Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לשואב אבק אלחוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי להורים שלי דרימי V11,

הם מרוצים, אני השתמשתי כמה פעמים ועושה רושם שעושה עבודה מצויינת. אישית קניתי משופרסל (יבוא מקביל) עם החזר של 300 ש"ח אז עלה 1,000 אאל"ט.

לגבי יבואן מקביל VS רשמי:

ממה שבדקתי, היבואן המקביל של דרימי (דרך שופרסל) הוא "גטסל". זו בכלל מעבדת סלולר. שירות חרא וזה בלשון המעטה (המון ביקורות מחפירות). לקחתי בחשבון שבמקרה הכי גרוע (תקלה במנוע), ההפרש של התיקון יהיה שווה +- למחיר של יבואן רשמי.

מצד שני, היבואן הרשמי של הדרימי הוא Xi Store. ופה מניסיון *אישי* אני יכול להגיד שגם אצלם השירות* חרא (מי שרוצה להעמיק שיקפוץ לשרשור של השואבים הרובוטים).

*צריך לציין שהרובוט השואב שלי היה דרכם כיבואן מקביל, אם זה משנה משהו.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, omricn כתב:

ספר את זה לכל מיני מבוגרים ועריריים שעדיין משלמים 350 שקל בחודש לחברות סלולר.. גם הם מרוצים וגם הם לא מכירים שום מוצר אחר.

אמרת "קירבי" ? מבחינתי הפעם האחת שההורים שלי נעקצו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, omricn כתב:

ספר את זה לכל מיני מבוגרים ועריריים שעדיין משלמים 350 שקל בחודש לחברות סלולר.. גם הם מרוצים וגם הם לא מכירים שום מוצר אחר.

זה עידן חדש. התחרות בשוק הביאה את המוצרים המדוברים לסטנדרטים מטורפים עד כדי כך שהזוי לשלם את הסכומים עליהם אתה מדבר בעבור מוצר שהמקביל שלו עולה שליש ולא נופל ממנו בכמעט כלום מלבד ה"שם".

אין קשר.

מוצר גם נמדד באמינות לאורך זמן לפחות אצלי. מוצר אמין עם שרות טוב שמספק את צרכי אשאר איתו גם אם עולה לי קצת יותר.זו דרכי הרבה שנים ואין שום קשר לערירים(??)קשישים וכו'.

פורסם

למען האמת נראה שעל פניו אין לדייסון שום יתרון מוחשי וקונקרטי על שואבים שעולים חצי ממנו, אז לשלם על דייסון זה בעיקר לשלם על המותג. פחות או יותר מה שקורה בשוק של שואבים רובוטיים, אין שום (!!!) הצדקה לשלם על איירובוט מחיר כפול ומשולש משואבים של שיומי שהם לכל הפחות באותה רמה מבחינת עבודה.

פורסם
לפני 18 שעות, yossy כתב:

אין קשר.

מוצר גם נמדד באמינות לאורך זמן לפחות אצלי. מוצר אמין עם שרות טוב שמספק את צרכי אשאר איתו גם אם עולה לי קצת יותר.זו דרכי הרבה שנים ואין שום קשר לערירים(??)קשישים וכו'.

טפו טפו חמסה חמסה, 3 שנים + השואב שואב הסוללה מסוללת והכל כמו חדש. שים לב לחוות הדעת בשרשור הזה ובשרשור המקביל. חבל על הכסף חביבי.

במחיר שקנית את הדייסון שלך יכלת לקנות 3 שואבים מהטובים בשוק שיספיקו לך ולנכדים, ויעמדו במבחן הזמן מעבר לדייסון. אבל זו רק דעתי, ודעת הרוב.

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ!

מה רכש לבסוף פותח השרשור?

מתלבט כרגע בין DREAME V9 PRO או G10.

בגדול המטרה היא שאיבות קטנות של פרורים ומדי פעם רכב, פינת ישיבה במרפסת.

