אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,379 נושאים בפורום הזה
-
- 9 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום, בנייד שלי (ONEPLUS 6T) יש אופצייה מובנת המאפשרת להקליט שיחות, בעזרת המדריך הצלחתי להפעיל ולהשתמש בה עד לא מזמן. כעט אחרי עידכון, אחרי שאני נכנס לאזור ללא קליטה אני מקבל את ההודעה: כלומר כל פעם שאני חוזר ממקום ללא קליטה (וזה על בסיס יומי) אני צריך להפעיל עוד פעם את האופצייה לפי המדריך. לפי מה שקראתי הקלטת שיחות חוקית בישראל בתנאי שאתה חלק מהשיחה אז למה הם חוסמים לי את האפשרות הלקליט? אך אתה מקליטים שיחות? תודה.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 531 צפיות
פתוחים לכמעט כל איזור בארץ, רק לא אילת ( אין לנו כח לנסיעה). מחפשים מלון שיהיו בו לילדות כיף, עם אוכל טעים , ואם יש אופציה לאטרקציות בסביבה אז בכלל טוב. בכללי רוצים להירגע במלון כשנטל הכנת אוכל ומה שמסביב הוא על כתפיו של מישהו אחר 🤣. מאוד אהבנו את דן כרמל בחיפה, ואת דן קיסריה , אבל היינו בהם לפני פחות מחצי שנה, אז חושבים על מלון אחר. מישהו יכול להעיד על דן אכדיה בהרצליה? בלכ אופן - נשמח להמלצות, תודה.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
פוסט מקרוב משפחה שלי שהחלטתי לפרסם פה לפני בקשתו: בגיל 29 סיימתי תואר במדמ"ח ממכללת די נכשלת בארץ. אני לא אשקר הרמה הייתה מאוד נמוכה. כל הזמן העסיקו אותנו בכל מיני שטויות, גם במקצועות הפרקטיים. הרמה של הקורסים ושל המרצים הייתה מאוד נמוכה. ולכן בפועל בזבזתי 3 שנים על ללמוד שטויות שלא עוזרות לי בכלל כיום בחיפוש עבודה. התאמצתי מאוד ב3 שנים האלה כדי להגיע לממוצע גבוה, בדיעבד אני חושב שזאת הייתה טעות. אם אתם שואלים את עצמכם למה היה צריך להתאמץ אם הרמה הייתה פח, זה בגלל שהמרצים לא היו יצרתיים במיוחד, וזה היה לגמרי הגיוני להעתיק מבחן מאוניברסיטה אחרת בו 50% מהשאלות על חומר שלא למדנו איתם לעולם. אני מכיר כמה חברה שסיימו איתי בממוצע 60, שהעתיקו את כל הפרויקטים וא…
עליות המחירים בישראל בפעם המי יודע כמה, לדעתכם המחאה החברתית תחזור לעונה שנייה? (ואם כן- מוצלחת)? 1 2 3 4 13
מאת shlomi6280-
- אחראי פורום
- 29 עוקבים
- 191 תגובות
- 27.9 אלף צפיות
היי חברים, אז זהו למעשה גל נוסף של עליות מחירים והאמת שאני כבר לא עוקב אחר מספר הפעמים שהמחירים עלו אך הפעם משהו מרגיש לי שונה. זהו לא עוד גל עליות מחירים רגיל ונראה שמתחילה להיות כאן איזושהי התעוררות עקב דמורליזציה שלאט לאט מתפתחת פה. אני בן 29, וככל שהזמן עובר וחולף אני תוהה לעצמי- מה מחזיק אותי במדינה הזו? המחירים נוסקים ומזנקים, שירותי הרווחה ברמת מדינת עולם שלישי, השכר לא מתכתב עם עליות המחירים ועולה גם כן וכבר לא מעט זמן מתקבלת התחושה שההוצאות של משפחה ממוצעת שלא עובדת בהייטק, פשוט גדלות על ההכנסות, אז מה מחזיק אותי פה? מה גורם לי להישאר במדינה הזו? לקנות דירה זה משהו שאני חולם עליו אך גם זה מרגיש כמו חלום רחוק מאוד ש…
