אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הילד שיחק עד עכשיו באיזה שני משחקים בXBOX 360 העתיק שלי מלפני עשור+. DIRT ו FIFA רוצה לקנות לו ולאחים הקטנים שלו קונסולה, כנראה XBOX S.(קראתי את השרשור הזה...) האם אני טועה בבחירה ?קראתי קצת על GAMEPASS, האם כשאני מוריד את המשחק עדין אפשר לשחק בו אחרי שנגמר המנוי? אפשר לחבר משקפי VR ל XBOX? יש משחקים לזה ? בXBOX הישנים היה קינט והיו משחקים של ריקודים או טניס, האם יש מצלמה כזו גם בחדשים ?? תודה למסייעים
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 32 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
כותרת
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני זוכר שראיתי כמה פרסומים משנות 2012-13 על קרקע בחינם בגולן וכו' רציתי לשאול אם קיימים דברים כאלה היום בארץ בוא נגיד לא באיזורי הביקוש כמובן... יותר כמו גולן או דרום רחוק
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן. מחפש בנרות את המוצר, כל אתר שניסיתי לא מחזיק במלאי וכו'. גם בחו"ל. רעיונות יתקבלו בברכה תודה
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי ברשותי משחזת זווית 125 MM בוש כחולה החלטתי לבנות שולחן ריתוך קטן בשביל לבנות סורגים לדירה שלי. צריך לחתוך פרופילים לא גדולים ופלאחים עם זווית של 45. שקלתי לרכוש משור שורף יד2\חדש ואז ראיתי שיש בדוד עלי\אמזון סטנדים למשחזות זווית. כדאי? לא בטיחותי? כדאי משור שורף?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 10 עוקבים
- 28 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי לכולם, אמא שלי קיבלה כרטיס חדש בצירוף מכתב המודיע על שינוי מועדי חידוש המסגרת בכרטיס אשראי. היא לא ביקשה לקבל שום כרטיס, אין שום צורך בו, ואני לא מבין מה המשמעות של המכתב שקיבלה... מה זה אומר מבחינתה? מצרף תצלום. אשמח למישהו יש מושג ויוכל להסביר, תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, קיבלתי משלוח מחול אתמול לנקודת מסירה מחברת צ׳יטה. אני יכול לאסוף אותו רק בשישי. קיבלתי מהם סמס, שאני מניח שעל אף הנוסח המטופש שלו הוא גנרי ונשלח לכולם, שיש לאסוף במהרה לפני שיוחזר לשלוח. יום לםני כתבו שמומלץ לאסוף תוך שני ימי עסקים. למה? כובע. רציתי לדעת האם יש חוק במדינת ישראל המחייב את בית העסק או חברת השליחויות לאפשר ללקוח זמן מסוים לאיסוף החבילה? או שזה כל אחד לפי ראות עיניו?
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הו פורום יודע כל, אז בחצי השני של שנות ה40 שלי גיליתי שאני אוהב לצייר (ב"מציאות" אני לא מסוגל לעשות קו ישר שלא לדבר על עיגול) את הציורים הכי טובים שלי עשיתי במשחק המטומטם DRAW SOMETHING ומשום מה דווקא שם יותר קל לי- אני מחפש אפליקציה עם אפשרות לדגום צבע (אני בוחר צבע ואז מתקשה לשחזר אותו), עם אפשרות לזום כדי לדאוג לפרטים הקטנים, לא מחפש 200 סוגי מברשת (משתמש בסוג אחד), בקיצור משהו פשוט ואפקטיבי. רוב תודות
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
שלום לכולם! מחפש לקנות מברגה/מקדחה קטנה אבל יעילה ועוצמתית מספיק. הסתכלתי על כל מיני אופציות ומה שהכי אהבתי בינתיים זה GSB 12V-30 של Bosch. מה דעתכם? לגבי שימושים, בעיקר הברגות של ריהוט איקיאה, תליית מדפים על הקירות, קידוח בקיר לבנים או בלוקים (בלי בטון). בנוסף, עדיף כלי קטן יחסית. מחיר פחות קריטי לכלי טוב ורב שימושי - אבל כנראה לא יותר מ-1000 ש״ח.
הודעה אחרונה מאת zaf, -
כסף מהבית?
