אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן. מרפסת מרובעת של 65 מ"ר, אני בשלב בניה ורוצה לייצר תשתית מתאימה. TV או מקרן? מניח ש TV תהיה 85 אינצ', מקרן לא יודע. צרכים? שיהיה סבבה, רמה של HD ומעלה. (יש עוד TV בבית באיכות יותר טובה) רמקולים BT תלויים (לא ניידים) - אני לא מצאתי כאלו, ולא מתחשק לי להתעסק עם תשתיות תקשורת וכו' אלא רק עם תשתית חשמל קבועה. ועם יש לכם עוד טיפים לעולם של בית חכם (גוגל) תרגישו חופשי 😁 תודה
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בגיל 74. למרות שאינני מחובבי ז'אנר הרוק האמריקאי, השיר I'd do anything for love היה מאחד משיריו הידועים (1993) וגרף מאות מיליוני צפיות ביוטיוב, ושלא נדבר על התקופה שעוד לא ממש היה יוטיוב. בתור נער באותה תקופה, מאוד אהבתי את השיר הזה וכמוני עוד רבים שהתחברו אליו. לטעמי נוסטלגיה במיטבה. יהי זכרו ברוך. איציק
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח להסבר
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן אז הילד בן ה10 נמצא שעות רבות במחשב בעיקר במיינקראפט,הם משחקים מספר חברים בשרתים שהם פותחים,רואים כמובן סרטוני יוטיוב איך לבנות דברים וכו..זה בעיקר עיסוקו במחשב,אני לא אוהב את השעות שהוא שם אבל זה עדיף מאשר יהיה בפורטנייט כמו רבים מהחברים שלו. חשבתי להתחיל לעניין אותו בתכנות (הוא בעד) וקיבלתי המלצה כללית על קורס אונליין בסקרץ. מישהוא מכיר חברה ספציפית מומלצת לנושא? קצת הופתעתי שבחיפוש ראשוני יש 3-4 חברות שמציעות קורס מאוד דומה של 9 חודשים עם מפגש שבועי אחד אונליין פלוס תרגול ומחיר זהה כמעט.משלמים כל חודש מראש ולא מתחייבים לכל הקורס אם הבנתי נכון(חשבתי שהתיאום מחירים הוא בעיקר בתחום הרכב😀 ) גם המלצות לכיוון אחר מסקראץ יתקבלו בברכה. תודה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
צינתקו אותי
מאת flytomars- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
צינתקו אותי הרגע ממספר של סלקום. בגלל שלא הייתה הקידומת החשודה 077 וגם טרו-קולר לא זיהה משהו מיוחד, חזרתי למספר. ענתה לי הקלטה - "תודה שהתקשרתם, שלום" ואז נותק. האם עכשיו הכנסתי את עצמי למאגר של זבל?
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מפתח כשמונה חודשים, לא מוגבל לשפה מסויימת אבל מרגיש הכי בנוח עם cpp ופייתון מחפש "קארס פורום" לעולם התוכנה ובעברית*. הרבה שאלות שלא יודע איך לשאול בעיקר על תכנון פרוייקטים נכון ברמה הבסיסית, דרך לגשת לקונספטים מסויימים וכו' קיימת חיה כזו? *לא בגלל מגבלה כל שהיא באנגלית.
הודעה אחרונה מאת אסטון מרטין, -
אהלן! לא יודע אם מישהו פה יוכל לעזור - אבל אמרתי שננסה את מזלי כי פה יש הכל מהכל שלשום ביציאה החוצה מהבית, על השטיח בכניסה לבית שוכב לו מכתב התראה מעורך דין לגבי חוב של 2,700 ש"ח לחברת המים. התקשרתי הבוקר לברר פרטים - מדובר על חוב מ-2012!!!. באותו זמן הייתי סטודנט ושכרתי דירה בעיר, כאשר החוב נוצר בחודש האחרון של השכירות שלי. מדובר על תשלום עבור תיקון של צנרת משותף של הבניין עקב נזילה חיצונית לבניין עם עלות של 1,400 ש"ח לכל דייר. מאז צמחו גם ריביות כמעט באותו הסכום וזהו עושה את החוב 2700. חשוב לציין שאני לא קיבלתי את דרישת החוב הזו - לדבריהם הם שלחו הרבה התראות מספר פעמים בשנה - אולם במידה ואכן שלחו אז הגיעו לכתובת שאותה עזבתי אז. נציין גם שהמשכתי לגור באו…
הודעה אחרונה מאת Big Guy, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
נסיעה משותפת של 4 חברים. אני חולה בקורונה, ולכן רוצה להפעיל ביטוח חול. הקטע שכל אחד אחר שילם על הוצאה אחרת, ואנחנו מקזזים עלויות תוך כדי טיול. הם החליטו להמשיך. ככה שחלק מהעלויות לא יוחזרו בטוח (למרות שהן גם ככה NON REFUNDABLE). השאלה מה עושים עם הקבלות? הרי הביטוח ירצה לראות קבלות של הוצאות והרוב נמצא על שם של אנשים אחרים.. למישהו יש ניסיון עם זה?
