אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
פעם השאלה הזו הייתה כאן ואני לא מצליח למצוא אותה. על מה הוא באמת מגן? ומפני מה? האם המכשיר הזה באמת עובד? או שמדובר בחירטוט? אם לא - מה לא עובד בו או מה לא שימושי בו? כיצד הם בעלי תו תקן ממכון התקנים? אשמח להסברים.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
לילה טוב לכולם, לאחר זמן רב של שיטוטים ברשת אחר חיפוש שואב אבק אלחוטי (לא רובוטי) טרם הצלחתי לגבש המלצה.. מבקש המלצה על שואב כזה שיעשה את העבודה כמו שצריך. תמיד קראתי המלצות לכאן או לכאן על דייסון, שיומי, שארק, DREAME וכו'.. חשוב לי מאוד: סוללה חזקה, עוצמתי, שואב ספות ופינות, המלצות שקיבלתי עד עכשיו: XIAOMI Vaccum Cleaner G10 לגיסתי יש את הדייסון V11 - לא התלהבתי ממנו והוא ממש יקר, עלה לה 3000 ש"ח + תקציב עד 1200 ש"ח אחריות יבואן רשמי - לא רוצה להתעסק בכל השירותי אחריות במעבדה המקומית
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם אפשר לשלם בתחנת דלק בעזרת הנייד עם google pay?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
לפני מספר חודשים הממשלה התחילה לדבר על לפתוח את הגבולות ליבוא תוצרת חקלאית. בתגובה החלקאים פתחו במלחמה תקשורתית שמלווה בזעקות גוועלד כאשר ערוצי התקשורת התגייסו לצידם והראו תמונה מסולפת, כנראה על מנת להפעיל את המיתר הרגשי אצל עם ישראל. את מי התקשורת לא האשימה.. את רשתות השיווק (פפיבוריטים שלהם), את הממשלה, את הציבור, את מגזר ההייטק, רק לא את החלקאים! וכראוי הטריק עבד וכל מי שיצא לי לדבר איתו על זה תומך בחלקאים ומאשים את רשתות השיווק החזירות והמרושעות. אבל אני יודע שלמטבע תמיד יש שתי צדדים, אז הלכתי לחקור קצת בנושא ומצאתי את המסמך הבא: "פער התיווך הקמעונאי ופער השיווק במחירי הפירות והירקות" אמנם מ2014 אבל ניתן למצוא בו כמה נתונים מעניינים. אם לעמלק את המסמך אז ני…
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
האם מישהו מחברי הפורום משתמש במתקן הנשלף לכביסה שנקרא "נועם"? אני שונא את החוטים האלה שיש תמיד מתחת לחלון של המרפסת כביסה, תמיד צריך להתכופף ולהימתח כדי לתלות. זה נראה פתרון לא רע. ראיתי באתר שלהם שהמחיר מתחיל מ 950 שקלים, לא כולל התקנה. מעניין כמה הם לוקחים על ההתקנה 🤔 כתוב גם שיש כל מיני דגמים, אבל אין פירוט. https://noam-laundry-device.com אם מישהו התקין את זה, איך זה? זה עמיד? לא נשבר מכובד הכביסה אחרי כמה זמן, או מתחיל להיות פחות חזק? המוט שזז לא נתקע?
הודעה אחרונה מאת locus, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הבעיה היא כזאות, רוב הזמן המזגן מחמם מצויין. ושומר על טמפ נעימה בדירה. אבל מידי פעם, בערך פעמיים בשבוע, אחרי שאני מדליק אותו וקובע טמפ 24 מעלות, הוא מתחיל לעבוד אבל אחרי שהטמפ בחדר עולה לבערך 21 מעלות הוא מפסיק ולא חוזר לעבוד גם אחרי שהטמפ ירדה ל18 מעלות. יש לי מד טמפ בחדר. הוא לא חוזר לעבוד גם אחרי חצי שעה... ואז ממש קר. כדי לגרום לו לחזור לעבוד צריך לעלות את הטמפ ל30 ואחרי זה להוריד חזרה ל24. אז הוא יתחיל לעבוד, וישמור על טמפ נעימה בחדר. יכבה וידלק כמו שצריך. למה זה קורה? זה תקלה?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איפה קונים מטען מהיר נורמלי? כל פעם אני קונה בדיוטי פרי ומגלה שזה זבל שלא מטעין בכלל כל הטלפונים שלי מבזבזים הרבה סוללה ובקרוב מחליף ל S22 שבטח יבזבז עוד בארץ יש לי מטענים בכל מקום אבל בחול זה בעיה איזה מטען יכול לעמוד בקצב טעינה של טלפונים מתקדמים?