מאת שליקו99- 10 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני כל הזמן שומע על המכירות באונליין, באתרים כמו איביי ואמזון, ''דרופשיפינג'' זה נקרא. מישהו מכיר ועוסק בזה? פרקטי? אשמח לשמוע דרכים נוספות להביא עוד הכנסה תוך כדי עבודה במשרה מלאה.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לא זוכר בדיוק מתי שמעתי לראשונה על פרוייקט ההנצחה "אבני הנגף" של האומן הגרמני גונטר דמניג. האומן מציב לוחית זיכרון אישית בכתובת האחרונה שקורבן השואה בחר ברצונו החופשי. הלוחית מציינת "כאן גר פלוני אלמוני, שנולד בשנת X ונרצח בשנת Y". הפרוייקט נחשב לאנדרטת ההנצחה הגדולה בעולם, למרות שכל לוחית היא בגודל 10 על 10 ס"מ בלבד. הונחו כבר עשרות אלפי לוחיות זיכרון בכל ארצות אירופה. האמן מתעקש שכל אבן תיוצר בעבודת יד, מאחר והרצח היה תעשייתי, חשוב לו שהההנצחה תהיה אישית. בשנים האחרונות התחלתי לפקוד את הכתובות בברלין בהם התגוררו סבי וסבתי ז"ל ובהם הסתתר אבי ז"ל. בדרכי נתקלתי פה ושם באבני הזיכרון. ולאחר כמה זמן הבנתי שגם אני יכול לבקש לוחית זיכרון לסבא וסבתא. …
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 901 צפיות
אהלן, דירה שאני לא נמצא בה הרבה.. רוצה להתנתק מהפרטנר ולפנות את הדירה. האם צריך להזמין טכנאי במיוחד או שאפשר להחזיר להם את הציוד למוקד? והאם אפשר לפתוח ניתוק עתידי או שכמה ימים לפני הפינוי צריך להתעסק בזה? תודה
הודעה אחרונה מאת mrmiki1234, -
מחפש אח חימום עץ קטן ונייד
מאת Guest Mikelt89- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פתרון פשוט ונוח לחימום בייתי אח קטן נייד וחסין שניתן לשים בתוכו חומר גלם בדמות עץ דחוס בעל צינור פלט שניתן להוציא דרך החלון, חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי.
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כך שאוכל לראות בסמארטפון מה עושים עם המחשב נייד שלי בזמן שאני מעביר אותו לאחר?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, לאחר נסיון לנקות כתם מהטלווזיה בעזרת חולצה 🤦♂️ עיניכם הרואות אלה התוצאות. בזוויות מסוימות כאשר יש שמש חזקה ניתן להבחין בנזק. האם יש מה לעשות בנידון?
הודעה אחרונה מאת Electron, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי חבר שכרגע לומד הנדסת מכונות בשנה רביעית והוא ממש אוהב רכבים. לאחר שהוא מסיים את התואר יש דרך כלשהי בארץ שהוא יוכל להשתלב בתעשייה הזאת?
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחת מהחולשות שלי,הם שעונים. סבי ז״ל אהב שעונים,ובעברו הרחוק היה מתקן שעונים. בילדותי היינו משחקים דמקה,פותרים אלגברה ללא מחשבון,ומדברים על שעונים,,,חיידק השעונים נדבק בי. צד את עיניי שעון סייקו מיוחד ביופיו,שכנראה יהיה שנויי במחולקת בקרב חובבי שעונים עקב מחירו וסוג הקליבר...טוב,פה אני כבר גולש. הוא פשוט יפייפה בעיני,ולכן הייתי חייב לרכוש אותו. ייצור של 1000 יחידות בעולם כולו.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי מיכל חדש רפליקה, עבור אופנוע אספנות שברשותי. המוכר ההודי שולח רק עם DHL. לא עזרו התחינות והבקשות שאני לא ממהר, שישלח בדואר רגיל רשום. הוא עובד רק איתם. כעת, למה עליי לצפות חוץ מאשר תשלום מע"מ שזה וודאי? עד כמה שאני יודע, מיכל חדש רפליקה עבור אספנות - אינו נידרש לשלם מס קניה, מס עמלה, מילווה בששון ומילווה ברצון... בבקשה האירו עיני למה עליי לצפות, מה ידרשו ממנו החברים החביבים ב- DHL ומה אוכל להתנער ממנו, כמובן אודה גם לסימוכין. תודה רבה מראש ושבת שלום. נ.ב. האם יש להכין אישור ממוסך לנושא?
