Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זוגיות וכסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיבור שלו על ״ליגות״  ״מעמד״  ״ברמה שלך״  כסף = מוצלח.

לי אישית הדיבור הזה מחזיר אותי לתיכון, לקבוצת המקובלים שכל היום רק מסתכלים עליי ועליו ומה יש לו ומה אין לי, מי הכוסית של השכבה ואיזה מותגים ההוא לובש.

מה זה משדר? אם אני נוהג על מרצדס זה אומר שאני מוצלח? אם זאת האהבה של הבן אדם אני מבין. אבל בן אדם שבכל תחום רוצה את ההכי טוב זאת כבר בעיה.. ואפילו בעיית ביטחון.

תפיסת עולם משובשת למען השופוני. למזלי כיום אין כאלה בסביבתי ואם היו הייתי מנסה להתרחק כמה שאפשר.

הקטע שאחוז הבנות שחולות במחלה הזאת גבוה בהרבה מגברים.

יש אשכרה נשים שמבחינתן הרכב שאתה נוהג עליו זה דדבלוק.

פעם היית יכול להגיד שזאת לא הבחורה שמתאימה לך והיא שטחית וכו. הבעיה שכבר 40 אחוז מהבנות שאני מכיר הולכות לפי זה.

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל החיים ברחתי מזה ואף פעם לא התחברתי לתרבות הזו.

ולגבי 40% מהבנות, תאמין לי שהחיים שלך יהיו הרבה יותר טובים עם אחת מה 60% הנותרות.

תשאיר את ה 40% האלה לטרנספורטר והשכנים שלו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, boy23 כתב:

יש אשכרה נשים שמבחינתן הרכב שאתה נוהג עליו זה דדבלוק.

פעם היית יכול להגיד שזאת לא הבחורה שמתאימה לך והיא שטחית וכו. הבעיה שכבר 40 אחוז מהבנות שאני מכיר הולכות לפי זה.

איכותן מוטלת בספק רב. ולא, בגלל שיש טראק שלועג לבעלי מאזדה ביוטיוב לא הופך את זה לסטטוס קוו.

פורסם
לפני כשעה, Transporter כתב:

אפשר להגיד את זה על כל דבר בחיים

כשהיינו ילדים היינו רואים מישהו עם רכב יקר יושב עם בחורה יפה לידו והכי התאים לנו להאמין שהיא איתו בגלל הכסף, זה בדיוק מה שאתה מרגיש כרגע

זה לא נכון.

הייתי רואה שתי אנשים באוטו יקר ולא חשבתי עליהם כלום.

גם היום אני בוחר להאמין שרוב האנשים באים בטוב.

אבל תתפלא

יש המון בחורות שנראות מאוד טוב ויכולות להשיג כל מי שבא להן וכסף זה לא המדד היחיד מבחינתם, אם לא כיף איתו ואין חיבור איתו הן יעברו לבא בתור.

א.זה שהיא יפה לא אומר שהיא יכולה להשיג כל אחד.

יופי זה לא מדד אבסולוטי ומשיכה מורכבת מעוד רבדים חוץ מציצים.

אז בעצם ההצעה שלך:

1. להרוויח משכורת מינימום, כי אם ארוויח יותר מזה וחס וחלילה אגור בשכונת יוקרה אז כל מי שאומר לי שלום אומר את זה מתוך אינטרס

2. לא להתקרב לבחורות שנראות טוב כי אין שום סיכוי שהן רוצות אותי , אלא רק את הכסף שלי

לא.אין שום קשר.

כשהייתי סטודנט שנה ב גר במעונות בלי רכב יצאתי תקופה עם בת של קבלן,הייתה באה לאסוף אותי מהדירה עם רכב יוקרה והיה לנו סבבה לתקופה.

אני דווקא בטוח ששנינו מכירים סיפורים על זוגות שהתגרשו כי הבינו שהצד השני לא מושך אותם, לא יכול לספק את הצרכים שלהם, חלק בגלל כסף וחלק בגלל צרכים אחרים.

מתגרשים ממלא מלא סיבות.

אין קשר לחלק א.

זה בכלל לא קשור לשופוני

יש לי טעם מסוים בנשים, אני רוצה להמשך לבחורה שלידי ולא לשכנע את עצמי ש"יש לה לב טוב וזה מה שחשוב כי אם תצא עם דוגמנית היא גולדיגרית"

טעם בנשים אצל 99.9% מהגברים זה קבוצה כלשהי ולא איזה בובה בהתאמה אישית.

ומשיכה מגיעה גם מאופי והתנהגות.

אם אני לא נמשך אליה או ההפך, אחד מאיתנו בסוף יקום וילך, או ישאר ויבגוד.

קח בחשבון שכשאתה זבל של בן אדם שבוגד אתה בוגד עם מישהי שהיא גם כזו(אם היא יודעת),ואם היא לא יודעת אתה דאבל מניאק.

