Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לשואב אבק אלחוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 26.9.2021 בשעה 09:50, cabrio כתב:

לי יש דייסון v8 בן שנתיים וחצי.

אתה מבין שדייסון כבר ב V11 ובין ה V8 ל V11 יש הבדל לא קטן בהכל.

אז אם אתה אומר ש ה G10 כמאט כמו ה V8 אז ברור לך ש ה V11 לא רואה אותו ממטר.

סך הכל אני מבין אנשים שלא רוצים לשלם את המחיר הגבוה אבל עדין ה V10-11 של דייסון יותר טוב מכל האחרים.

טסלה 3 2022

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

שום שואב אלחוטי מעולה לא משתווה בביצועים לשואב חוטי בינוני.הטרנד של האלחוטיים זו אופנה חלולה של אנשים שרצים לקנות אחרי שראו כזה אצל השכנה. הם טובים מקסימום לשאוב אבק מרכב במקומות שאין גישה לחשמל

עריכה אחרונה על ידי FARM
  • רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 16 דקות, FARM כתב:

שום שואב אלחוטי מעולה לא משתווה בביצועים לשואב חוטי בינוני.הטרנד של האלחוטיים זו אופנה חלולה של אנשים שרצים לקנות אחרי שראו כזה אצל השכנה. הם טובים מקסימום לשאוב אבק מרכב במקומות שאין גישה לחשמל

אתה כותב מניסיון? היה לך שואב אלחוטי ראוי והשתמשת בו בנוסף לחוטי?

פורסם
לפני 3 שעות, motizkn כתב:

אתה מבין שדייסון כבר ב V11

תיקון, הם כבר ב-V15 (אחרי שדילגו על 12-14).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 48 דקות, FARM כתב:

מהנסיון שלי, המשפחה והחברים זה פשוט לא נכון. עם שואב אלחוטי הרבה יותר פשוט והרבה פחות מייגע לשמור על הבית נקי.

לגבי איזה שואב, אצלינו יש דייסון V6, אחלה שואב אבל לא נקנה יותר דייסון.

אחרי שנתיים שימוש הסוללה התפגרה וכבר לא הייתה באחריות, דייסון רצו בסביבות ה600 שקל לסוללה חדשה (על מה ולמה?! אלה סה"כ 6 תאי 18650 שעולים 4-5 דולר לתא אם בן אדם פרטי קונה בבודדים), נקנתה סוללה סינית שהחזיקה חצי שנה ואחרי זה נקנתה עוד סוללה סינית שבינתיים מחזיקה מספר חודשים.

שמעתי על סוללות בעייתיות גם בדגמי V8 וV10 ומוגזם לדעתי לקנות שואב ב2000 ש"ח שאחרי שנתיים דורש סוללה חדשה ב600 ש"ח.

פורסם (נערך)

אין מה להשוות בין נטען לחשמלי. אני למדתי לשלב בין שניהם זה פתרון ביתי יעיל. אני מחזיק את ה v11 ואת הקרשר  wd3.

לרכב, לשטיחים, מזרנים וכו' אני משתמש בדייסון והוא עושה עבודה נפלאה. בבית מרפסת, וניקויים כבדים,וגם שטיפה זה הקרשר wd3. אם היתה לי גישה נוחה הייתי גם משתמש בו לרכב, אבל מטעמי נוחות אני עם הנטען.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
בתאריך 27.9.2021 בשעה 14:15, samg כתב:

אתה כותב מניסיון? היה לך שואב אלחוטי ראוי והשתמשת בו בנוסף לחוטי?

כן.

שואב חשמלי יעשה את העבודה טוב יותר ובהרבה פחות זמן ומאמץ. ההצדקה היחידה שיש לאלחוטים הם מקומות לא נגישים לחשמלי/ אין חשמל. או שלמפעיל אין כוח/ רצון לסחוב מכשיר גדול וכבד.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אז גם אני הגעתי לחפש המלצה לשואב אלחוטי, אבל יש לי דרישות שהן די שונות מהרגיל.

השימוש העיקרי הוא לשאיבה זריזה של פרורים גדולים (חול חתולים וכדומה) מהרצפה.