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אני מבקש לשאול את דעת המבינים בנושא, ולא להתייחס לעובדה המקובלת שתחמיש כזה נמצא בתחתית ההמלצה לכזה המיועד להגנה עצמית, אם בכלל. השימוש בו היא עובדה ואני בטוח שלמרות שהוא נחשב לנחות בתחום, אף אחד לא ירצה לחטוף כזה כדור, לא משנה היכן. אז, ניקח היפוטתית מתגונן היודע להשתמש בו, מיומן ומבצע תרגולות וירי מסודר. זה יכול להיות יהלומן, בעל עסק שלוקח פקדון יומי בערב או אישה שנאלצת ללכת כברת דרך ברגל, מתחנת הרכבת עד לביתה. בכל מיקרה העובדות הן ירי להגנה עצמית באקדח שכזה, טווחי אפס, מיומנות סבירה של המתגונן וכאמור שימוש באקדח "עכבר" בעל תחמושת 6.35 מ"מ (ידוע גם כתחמושת "0.25 ACP) כאשר הנשיאה היא עם כדור בקנה ואין למתגונן צורך לבצע דריכה. התחמיש הוא החזק ביותר שמאושר ע"י יצרן ה…
הודעה אחרונה מאת baer, -
-
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
האמת שאני אשמח אם יהיה שירשור אחד כלשהו עבור נגרות, כלים וכדומה- יקל על החיים קיצר. אני מאד הייתי שמח לרכוש להב של דיאבלו. הם מאד פופולריים אצל כמעט כל מי שאני רואה ביוטיוב. אבל מה, למשור שלי הקדח ללהב הוא 30 מ"מ- וממה שראיתי, כל הלהבים 10" של דיאבלו מגיעים עם קדח 5/8. פיספסתי משהו? ולמה בכלל למשור קטן יש קדח ענק? אני משוכנע שזה אחד הגורמים שתורמים לכמה שהמשור הזה מרגיש חלש... תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים, לפני כמה חודשים קיבלתי הזדמנות מעניינת ואיתה אני עומד לעשות את אחד המהלכים הגדולים בחיי ולארוז את עצמי למזוודה לארה״ב למספר שנים(ניו יורק). שאלה אישית לאנשים שעשו את זה(אני רווק ופוחז) - אני הראשון בחברה שעושה את המהלך(משמע בחודשים הראשונים אהיה העובד היחיד שקבוע שמה) מנהלה תפעולית אני דואג מול החברה - אבל, איך מתחילים? איך אתם מצאתם את עצמם במקום חדש מ0? אני כבר מחטט לי בקבוצות שונות שואל אנשים ובשבוע אוריאנטציה שעשיתי באיזור נראה שלא מורכב למצוא אנשים בעיר כמו ניו יורק בטח במנהטן - מסקרן לשמוע את החוויה מאנשים אחרים שעשו את המהלך, איך התחלתם?.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 8 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלומות, מסתמן שבפסח הבא עלינו לטובה, זוגתי רוצה שנצא לחופשה באילת, באזור המזרחי של מלון הרודס, שם לטענתה יש חניון קראוונים שניתן להשכיר. אשמח לשמוע ממי שכבר היה, למה לשים לב בהזמנה, המלצות בכללי וכמובן - וזה חשוב מאד - אפשרות להזמנה באתרים כגון booking.com, שכן נבקש את האפשרות של ביטול מראש ללא "קנס יציאה". הרצון שלנו הוא למצוא קראוון פשוט, ממוזג כמובן ונוח, שיהיה קרוב למים ובעל צילייה צמודה. לא מחפשים ברזים מצופים בזהב. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת dinnnn, -
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
אם יש לי ביטוח חיים ואני רוצה לקחת משכנתא אני צריך לעשות עוד ביטוח חיים או מספיק מה שיש לי? אם כן במידה ועשיתי ביטוח חיים שמגיע כקיצבה (סכום כסף למשך 20 שנה) זה ביטוח חיים מספיק מבחינת משכנתא?
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מקרה קצת פחות סטנדרטי של נסיעה להשתלמות בחו"ל כשה"רילוקיישן" הוא עצמי במוסד מקומי (כלומר לא חברה ישראלית), באחת ממדינות אירופה (מדינת אמנה). האירוע כבר הסתיים מזמן, ועכשיו יש התחשבנות עם מס הכנסה. רצוי באזור המרכז, אבל אפשר גם מעבר אם יש סיבה טובה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, כרגע משתמש באנדרואיד אוטו והחוויה לא הכי חלקה. רציתי לדעת אם מישהו התנסה בשתי המערכות ויכול לחוות דעה? בנוסף, האם אפשר איכשהו לבטל את ההתרעות של ווטצאפ באנדרואיד אוטו? זה ממש לא בטיחותי..
