Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כסף מהבית?

שליקו99
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כל הזמן שומע על המכירות באונליין, באתרים כמו איביי ואמזון, ''דרופשיפינג'' זה נקרא.

מישהו מכיר ועוסק בזה? פרקטי?

אשמח לשמוע דרכים נוספות להביא עוד הכנסה תוך כדי עבודה במשרה מלאה.

פורסם

בגדול, עד עכשיו כ-ל מה שראיתי "כסף קל מהבית\תוספת הכנסה\עד X ש"ח בחודש מהבית" וכל אלו, רק נשמעים טוב לרגע, על הנייר.

בפועל, צריך להשקיע הרבה זמן ולרכוש ידע כדי להצליח לעשות עם זה משהו - ולהוציא מזה משהו שיכסה את ההשקעה הראשונית.

קל מאד להקים חנות באיביי\אמאזון. קשה מאד להבין איך למשוך לקוחות לשם.

צריך להבין (ולהבין טוב) ב:

שיווק ומכירות

עיצוב החנות הוירטואלית

עלויות שילוח לרחבי העולם

מדיניות החזרה\החלפה\שירות

עלויות נפוצות בשוק של מה שאתה מוכר (מעקב תמידי)

שינויים בשוק (מעקב תמידי)

יצירת טקסט שיווקי לכל מוצר כדי להגדיל את הסיכוי לבצע מכירה

ניסיון עם "מילות מפתח" (לכמעט כל מוצר באיביי יש 10 שמות שונים בכותרת שמורכבים ממילות מפתח שאנשים מחפשים)

זמן ללמוד ולחפש מילות מפתח (תהליך סיזיפי וארוך)

אלו חלק מהדברים שעומדים מאחורי דרופשיפינג. לי אישית זה נשמע יותר כמו משרה מלאה לכל דבר ועניין, עם הכנסות לא מובטחות וכמות שיגועים גבוהה. בהחלט לא משהו שאפשר לעשות בשעתיים ביום מהכורסא בבית.

אין נוסחאות קסם לעשיית כסף קל ומהיר. אם היו, כולם היו עושים את זה, ואז הכסף היה מקבל אינפלצייה משמעותית וכבר לא שווה כמו בעבר...

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מסכים 100% עם ברווז.

דרופשיפינג זה עסק לכל דבר ועניין ובגישה של "להתעסק בזה קצת בזמן הפנוי" לא יצא לך מזה כלום... אני מכיר עשרות אנשים שניסו מסחר באייבי, אמאזון, שופיפיי וכו... בודדים אלו שהצליחו וגם להם לקח הרבה מאוד זמן וכסף עד שהם הבינו באמת איך לזהות הזדמנויות ולהרוויח כסף בעסק הזה.

• אהבתי 2
פורסם

מי שמציע לך "תעשה X בשביל להרוויח כסף", תזכור תמיד שהוא בעצמו לא מרוויח מאותו X אלא מהקורס שהוא מוכר לך. אחרת למה הוא מלמד אותך את זה? סתם להכניס לו עוד תחרות? 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 17 שעות, שליקו99 כתב:

אה, פשוט מאוד:

1. לעבוד יותר (עוד חצי משרה איפה שהוא)

2. להעביר את הכסף שאתה חוסך/חסכת למישהו אחר שיסחור/ישקיע בו תמורת עמלות.

ויש גם את 3 או 2א - לבזבז פחות כדי שתוכל להעביר יותר כסף ל-2.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מסכים עם כל הנאמר.

יש לי חבר טוב שגר בארה"ב וזה מה שהוא עושה למחייתו.

זה משרה מלאה פלוס, ולא משהו על הדרך.

כן יש לו מחזור שנתי ב7 ספרות בדולרים, אבל לקח לו כמה שנים להגיע לשם.

הוא התמחה בנישה מסויימת, הוא גדל עם השנים והיום כבר מחזיק עובדים כי לא יכול להשתלט על כל העבודה לבדו.

מעורב פה המון עבודת שיווק, בניה פיתוח ותחזוקת האתר, שירות לקוחות והמון המון המון הוצאות חודשיות על פרסום.

הוא גם מספק עצמאית וגם דרך אמאזון.

• אהבתי 2

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

שכח מ eCommerce או קריפטו.  אם אתה רוצה לעשות כסף מהבית יחסית בקלות - היכנס לעולמם של ספסרי הכרטיסים...

קנה כרטיסים מ Ticketmaster להופעות נחשבות  בארה"ב במהלך ה Pre-sale ואז מכור אותו דרך הפלטפורמה שלהם או פלטפורמות אחרות. 

תלוי בהופעה, יש מקרים שאתה יכול למכור כרטיס פי 3-4 ממחיר הקניה. 

הסיכון הוא כמובן שלא ימצא קונה לכרטיס - אז צריך לעשות שיעורי בית טוב מאוד לגבי הופעות שהולכות להיות Sold Out, כלומר אמן נחשב בעיר מבוססת כלכלית.

No worries 8)

פורסם

יש אתרים כמו appen שאפשר לעשות כל מיני משימות, בעיקר לימוד AI.

אני תכננתי לעסוק בזה בזמן שאני נמצא באירופה לכמה חודשים, אבל בסוף מצאתי פה עבודה נורמלית.

לפי האינטרנט זה אמיתי ועובד, אבל אין שם הרבה עבודה מאז הקורונה כי הביקוש ענק.

לוקח זמן עד שמתקבלים לפרויקט, אז תגיש את עצמך לכולם ותחכה. אם בינתיים תמצא משהו יותר טוב, מעולה, אם לא אולי תנסה את זה. ותקרא על זה קצת באינטרנט (בעיקר ברדיט) יש המון מידע עליהם ועל חברות דומות.

פורסם
בתאריך 24.12.2021 בשעה 19:14, שליקו99 כתב:

נקודת מסירה חבילות, שליחויות -תן ביס, wolt וכדומה. אפשר גם לעשות חלוקת עיתונים בבוקר, סייר אבטחה ברכב.

הכי משתלם כלכלית זה מציאת עוד עבודה נוספת ולאוו דווקא "עבודה מהבית" אלא אם יש לך מוצר קיים שאתה יכול לייצר בעצמך ואתה לא צריך לקנות אותו. 

בדרופשיפינג אתה צריך overhead של כמה אלפי שקלים, עוד לפני שהשקעת בחנות. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...