לכן הדרישות הן (לפי סדר חשיבות):

1. שלא יפזר את הפרורים לצדדים או ״ירה״ אותם לאחור (מה שהאחלוטי הנוכחי של מרפי ריצ׳רדס עושה), זה בסדר אם צריך לעבור שוב כדי לאסוף כמה שנשארו..

2. קלות תפעול: משקל נמוך ומתג הפעלה שלא צריך ללחוץ עליו כל הזמן.

3. אמינות (חלקים באיכות סבירה וסוללה שלא תמות אחרי שנה ותעלה כמו חצי מכשיר חדש).

אין שטיחים ויש גם שואב רגיל ולכן אין חשיבות ל:

1. עוצמת שאיבה.

2. זמן עבודה  וטעינה לסוללה.

(לאור הדרישות, לא רואה טעם לקנות את הדייסון היקרים)

פורסם

לגבי פיזור פירורים - קצת מתקשה להבין מה בדיוק התופעה שאתה מגדיר "מפזר פירורים".

בכל שואב שנתקלתי יש לפעמים חתיכות קצת גדולות שבפגיעה עם המברשת המסתובבת בזווית מסויימת יכולה לשגר אותם קדימה קצת במקום לשאוב, מעבר נוסף והכל בסדר.

לגבי אמינות לי יש דרימי V9 כבר מעל שנתיים (נרכש בספטמבר 19), נמצא בשימוש כמעט יומיומי ועדיין עובד פיקס ולא מרגיש שנפגעו הביצועים (עובר תחזוקה שוטפת של ניקוי והחלפת פילטרים אחת לכמה חודשים). במשפחה יש עוד אחד זהה וגם V12 ואפס תלונות.

לגבי מתג הפעלה, כמעט כל השואבים דורשים להחזיק את ההדק לחוץ בזמן עבודה כולל כל הדרימי, דייסונים, רוידמי וכדומה. אני הגעתי משואב שלא דרש זאת וחשבתי שזה יהיה מציק - הסתבר שלא ממש כי האחיזה הטבעית בשואב כוללת את החזקת הכפתור ממילא.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, dalet11 כתב:

לגבי פיזור פירורים - קצת מתקשה להבין מה בדיוק התופעה שאתה מגדיר "מפזר פירורים".

בכל שואב שנתקלתי יש לפעמים חתיכות קצת גדולות שבפגיעה עם המברשת המסתובבת בזווית מסויימת יכולה לשגר אותם קדימה קצת במקום לשאוב, מעבר נוסף והכל בסדר.

השואב הנוכחי יורה את הפירורים לכל הכיוונים ולמרחק מזה המטרה להמנע.

אם יש לי ערימה של פירורים אני לא רוצה עכשיו להגדיל את שטח הפיזור שלה ולעבור עליו שוב ושוב קדימה ואחורה, זו הדרישה העיקרית והיא נקודת מבחן שעולה גם במחבני רשת שנתקלתי (קשה לסמוך עליהם כי לך תדע מי עומד מאחוריהם)

מצאתי מבחן אחד של הדרימי, וצויין שם שמה שנשאב נופל חזרה אם תרים אותו בלי לשים לב לזוית. נתקלת בזה?

האם הדרימי הוא מותג של שיאומי? לא הצלחתי להבין.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

לא נתקלתי בתופעה שבה אני מרים את השואב בזווית כלשהי ומה שנשאב נופל חזרה והשואב אצלי בשימוש קבוע כבר מעל שנתיים..

לגבי הפירורים העפים, כמו שציינתי לפעמים עם "פירור" גדול כתוצאה ממהירות הסיבוב של המברשת הוא עף קדימה אבל זה די נדיר, עם פירורים ואבק רגיל לא קורה בכלל.

לשיומי אקוסיסטם שלם של מוצרים שמיוצרים על ידי יצרנים שונים, דרימי מייצרים עבור שיומי גם חלק מהשואבים - למשל G9  וG10 מיוצרים על ידי דרימי. אם תיקח את G10 ואת הV12 תתקשה למצוא הבדלים בולטים.

• רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...