אם אין לך איך להתחרות בה אז יש לך 2 אופציות

אני לא מתחרה בה אלא בתקווה בונה איתה חיים משותפים

1. לנסות לכבוש אותה עם האופי שלך ולהסביר לה מראש שלא תוכל לספק לה שהאקס המליונר שלה יכול. אולי היא תקבל את זה ואולי לא. אולי היא בהמשך היא תבין שפחות מתאים לה איתך

עובדה שהעובדה שיש לאקס מיליונים לא סיפקו אותה,אתה סותר את עצמך.

2. לוותר ולעבור לאחת אחרת שכן מתאימה לך.  מי אמר שאתה חייב לצאת עם מישהי שרגילה לחיים הטובים?

למה אתה מניח שהחיים שלי לא טובים?

ד"א מי שאמר שמי שרגילה לחיים הטובים היא לא בסדר? נצלנית? לא יכולה לאהוב? ברור שנוח לחשוב ככה ולהגיד "טוב שאני לא איתה"

מה זה חיים טובים?

ללכת למרכז תל אביב ולצלם לעולם צלחת עם משהו שאיזה שף הקיא לך פנימה? לסוע ברכב יקר?

אם זה המדדים שלך,אתה חי חיים מאוד צרים וראיית העולם שלך כזו.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 6 שעות, yohai71 כתב:

^

אני. אשתי מרוויחה כפול ממני (יותר, האמת) ואנחנו כבר כמעט 16 שנים ביחד. כנראה שיש יותר מכסף בחיים. 

לפני 6 שעות, Pavlik כתב:

גם לי יצא להכיר מישהו שעבדתי איתו שתמיד אמר שאשתו מרוויחה יותר ממנו משמעותית. 

הם נשואים מעל 20 שנה, יש להם 4 רכבים, כבר אין משכנתא, תמיד אמר שאשתו עבדה קשה אבל יש לה.

פעם שאלתי אותו למה הם החליפו רכב בן שנתיים ברכב חדש לגמרי, אמר לי שאשתו מרוויחה 26 אלף נטו בכל חודש ושזו זכותה להחליף.

תמיד אמר שהמשכורת שלו מכסה רק את החשבונות ועוד קצת ורוב ההכנסה זה של אשתו. שעות נוספות הוא אף פעם לא נשאר, בכל פעם שאפילו צחקתי איתו והצעתי שיישאר איתי קצת,

אמר לי "תודה אני לא רעב, יש לי הכל". 

לפני 6 שעות, Gosser1860 כתב:

כן, ההורים שלי. אמי הרוויחה (ומרוויחה) פי 1.5-3 יותר מאבי. זה בערך המצב כבר 25 שנים.

אני חושב שהזוגיות שלהם מוצלחת, אבל אני די מוטה :)

לפני 6 שעות, sperial כתב:

היו תקופת בהן אשתי הרויחה יותר ממני. היו שנים בהן הרווחתי יותר ממנה. בסופו של דבר הקופה משותפת, לא היה שלי/שלך/שלנו אלה חשבון (חלק מהזמן שניים) משותפים, והוצאות משמעותיות נעשות בהחלטה משותפת.

לפני 5 שעות, G. P. Magnus כתב:

בהחלט כן - החל ממכר שעובד כגנן ואשתו כיום בכירה במשרד ממשלתי (נשואים כ-20 שנה) ועד חברים של ההורים שהוא היה מדען (הרוויח בסדר גמור) אבל היא ניהלה חברה קבלנית (היו נשואים כ-40 שנים עד שהוא נפטר). זה לא נפוץ בגלל שסטטיסטית גברים מרוויחים יותר מנשים אז בדרך כלל השילוב זה גבר שמרוויח ממוצע ואישה שיש לה ג'וב או עסק משל עצמה.

לפני 3 שעות, אורי מ. כתב:

אנחנו זוג מעל 30 שנים ומאז שזוגתי סיימה את התואר השני שלה היא מרוויחה יותר ממני. ולא, אין לה חברה והיא לא מנהלת אף אחד. סתם שני שכירים שאחד מרוויח יותר והשני פחות. היו תקופות שזה היה בערך 65:35 בהכנסות המשותפות, היום אנחנו קרובים יותר, אבל היא עדיין מרוויחה יותר.

אם היו לנו חיכוכים הם מעולם לא היו על כסף.

אני מאחל לכל אחד, שרוצה מערכת יחסים, שתהיה כמו שלנו.

מפרגן ומעריך.

בסביבה הקרובה שלי אין זוגות כאלה.

בסביבה הרחוקה שלי יש אפילו את הצד השני של הספקטרום (מעבר לזוגות "רגילים"):

זוגות שהגבר הוא המפרנס העיקרי והאישה היא stay at home mom,

או זוגות ששני בני הזוג מרוויחים הרבה (נראה לי כמו תחרות סמויה) והמטפלת מגדלת את הילדים.

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שהתחתנתי עם אישה מבית פשוט, היא הגיעה לקשר עם חיסכון של 20k ש"ח ואני הגעתי עם דירה בבעלותי.

שבוע אחרי שהתחתנו התעניינתי במכירת הדירה וקניית דירה גדולה יותר.

עורך דין ייעץ לנו לעשות הסכם ממון שיוזיל את המיסוי העסקה, עניתי לו שאני צריך להתייעץ עם אישתי ביחידות ואישתי מייד אמרה שלא צריך להתייעץ היא רוצה הסכם כי הדירה הייתה בבעלותי לפני הנישואין ומבחינתה היא שייכת רק לי.