הודעה אחרונה מאת save, -
אמנם הבעיה קשורה לרכב, אבל בסך הכל מדובר בדרמל ובורג, ופחות בבעייה טכנית. בתמונה(בעיגול). בורג שחוק. נוסו עליו כל האופציות שאתם חושבים. הרכב מושבת 3 שבועות בגלל השטות הזו. בתמונה הוא עדיין סביר אבל אחרי כמה ניסיונות עם ג'בקה שנסגרה מאוד חזק, הוא נשחק עוד יותר. הגישה היא רק כפי שרואים, כלומר לקדוח חור בראש הבורג לא אפשרי כי אין שום גישה. השגתי דרמל, הדיסק יכול לגשת לראש. האופציות: א.קדיחה באחת מפאות הבורג, הכנסת מוט בעובי הקדיחה ודפיקה עם פטיש עם כיוון הפתיחה. לא נראלי כל כך ישים (הדרמל לא הצליח לקדוח בפאה) ב. עם דיסק לחרוץ חור בראש הבורג, להכניס ראצט עם ראש ביט שטוח שיכנס לחור שחרצתי וככה לפתוח. מה האופציה העדיפה והא…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 93 תגובות
- 16 אלף צפיות
הטלפון שלי לא נדלק ועושה ריסט שוב ושוב איך אני מושך ממנו את התמונות שנמצאות על הזכרון הפנימי של המכשיר?
-
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 35 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
הזמנתי טייק אוואי ממסעדה שקיבלה ביקורות מעולות בקבוצה פייסבוק גדולה מאוד שעוסקת בזה. קיבלתי מנה איומה ונוראה. באמת. יבשה, חסרת טעם, מתפרקת. פשוט אחת המנות היותר גרועות שאכלית בחיים. רציתי לפרסם באותה קבוצה את הביקורת השלילית שלי, ופתאום קיבלתי הודעה ממנהל הקבוצה(שבנתיים פנה למנהל המסעדה) שהתכלס שלה אומר שרק אחרי שהמנהל של המסעדה ידבר איתי, אם הדיעה שלי תישאר כמו שהיא, הביקורת השלילית תפורסם. רוצה לפרסם ביקורת חיובית? אהלן וסהלן. רוצה לפרסם ביקורת שלילית? היא צריכה לעבור אישור של מנהל המסעדה שכניראה מקורב למנהל הקבוצה. זה קרה בקבוצה ספציפית בעיר מגוריי, אבל לא מן הנמנע שזה קיים גם בקבוצות אחרות. סתם, קחו…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אשמח להמלצה, לסוכן סבלני, שמוכן להיפגש, להסביר ולהציע את האפשרויות. אין בעיה עם מישהו שייקח כמה עשרות שקלים יותר מאחד אחר, אבל שיהיה באמת סוכן מוצלח, שידע לעזור להתנהל מול חברת הביטוח ולתת שירות טוב וסבלני. אשמח שההמלצה תהיה מניסיון. מעדיף מישהו מנוסה המומחה בביטוחי בריאות ספציפית ולא סוכן בן 25 שאתמול סיים קורס והיום מבין בכל הביטוחים. תודה וסופ"ש נעים.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, מחר אני משתתף במרתון טבריה. מגיע מהמרכז נק' הזינוק מלון חוף גיא, מתכננן להגיעה ב6:00. ממה שהבנתי ביום המרתון יהיו פקקים כבר מהבוקר, לכן לא אכפת לי לחנות קצת יותר רחוק וללכת ברגל עד לנק' הזינוק, כחול לבן גם תופס ביום הזה הוא בחינם. אשמח להכוונה מהמקומיים אך לנסוע בשביל להמנע כמה שיותר מפקקים בעיר ואיפה מומלץ לחנות בשביל לא להתקע בפקקים בחזור. הסדרי תנוע שפורסמו : חסימת כבישים כבישים בין עירוניים: טבריה / רחוב השילוח כביש 90- טבריה (כיכר רימונים) צומת 7677 כביש 90- צומת 7677- צומת כנרת כביש 90- צומת כנרת- צמח כביש 92-…