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
היי, צדה את עיני באחד הלוחות מגרש קטן לבניה באיזור בו אני גר. אחרי ניעור ארוך של הכיסים וספירת המטבעות שנפלו ייתכן וזה ריאלי וכדאי לבנות עליו איזה בית קטן. בזמנו עלויות הבניה המדוברות היו כ 6000 ש"ח למטר לסטנדרט סביר. האם הסכום הזה עדיין רלוונטי? כולל אגרות, אדריכל פיקוח וכדומה? באיזור גוש דן אם זה משנה. מדובר בבנייה של 135 מר שטח עיקרי בשתי קומות בעלות שטח זהה, 35 מר שטח שירות מעל הקרקע ועוד 75 מר מרתף. מרתף מן הסתם עולה מעט יותר. האם מחשבים את הסכום לפי שטח עיקרי וסכום נמוך יותר לשטחי שירות, או שהסכום הוא ממוצע לכל השטח? בכמה גבוהה העלות למרתף אם אני רוצה לזווד אותו בצורה מלאה כיחידת דיור? מודה מראש לכל מי שיוכל לשפוך אור בצורה גסה כד…
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שבוע טוב לבאי הפורום מחפש המלצה ומקום לרכוש סולם טלסקופי מתקפל (רכישה אונליין ומשלוח גם הולך) חייב לפחות 4מטר (4.4 ליתר דיוק..בית קרקע וזה הגובה בין הכניסה לבית לבין הגג) ראיתי מחירים בזאפ ודי נבהלתי..נראה שהרוב נוטה ל700 וצפונה יש אפשרות למשהו איכותי ושיחזיק שנים בסביבות 400-500₪ ? תודה מראש למסייעים באשר הם. עריכה - מחר באופן חד פעמי אני במרכז (בא מהצפון) אז אם יש מקום ספציפי שווה נסיעה ומחיר טוב אשמח לדעת.
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם הפלטפורמה הזו עדיין עובדת? הבוקר ניסיתי להיכנס וקיבלתי הרושם שזה רק להרשמה של אלה הרוצים למכור שם. כיצד אני כאזרח בן תמותה רגיל יכול לקנות? או שהוא סגור בפניי ורק יפנים יכולים? אשמח להסבר. תודה.
הודעה אחרונה מאת bv12, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי מכשיר חימום לחדר אמבטיה. כזה: הבעיה - לפעמים הוא מקפיץ את החשמל. לא תמיד, פעם בכמה ימים, אבל מה שבטוח שזה תמיד קורה ברגע הכי לא מתאים. מה שמעלה את הסיבוכיות של הפעולה זה שלוח חשמל נמצא אצלי מחוץ לבית, אז אני צריך להתלבש ולצאת החוצה בגשם כדי להרים את החשמל. המכשיר מקפיץ את החשמל כשמדליקים אותו, רואים גם ניצוץ במכשיר. הלכתי למקום שבו קניתי את המכשיר (מחסני חשמל כפר סבא). שם ניסו לחבר את המכשיר, לכבות ולהדליק כמה פעמים - עובד כמו גדול. לא מקפיץ את החשמל ולא כלום. כמובן שלא הסכימו להחליף אותו (ואני זרקתי את הקופסה), ואמרו שכנראה הפחת בבית לא עומד בעומס. אני גר ביחידת דיור שכורה, ואני ל…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ההישג של רפאל נדאל פשוט מדהים. בגיל 35 עם 2 ברכיים דפוקות, אין ספור ניתוחים ופציעות, ועדיין לנצח גראנד סלאם, ועוד בגרנד סלאם ה"חלש" שלו. אז נכון, זה כניראה לא היה קורה אם דז'וקוביץ לא היה חושב שהוא אלוהים ומקבל בעיטה בתחת מהרשויות באוסטרליה, אבל עדיין, זה הישג פנומנלי בכול קנה מידה. במיוחד במקצבים והעוצמות של שחקנים כיום. זה פשוט הזיה שמתוך 72 תחרויות גרנד סלאם שנערכו ב-18 שנים האחרונות, רק ב-12 זכו שחקנים שאינם נמנים בטופ 3 של כול הזמנים. עידן מטורף של טניס עבור הצופים, קצת פחות בשביל כול שאר השחקנים.