Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לשואב אבק אלחוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 שעות, dalet11 כתב:

לפעמים עם "פירור" גדול

הענין הוא שאתה נתקל מידי פעם בפירור גדול ואולי הוא נשאב ואולי לא, אצלי היעוד הוא שאיבת פירורים גדולים (כמו מבחני שאיבת האורז שעושים), ולכן הנקודה הזו חשובה לי.
נראה שאנסה הלתמקד בנקודה הזו במבחנים השונים.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי גם את הדרימי V9 שנתיים פלוס, כבר פחות ממליץ עליו, הוא לא מספיק חזק לטעמי, גם אחרי ניקוי יסודי של כל הפילטרים והגוף.

אצלי אני כן נתקל בנפילה חזרה של לכלוך כשאני מחזיר אותו לתליה במתקן (ככה שהפתח כלפי מטה). יש שם דלתית קטנה שאמורה לחסום יציאה מהמיכל חזרה לצינור, 

אבל היא לא אוטמת לגמרי, והקפיץ שלה לא מספיק חזק אז חלק נופל דרכה. אני כבר התרגלתי לרוקן את המיכל אחרי כל שאיבה, אבל זה מעצבן.

אני עובר לדייסון V10 בקרוב, נשברתי :)

• מבאס 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

@misterb האם החלפת את הפילטר מתישהו? בשלב מסויים כבר יש אבק בפילטר שלא מצליח לצאת בשטיפה שגרתית במים. אני בדיוק אחרי החלפת פילטר בן חצי שנה, ממליץ להחליף אותו בחדש אם לא החלפת אף פעם, החיים יחזרו לשואב שלך. אני מחליף קבוע כל 5-6 חודשים כשאני מתחיל להרגיש טיפה ירידה בסחיבה. זה אגב רלוונטי לכל שואב מכל סוג שהוא. לא נתקלתי שואב גם אם הוא מתוחזק בקפידה שהחלפת פילטר אחרי תקופה מסויימת לא העירה איזה סוס אבוד.

לגבי דייסון - דייסון V10 של הורים של זוגתי בגיל דומה לV9 שלי ואפילו צעיר יותר בכמה חודשים מזדקן רע מאוד. כבר פעמיים הזדקק להחלפת סוללה (באחריות) וגם עם פילטרים חדשים העוצמת שאיבה שלו בדעיכה ניכרת. הוא בקושי סוחב גרגרי אורז למשל, לא שמיש בכלל לשאיבה של שטיחים או מושבים ברכב. פשוט לא סוחב. וזה כשעל הנייר הוא אמור להיות חזק מהV9 של דרימי. וגם אם נגיד והוא שואב מושלם, המחיר שלו מוגזם לטעמי - לא רואה ערך מוסף משמעותי שמצדיק פער מחיר כזה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אם עדיין רלוונטי,

גם אנחנו החלטנו להתחדש בשואב אבק אלחוטי.

דבר אחד ויחיד ידעתי, שלא נקנה דייסון.

לאחר שעברתי על כל ההמלצות פה בפורום, נקנה Dreame V11 לפני כחודש ופתאום שכחנו שיש מטאטא בבית, זה ככ זמין ונוח שמשתמשים בו הרבה.

אגב, הסיבה שבחרתי בו ולא ב10, כי יש לו אפשרות להפעלה רצופה. עלה כ1000 זוזים באילת. מצרף לך סרטון שהכנתי, בכוונה השארתי אותו על עוצמה בינונית, שתראי כמה הוא יעיל גם במוד הזה, בעוצמה טורבו השאיבה הרבה יותר חזקה. 

אפשר לראות שהוא שואב בלי בעיה את האורז.

• אהבתי 2

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אין מה להשתמש בטורבו, אולי פעם ב עם הראש של הבדים כדי להוציא מהספה חלקיקים מיקרוניים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

חזרתי לדווח.

הלכתי עם ההמלצה של @dalet11 (תודה!) והזמנתי Dreame V9 דרך הייטקזון (שם מצאתי את המחיר הכי אטרקטיבי, לא שכיח).

שורה תחתונה: עושה בדיוק מה שרציתי (לפחות בנתיים), לא מפזר את הפירורים,  שזה היה הפרמטר הכי חשוב.

מעבר לכך: קל משקל, נוח לפרק והלרכיב אביזרים (בקודם זה היה ממש לא). אביזרי הפלסטיק מאוד קלים, נקווה שזה לא מעיד על עמידות. המפרק של הראש מרגיש לי טיפה מוזר, לפעמים קשה לי לשמור על קו ישר, אבל זה לא ממש משנה מתמרנים וממשיכים.

נשאר רק להחליט איפה לתלות אותו (חסר לי,  וזה בכל השואבים לדעתי, איזה איבזר שיחזיק את כל התוספים השונים).

פורסם
לפני 23 שעות, yotams4 כתב:

כל התוספים נתלים על המתקן קיר שלו

כן, רק עכשיו הגעתי לתלות וראיתי את זה, מאוד שימושי ונוח. נקווה שגם עמיד (שהתפסים לא מתבלים עם הזמן)

פורסם

לא מתבלים עם הזמן כלל, הכל נשאר כמו חדש לאחר 3 שנים.

לא לשכוח לשטוף את הפילטרים אחת לכמה חודשים.

• רעיון טוב! 2
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מה חדש בתחום השואבים? אני גם מחפש שואב אלחוטי. ראיתי את השרשור אבל אולי דברים השתנו מסוף דצמבר.

מישהו שמע על השואבים של Roidmi? בדגש על Roidmi X20 נניח? 
כמו כן אשמח לשמוע אם יש עוד המלצות פרט אלו שראיתי כאן (Dream, Dyson)?
אצל Dream ראיתי שיש דגמים שמתחילים ב-V ויש כאלה שמתחילים ב-T למשל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...