Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לשואב אבק אלחוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,

לאחר זמן רב של שיטוטים ברשת אחר חיפוש שואב אבק אלחוטי (לא רובוטי) טרם הצלחתי לגבש המלצה.. מבקש המלצה על שואב כזה שיעשה את העבודה כמו שצריך.

תמיד קראתי המלצות לכאן או לכאן על דייסון, שיומי, שארק, DREAME וכו'..

חשוב לי מאוד: סוללה חזקה, עוצמתי, שואב ספות ופינות,

המלצות שקיבלתי עד עכשיו:

XIAOMI Vaccum Cleaner G10

לגיסתי יש את הדייסון V11 - לא התלהבתי ממנו והוא ממש יקר, עלה לה 3000 ש"ח +

תקציב עד 1200 ש"ח

אחריות יבואן רשמי - לא רוצה להתעסק בכל השירותי אחריות במעבדה המקומית

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

יש לי ולבני שואבים ממשפחת דייסון V7, סה"כ אנחנו מרוצים. זה של הבן נרכש לפני שנה וחצי באילת בכ-900 ש"ח.

בשני השואבים הסוללה מתה אחרי פחות משנתיים - הוחלפה במסגרת האחריות, והשירות היה מצויין (חוץ מאיזה סיפור עם החלפת מספרים סידוריים בין המכשירים, אבל גם זה סודר בשתי שיחות טלפון). בפעם הבאה זו תהיה סוללה סינית בכמה עשרות ש"ח, ההחלפה עצמה היא עניין של 4 ברגים. בכלל, אני ממליץ לך לבדוק זמינות של אבזרים וחלקי חילוף בעלי אקספרס.

מבחינת עוצמת שאיבה - אותי היא מספקת (לבית ולמכוניות), העוזרת מתה על המכשיר הזה - שממש אינו top of the line.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Shark IC161

מקביל לדייסון V11.

פחות מוכר בארץ ולכן נמכר במחיר נמוך בהרבה (אני קניתי בשופרסל ב-900 ש"ח).

תקרא עליו ביקורות ברשת - דגם העילית של שארק שלא נופל מהדייסונים בשום פרמטר.

פורסם

עברנו לפני כשחודשיים מדייסון חוטי, מאוד ותיק (15~ שנה), לכריש נטען דגם iz251 , שמגיע עם שתי סוללות נטענות ומטען כפול.

אין לי נסיון עם דייסון נטען אבל נראה לי שהכריש מסתמך בעיקר על המברשות המסתובבות לאיסוף לכלוך ועוצמת השאיבה שלו נמוכה מזאת של הדייסון.

ברוב הזמן הוא עושה עבודה טובה אבל איפה שצריך שאיבה חזקה אני עדיין מוציא את הדייסון הישן מהארון ומשתמש בו.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אני עם Dreame V9 PRO של שיומי, כ3 שנים אם אינני טועה. חזק, שואב הכל (מגיע עם ראשים לכל סוג משטח), עמדת טעינה צמודת קיר נוחה מאוד. משתמש כמה פעמים בשבוע לשאיבות קטנות, מידי פעם לרכבים ופעם בשבוע לשאיבה של כל הבית (100 מ"ר) כולל 3 שטיחים בינוניים + דשא סינטטי במרפסת, רוב הבית בעוצמה רגילה והשטיחים בעוצמה גבוהה. הסוללה מספיקה לכל זה בלי בעיה, חשוב לנקות אותו פעם ב ע"פ ההוראות (פירוק פילטר ובית השואב, הכל מתנקה במים). מבחינת נתונים ציינתי הכל בשרשור האחר של השואבים, שווה ערך לדייסון V9 אם אני זוכר נכון (בצע חיפוש לשרשור שהזכרתי, יש שם הרבה מידע).

בינתיים לאחר כ3 שנים השואב עושה את העבודה פיקס כמו ביומו הראשון.

פורסם (נערך)

גם אני עם Dreame V9 שנתיים+ ויש לי הכרות עם XR וגם עם V12 והם פשוט מעולים.

השוואה ישירה של הV9 שלי מול דייסון V10 באותו גיל, הדרימי הזדקן הרבה יותר טוב בשימוש די דומה - הV9 מחזיק יותר זמן בפער מהדייסון כשלדייסון לפני חצי שנה הוחלפה סוללה באחריות, גם כששמים פילטרים חדשים מקוריים בשניהם הV9 נכון להיום לוקח בעוצמת שאיבה בפער ניכר (זה היה הפוך כשהם היו חדשים).