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם, במשפחה אחד הצעירים הוא קצין בקבע. כרגע משרת כקמ"ן גדודי והוא מאד מצליח, כבר יש קודקודים שמציעים לו תפקיד הבא, ומחכים ומבקשים שיגיע אליהם. הבחור מבקש בסופו של דבר לעבוד במשרד ממשלתי ויודע שלשם כך עליו קודם ללמוד. כרגע הוא בוחן לימודים על חשבון הצבא, כמובן סיום ההתחייבות לצבא בעקבות הלימודים הללו ולבסוף לפצוח בקריירה במשרד ממשלתי. מצד שני הוא ממש לא מעונין ללמוד מזרחנות וכו'. יותר מענין אותו מחקר מודיעיני וגם ביו-טכנולוגיה. זהו הכיוון בגדול. הוא לא יודע איך זה יקרה, מה עוד עליו לעשות וכו' וכו'. אני אשמח מאד, אם אתם תוכלו כל אחד לפי הבנתו או ניסיונו, לעזור, לייעץ ולכוון. אולי יש משהו שהוא עוד לא חשב עליו? אולי יש משהו שהוא לא לקח בחשבון? לצע…
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 24 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן. הכלב בכותרת. אשמח לשמוע אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הסוג הזה. גר בבית קרקע בקיבוץ. יש גינה גדולה (לא מגודרת כרגע קיבוץ…). מדובר בגור, נקבה, בת חצי שנה שהוצעה לי. אני כרגע עובד מהבית אבל מי יודע מה יהיה בעתיד. יש ילד קטן בבית (שנה וחצי). אשמח לשמוע איך הסוג הזה? הפחידו אותי מאוד שהם מאוד קשים באופי שלהם וקשים לאילוף. איך הם עם ילדים? איך הם עם להישאר לבד בבית/בגינה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יודע שזה יכול להשמע קצת מצחיק, אבל מספר שנים שמתי בצד את הכסף המזומן שקיבלתי מהמשפחה שלי ושל אשתי בחו''ל(ימי הולדת ושות). הסכום שנאגר הוא בערך 35 אלף דולר ו-15 אלף יורו. בעקבות כך שהמספים מתחילים להיות מוגזמים, אני רוצה להפקיד את הכסף במטח לחשבון. השאלה שלי אם יעשו לי בעיות בגלל הסכומים? והאם שוחתים אותי בעמלות בפעולה כזו? * נ.ב למי שחושד זה לא מקריפטו או משהו, הקירפטו נמצא בפוזיציות משלו
הודעה אחרונה מאת arik100, -
עדיין לא זכיתי. מגיל קטן יש לי חלום לזכות, ואני תמיד שואל את הסובבים מה הדבר הראשון שתעשו בכסף, אז אשמח גם אתכם לשאול: מה הדבר הראשון שאת/ה קונה? (נניח שהפרס 50 מליון ש"ח) אגב, שמעתי סיפורים הזויים, אחד מהם הוא אדם שנסע לחפש חנייה בבית מפעל הפיס ובדק היכן נוח להחנות, ובסוף זכה.