זה היה הרגע שהבנתי שאני יכול לסמוך על אישתי ב100 אחוז.

עשינו את ההסכם ממון על הדירה ההיא, ומהר מאוד ההורים שלי הוסיפו לנו סכום כסף מכרנו את הדירה, ואת הדירה החדשה רשמנו חצי חצי על שנינו. למרות שחמותי לא עזרה כלכלית בכלל כי אין באפשרותה.

עצה שלי תתחתנו עם מישהי שאתם סומכים עליה שלא מתחשבנת איתכם ואל תתחשבנו איתה

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

נראה לי שטרנספורטר הוא ניסוי חברתי של מישהו שמנסה ללחוץ על כל הכפתורים  הרגישים של כולם.

בינתיים הניסוי מצליח באופן יוצא דופן.

ובלי קשר אני ואשתי מתנהלים כלכלית בצורה כמעט הפוכה, אם הייתי יכול הייתי עושה חשבון נפרד ממנה, כדי שיהיה לה יותר "אחריות" והתחשבנות. אבל האוניה הזאת כבר הפליגה. בינתיים מסתדרים..

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, Legend כתב:

אתם מכירים מערכות יחסים ארוכות שבהן האישה מרוויחה משמעותית יותר מהגבר, ואלה מערכות יחסים בריאות? שאפשר להגיד עליהן שזאת זוגיות מוצלחת? שהם הרבה שנים ככה ביחד.

בתחילת הקשר שלי ושל אשתי הרווחתי יותר ממנה, רק לי היה רכב שבו השתמשנו, וכיום המצב הפוך, היא מרוויחה פי 2-3 יותר ממני.

כמובן שמטלות הבית מתחלקות בהתאם לתקופה, כשהיא לא הייתה עובדת ואני הייתי עובד ביותר ממשרה מלאה, היא עשתה יותר מטלות. כיום המטלות מתחלקות שווה בשווה פחות או יותר.

מה שכן, אני לא מכיר זוגות שבהן הגבר הוא 'עקר בית' שנמצא כל הזןמ עם הילדים והאישה היא אשת קריירה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, Liviur כתב:

זה לא שכר של ״אני לא רעב״ , אולי זה מה שהוא מספר והיא מכניסה הרבה יותר.

במיוחד לא בשלב של בית וילדים

למה? אם המשכורת שלו משלמת את כל החשבונות ואחרי זה נשאר להם 26k לעשות מה שהם רוצים, החיים שלהם דבש. הוא זכה.

אשתי תמיד הרוויחה טיפה יותר ממני, למרות ששנינו למדנו ועובדים באותו מקצוע. עכשיו אני מרוויח יותר ממנה, אבל זה בגלל שהיא במשרת אם. אם היא תעבור למשרה מלאה, תרוויח יותר.

כשעברנו לגור יחד לפני החתונה היו לנו 2 חשבונות נפרדים, לא היה פשוט להתנהל ככה אבל איכשהו הסתדרנו. אני הקמצן אז לי היה יותר קשה, אבל אף פעם לא הסתרנו הוצאות אחד מהשני. אחרי החתונה פתחנו חשבון משותף ואנחנו מעבירים לשם כל חודש כמעט את כל המשכורות, ומשאירים קצת לכל אחד בחשבון שלו. אשתי לא אוהבת להתעסק עם זה, מבחינתה שאני אהיה ה"שוטר" כי אני הקמצן. כמובן שלשנינו יש כרטיסי אשראי לחשבון הזה וסיסמאות לאפליקציה של הבנק. סה"כ עובד לנו סבבה. לא תמיד אנחנו מצליחים להגיע ליעדים שקבענו מבחינת חסכונות אבל אין מה לעשות, החיים דינמיים ולפעמים הכסף שחסכנו לחופשה יוצא על דברים אחרים שצריך.

לפני 6 שעות, Transporter כתב:

אם אחד מאיתנו מצפה לרף כלכלי מסוים מהצד השני והצד השני לא יעמוד בזה, זה כנראה יגמר

אם אחד ממכם רוצה רמת חיים מסויימת, הוא לא צריך להסתמך על השני אלא לקרוע את התחת ולהרוויח מספיק בשביל לחיות ככה. ואם השני רוצה לחיות טוב אבל שמישהו אחר ישלם עליו, למה בכלל לחיות בזוגיות עם בן אדם כזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מותגים, רכבים נוצצים או נכסים, לא הופכים את הבנאדם לעשיר. זה פשוט מיינדסט של עניים. 

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 1 דקה, Blaz00r כתב:

לא (רק) של עניים. זה האידיאל שלתוכו רובנו המוחלט גדלנו, ולהשתחרר ממנו זה הא(ע)ושר האמיתי

כן, ברגע שמגלים את העובדה שמדובר רק באמצעי בשביל להשיג מטרות, זה כבר לא משנה אם אתה לובש חולצות מoutlet או מחנויות הסטוק למיניהן או קונה דברים משומשים ולא חדשים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...