Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, daniel.asu כתב:

דווקא חתולי הבית, אלה שלא יוצאים החוצה - הם החתולים היחידים שלא מהווים בעיה. חתולי הרחוב, לעומתם, הם בהחלט בעיה. לא בטוח אבל כמה אחרי כל כך הרבה שנים שהם חלק מהטבע העירוני הישראלי, כדאי שכולם יעלמו בבת אחת.

כנראה יחליפו אותם עכברים וחולדות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

באו 2 חתולים בסוף יגיעו 20 חתולים

בכלל לא נכון.

אני מכיר מי שהאכיל חתול בחניון של הבניין. בודד. חנייה לידי. לא הפריע לאף אחד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, falou כתב:

בכלל לא נכון.

אני מכיר מי שהאכיל חתול בחניון של הבניין. בודד. חנייה לידי. לא הפריע לאף אחד.

כנראה שלכל אחד מאיתנו יש חוויה אחרת בנוגע להאכלה של חתולים.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בזמן שאני קורא את השרשור, הרגשתי שמישהו צופה בי בסלון ביתי...

אז הבאתי לה את המנה היומית, ועל הדרך בן הבית צפה בקנאה (או התנשאות, אתם תחליטו)

20220107_220658.jpg

20220107_222237.jpg

• אהבתי 7
  • מצחיק 2
  • מעניין 1
פורסם

אומר את דברי מנוכח הכרותי עם מקרים דומים עקב חלק מעיסוקי כבעל חברת ניהול מבנים.

-אין חוק שחור על גבי לבן שאומר מה מותר ומה אסור בחניה, לכן כל מקרה אם מגיע לבית משפט הדין מוטה קודם כל לרעיון ששטח חניה מיועד לחניה בלבד.

אם המקרה המדובר אינו מישר קו עם הפרעה לסביבה, לסדר מיסביב, אקולוגית, משמש למסחר/בניה לא חוקית וכו' - הדין יהיה כנגד המשתמש בשטח, אין תקדים משפטי שבו נאמר 'זה שטח פרטי - שיעשה מה שבא לו'

מהמקרים שאני מכיר תמיד נקבע 'אי שימוש במטרה לשמה מיועד השטח', נקבע פיצוי, תשלום הוצאות משפט וכו'

במילים פשוטות - אין מה לנפנף במילים 'שטח פרטי/חניה שלי בטאבו' וכו'.

אם מגרש החניה נקי מציוד ומסודר ואתה מציב בו מחסן יפה ככל שיהיה והמקרה יגיע לבית משפט - הפסיקה לרעתך

אם תציב בשטח דברים שיכולים לגרור לכלוך, להביא מזיקים כגון חיות/חרקים/חלחול חומרים לבטון או לקרקע וכו' - מעבר לזה שאם יחליטו להגיע לבית משפט אתה יכול להסתבך גם עם איכות הסביבה, הם מטילים כנסות בזריזות בדיוק כמו פקחי עיריה/משטרה רק בסכומים גבוהים יותר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני 20 שעות, SlowRide כתב:

כנראה יחליפו אותם עכברים וחולדות.

וציפורים וזוחלים ועוד ועוד

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

די נו.

חתולים שמאכילים אותם לא מרחיקים לא חולדות ולא נחשים. עושים טובה אם הורגים ג׳וק בבית פה ושם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שיש חולדות שיכולות להרחיק חתולים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 8.1.2022 בשעה 12:54, gsi16v כתב:

אומר את דברי מנוכח הכרותי עם מקרים דומים עקב חלק מעיסוקי כבעל חברת ניהול מבנים.

-אין חוק שחור על גבי לבן שאומר מה מותר ומה אסור בחניה, לכן כל מקרה אם מגיע לבית משפט הדין מוטה קודם כל לרעיון ששטח חניה מיועד לחניה בלבד.

אם המקרה המדובר אינו מישר קו עם הפרעה לסביבה, לסדר מיסביב, אקולוגית, משמש למסחר/בניה לא חוקית וכו' - הדין יהיה כנגד המשתמש בשטח, אין תקדים משפטי שבו נאמר 'זה שטח פרטי - שיעשה מה שבא לו'

מהמקרים שאני מכיר תמיד נקבע 'אי שימוש במטרה לשמה מיועד השטח', נקבע פיצוי, תשלום הוצאות משפט וכו'

במילים פשוטות - אין מה לנפנף במילים 'שטח פרטי/חניה שלי בטאבו' וכו'.