הודעה אחרונה מאת arik100, -
היום עשיתי בדיקת אנטיגן של מדא ואני חיובי. קיבלתי סמס ממשרד הבריאות שעליי להיכנס לבידוד ועוד יומיחם לבצע בדיקת pcr, ולפי התוצאות לדעת איך להמשיך. אבל ממה שרשום בתקשורת, אני לא אמור לעשות pcr, אלא להיות בבידוד למשך 10 ימים. יש מצב שהסמס ממשרד הבריאות לא מעודכן?
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
בגדול, קניתי מעיל בפעם האחרונה ב-2001 לפני נסיעה לאירופה. מאז ועד היום לא ראיתי צורך לקנות אחד חדש, אבל הוא כבר גמור- אפילו שלבשתי אותו אולי 6 פעמים מאז הרכישה. כבר ישן מדיי... ולעת זיקנתי, התחיל להיות לי קר בחורף. אני רוצה לקנות אחד חדש, מחמם מאד. תקציב נמוך, סביב 300 (פלוס מינוס). אידאלית, משהו לא מגושם. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Michaelr, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
רוצה להגיע ל'רמות' האלו https://fb.watch/avXBm0Puy6/ 1. צריך משקף - איזה? 2. לאן זה מתחבר? (טלפון? מחשב? איפד?) 3. איזה משחקים? *לא חשובה לי הגרפיקה, הסאונד ובאמת כמה המשחק מעניין או הרזומה שלו. **חשוב לי להגיע לרמה כזו של התנתקות מהסביבה *** אציין את הידע שלי במשחקים - ב 2004 פרשתי מ CS כי הייתי צריך להתחתן ואי אפשר להיות גם נשוי וגם ב Clan 😉 מאז לא שיחקתי באף משחק מחשב, קונסולה או בטלפון.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אתמול ניהלתי שיחה עם בחור שעובד באיזו חברה לייעוץ השקעות. הוצע לי דבר כזה. לשים X כסף בקופת גמל להשקעה אצל אחת מהחברות בשוק. לקחת מאותה חברה הלוואה בסכום של 0.8X עם ריבית שנעה סביב האחוז ופרוסה על פני 7 שנים. את הכסף של ההלוואה לשים במה שנקרא בנק פרטי. https://www.btbisrael.co.il/ אני לא מכיר השקעה כזאת וגם משתדל להימנע מהלוואות. מדובר בשני מסלולים מאוד סולידים אם תשואה של כ-5% בקופת גמל ו3-4% בבנק הפרטי. אתם מכירים האפיק הזה? ממליצים, לא ממליצים? כרגע הכסף שלי מושקע בניירות ערך שמנוהלות ע"י היועץ השקעות בבנק. ואני מחפש אפיקים רווחיים יותר.
