Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

העץ שלא מפסיק לתת, או: מה לעשות עם המון לימונים?


SuperBamba
 שיתוף

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

 

יש לי עץ לימונים וזה בדיוק הזמן שהוא מניב פרי, הרבה מאוד פרי.

מתחת לעץ נחים להם המון לימונים צהובים ויפים שמחכים שמישהו ישתמש בהם (או שהם מחכים להרקב)

אז אחרי שעשינו סלט ואחרי שחילקתי למשפחה, מה אפשר לעשות עם הלימונים הנותרים?

בישולים שמערבים לימונים, קינוחים (לא פאי לימון או עוגות לימון נטו בבקשה) יתקבלו בברכה 

 

מאחל לכל העוזרים (וגם למי שלא) שלעולם לא יחסרו לכם לימונים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי עץ שמניב כל השנה. בחורף לימונים צהובים ובקיץ ירוקים. והכי טוב - בלי גרעינים.

 

פעם בכמה שבועות קוטף מה שנגיש, סוחט לצנצנות ומקפיא. לשים לב לא למלא את הצנצנות אלא להשאיר רווח להתפשטות המים כשהם מתקררים.

 

משתמש במיץ כבתרכיז: שם סוכרזית (7 לליטר, הסוכרזית של "סוכרין" שנמכר בקופ"ח), ממיס בקצת מים רותחים, מוסיף מיץ לימון וממלא במים קרים וקרח. מטעם לארוחה המשפחתית.

 

ממליץ לקנות מסחטה חשמלית, כי סחיטה ידנית היא עבודה קשה.

 

 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחלק לכמה שיותר אנשים, קנה לך ידידים...

עכשיו אנחנו די בשיא עונת האבוקדו - אני נהנה לאכול עם מלח וחצי לימון.

גם העוגות/קינוחים הכי "לימוניים", נקרא לזה ככה, דורשים בסופו של דבר מעט מאוד לימונים, זאת לא שיטה טובה לאורך זמן.

לימונדה תגמור לך הכי הרבה לימונים מכל שיטה אחרת.

לימונצ'לו זה חביב לפעם ראשונה, אבל כמו שאר הליקרים - מתוק מדי ונמאס מהר.

יש מרקים חמצמצים בסגנון קובה חמוסטה, נחמד מאוד לגיוון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לימון כבוש!!! 

אחד הדברים הטעימים וצנצנת יכולה בכיף להכיל 10 לימונים. זה גם נגמר מהר מרוב שזה טעים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאישדבחזיר אמר, לימון כבוש, וכמה שיותר. משתמר לנצח, ואחלה מתנה לתת לאנשים.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

מכיר עוף סיני בלימון?

חזה עוף שלם, חותך לנתחים, מערבב בצד ביצים עם קמח פלפל שחור וקצת מלח, מגלגל בזה את העוף ומטגן לא עד הסוף, שהציפוי יהיה צהוב קריספי כזה. שם הכל בסיר שטוח ורחב, שופך לזה כוס מיץ לימון סחוט, כף דבש וקצת יין לבן שאתה אוהב, אבל לא חובה.

נותן לזה להתבשל על אש חזקה בלי מכסה ומערבב כל הזמן, עד שהנוזלים נהיו סמיכים.

אוכלים את זה עם אורז לבן, פצצה.

 

  • מעניין 1

.Volvo 740. It's hip to be square

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לימונצ'לו מכינים מקליפות. עבות.

לא כל לימון מתאים.

 

 

אולי אני יכול לשלוח את עץ הלימון שלי לקורס מזורז אצל זה שלך?

הנבלה נותן 5 לימונים בשנה,  בזמן שרק בכסף של המים שהוא מקבל, יכולתי לקנות סמי טריילר עמוס לימונים.

 

  • מצחיק 3

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, natco כתב:

לימונצ'לו מכינים מקליפות. עבות.

לא כל לימון מתאים.

 

 

אולי אני יכול לשלוח את עץ הלימון שלי לקורס מזורז אצל זה שלך?

הנבלה נותן 5 לימונים בשנה,  בזמן שרק בכסף של המים שהוא מקבל, יכולתי לקנות סמי טריילר עמוס לימונים.

 

תגזום אותו. הרבה. 

  • אהבתי 2
כמו שאומרים ברוסית, כל אדם הוא הפיזדץ של המזל שלו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, sperial כתב:

יש לי עץ שמניב כל השנה. בחורף לימונים צהובים ובקיץ ירוקים. והכי טוב - בלי גרעינים.

 

פעם בכמה שבועות קוטף מה שנגיש, סוחט לצנצנות ומקפיא. לשים לב לא למלא את הצנצנות אלא להשאיר רווח להתפשטות המים כשהם מתקררים.

 

משתמש במיץ כבתרכיז: שם סוכרזית (7 לליטר, הסוכרזית של "סוכרין" שנמכר בקופ"ח), ממיס בקצת מים רותחים, מוסיף מיץ לימון וממלא במים קרים וקרח. מטעם לארוחה המשפחתית.

 

ממליץ לקנות מסחטה חשמלית, כי סחיטה ידנית היא עבודה קשה.

 

 

אם נשארים לך עודפים תדע למי לפנות :)

Mazda 3 5D 2015

Honda Civic 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, SuperBamba כתב:

שלום לכולם,

 

יש לי עץ לימונים וזה בדיוק הזמן שהוא מניב פרי, הרבה מאוד פרי.

מתחת לעץ נחים להם המון לימונים צהובים ויפים שמחכים שמישהו ישתמש בהם (או שהם מחכים להרקב)

אז אחרי שעשינו סלט ואחרי שחילקתי למשפחה, מה אפשר לעשות עם הלימונים הנותרים?

בישולים שמערבים לימונים, קינוחים (לא פאי לימון או עוגות לימון נטו בבקשה) יתקבלו בברכה 

 

מאחל לכל העוזרים (וגם למי שלא) שלעולם לא יחסרו לכם לימונים

 

אם אינך גר במקום שכוח אל, בטוח קיימת קבוצת פייסבוק/וואצאפ שכונתית שבה מנדבים דברים, בין השאר גם עודפי לימונים.

Mazda Drei Hatchback "Premium" 2L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, natco כתב:

לימונצ'לו מכינים מקליפות. עבות.

לא כל לימון מתאים.

 

 

אולי אני יכול לשלוח את עץ הלימון שלי לקורס מזורז אצל זה שלך?

הנבלה נותן 5 לימונים בשנה,  בזמן שרק בכסף של המים שהוא מקבל, יכולתי לקנות סמי טריילר עמוס לימונים.

 

הכי טוב לעשות הרכבה מהעץ שלו ולהשים על שלך. 

מהמחירים שאני שמעתי זה עולה בין 200 ל300 שקל לעץ.

ready to rock
ready to rumble
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

I'd rather have a bottle in front of me, than a frontal lobotomy - Tom Waits

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...