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מישהו נתתקל פעם בכלי הזה? איך הוא בכלל יכול להסגר ולהנעל?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, בחיפושים אחרי מגרסת נייר מתאימה, מצאתי כמה סוגי חברות, גדלים ומחירים. יש לי מגרסת רצועות ביתית ואיטית להחריד, ואני מחפש משהו יותר רציני לעמותה שאני עובד בה. אין מסמכים מסווגים אז אין צורך בתקן סודיות, אבל כן מעדיף שזה יהיה גריסה לפתיתים כי ברצועות עדיין אפשר לקרוא לפעמים פרטים. עדיפות למשהו שלא ייקח נצח לכל דף. תקציב לא ידוע, מניח ש-500 זה סביר. אשמח להמלצות ואזהרות תודה! עריכה: פתוח גם לאפשרות של הזמנות מחו''ל
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם קיים כלי שמתחבר לשקע\תקע ומאפשר מדידה בזמן ההפעלה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי יש לי 2 מזגנים זהים טורנדו גולד 15 (די ישנים). שניהם לא מחממים וזה מבאס כי הלילות קרים בחדרים של הילדים. באחד מהם יוצא אוויר אבל לא חם (סליל במחליף חום?) בשני לא יוצא אוויר בכלל ונורת defrost דולקת קבוע. אז מה אני רוצה מכם? אני מתכוון להזמין טכנאי אבל כמובן שכמוני כל עם ישראל נזכר עכשיו להזמין את הטכנאי וירח לו זמן להגיע. השאלה אם על פי התסמינים אפשר לזהות מה התקלה בכל אחד מהם ולבצע תרומת איברים מאחד שפחות חשוב לי לזה שנמצא בחדר של הילדים. יש לי כלים, ידיים טובות ופלוק. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת electric, -
כונן חיצוני, GoFlex Desk External Drive -seagate. ישן למדיי. שמעתי אותו מתקתק אחת לזמן מה, שזה די הזוי- הוא אמור להיות SSD. אמרתי לעצמי, כשאחזור מהלימודים הערב אעשה גיבוי. חזרתי מהלימודים, ו... מתקתק כל הזמן ולא מגיב יותר. בר מינן. יש לי עליו לא מעט מידע, והוא גובה לאחרונה לפני כשנה פלוס לצערי. יש משהו שניתן לעשות? כרגע ניתקתי אותו מהמחשב, ניתן לו לנוח ללילה וננסה שוב מחר ונראה מה יקרה איתו.
הודעה אחרונה מאת elad18, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב אני מניח שיהיו פחות שבחים מאשר בשרשור של HOT. רק רוצה להתמרמר, ואולי גם לקבל עיצה. הבן שלי ביקש לקנות משחק nba 2k 22 לאקסבוקס. בחנות האונליין של מייקרוסופט היו כמה גרסאות. הוא אמר לי לקנות את הגרסה ל series X|S. שילמתי. הוא הוריד והתחיל לשחק. אחרי שבוע הוא אמר לי שהמשחק לא עובד ומקבל הודעה שזו גרסה לא מתאימה לקונסולה. התקשרתי לתמיכה. דיברתי עם בחורה חביבה שאמרה לי שהיא רואה שרכשנו וזה אמור לעבוד ושלחה לי במייל צעדים לעשות כדי לפתור את הבעיה (איפוס הקונסולה וכו'). שאלתי אותה אם היא בטוחה שהגרסה מתאימה לקונסולה. אמרה שכן, כי המשחק עבד במשך שבוע. הפעולות במייל לא עזרו. שוב טלפון. שוב נציג. המשחק אמור לעבוד וכו'... …
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 890 צפיות
ההוי אמיצים ואמיצות, מדיח כלים beko צר בן שלוש בערך. נתקע בשלב היבוש ולא כבה. מים נכנסים ויוצאים, לכן זאת לא המשאבה. רעיונות יתקבלו בברכה, אוהד
הודעה אחרונה מאת o_prime, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
נתקלתי בפרסומת ל Bondic שאמור להיות דבק חזק המתקשה לאחר חשיפה לאור על-סגול (UV). מישהו התנסה בזה? יתרונות/חסרונות? שווה את המחיר המופרז שלו? (יותר מ 50 ש"ח ל 4 גרם🤨) ממה שאני זוכר השתמשנו בזמנו בחשיפה לאור על-סגול כדי לזרז התקשות דבק אפוקסי, לא שמעתי על דבק חד-מרכיבי המואץ ע"י חשיפה לאור על-סגול.