הודעה אחרונה מאת Electron, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
למי שאוהב מבנים הסטוריים מוזנחים וקרא כמה פוסטים שלי מהעבר באותו עניין... בסמוך לכביש 866 בגליל העליון, מדרום ליישוב שפר נמצא מבנה תחנת משטרה בריטית, חלק ממערכת גדר צפון "מצודות טגארט" על שם קצין משטרה בריטי מומחה למלחמה בטרור שהגה את הרעיון הזה. פארידה - כפר ערבי ששכן באיזור באותה תקופה. כוח המשטרה שישב בתחנות אלו היא אמור להגן על גבול הצפון ולחסום את הפשע והטרור מהמדינות השכנות. המבנה נבנה מבטון לפי פרוייקט סטנרטי, כל התחנות היו דומות רק בכמה מידות גודל ועם אותו מגדל צריח בדיוק. שנת הבנייה 1938-1939. המבנה נטוש הרבה שנים אך ברובו שלם ובמצב יחסית טוב, המדרגות יציבות, אין סדקים בקירות, עומד מוזנח נטוש ופתוח, מלא ציורי גרפ…
הודעה אחרונה מאת elians, -
-
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
היי חברים, בעוד מספר שבועות אני עומד לעשות רילוקיישן לארה"ב. כחלק מהרצון להישאר מחובר לארץ חשבתי להשאיר את החשבון סלקום tv שלי ולהעביר לארץ, אבל לא מצאתי בשום מקום אם השירות יעבוד לי בחו"ל - מישהו ניסה ויכול לספר?.
הודעה אחרונה מאת save, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סיימתי עכשיו תקופת מילואים של 22 ימים רצופים. מגיעים לי 3 ימי חופש. החברים בעבודה לחוצים ולמרות שלא מבקשים ברור שחזרתי תקל עליהם. האם ניתן לעבוד בימים הנ"ל? האם מקבלים תשלום גם מהמילואים וגם מהמעסיק עליהם (תשלום כפול)? המידע שמצאתי ברשת לא ברור.
הודעה אחרונה מאת DubelBoom, -
הקדמה. אחרי (במצטבר) מעל 8 שנים שבהם עבדתי בחנות כלים, המייבאת פירמה איכותית מאד מגרמנייה, ומשווקת בין היתר לחילות השונים ולתעשיות הבטחוניות מתחום התעופה, יחד עם מכירות לקהל הרחב, פיתחתי הבנה ומומחיות מגובה בעובדות לגבי תחום הכלים. מאחר ואני גם חובב בניות (במגוון חומרים, לא רק מעץ), יש לי גם את התובנות של "משתמש" ולא רק של "מוכר". זה כבר שילוב עצבני למדיי😉 כן, גם אני קניתי הרבה מאד כלים זולים ופשוטים. גם בעבר, גם בהווה, וסביר מאד להניח שגם בעתיד. לפעמים יש לזה יתרונות אפילו. אני לא בא להגיד שכל הכלים הפשוטים והזולים לא שווים כלום- כמו בכל דבר בחיים, יש ויש- יש את הזבל, יש את הסבירים ויש את המפתיעים לטובה, גם במחירים הנמוכים (וגם בגבוהים האמת). א…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כרגע אני מחפש עבודה בתחום אחרי שסיימתי קורס ייעוץ, מיותר לציין שאני בכלל לא מוצא מקומות שמחפשים אצלי באזור... ושוקל להתחיל לחפש משרה כזאת גם בבנקים (שהבנתי שפחות כדאי מאשר משרדי ייעוץ, גם מבחינת שכר וגם ידע). יש כאן בקהל מישהו שהוא יועץ בבנק ויכול קצת להרחיב על העבודה? שכר בסיס, התנאים שהוא מקבל, פרמיות ומשכורת סופית. תודה
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סאב של מערכת קולנוע ביתית די ישנה (Kef 2005) בת כעשרים שנה. בחיבור לחשמל, הסאב משמיע "האם" או "באזז" קבוע, גם כשהוא רק מחובר לחשמל ולא לשומדבר אחר. זה משהו ששווה לבדוק/לתקן?