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם רוצה להתייעץ על פנטזיה שיש לי זמן רב. אני מודע לבעייתיות שיש בנושא של בריכות בבניין בהקשר של משקל חורג מהמותר על מרפסות וכו', ומעוניין לשמוע את דעתכם לגופו של עניין. אני רוצה למלא גקוזי מתנפח קטן (לא יותר משני אנשים) בדירה שלי, בבניין בן 20-30 שנה. אין לי תוכניות בניה או אפשרות להתייעץ עם קונסטרוקטור. מן הסתם הדבר מכריח אותי לקחת מקדמי ביטחון קצת יותר גדולים. הגקוזי עצמו יהיה בתוך חלל הדירה, וישאר מלא לזמנים קצרים (ימים בודדים לכל היותר). מסתכל לדוגמא על הנתונים של הגקוזי הנ"ל https://bestway-israel.co.il/products/גקוזי-מתנפח-aruba/ קיבולת מים- 605 ליטר קוטר פנימי- 1.24 מ' --> שטח- 1.2 מ"ר (חישבתי את השטח הפנימ…
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 17 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
בחודש האחרון העירייה עשתה לנו כמה עבודות בנייה ברחוב מתחת לבית וכתוצאה מכך היו הפסקות חשמל מרובות במשך רוב שעות היום. כשזה קרה, הפעלתי נקודה חמה במכשיר הסלולרי שלי והתחברתי אליה מהמחשב. המשכתי את לימודי כרגיל. עכשיו כשסיימו את העבודות התחלתי לחשוב עם עצמי, למה אני ממשיך לשלם על אינטרנט ביתי כשיש לי חבילת סלולר עם אינטרנט ללא הגבלה שאני יכול להתחבר אליה באמצעות נקודה חמה מכל מכשיר? במקרה שלנו, לפני מספר שנים היו לנו בעיות רציניות בקליטת הסלולר, לכן התקינו ממש קרוב אלינו אנטנות סלולריות חדשות וכעת הקליטה בסלולר מקסימלית. סיבים אופטיים של פרטנר עולים לנו כמאה שקל לחודש כולל הכל. לעומת חבילת סלולר ללא הגבלה עם 250 ג'יגה עולה לי עשרים שקל לחודש, (שרוב…
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 39 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
בעבר היו הרבה אימפרזות , קורבטים ועוד בצבעים מיוחדים היום הכל שחור \ לבן \ אפור חוץ מכמה בודדים חבר צבע את הפורש שלו בצבע סגול עם נצנצים חשבתי לשים מדבקה ולהחליף את הרכב לצבע מיוחד מנסה להבין למה אף אחד לא עושה את זה ואם יש עם זה בעיה?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן חברים, האם יש כאן מומחי פינוי בינוי או כאלה שעברו את התהליך? אני שוקל לרכוש דירה שעל פניו נמצאת בשלבים מתקדמים, הייתי שמח להבין כמה מתקדמים ומה עוד צופה העתיד? כיום הפרויקט עבר אישור של הועדה המקומית, ויועלה לועדה מחוזית. האם יש מישהו שיכול לשפוך אור על הנושא?
הודעה אחרונה מאת aka77, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם. כמו תמיד, מקווה שהישועה תגיע מכאן. חמתי, מסיימת שיפוץ בביתה והגיע השלב לשים מקלחון. הצורך הוא גודל 150 ס"מ, חזיתי, ללא זוית, כאשר חלק ממנו אמור להיות קבוע, וחלק דלת נפתחת(מעדיף לא הזזה). מחפש משהו סטאנדרטי , לא ברף הגבוה, ולא ברף הנמוך. אשמח לקבל המלצות. תודה.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מנסה לעזור לחברה. אבא שלה (כבן 80, שכן של הוריי) מקבל כבר תקופה מכתבים ממשרד עו"ד שעובד עם מד"א על חוב לכאורה עבור פינוי באמבולנס. ולמה לכאורה? הדרישה במכתב היא עבור תשלום של פינוי באמבולנס של סבתא שלה שנעשה (עפ"י המכתב) לפני שנתיים או שלוש (אני בודק את התאריכים המדוייקים). בפועל הסבתא נפטרה באפריל של שנת 1999... לפני שבועיים הגיע אליהם שליח עם מכתב איום בעיקול (לא היה אף אחד בבית, השאיר על הדלת). השאלות: 1. האם למד"א מותר לעקל דברים מהבית ללא צו בית משפט? כך לפחות כתוב במכתב המצורף. 2. איך יוצאים מהסיפור הזה? לפני כמה שנים היה לי מקרה דומה (פינוי של אבא שלי) אבל לי היתה את הקבלה להוכיח ששילמתי. אין סיכוי שתהיה להם קבלה על התשלום …
