Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קרה מה שקרה, וכנראה שאלאץ לעזוב את דירתי בנמצאת כרגע בעיר לווין של תל אביב. אני ואישתי מגיעים למשרדים, שנמצאים בקו רכבת בתל אביב, כפעמיים בשבוע. אני גם מגיע פעם בשבוע לאימון בתל אביב (קו רכבת) - אבל יכול לשלב את זה עם יום במשרד. אישתי מגיעה לתל אביב כ 1-2 פעמים נוספים לדברים שלה, אבל מאמין שגם היא יכולה לשלב את זה עם ימי העבודה במשרד.

השוק בחורף לא להיט, ועקב כך שאין לנו צורך להגיעה למשרד כל יום, אני חושב אולי לנסות להתרחק מתל אביב על מנת לקבל איכות חיים גבוה יותר (למרות שלדעתי בישראל אין איכות חיים גבוה), באותו המחיר של דירה באזור תל אביב.

אשמח להמלצות. תודה!

פורסם

תגדיר איכות חיים קודם כל.

אם אתה מתבסס על רכבות ורוצה דירה גדולה יותר - כנראה שגם בחדרה או יבנה תוכל למצוא אפשרויות. 

אם התקציב גבוה מספיק - לא יודע אם יש שם בכלל דירות, אבל השכונה החדשה ליד גליל ים בהרצליה יכולה לתת מענה. זה מרחק הליכה בערך לתחנת הרכבת בהרצליה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם אתה רוצה אזור שקט וכפרי, הרבה תל אביבים, משכירים בבנימינה, ונוסעים עם הרכבת הישירה מבנימינה לתל אביב.

לא יודע כמה אתם משלמים שכירות עכשיו? אבל אפשרי להשכיר בית קרקע, זה אכן יהיה שינוי באיכות חיים לעומת מה שאתה רגיל,

א. מניח שדי קשה למצוא שם להשכיר בשיא העונה.

ב. לא יודע אם משאתם מחפשים זה שקט, וטבע.

למרות שבנמינה מאוד נגישה מבחינת רכבת וכבישים.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)

@יבגניפ

איכות חיים זה לא לגור אחד בתחת של השני, או מרפסת שיוצאת לשירותים של בניין אחר. עדיפות לבית פרטי עם חצר, או דירה במתחם נורמלי שתוכנן להיות מתחם של בניינים רבי קומות, ולא פינוי\בינוי שפשוט בונים בניין עם חלונות לבניין השכן.

אבדוק את חברה או יבנה, תודה רבה.

לגבי גליל ים, אכן היו שם דירות בקיץ, עכשיו אין. אבל בלי קשר לזה - (א) זה נראה כמו אתר ארכיאולוגי שעדיין בונים בו (מה שאומר - רעש, אבק) ו(ב) הבנתי שהיציאה משם בבוקר זה כמו הפקק באיילון לכניסה לתל אביב.

@לירון .ה. אבדוק את בנימינה, תודה רבה. וכן, מחפש בעיקר שקט.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

כפר סבא, הוד השרון, רעננה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

מצטרף להמלצה על בנימינה.

לגבי הנסיעות - יכול לומר לך שאחד הבנים שלי עובד על ציר האיילון (זה היה קריטריון בבחירת מקום העבודה), גר בחיפה ונוסע ברכבת לת"א 2-3 פעמים בשבוע. שאר הזמן עובד מהבית. גם זמן הנסיעה אפילו מחיפה סביר לגמרי. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

כפר סבא, הוד השרון, רעננה. 

הוד השרון כבר מזמן בדרך להפוך לתל אביב, אבל רק המינוסים של תל אביב, בלי הפלוסים. גילוי נאות: גרתי שם 25 שנה ומבקר לפחות פעם בשבוע (כדורגל)

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, Blaz00r כתב:

הוד השרון כבר מזמן בדרך להפוך לתל אביב, אבל רק המינוסים של תל אביב, בלי הפלוסים. גילוי נאות: גרתי שם 25 שנה ומבקר לפחות פעם בשבוע (כדורגל)

אני דווקא התכוונתי לשכונות הישנות שיש עוד בתים על הקרקע. בחמישייה אפשר להשכיר בית קרקע עם גינה.

אם זורקים את בנימינה אז אפשר גם לתת את באר שבע, השכונות כמו פלח 7, נווה נוי, רמות

חוץ מהקטע של הטילים בבאר שבע, היא אחלה של מקום

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

אני גרתי בשכונה כזאת וההורים שלי עדיין גרים בה… המספרים שלך רחוקים מהמציאות to say the least… בית פרטי עם גינה ב5k? יותר בכיוון של 10 וצפונה

פורסם
לפני 1 דקה, Blaz00r כתב:

בית פרטי עם גינה ב5k

קרובי משפחה שכרו דירה שכזו במחיר הזה, לפני הקורונה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

אז או ששיקרו לגבי המחיר או שאתה מתבלבל עם עיר אחרת או שזה בית חדר וחצי במצב נוראי או שמדובר בכלל ביחידת דיור ואז הגיוני (יש לי חבר שההורים שלו משכירים יחידת דיור של 5 חדרים במחיר כזה), אבל זה רחוק מלהיות "בית פרטי". או שמדובר בשכונה שהיא סמי-שכונת פשע כמו גיורא.

באיזו שכונה? קוטג' 7 חדרים הכי פשוט (אין פחות), לא יורד מ10k. ומדובר על מחירים של לפני 5 שנים בכלל.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם
לפני 2 דקות, Blaz00r כתב:

באיזו שכונה?

רסקו ג', דירה עם 2 חדרי שינה + סלון, הבית נמצא על בערך דונם

בית קרקע

לא שיקרו לי, ראיתי חוזה חתום

הדירה שופצה לחלוטין לפני כניסת הדיירים

אני מתבלבל ורושם דירה אבל מדובר בבית קרקע

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 12 דקות, DareDevil כתב:

קרובי משפחה שכרו דירה שכזו במחיר הזה, לפני הקורונה. 

בוקר טוב אליהו...מה שהיה לפני שנתיים לא נכון להיום.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

רסקו ג' ("תל דן") זו השכונה החדשה והמחירים שם שווי ערך לסביון. מנכ"ל פלייטיקה גר שם (אחוזה כמו בסרטים. יש לו שם ויטרינה למכוניות עם 10-12 רכבי על בתצוגה).

אז כמו שאמרתי, התכוונת ליחידת דיור, זה לא ממש "בית פרטי", וזה מחיר מופרע לדירת 3 חדרים בהוד השרון (אפילו שיש סוג של חצר)

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Blaz00r כתב:

רסקו ג' ("תל דן") זו השכונה החדשה והמחירים שם שווי ערך לסביון. איפה שמנכ"ל פלייטיקה גר.

אז כמו שאמרתי, התכוונת ליחידת דיור, זה לא ממש "בית פרטי", וזה מחיר מופרע לדירת 3 חדרים בהוד השרון (אפילו שיש סוג של חצר)

דווקא לא זה הרחובות היותר ישנים ממול לשכונה החדשה, איפה שמשפחת רפאלי גרה

יותר מזה אני כבר צריך לתת נ.צ. לנכס

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...