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כאמור בכותרת רוצה לצפות בטרילוגיה בטלוויזיה בלי הורדות ובאיכות הכי טובה שניתן - כמובן שבתשלום ועם תרגום - מהן האפשרויות העומדות בפני? אין בהוט, אין באפל ואין באמזון מבדיקה שערכתי. יש למישהו רעיונות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 10 עוקבים
- 16 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי חבר'ה, החורף הגיע והפעם אני חייב לעשות את הצעד ולהתקין מפסק חכם שמאפשר שליטה מרחוק באמצעות WIFI. המפסקים המומלצים בארץ של חברת סוויצ'ר עולים סביב 180 ש"ח. מצאתי את המפסק הזה סביב 10$. והוא מתאים לסטנדרט EU. השאלה שלי אם יש משהו שצריך לשים לב מבחינת הספק, כוח, או כל נתון אחר שרלוונטי למתח החשמל בישראל? https://www.aliexpress.com/item/4000175429750.html?spm=a2g0o.cart.0.0.419c3c00hOt177&mp=1
הודעה אחרונה מאת o_prime, -
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אחרי 7 שנים, נפל השעון ובום טראח. מה קרה? השעון התפוצץ. השעון נשבר. שרד יפה 7 שנים. השעון הראשון של אפל. מאוד קשה לי בלעדיו. מחפש לקנות בEBAY שעון ולשלוח למישהו בארה"ב שיביא לי משם. מוכן לשלם 600 שקל ראיתי את דור 4 ב600 שקל. לא מחפש פיצרים מעניינים. כל מה שעניין אותי בשעון זה לראות מיילים והודעות SMS והתראה על שיחה נכנסת כי המכשיר בדרך כלל על רטט. https://www.ebay.com/itm/114736612184?_trkparms=ispr%3D1&hash=item1ab6d5c358:g:jykAAOSweDFgWJ-H&amdata=enc%3AAQAGAAACkPYe5NmHp%2B2JMhMi7yxGiTJkPrKr5t53CooMSQt2orsSR84A%2FGMxXIqJzFmDq6lDLjkKmuTfY5n%2F8jjoRpj%2BcGmZREawvWcSVL1Vh3L0MrIsasqd7mGCIeDQlvZuR7T34AXV6IXrYLM%2FtiBGOrbss5JNUJ9QH4…
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שמוש האינטרנט שלי הוא בעיקר נטפליקס וגלישה באתרים (קארספורם...). מדיי פעם מוריד סרטים/סדרות דרך טורנטים, לא בכמות גדולה. האם יש כאן מישהו שגולש בבית ע"י שיתוף האינטרנט בטלפון? הקו יציב? (תלוי חברה?) הטלפון מתחמם? הערות/הארות? האמור לעיל בגלל שאני שוקל להפרד מהטריפל.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלומות. אחד הצעירים במשפחה התחיל לרכב על קטנוע. היות ואין מצידו התלהבות לענין הגנת הברכיים, החלטתי לרכוש לו כאלה במתנה, להציב לו עובדה. מה קונים היום ולמה לשים לב? אני מעדיף לרכוש בעליאקספרס/איביי, אבל פתוח כמובן לכל רעיון אחר. תודה.
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מקרר (4 דלתות) מדגם LG GR-B718XL, תנור פירוליטי מדגם Siemens HB676GBS, מיקרו עדיין לא נקנה. לא הצלחתי למצוא מידע מדוייק לגבי המכשירים האלו וצריכת החשמל שלהם. האם תקני ויחזיק שקע כח 16A על חוטים של 2.5? האם לא יגרור תקלות לתנור בדומה למזגנים שעלולים לעשות בעיות למחשבים אם נמצאים על אותו קו? מוצרי החשמל חדשים, צריכים להגיע בעוד שבועיים בערך. הקבלן כבר חיווט וסגר בבטון, מה שקצת נוגד את מה שסיכמנו מראש, אני תוהה עד כמה אני צריך להתאמץ כי לא פשוט להתנהל מולו.
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, מחפש בחיפה קורס פסיכומטרי מומלץ. עדיף בקבוצות קטנות. ללא הגבלת תקציב.
הודעה אחרונה מאת Michaelr, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
זוג, אמצ"ש. האם יש המלצות על רמדה נצרת? נראה נחמד אשמח להמלצות על טיולים רגועים באזור
הודעה אחרונה מאת sperial,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,202 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Fluffy
- Albetx
- YSHVORIN
- yohai71
- Night Driver
- גולדן191
- amlh
- amosbmw
- amirtoar
- itaysamurai
- eladts
- mottis