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
אהלן אני מחפש רמקול לגינה, כזה שיכול להתמודד עם קצת שמש וגשם (יהיה מתחת פרגולה, אבל עדיין). סוללה לא צריך שתהיה - יש חשמל זמין, כלומר הרצון הוא לרמקול קבוע ולא לאיזה jbl שפשוט נשאר בחוץ. עוד דרישה היא שהרמקול יהיה אקטיבי, כלומר ללא צורך במגבר, ובעדיפות שיעבוד על wifi בדומה לרמקולים של sonos ולא על בלוטוס. בונוס בכלל נחמד אם בזכות תמיכה בwifi יהיה אפשר לנגן משני רמקולים (זהים, כלומר ארכוש שניים עכשיו) במקביל. תקציב גמיש, כרגע אני מוצא אפס אפשרויות ככה שאני לא רוצה לנקוב בתקציב. הsonos outdoor כן יקר ומעבר לתקציב, וגם הוא לא רמקול אקטיבי אלא דורש חיבור לאיזה רסיבר של סונוס. תודה
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אחד הצעירים במשפחה עובד בחברה פרטית. הוא מכר את רכבו הישן וקיבל מהחברה רנו קליאו חדשה מהניילון. שווי הרכב בתלוש השכר שלו הוא 2650 ש"ח. החברה משתתפת ב- 999 ש"ח, שזה יוצא 1651 ש"ח לבחור, בחודש. בשנה מדובר בסכום של 19,812 ש"ח (דלק ע"ח החברה). אמש ישבנו ודיברנו. הוא אמר לי שבחישוב גס של עלויות (ביטוחים, ודלק של ממוצע 100 ש"ח בחודש), הרכב הקודם שלו (פיז'ו ישן) עלה לו 5132 ש"ח בשנה, לפני טיפולים וחלפים. הסביר שגם עם עלויות טיפולים וחלפים, לעולם הוא לא יגיע לעלות שנתית של כמעט 20,000 ש"ח בשנה. מצד שני, אם הוא ירכוש לעצמו רכב פרטי (משומש כמובן) במצב טוב, נגיד בתקציב של 40,000 ש"ח, והחברה - (בהתחשב בזה שעם הרכב הפרטי שלו הוא יגיע לעבודה) תשתתף בעלויות מסוימות -…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
נכון קו אחד ניסיוני ב"ש-ירושלים. אך נחזיק אצבעות שיצליח ואז בכל הארץ.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
שלום, אני גר בבניין משותף ולכל דייר יש חנייה פרטית בטאבו. בלילה אני משאיר צלחת מזון לחתולים מתחת לרכב שלי בחנייה שלי שרשומה בטאבו, ואחר כך מפנה ומנקה אחריי. אחד השכנים התלונן שזה חניון משותף והפעולה שלי גורמת לו למטרד כי חתולים מגיעים לבניין ועולים לו על הרכב (אני אישית לא ראיתי את זה) השאלה שלי - מי מבינינו צודק? האם שכן/ועד/עירייה יכולים למנוע ממני שימוש כזה בחנייה שלי?
הודעה אחרונה מאת ליפיגו, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צהריים טובים, מדובר במחשב נייד מסוג HP שביום בהיר החליט שהוא לא מדפיס יותר. נסיונות של מס' שעות (ויש לי מושג או שניים במחשבים) להגדיר את המדפסת מחדש - עלו בתוהו ביניהם גם הסרת דרייברים ישנים והתקנה מחדש מהאתר היצרן - כלום! במהלך הדפסה קופצת שגיאה של "שגיאה בהדפסה hp e00". מאחר ועכשיו תקופת מבחנים הנושא דחוף עד מאד. אם למישהו פיסת מידע כלשהי, יותר מאשמח לשמוע! תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ANUTKK, -
-
הודעת הגעת משלוח זדונית
מאת Guest Mikelt89- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הודעת הגעת משלוח זדונית וחשודה הגיעה אליי הבוקר, מכל הנסיבות א. אין לי כל משלוח ב. אין שם מען ג. אין שם נמען (על-כן בנויה להשלח לכל אחד או כבוט) ד. היום יום שבת ה. טעויות בכתיב ('שיתשלם') בחיפוש מהיר ברשת לא מצאתי התייחסות אלייה או לקישור המצורף, בטעות הקישור נלחץ והגיע לשגיאת אתר מקווה שלא יצרתי נזק לעצמי, ראו הוזהרתם. i