אם מגרש החניה נקי מציוד ומסודר ואתה מציב בו מחסן יפה ככל שיהיה והמקרה יגיע לבית משפט - הפסיקה לרעתך

אם תציב בשטח דברים שיכולים לגרור לכלוך, להביא מזיקים כגון חיות/חרקים/חלחול חומרים לבטון או לקרקע וכו' - מעבר לזה שאם יחליטו להגיע לבית משפט אתה יכול להסתבך גם עם איכות הסביבה, הם מטילים כנסות בזריזות בדיוק כמו פקחי עיריה/משטרה רק בסכומים גבוהים יותר.

היי, בעיקרון מבחינתי הבעיה נפתרה אבל חשוב לי להבהיר שהמידע שקיבלתי שונה לחלוטין ממה שכתוב פה, וחשוב לי להבהיר למקרה שמישהו ייתקל בבעיה דומה.

מהמשרד לאיכות הסביבה הומלץ לי להניח מזון יבש ולא רטוב, אך נאמר לי שאין חוק והופניתי לעירייה לבירור נוסף. מהשירות הווטרינרי בעירייה נאמר לי שמותר, ובפרט מזון רטוב אם הוא בקערה, ואם אני נשאר למשך זמן ההאכלה ומפנה ומנקה אחריי תוך שעה.

יידעתי את השכן והעניין נסגר לשביעות רצוני ובידידות.

בנוגע למחסנים, אתה צודק. ברוב הרשויות לא ניתן להניח מחסנים קבועים בחניות אם לא התקבל היתר בנייה מהעירייה. זה נושא אחר.

עלו פה גם הרבה דאגות חשובות ואני לא יכול להתייחס לכולן אבל בקצרה אכתוב שאין מה לדאוג, בפרט כל הרכבים בחניון נטושים ולא נוסעים ולכן חלק מהסכנות שנכתבו לא יכולות להתגשם למזלנו. 

שבוע טוב לכולם

• אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם
בתאריך 6.1.2022 בשעה 18:47, MTTN כתב:

שלום, 

אני גר בבניין משותף ולכל דייר יש חנייה פרטית בטאבו.

בלילה אני משאיר צלחת מזון לחתולים מתחת לרכב שלי בחנייה שלי שרשומה בטאבו, ואחר כך מפנה ומנקה אחריי.

אחד השכנים התלונן שזה חניון משותף והפעולה שלי גורמת לו למטרד כי חתולים מגיעים לבניין ועולים לו על הרכב (אני אישית לא ראיתי את זה)

השאלה שלי - מי מבינינו צודק? האם שכן/ועד/עירייה יכולים למנוע ממני שימוש כזה בחנייה שלי? 

זה בלתי נסבל !!

כשהייתה לי בת זוג שגרה במושב הייתי מחנה את הרכב אצלה כשהוא נקי

וקם בבוקר וכולו עם סימנים של חתולים

אנשים פה משקיעים  שנים כדי להבין איך לנקות את הרכב בלי לשרוט אותו, 

ואתה מושך חתולים לחניון שיעלו על הרכב ויעשו סימנים ושריטות

למה?

אתה רוצה להאכיל את החתוילים תעשה את זה בחוץ או בבית שלך

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 42 דקות, Transporter כתב:

אתה רוצה להאכיל את החתוילים תעשה את זה בחוץ או בבית שלך

אני יודע שזה מעצבן אבל מהתחלה הוא חיפש חיזוק חיובי שזה בסדר להאכיל את החתולים בחנייה 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מהסרטון של כאן 11:

"אבל אנשים אוהבים חיות מחמד, וזו דרך מאוד פשוטה להחזיק חיות מחמד, בלי עול ובלי אחריות, אתה רק נותן לה אוכל, וכל שאר הבעיות הן בעיות של מישהו אחר".

אגב, אני אוכל הרבה מאוד קש מהסיפור הזה.

מסתבר שאני מאוד מוגבל באפשרויות שלי (לעבור על החוק אני לא מוכן).

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

להאכיל חתול רחוב ממש לא דומה ללהחזיק חיית מחמד

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

לך תסביר את זה לשכנים שלי ושל אמא שלי.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית

• תוכן חדש...