Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מיקרוגל חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תבדוק ממשק משתמש!

קרובי משפחה קנו מיקרוגל של מידאה שהוא זוועת עולם. 

לכוון שעון צריך להיות תכנת PLC לפחות. 

להפעיל כל תוכנית חוץ מחימום גנרי של 30 שניות זה רק בשיטת ניסוי וטעיה.

והכי גרוע, אתה מחמם 10 שניות, והוא ממשיך להרעיש, מאוד, ולהאיר לעוד 15.

לי יש LG נהדר כבר 12 שנה. נראה כמו חדש. התקלקל פעם אחת אחרי 7 שנים, נשרף פיוז.

החלפתי פיוז. עובד כמו אריה.

ממשק נוח, תוכניות ברורות.

אין משהו שנראה דומה שאוכל להמליץ לך עליו. הכל נראה הרבה יותר מפונפן ועולה כמעט כפול.

אני רציתי בהתחלה מכני אבל הדיגיטלי הזה התגלה כממש טוב.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

מיקרוגל מכאני אמנם מנצח בפשטות ההפעלה, אך מפתיע שרבים מתעלמים מהפיצ'ר הכי חשוב של מיקרוגל - היכולת להציג את השעה, כך שדיגיטלי הוא מאסט.

באשר למליני הקרינה בשרשור, השנה היא 2021, יש 5G בחוץ ש"מסוכן" פי כמה.

• מצחיק 3
פורסם (נערך)

קנינו לפניי חודשיים את זה:

https://www.lastprice.co.il/p/100025556/מיקרוגל-דיגיטלי-Sauter/Sauter-MW2031W

לחיצה על הפעל נותנת חימום של 30 שנ, וכל לחיצה מוסיפה.

אחלה פיצ'ר, אין משהו שנזקק לחימום של יותר מדקה.

אגב,  הוא נקנה במחיר של 300 שח. הזוי איך המחיר טיפס מאז.

עריכה אחרונה על ידי vxlan
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, yuvk כתב:

אם אני הייתי צריך לפתח "כזה" מוצר, הייתי משנה את תדירות ה ON/OFF לכמה עשרות/מאות פעמים בשנייה ולא משנה את העוצמה. ואולי זה מה שהם עושים.

ה"רגילים" עובדים בשיטה של ON\OFF לכמה שניות טובות ברגע שאתה מוריד את עוצמת החימום מ 100% ל(נניח) 80% או פחות מזה.

לדעתי מיקרוגל דיגיטלי זה מאסט. כפתור הפעלה מהיר (30 שניות ללחיצה) הוא כבר סטנדרט לפחות 10-15 שנה, ובאמת שלא צריך יותר מזה בשביל לחמם פיתה במשך דקה נניח (2 לחיצות) או צלחת עם מזון (5-6 לחיצות שזה 2:30-3:00 דק').

מדובר במכשיר דיי פשוט - ודווקא המותגים ה"מעפנים"\פשוטים שורדים הכי טוב.
בעבר חשבתי גם כן להיות חוכמולוג ורכשתי את המיקרוגל היקר שבחנות, סמסונג עם 3 "מוקדי קרינה".
כשהבאתי אותו הביתה והפעלתי הוא עבד נהדר, אבל אחת לכמה ימים עשה לעצמו "ריסט" באמצע עבודה. הוא תיזז אותי פעמיים למעבדה (שם לא מצאו שום בעיה) אבל אחרי הפעם הראשונה הטכנאי אמר שאם זה חוזר, הוא יחליף לי את הפיקוד - ואכן זה חזר, הוחלף הפיקוד ומאז עבד כמעט עשור ללא שום בעיה בכלל.

כשעברתי דירה חיפשתי מיקרוגל אינטגרלי ומותג כבר לא עניין אותי. ראיתי אצל לקוח שעבדתי אצלו מיקרוגל של "קריסטל", לא יקר במיוחד (ביחס לאינטגרלי)  ובלי לחשוב פעמיים הלכתי וקניתי (אחריות תדיראן) ואני מבסוט עליו אש (כבר בן 5). ממשק נוח, עושה את העבודה מעולה ומשתלב פרפקט במטבח.

(נ.ב. בלינק הנ"ל מופיע מכשיר של "סאוטר". זה בול אותו המכשיר רק שעכשיו הוא נמכר עם מדבקה של סאוטר ולא קריסטל).

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...