הודעה אחרונה מאת Electron, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לקראת ההכנות לקיץ צריך לעשות קצת צילומים לדברים החדשים שלנו לקיץ הקרוב אני מחפש צוק שמשקיף על חוף שאפשר להגיע עם משאית עד לצוק ולעשות שם צילומים בעבר היה איזור בקיבוץ פלמחים שהתאים בדיוק לזה היום הבנתי שקשה להכנס לשם ובטח יחפרו לנו מהקיבוץ בחוף הצוק (בתמונה) יש גבעות כאלה שמסתירות את הנוף של הים המקום היחיד שאולי איכשהו מתאים זה בדרך למרינה בהרצליה לפני קניון ארנה, יש שם מדשאה שאולי תתאים, אבל בעיה להחנות שם משאית מישהו מכיר מקום כזה? בתמונה חוף הצוק פחות מתאים כי הגבעות מסתירות את הים ואני לא בטוח שאפשר להכנס עם הרכב עד הסוף
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
אז הלכו לי הטימברלנד שתפקדו כנעלי החורף שלי, שאני נועל בערך כל פעם שיורד ברד בתא ובחופשות חורף בחו''ל. כלומר כל פעם שאני צריך משהו עמיד למים, אבל שצריך גם להראות סביר עם ג'ינס במסעדה. מבט קצר על המחירים בארץ מבהיר שאני לא קונה פה נעל חורף טובה. אני אקנה משהו בארהב, כשכתובת המשלוחה שלי שם תחזור לעבוד. אז אמרתי לעצמי, אני אקנה לי בינתיים איזה בלנדסטון/רדבק לגמור איתן את העונה, כי חורף בחו''ל לא יהיה השנה, ושיהיה עוד זוג אולאראונד כזה, לא יזיק. ואז מצאתי את אלו: https://www.weshoes.co.il/he/blm407-b35.html ווואללה, יש אותם רק בארץ. והם בכלל לא עשויים מחתכת עור אחת, כמו כל הבלנדסטון (כן אני יודע שרדבק יותר ט…
הודעה אחרונה מאת lior2321, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, חמי מקבל קצבת זקנה וממשיך לעבוד. הוא מרוויח סכום מתחת לתקרה ולכן קיבל את הקצבה במלואה. בחודש אוגוסט 2021 קיבל גם דמי הבראה שהעלו אותו באותו חודש מעל התקרה, ועל כן קצבת הזקנה קוזזה באותו חודש. אולם ביטוח לאומי ממשיכים לשלם את הקצבה המקוצצת מאז. יש למישהו מושג איזה מסמך צריך להגיש כדי לקבל החזר עבור 2021 וכדי שישלמו לו שוב את הקצבה המלאה?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 22 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי עץ לימונים וזה בדיוק הזמן שהוא מניב פרי, הרבה מאוד פרי. מתחת לעץ נחים להם המון לימונים צהובים ויפים שמחכים שמישהו ישתמש בהם (או שהם מחכים להרקב) אז אחרי שעשינו סלט ואחרי שחילקתי למשפחה, מה אפשר לעשות עם הלימונים הנותרים? בישולים שמערבים לימונים, קינוחים (לא פאי לימון או עוגות לימון נטו בבקשה) יתקבלו בברכה מאחל לכל העוזרים (וגם למי שלא) שלעולם לא יחסרו לכם לימונים
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
מאז ומתמיד היה לי כרטיס אשראי אחד בארנק, בשנים האחרונות התחלתי להשתמש ב2. כרטיס אשראי אחד לא הספיק אז לקחתי עוד אחד בעקבות מגבלת אשראי שהייתה לי בזמנו. ההתעסקות העיקרית היתה לקחת אשראי מבלי להיכנס בדיוק לדקויות וצרכים שלי. כיום אני מחזיק ב4 כרטיסים, כי שמתי לב שאני משלם סתם על דמי כרטיס\מועדון. לפני שאני מתחיל לבטל כרטיסים, חשבתי לשאול פה, מה הדרך שבה אתם מתמודדים עם כרטיסי אשראי. חלוקת תשלומים בין הכרטיסים וכדומה.
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום אנחנו משלמים היום לא מעט לטלוויזיה של הוט ופרטנר. שמעתי שהרבה רואים ערוצי לייב דרך האינטרנט IPTV? איך עושים את זה האם צריך לקנות משהו? מישהו יכול להסביר בבקשה ולהמליץ. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Gopher,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 943 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- lanosforce
- amosbmw
- G. P. Magnus
- לירון .ה.
- מחפש1
- Camaro 92
- om2
- Or05230
- zaf
- orankohn
- malcishua
- Aviady001