הודעה אחרונה מאת Legend, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 20 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד לא גדול (11 עד 14 אינצ') רק לצורך גלישה באינטרנט, יוטיוב (באיכות FULL HD), סרטים באיכות FULL HD ואופיס. שיהיה בנוסף עם יציאות USB+HDMI, נתקלתי במחשב הזה של חברת ASUS עם מעבד Intel Celeron N4020 ומאיץ גרפי Intel UHD Graphics 600 ומגיע עם זיכרון 4 RAM, על פניו זה נראה בדיוק מה שאני צריך מבחינת השימושים והגודל של המחשב. אבל זה מגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 10 S 1. מבחינת המעבד זה נחשב יחסית מעבד שעושה את העבודה ללא תקיעות? אני לא מתכוון להעמיס על המחשב, העומס היחידי זה יהיה רק סרטים באיכות FULL HD 60FPS , ניתן יהיה לנגן סרט באיכות שאני רוצה באופן חלק למרות שהרזולוציה של המחשב היא 1366X768 ? 2. לגבי יוטיוב ניתן …
הודעה אחרונה מאת arik100, -
-
- 11 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
נתקלתי במוצר שכנראה קיים הרבה זמן אבל אני לא הכרתי. בלוק גבס: https://www.ashbond.co.il/בלוק-אשבונד/בלוק-גבס זה משהו כזה. זה בלוק. רק שהוא עשוי מגבס. למיטב הבנתי יש לו יתרון מסויים בגימור. אבל האם גם בבידוד תרמי ואקוסטי הוא טוב כמו בלוק רגיל/עדיף? או מדובר במוצר פחות טוב ופשוט נוח יותר לשימוש?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 21 עוקבים
- 282 תגובות
- 27 אלף צפיות
שבוע טוב חברים, שאלה לי אליכם בקשר להפרשי השכר בין נשים לגברים אני בדעה שלא קיים וזה פירוש והטעייה של קראית הנתונים, יצא לי להתווכח כבר עם כמה נשים שחושבות שמקפחים אותם בקשר לזה ואף אחד לא יכול להציג לי הוכחה אחת. מישהו פה יכול להביא אסמכתא (הוכחה שתתפוס בבית משפט, לא "מילה שלי, אני מכיר אני יודע") ל2 אנשים שמרווחים שכר שונה למרות שיש להם בדיוק את אותם כישורים, ביצועים, ניסיון וכ'ו, וההבדל היחידי הוא במין?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
מצלמה תרמית
מאת zvikas- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם יש למישהו ידע וניסיון במצלמה תרמית. אני רוצה לבדוק רכישה של מצלמה באתרים לאיתור כמה נקודות רטיבות . יש הרבה מצלמות בטווח של כ 500 ש"ח שזה פחות ממחיר של הזמנת מאתר נזילות. השאלה האם המצלמות האלה יעילות מספיק לשימוש הביתי. ואם כן על מה להקפיד. או שיש למישהו המלצה ספציפית. תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
חיפשתי מיטה לילדים. עצמלה- יקר. כל שאר המקומות גם יקרים וגם לא מוכרים {מלשון מכיר} לי. פחדתי לבצע הזמנה ושיעקצו אותי עקב ריבוי מקרים שמשודרים בתוכנית חיסכון על חנויות רהיטים שעוקצים ובורחים. הופ איתרתי מיטה שרציתי במחיר סביר +++ נכנסתי לאתר https://www.yacobovich.co.il/default.asp ואני אוהב לדבר בטלפון בעניין הזמנה ולא דרך הרשת. ענה לי בחור נחמד מאוד, לקח פרטים. הוסבר לו היכן הבית, כמה קומות לעלות, שלא תיהיינה הפתעות. נקב במחיר. נתן הנחת מזומן. וזהו. מה זהו? כרטיס אשראי? לא. צ'ק? לא. הוא מגיע , מרכיב, מקבל הכסף באיזה אופן שנרצה. הפוך על הפוך על הפוך ממה שאנחנו מכירים. זמן אספקה עד 14 יום. ביקשתי אם אפשר להגיע לאחר 3-4 …
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קו"ח בה"פ, אשמח לשתף את רשימת התפקידים בה"פ גם. נ.ב מנהלים, אם לא במקום או לא תואם את החוקים - כמובן שאפשר למחוק ומתנצל. תודה
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן מתלבטים לעשות טיול לראות קצת שלג לפנות בוקר. האם יש סיכון בכבישים מחליקים וחסומים בדרך לצפון הרחוק? רמה"ג והסביבה? פחות לכיוון החרמון.