גם עם השואבים של שיומי יש לי הכרות קצרה (עם דגם הG9) והוא פשוט מעולה (עולה על הV9 של דרימי).

ראיתי פעם באיזה פורום בחול שאומרים שהשואבים האלו של שיומי מיוצרים בפועל על ידי דרימי - האמת לא אופתע אם זה נכון כי הם דומים מאוד מאוד.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 27 דקות, dalet11 כתב:

גם אני עם Dreame V9 שנתיים+ ויש לי הכרות עם XR וגם עם V12 והם פשוט מעולים.

השוואה ישירה של הV9 שלי מול דייסון V10 באותו גיל, הדרימי הזדקן הרבה יותר טוב בשימוש די דומה - הV9 מחזיק יותר זמן בפער מהדייסון כשלדייסון לפני חצי שנה הוחלפה סוללה באחריות, גם כששמים פילטרים חדשים מקוריים בשניהם הV9 נכון להיום לוקח בעוצמת שאיבה בפער ניכר (זה היה הפוך כשהם היו חדשים).

גם עם השואבים של שיומי יש לי הכרות קצרה (עם דגם הG9) והוא פשוט מעולה (עולה על הV9 של דרימי).

ראיתי פעם באיזה פורום בחול שאומרים שהשואבים האלו של שיומי מיוצרים בפועל על ידי דרימי - האמת לא אופתע אם זה נכון כי הם דומים מאוד מאוד.

תודה רבה . אז זה מחזיר אותנו לG9 G10.

האמת על הG9 שמעתי ביקורת מעולה ממכרה.

חשוב לי להבין איך הוא ביחס לאחרים

פורסם

אני יכול להגיד לך שהוא חזק יותר מדרימי V9, המברשת הראשית שלו עדיפה, כל גוף השואב מתפרק וניתן לשטיפה (המיכל,  הפילטרים וכו') והסוללה שלו גם היא וניתנת להחלפה בקלות + מקום להטענה של סוללה נוספת בתחנת העגינה. אני חושב שגם הוא מגיע עם יותר אביזרים אבל לא סגור על זה.

המחיר של הV9 וגם של הG9 ממש זהים, והאמת שלאחרונה ראיתי את הG10 במבצעים כלכך טובים שהוא עולה כמעט כמוהם אז אם זה התלבטות בין שלושתם לדעתי אין בכלל שאלה. משהו שווה ערך בנתונים לG10 יעלה יותר.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

פורסם

המוצר יהיה זהה לחלוטין, ההבדל יהיה בתקופת האחריות וברמת השירות של אותו יבואן. אישית, רכשתי מיבוא מקביל בזמנו את הדרימי ולא הזדקקתי להפעלת אחריות מעולם כך שאין לי חוות דעת על טיב השירות של היבואן ממנו רכשתי. תצטרך לבדוק מי היבואן המקביל הספיציפי שממנו אתה מתעניין לרכוש ולחפש חוות דעת עליו ספיציפי.

פורסם

את ה דייסון V6 יש לי כ 4 וחצי שנים, העברתי אותו להורים והוא עובד מצויין

עד היום, לפני תום אחריות שנתיים הסוללה עשתה בעיות והוחלפה ע''י השרות ללא בעיה.

אני רכשתי את ה V 11 באילת לפני כשנה במחיר של כ 2300 בערך כולל ערכת אביזרים,

השואב הוא פנטסטי.

לא כ''כ מכיר שואבים ניידים אחרים, מוצר שאני מרוצה ממנו אני לא נוהג להחליף, לפיכך מניסיוני,

אמליץ על הדייסון בחום. 

פורסם
לפני 9 דקות, yossy כתב:

לא כ''כ מכיר שואבים ניידים אחרים, מוצר שאני מרוצה ממנו אני לא נוהג להחליף

ספר את זה לכל מיני מבוגרים ועריריים שעדיין משלמים 350 שקל בחודש לחברות סלולר.. גם הם מרוצים וגם הם לא מכירים שום מוצר אחר.

זה עידן חדש. התחרות בשוק הביאה את המוצרים המדוברים לסטנדרטים מטורפים עד כדי כך שהזוי לשלם את הסכומים עליהם אתה מדבר בעבור מוצר שהמקביל שלו עולה שליש ולא נופל ממנו בכמעט כלום מלבד ה"שם".

פורסם

קח דרים. 90 אחוז מחווית הדייסון בשליש מחיר. לפחות ככה זה היה כשקניתי את הV9, היום ראיתי שהמחירים קצת עלו, עדיין הVFM הכי גבוה

• רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...