ליום יום יש לי את רובורוק S50 שדואג להבריק את הבית.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
בתאריך 25.9.2021 בשעה 00:02, dany כתב:

מקפיץ!

מה רכש לבסוף פותח השרשור?

מתלבט כרגע בין DREAME V9 PRO או G10.

בגדול המטרה היא שאיבות קטנות של פרורים ומדי פעם רכב, פינת ישיבה במרפסת.

ליום יום יש לי את רובורוק S50 שדואג להבריק את הבית.

הG10 עדיף על הV9 בכל פרמטר.. לא רואה מקום להתלבטות בין שני האלו.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 21 דקות, dalet11 כתב:

הG10 עדיף על הV9 בכל פרמטר.. לא רואה מקום להתלבטות בין שני האלו.

טרם נרכש..  מקווה שאחרי החגים אתפנה לזה אבל אכן אני מאוד בכיוון של G10!!

תודה רבה לכולם

פורסם

לי יש דייסון v8 בן שנתיים וחצי.

עבד יפה כשנה וחצי, לאחר מכן הסוללה נחלשה מאוד וקניתי חדשה.

לאחר כחצי שנה, התקלקל הראש של הרצפה עם המברשת המסתובבת. חדש עלה כ 450 שח. קניתי תחליפי באמזון ב 160 שח. 

לפני חודשיים התייאשתי וחיפשתי שואב חדש. לאחר סקר מקיף, קניתי את השיואמי g10 , שיש לו גם מיכל שטיפה קטן.

אגיד לכם את האמת, בשאיבת רצפה, הוא לא נופל מהדייסון, ואפילו שקט יותר. בשאיבת שטיחים, הוא טיפה פחות טוב וצריך לעבור פעם פעמיים נוספות יחסית לדייסון. לא משהו קריטי.

קניתי אותו באילת ב 850 שח.

לא יודע איך חשבתי לקנות שוב דייסון.

אין שום סיבה לשלם על דייסון פי 3.

אם הדייסון היו מחזיקים כמה שנים טובות, כולל אחריות ארוכה,  ניחא. אבל במקרה הזה, פשוט לא שווה. 

השיואמי מעולה. לא מתחרט כלל ולא נופל ברמה מדייסון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

חבר משתמש ב-BOSCH UNLIMITED,
לא יודע איזה בדיוק, אבל השואב בן שנה וחצי כזה ועובד כמו חדש לדבריו,

הוא טוען שמבחינת כוח שאיבה הוא עושה עבודה מעולה בבית (אין חיות ואין צורך בפילטרים מיוחדים כמו HEPA אצלם בבית),
עדיין לא משתווה לשואב חשמלי, בטח לא לאחד חזק (למשל WD3 PREMIUM של קארשר),

מעבר לזה, אם יש לכם כלים אלחוטיים אחרים של בוש בבית, הסוללות כנראה יתאימו.

אני חושב שהמחיר שם שיחק תפקיד והיה פתרון הגיוני לעומת המחירים הגבוהים של של דייסון.

https://www.bosch-home.co.il/products-list/vacuum-cleaners/cordless-vacuum-cleaners

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 16 שעות, Super_T כתב:

דיין לא משתווה לשואב חשמלי, בטח לא לאחד חזק (למשל WD3 PREMIUM של קארשר),

יש לי גם V9 וגם WD3 והV9 אוכל אותו בכל פרמטר לשימוש ביתי-רצפתי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני העברתי מסר של חבר,

אני גם לא שואב את הרצפה, אני שוטף אותה עם סמרטוט,

לעומת זאת אני שואב את הרכב עם WD3,

ולמרות שהוא חזק מאוד ועושה עבודה מצויינת, אני עדיין משתעשע ברכישה של משהו חזק יותר,

מצד שני, אני לא באמת "בסדר" בכל מה שנוגע לניקיון הרכב שלי :-)
אז, אני אקח את המילה שלך.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...