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
שלום מחפש מיקרוגל ולא יודע לפי מה לבחור משלל המותגים. השימוש הוא רק לחימום מזון. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שאלה שעלתה לי לראש... מי שמכיר אז רוב הCRYPTO COINS החדשים הם נוכלות והונאת משקיעים בשיטת PUMP & DUMP, אני לא מדבר על ביטקוין אלא על כל מיני שיטקויינס שיוצרים הייפ מסביב לכלום, מגייסים כסף מאנשים חסרי הבנה ואז אחרי שבוע-שבועיים המייסדים נעלמים עם הכסף וערך המטבע מתרסק. בתור מישהו שמגיע מתעשיית הסטארט-אפ ומבין את היכולות ומגבלות טכנולוגיית הבלוקציין ואיפו היא מספקת ערך אמיתי ואיפו לא... אני מרגיש שאני מצליח להבדיל דיי טוב בין פרוייקטים שהם PUMP & DUMP לפרויקטים שיכולים להיות לגיטימיים. השאלה היא האם אני יכול השיא הייפ של פרויקטים כאלו לעשות שוקט על המטבעות שלהם לעוד 14-30 יום? מישהו ניסה לבצע מהלך כזה?
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
יחידת דיור שכורה בעליית גג חסרת כל בידוד קפואה בחורף ולוהטת בקיץ! 1 2
מאת Guest Mikelt89-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, בחוזה האחרון שלי נכנסתי ליחדית דיור בעליית גג של בית פרטי שבו מתגורר בעל הדירה, בקיץ היה בדירה בלתי נסבל והמזגן עבד ללא הפסקה בכל שהות בה, ניתן להגיד שאנחנו בישראל ובכל מקום צריך בקיץ מזגן תמידי, מקובל, אבל... גם כעת בחורף במיוחד עכשיו הדירה פשוט קפואה ( 15 מעלות אם לא מופעל חימום אקטיבי כרגע, זה עוד ירד..) כל קיר כאן חשוף לבחוץ ואינו בנוי מבטון או חומר מבודד אחר, כרגע זה ממש סבל ואין לי סבלנות לחכות עד סוף החוזה ביוני הבא, יש בדירה שני מזגנים לשם יחוס אבל זו לא הפואנטה, האם התנאים הירודים הללו הם עילה טובה להפסקת חוזה או להתחשבות מסוימת של בעל הדירה? אנסה לדבר איתו על כך אבל אני בספק אם הוא ייחס לזה חשיבות מבחינת החוזה, אני רוצה לעבור מכאן אבל לעשות זאת במהלך חוזה…
-
-
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שמעו סיפור הזוי. קניתי לפני כ4 שנים אייפון X בספרד הכל עבד מושלם עד עכשיו. קניתי לפני חודש אייפון חדש והשארתי את הישן במגירה ללא שימוש. לפני שבוע אמרתי נביא לאבא את האייפון X בשבילו זה אחלה פלפון, אני מכניס את הסים שלו ובום - המכשיר נעול עליי לדבר עם הספק "SIM Not Supported " כשהמכשיר בלי סים אפשר להיכנס להגדרות,ספארי,מחשבון וכו וכו אך אין שיחות. כשאני מכניס את הסים הוא פשוט מראה לי מסך כזה: https://www.google.com/search?q=sim+not+supported+iphone&sxsrf=AOaemvKGOoOLM6My9_rfRik8wzeoOnyJNg:1639320929600&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwixvrmtwt70AhXFUMAKHRBABTIQ_AUoAXoECAEQAw&biw=2048&bih=1010&d…
הודעה אחרונה מאת boy23, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,897 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורח לרגע
- falou
- pooh-bear
- yuval1111
- yoni162
- SlowRide
- joelsnet
- daniel.asu
- Liquidator
- AviorXD
- אביעד
- ליבמן