזרים.
גם בנתניה ניתן להיפגע בפיגוע. גם ברמת גן. אבל כאן כולם בלי יוצאים מן הכלל ובכלל זה גם סתם אזרחים ועוברי אורח - יגישו עזרה.
אבל - אם חס וחלילה קורה משהו שם, בשטח שלהם, אז גמרנו.
ועל זה נאמר - "יחי ההבדל הקטן".
אני לא יודע בן כמה פות"ש אבל אם הוא לא זוכר - אז שיחפש ויקרא.
ההיסטוריה אף פעם לא משקרת. מסוקים וניידות מד"א חיכו ליד אילת כי לא נתנו להם להיכנס. למה לא נתנו להיכנס?

ככה.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
  • תוכן חדש...