הודעה אחרונה מאת bobi, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 13.3 אלף צפיות
יש לי את הצינור ניקוז שיוצא מהרצפה. אין מקום שם גם לצינור של המכונה וגם של המייבש קיים איזה מפצל? איך עושים את זה?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
- 12 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כמה נתוני רקע לפני השאלות: בניין בן 9 קומות במישור החוף הדרומי, אנחנו קומה 5, נבנה בשנות ה90. בדירה זוג בלבד (צאצא בתכנון) , חדר מקלחת יחיד. הדירה לא תלת פיזית, ולא מחוברת לגז כרגע. כרגע , דוד חשמל 80 ליטר שמחוברת למערכת ההסקה המרכזית , שבקיץ עושה יופי של עבודה ויש מים חמים בשפע, בחורף, הרבה פחות. במצב הנתון, ביום קר ומעונן בדומה לשבוע החורפי הנוכחי (ללא תגבור שמש מהקולטים) חימום של שעתיים מניב מים פושרים בלבד שגם הם נגמרים אחרי מקלחת אחת לא ארוכה במיוחד. נדרש חימום של מעל 3 שעות למקלחת וחצי או 2 מקלחות קצרות במיוחד. בימים טיפה פחות קרים, שעתיים חימום עושים את העבודה. גוף החימום כולל מאיץ הוחלפו בחורף הקודם, ללא שיפור ניכר בתפוקת ה…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אנחנו נמצאים כרגע בשלבים התחלתיים של תכנון בית פרטי במושב בצפון (במועצה האזורית מגידו) והתחלנו לחשוב על כל נושא הקירור/חימום של הבית. מדובר בשטח של כ-180 מ"ר שמחולקים לשני מפלסים, כאשר בקומה התחתונה יהיו הסלון והמטבח ובקומה העליונה חדרי השינה והמקלחות. מבחינת קירור, התוכנית היא יחסית פשוטה - מזגן קטן (נפרד) בכל אחד מהחדרים בקומה השניה, ומזגן מיני מרכזי בקומה הראשונה, זה אמור לסגור את הפינה הזאת. מבחינת חימום - כאן הדברים כבר קצת מסתבכים ויש כל מני כיוונים: א) פשוט להשתמש במזגנים לחימום. אני אישית שונא חימום עם מזגן ואני גם לא יודע אם מזגן יצליח לחמם היטב חלל גדול כמו שמתוכנן בקומת הקרקע. ב) קמין גז - גם מחמם טוב וגם מוסיף לעיצוב הבית, אבל רלוונטי רק לקומה …
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 9 אלף צפיות
כנראה שזה לא הצד החזק פה בפורום אבל בכל זאת אנסה... איפה אתם קונים מצעים למיטה? מיטה וחצי... לא פלנל אני רגיש לזה
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום. קרה מה שקרה, וכנראה שאלאץ לעזוב את דירתי בנמצאת כרגע בעיר לווין של תל אביב. אני ואישתי מגיעים למשרדים, שנמצאים בקו רכבת בתל אביב, כפעמיים בשבוע. אני גם מגיע פעם בשבוע לאימון בתל אביב (קו רכבת) - אבל יכול לשלב את זה עם יום במשרד. אישתי מגיעה לתל אביב כ 1-2 פעמים נוספים לדברים שלה, אבל מאמין שגם היא יכולה לשלב את זה עם ימי העבודה במשרד. השוק בחורף לא להיט, ועקב כך שאין לנו צורך להגיעה למשרד כל יום, אני חושב אולי לנסות להתרחק מתל אביב על מנת לקבל איכות חיים גבוה יותר (למרות שלדעתי בישראל אין איכות חיים גבוה), באותו המחיר של דירה באזור תל אביב. אשמח להמלצות. תודה!
הודעה אחרונה מאת bv12, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחר הצלבת צינורות המים החמים והקרים בחיבורים לברזי ניל שמתחת לכיורים, המים ממשיכים קצת לזרום לאחר סגירת הברזים, בשני כיורים שונים, ולא מפסיקים מיד בסגירה כפי שקרה לפני ההצלבה. למה???
הודעה אחרונה מאת yaniv572, -
אהלן הזמנתי ווקי טוקי מעלי אקספרס, במעקב אחרי החבילה כתוב שהוא תקוע במכס, מה עושים?
הודעה אחרונה מאת Transporter,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,048 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Tamlin
- spidrman
- mikk
- rk1
- asix
- stx
- Pavlik
- sperial
- רכב זה אני
- היברידי
- Loder
- GTI33