Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיים כלי שמתחבר לשקע\תקע ומאפשר מדידה בזמן ההפעלה?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

בעקרון אתה צריך למדוד זרם...מניח שיש מכשירים סיניים שיכולים להתחבר בין מכשיר החשמל לבין השקע.

ראיתי כאלו שמתחברים למצת הרכב, לא יודע כמה זה מכוייל...

חיישן hall efect  יעשה את העבודה

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

האם קיים כלי שמתחבר לשקע\תקע ומאפשר מדידה בזמן ההפעלה?

תודה לעונים.

כן. קניתי כזה מזמן באליאקספרס, מניח שיש כאלה גם בארץ אבל לא חיפשתי. 

זה מכשיר שאתה אפילו יכול לעדכן לו את עלות הקוט"ש והוא מחשב לך את העלות (לרבות צריכת הקוט"ש המצטברת). 

שים לב שהפינים מתאימים לתקע דו פיני ובשביל תקע עם שלושה פינים צריך מתאם. 

איציק

Please help me choose!
₪ 32.20  23%OFF | EU Plug AC Power Meters 230v Digital Voltage Wattmeter Power Consumption Watt Energy Meter Electricity Analyzer Monitor

https://a.aliexpress.com/_vnk2uS

IMG_20211224_223556.jpg

IMG_20211224_224256.jpg

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המהרתי את המחשב שלי ורציתי לבדוק את צריכת ההספק שלו בתנאים שונים, קניתי בעלי לפני שנה+ שני סוגי מכשירים לבדיקת הספק (חד פאזי) בגודל של מפסק חצי אוטומטי בארון חשמל (40-60 ש"ח עד כמה שאני זוכר) ומצאתי שהם דיי מדוייקים כשהשוותי את המדידות מול מד הספק מקצועי ומכויל שלקחתי מהעבודה.

למרבה הפליאה רוב המכשירים הפשוטים האלה יכולים לתת כמעט את כל מדידות החשמל הקיימות (מתח, זרם, הספק, הספק ריאקטיבי, סטיית פזה, ערכי מינ/מקס וכו')

פורסם

בדיוק הצצתי באבו-עלי אקספרס אז מדקתי מה שהזמנתי.

הראשון הוא מד הספק פשוט ותו לא, המחיר כולל משלוח הוא כ 10$. נראה לי שזה זול יותר ממה שאני שילמתי בזמנו...

https://www.aliexpress.com/item/4000349861102.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.27424c4dv7TtNZ

השני קצת יותר יקר ומשוכלל,  המחיר כולל משלוח הוא כ 20$. הוא מכיל הגנות שונות וניתן להשתמש בו כחצי אוטומט לזרם מבוקש.

https://www.aliexpress.com/item/33047382259.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.27424c4dv7TtNZ

בדיעבד, החסרון הגדול שלהן הוא המבנה שלהם כפיוז. קצת קשה להניח אותם בנוחות על השולחן, ואם משתמשים בהם בארון חשמל (כפי שהם נועדו) אז הדלת שלו צריכה להיות פתוחה...

• תוכן חדש...